Horoscop Urania săptămânal: 11-17 aprilie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 11-17 aprilie 2016


Horoscop 11-17 aprilie 2016, Berbec:

Dacă în cea mai mare parte a săptămânii, nu aveţi probleme grave de sănătate, nu același lucru se poate spune despre ziua de duminică. Pentru a evita ca energiile nefericite din ultima zi a săptămânii să vă strice sfârșitul de weekend, ar fi indicat să fiţi atenţi ce mâncaţi și care sunt mesajele pe care vi le transmite propriul corp. Atâta timp cât sunteţi moderaţi, organismul vostru nu are motive să protesteze.


Horoscop 11-17 aprilie 2016, Taur:

În zilele de 12 şi 13 aprilie, cineva v-ar putea atinge la coarda sensibilă, fapt care vă poate enerva foarte tare, cu atât mai mult cu cât obişnuiţi să vă internalizaţi stările. Dacă vă aprindeţi mai ușor decât ar fi cazul, poate ar fi bine să acordaţi câteva minute pe zi meditației. Așa reuşiţi să vă consolidaţi echilibrul emoțional, astfel încât să nu spuneţi lucruri pe care le-aţi putea regreta.


Horoscop 11-17 aprilie 2016, Gemeni:

În această săptămână nu veţi avea probleme grave de sănătate, dar ţineţi cont totuși că Luna se plimbă prin zodia nașterii voastre în ziua de 11 aprilie, motiv pentru care sunteţi pasibili de o dispoziție fluctuantă, greu de anticipat atât de voi, dar mai ales de către ceilalți. Căutaţi să vă relaxaţi mintea, să vă puneţi ordine în gânduri și să vă temperaţi ritmul. Așa nu riscaţi să vă risipiţi forțele în toate direcțiile.


Horoscop 11-17 aprilie 2016, Rac:

Poate vă supără ceva la nivel fizic sau doar vă trec tot felul de gânduri prin cap care vă afectează echilibrul mental. În zilele de 12 şi 13 aprilie, Luna se plimbă prin zodia nașterii voastre, predispunându-vă la stări de spirit oscilante. Găsiţi-vă un reper stabil pentru a nu ajunge să derutaţi, pe voi și ceilalți, cu dispozițiile voastre.


Horoscop 11-17 aprilie 2016, Leu:

În zilele de 12 şi 13 aprilie, Luna se perindă prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, tentându-vă să vă plângeţi din orice și să transformaţi totul într-o dramă. Poate că dacă aţi realiza că exageraţi lucrurile, v-aţi da seama că nu aveţi motive să vă plângeţi. Este în interesul vostru să luaţi viața mai puțin în serios, mai ales în aceste zile când sunteţi predispuşi să vă atacaţi din motive mărunte.


Horoscop 11-17 aprilie 2016, Fecioară:

Intervalul 14-16 aprilie, deci cea mai mare parte a weekend-ului, se prefigurează a fi una în care nu vă aflaţi în cea mai bună formă, cel puțin mental. Motivul l-ar putea constitui faptul că faceţi cunoștință cu reversul medaliei perfecționismului, criticându-vă prea mult și creându-vă o stare de spirit nu tocmai pozitivă. Fiţi mai indulgenţi cu voi înşivă și nu veţi avea de suferit prea mult.


Horoscop 11-17 aprilie 2016, Balanţă:

Ziua de 11 aprilie nu se anunță prea grozavă din punct de vedere fizic. Poate că aţi putea experimenta un oarecare disconfort fizic sau doar nimic nu pare să vă mulțumească la propriile persoane și cei din jurul vostru. Căutaţi să vă simţiţi bine în pielea voastră și fiţi mai puțin critici cu cei din jurul vostru. Astfel, se poate spune că reușita acestei zilei ține mai mult de atitudinea avută față de voi și ceilalți.


Horoscop 11-17 aprilie 2016, Scorpion:

În zilele de 12 şi 13 aprilie, v-aţi putea afla într-o dispoziție mai receptivă decât de obicei, absorbind energiile persoanelor cu care intraţi în contact și ale locurilor pe care le frecventaţi. Această hipersensibilitate și-ar putea pune amprenta asupra bunăstării voastre fizice, procopsindu-vă cu o durere de cap la propriu. Căutaţi să vă construiţi un fel de barieră împotriva acestor vibrații.


Horoscop 11-17 aprilie 2016, Săgetător:

Nu veţi avea probleme grave de sănătate săptămâna aceasta. Cu toate acestea, nu uitaţi că îl aveţi pe Saturn în zodia nașterii voastre, motiv pentru care este foarte important să vă conservaţi energia, mai ales că nivelul ei este mai redus decât cel cu care v-aţi obișnuit. Dar dacă intenţionaţi să pierdeţi câteva kilograme, perioada aceasta se poate dovedi extrem de favorabilă acestui demers.


Horoscop 11-17 aprilie 2016, Capricorn:

Se prea pare că ziua de 11 aprilie nu vă găsește în cea mai bună dispoziție. Vă recomand să nu întreprindeţi activități istovitoare care v-ar solicita peste măsură mâinile. Ar fi indicat să o lăsaţi mai moale în prima zi a săptămânii și cu preocupările care presupun să staţi prea mult concentraţi. Ideea ar fi deci să începeţi săptămâna ușor astfel încât să nu vă obosiţi prea tare.


Horoscop 11-17 aprilie 2016, Vărsător:

Nu sunteţi genul de persoane care se atacă prea ușor, dar nu se poate spune același lucru despre voi în zilele de 12 şi 13 aprilie. Iar întrucât v-ar putea fi destul de greu să vă externalizaţi trăirile, aţi putea să vă alegeţi cu dureri de stomac. Poate ar fi bine să găsiţi o metodă de a vă elibera de energia negativă. Este în interesul vostru să scăpaţi de aceste stări nu prea pozitive.


Horoscop 11-17 aprilie 2016, Peşti:

Intervalul 14-16 aprilie, adică cea mai mare parte a sfârșitului de săptămână, nu arată prea grozav, cel puțin din punct de vedere astrologic. Poate că nu vă veţi afla în cea mai bună formă fizică, motiv pentru care veţi fi nevoiţi să fiţi mai selectivi decât poate v-aţi fi dorit cu activitățile voastre de weekend. Oricare ar fi forma voastră de atunci, ţineţi cont că optimismul poate face minuni.


Horoscop aprilie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS