Horoscop Urania săptămânal: 29 februarie - 6 martie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 29 februarie - 6 martie 2016


Horoscop 29 februarie - 6 martie 2016, Berbec:

Mercur staţionează în data de 5 martie în semnul Peștilor căruia îi corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general. Nu este de mirare astfel dacă în zilele de 5 şi 6 vă năpădesc tot felul de amintiri, devenind ușor nostalgici și melancolici. Nu este nimic rău în a rememora evenimente din trecut, dar aveţi grijă să nu cădeţi într-o pasă depresivă în acest fel.


Horoscop 29 februarie - 6 martie 2016, Taur:

Zilele de 3 și 4 s-ar putea să nu vă găsească în cea mai bună formă, poate chiar destul de posaci sau puşi pe harţă. Sursa ar putea să o reprezinte faptul că vă paște un fel de criză existențială sau spirituală. Ar fi bine să faceţi ceva în privința sistemului vostru de valori, principii și credințe care, de la o vreme, pare să nu mai corespundă cu crezul vostru personal.


Horoscop 29 februarie - 6 martie 2016, Gemeni:

Nu veţi avea probleme cu sănătatea săptămâna aceasta, cu excepția zilei de 5 martie. Dacă chiar este vorba de ceva serios, iar neplăcerile sunt mai mult decât trecătoare, nu ezitaţi să consultați un doctor. Vi se oferă această recomandare întrucât sunteţi cam încăpăţânaţi perioada aceasta, preferând să vă trataţi de unii singuri, după ureche.


Horoscop 29 februarie - 6 martie 2016, Rac:

Nu este suficient să credeţi că eventualul disconfort fizic cu care puteți avea de-a face cândva în intervalul 29 februarie - 2 martie se va rezolva de la sine. Este adevărat că gândirea pozitivă și rugăciunea au rolul lor și ajută la potențarea tratamentelor, dar dacă neplăcerile sunt de durată, vă recomand să vă prezentați la medic. Dacă nu doriţi să vă consulte un specialist alopat, vedeţi un medic homeopat.


Horoscop 29 februarie - 6 martie 2016, Leu:

Durerile de spate, încheieturi, reumatismul sau cele de dinți vă pot pândi în zilele de 3 şi 4 martie. S-ar putea datora fie posturii incorecte adoptate la birou, fie unei probleme de sănătate pe care aţi neglijat-o. Oricare ar fi situația, găsiţi modalități prin care vă puteți elibera de stresul și presiunea de la locul de muncă. Simptomele s-ar putea ameliora dacă eliminaţi factorii declanșatori.


Horoscop 29 februarie - 6 martie 2016, Fecioară:

Zilele de 5 și 6 nu reprezintă doar ultimele zile din această săptămână, ci și cele în care v-ar putea da târcoale unele senzații ciudate. Poate că nu vă veţi simți rău de-a binelea, dar nici nu păreţi a fi în apele voastre. În orice caz, ar fi bine să nu vă speriaţi la cel mai mic junghi. Doar dacă vizează o parte a corpului sensibilizată de vechi afecțiuni, mergeţi la doctor.


Horoscop 29 februarie - 6 martie 2016, Balanţă:

Dacă se întâmplă ca în intervalul 29 februarie - 2 martie să nu vă simţiţi prea bine, evitaţi să lăsaţi pe altcineva decât un specialist să asocieze simptomele pe care le aveţi cu o anume afecțiune. S-ar putea ca diagnosticul pe care vi-l pune un apropiat să nu fie cel corect și să vă speriaţi aiurea. Evitaţi, de asemenea, să vă trataţi după ureche.


Horoscop 29 februarie - 6 martie 2016, Scorpion:

Dacă în ziua/lele de 3 și/sau 4 aţi programat un consult, faceţi tot posibilul să îi oferiţi medicului toate informațiile de care are nevoie pentru a vă pune diagnosticul corect. Nu presupuneţi că ar trebui să știe unele lucruri fără ca voi să le i le menţionaţi și nici nu vă jenaţi fără motiv. Este în folosul vostru să vină cu cel mai bun tratament posibil pentru afecțiunea pe care o aveţi. Altfel, s-ar cere o a doua părere.


Horoscop 29 februarie - 6 martie 2016, Săgetător:

Cel puțin în ziua de 5, dar mai ales în ziua de 6, tindeţi să vorbiţi cu o atât de mare detașare despre lucrurile care vă deranjează, vă rănesc sau vă frustrează încât nu este de mirare că ceilalți chiar nu înţeleg că vă supără. Nu este nimic rău, ca măcar uneori, să vă exprimaţi obiecțiile. Altfel, cei din jur pot continua să facă ceva ce nu vă place pentru că voi nu daţi semne clare că vă nemulțumește.


Horoscop 29 februarie - 6 martie 2016, Capricorn:

În intervalul 29 februarie - 2 martie, nevoia face că ar cam trebui să petreceţi ceva timp în compania voastră și a niciunui alt om. Dar se face că vă este frică să staţi de unii singuri fără nimeni altcineva să vă țină de urât decât propriile gânduri. Fiţi curajoşi și înfruntaţi-vă subconștientul. Dacă cineva vă zice ceva care pare o răutate, cereţi lămuriri. Puteți înțelege greșit.


Horoscop 29 februarie - 6 martie 2016, Vărsător:

Nu sunteţi genul de persoane care să îşi iasă din pepeni prea ușor, dar când se întâmplă, ca de exemplu în ziua/lele de 3 și/sau 4, spuneţi lucruri pe care la puțin timp după ajungeţi să le regretați. Trebuie să înţelegeţi că a face pe inabordabilii nu este întotdeauna cea mai bună soluție pentru a vă feri de dezamăgiri. Dacă chiar vreţi să vă ţineţi departe de ele, nu trebuie decât să comunicaţi în mod pașnic ceea ce vă deranjează.


Horoscop 29 februarie - 6 martie 2016, Peşti:

Zilele de 5 şi 6 martie pot să nu vă găsească în apele voastre. Puteți avea parte de evenimente care vă fac să vă întrebaţi ce anume aţi făcut de a fost nevoie să treceţi prin ele. Gândiţi-vă că sunt menite să vă învețe lucruri noi despre voi și felul în care funcționează lumea, deci nu priviţi în exclusivitate partea goală a paharului. Este în puterea voastră să vă schimbaţi unghiul de observație.


Horoscop martie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS