Horoscop Urania zilnic: duminică, 20 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 20 martie 2016


Horoscop 20 martie 2016, Berbec:

Tot ce veţi realiza duminică va fi încununat de succes dacă veţi avea alături un partener. Comunicaţi foarte bine cu persoanele din jurul vostru şi vorbiţi deschis despre sentimentele voastre. Este o zi bună să vă gândiţi şi la viaţa voastră personală. Dacă sunteţi într-o relaţie, gândiţi-vă la moduri în care o puteţi condimenta.


Horoscop 20 martie 2016, Taur:

Sunteţi foarte preocupaţi de situaţia voastră financiară şi de carieră. Nu uitaţi că este weekend, aşa că încercaţi să vă relaxaţi şi lăsaţi problemele serioase pentru săptămâna care urmează. O plimbare în aer liber sau o ieşire cu prietenii vă va ajuta să vă deconectaţi şi să vă încărcaţi bateriile.


Horoscop 20 martie 2016, Gemeni:

Cineva vă cere să vă implicaţi într-un proiect creativ, care vă va ajuta să vă măriţi veniturile. Înainte să refuzaţi pentru că vă gândiţi că nu veţi mai avea timp de distracţie, întrebaţi-vă dacă nu cumva v-ar folosi acei bani. Sunteţi foarte energici şi aveţi multe idei bune care vă vor ajuta să avansaţi în carieră.


Horoscop 20 martie 2016, Rac:

Astăzi sunt şanse să primiţi o vizită de la un cuplu care are un copil. Dacă nu sunteţi mame încă, această întâlnire vă va face să vă doriţi să deveniţi. Veţi avea discuţii interesante cu oamenii din jurul vostru, iar dacă ţineţi cont de ce auziţi, veţi găsi răspuns la întrebări care vă macină de multă vreme.


Horoscop 20 martie 2016, Leu:

Astăzi veţi fi ocupaţi cu documente şi acte importante. Citiţi-le cu atenţie şi nu semnaţi nimic până nu sunteţi siguri că aţi înţeles toate punctele. Mintea voastră este foarte ageră, faceţi tot felul de conexiuni şi vedeţi lucruri pe care ceilalţi le omit. Seara este indicat să faceţi lucruri distractive.


Horoscop 20 martie 2016, Fecioară:

Sunt şanse să vi se ofere o oportunitate în carieră, nu o ignoraţi. Vă aşteaptă o zi plină, încercaţi să nu faceţi nicio promisiune pe care nu sunteţi siguri că puteţi să o respectaţi. Dacă vreţi să faceţi unele schimbări în locuinţa voastră, dar nu vă permiteţi să vă schimbaţi mobila, puteţi să o aranjaţi altfel.


Horoscop 20 martie 2016, Balanţă:

Sunteţi foarte energici şi aveţi o ambiţie extraordinară, care vă face să vă doriţi să realizaţi cât mai multe lucruri în carieră. Petreceţi mult timp adunând informaţii în legătură cu o problemă de interes pentru toată lumea şi dându-le mai departe. Veţi fi nişte mesageri, aşa că este important să vă păstraţi obiectivitatea.


Horoscop 20 martie 2016, Scorpion:

Astăzi vă daţi seama că deţineţi abilităţi politice pe care nu credeaţi că le aveţi. Poate lucraţi la un proiect care presupune să discutaţi despre astfel de probleme sau pur şi simplu asistaţi la discursul unui politician care vă scoate din sărite. Aveţi o intuiţie foarte bună, încercaţi să nu o ignoraţi. Folosiţi-vă imaginaţia, vă va duce departe.


Horoscop 20 martie 2016, Săgetător:

Sunteţi entuziaşti, energici şi fericiţi. Vă aşteaptă o zi bună, în care puteţi face tot ce vă propuneţi. Vă gândiţi la viitor mai mult decât de obicei şi puneţi la cale planuri care să vă ducă mai aproape de succes. Activităţile de grup sunt benefice şi vă vor ajuta să descoperiţi lucruri importante despre voi.


Horoscop 20 martie 2016, Capricorn:

Chiar dacă este duminică, sunteţi foarte preocupaţi de carieră şi vă gândiţi la mijloace prin care puteţi obţine o promovare. Este bine să fiţi ambiţioşi, dar încercaţi să nu vă neglijaţi familia şi viaţa personală. Nu fiţi surprinşi dacă la finalul zilei vă daţi seama că aţi uitat de ziua de naştere a unui prieten apropiat.


Horoscop 20 martie 2016, Vărsător:

Astăzi puteţi merge într-o călătorie neaşteptată. Un prieten sau un coleg de muncă vă poate ţine companie. Aşteptaţi-vă la surprize în carieră, poate aflaţi că veţi fi promovaţi sau că urmează să primiţi o mărire de salariu. Mintea voastră funcţionează foarte bine, reuşiţi să vedeţi dincolo de aparenţe şi să înţelegeţi lucruri care altora le scapă.


Horoscop 20 martie 2016, Peşti:

Astăzi v-aţi făcut multe planuri, însă sunt şanse să nu puteţi să le îndepliniţi pe toate. Încercaţi să nu intraţi în panică şi să nu puneţi presiune pe voi. Până la urmă este weekend, iar ideea este să vă odihniţi, nu să vă stresaţi mai tare. Dacă nu ajungeţi la întâlnirea cu un prieten, pur şi simplu anunţaţi-l de asta, va înţelege.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS