Horoscop Urania săptămânal: 22-28 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 22-28 februarie 2016


Horoscop 22-28 februarie 2016, Berbec:

Luna Plină din data de 22 februarie leagă casele sănătății din horoscopul vostru general, semn cum că fie se anunță o săptămână în care nivelul vostru de energie este minim, fie sunteţi plini de viață, dar neatenţi și predispuşi la mici accidente. Oricare ar fi situația, evitaţi să riscaţi și gândiţi-vă pașii înainte de a face ceva. Moderația și faptul de a fi prevăzători sunt cheia zilelor acestora.


Horoscop 22-28 februarie 2016, Taur:

Din data de 24 până în data de 26 februarie, Luna traversează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, creându-vă predispoziția de a vă familiariza cu lenea și răsfățuri de tot felul. În loc să cedaţi ispitelor culinare sau să nu faceţi nimic după serviciu, mai bine aţi opta pentru o ședință de masaj sau aromaterapie chiar la domiciliu. V-ar prinde bine să vă oferiţi un astfel de tratament.


Horoscop 22-28 februarie 2016, Gemeni:

Luna Plină din 22 februarie se face simțită cel mai puternic în casa familiei, fundația universului vostru interior, ceea ce înseamnă că ar trebui rezolvate unele chestiuni complicate din relația voastră cu rudele apropiate pentru ca evoluția și sănătatea voastră emoțională, respectiv mentală să nu mai aibă de suferit. Ar fi bine să încheiaţi unele capitole neplăcute și să faceţi loc unuia nou și promițător.


Horoscop 22-28 februarie 2016, Rac:

Luna Plină din ziua de 22 februarie se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul vostru general, indiciu că feedback-ul apropiaţilor, dar mai ales al familiei de origine, v-ar putea ajuta să vă orientaţi mai bine când vine vorba de dezvoltarea voastră personală. Deși remarcile lor pot lua forma unor critici destul de acide, încercaţi să fiţi pozitivi și să vă conformaţi opiniilor lor.


Horoscop 22-28 februarie 2016, Leu:

Unele întâmplări care îi au drept protagoniști pe părinții voştri ar putea tulbura puţin apele în care vă scăldaţi la sfârşitul acestei săptămâni. Nu este musai să fie vorba de ceva mai puțin plăcut, dar pare-se totuși că nu vă vor lăsa indiferenţi. Oricare ar fi situația, încercaţi să nu dramatizaţi lucrurile și să rămâneţi stăpâni pe voi. Dacă sunteţi în controlul situației, nu vă surprinde nimic.


Horoscop 22-28 februarie 2016, Fecioară:

Luna Plină din data de 22 februarie se manifestă plenar tocmai în zodia nașterii voastre, ceea ce înseamnă că fie sunteţi cu energia la pământ, fie parcă sunteţi conectaţi la curent, neștiind cum anume să faceţi să nu vă risipiţi forțele în toate direcțiile. Luaţi o pauză când simţiţi nevoia, adunaţi-vă și abia apoi acţionaţi. Doar așa vă asiguraţi că nu vă disipaţi energia și o mobilizaţi acolo unde este cea mai mare nevoie de ea.


Horoscop 22-28 februarie 2016, Balanţă:

Luna Plină din 22 februarie se manifestă plenar în casa subconștientului vostru, accentuându-vă eventualul simț (auto)critic, semn cum că se prefigurează o săptămână în care vă mulțumesc destul de puține lucruri la voi înşivă sau la cei de lângă voi. Ar fi bine să coborâţi ștacheta mai jos de vreme ce oricum aţi setat-o la înălțimi greu de atins. Încercaţi să fiţi ceva mai înțelegători.


Horoscop 22-28 februarie 2016, Scorpion:

Din data de 24 până în data de 26, Luna se află în casa subconștientului din horoscopul vostru general, fapt ce denotă că universul vostru interior s-ar putea destabiliza puţin pe parcursul acestor zile. Motivul ar putea fi unul de natură sentimentală sau doar v-a necăjit cineva din apropiații voştri. Oricare ar fi situația, încercaţi să nu dramatizaţi lucrurile și să le priviţi dintr-o perspectivă neutră, obiectivă.


Horoscop 22-28 februarie 2016, Săgetător:

Luna se perindă prin casa subconștientului vostru la sfârșitul acestei săptămâni, indiciu că voioșia voastră caracteristică ar putea lipsi când aveţi nevoie mai mare de ea. Întrucât aţi putea vedea mai degrabă partea goală a paharului decât pe cea plină, vă recomand să nu abordaţi chestiuni complicate în discuțiile cu persoanele apropiate. Înveseliţi-vă, faceţi ceva care vă place și nu vă lăsaţi pradă pasei proaste.


Horoscop 22-28 februarie 2016, Capricorn:

Luna Plină din 22 februarie se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață, fapt ce denotă că a venit momentul să aduceţi unele ajustări sistemului vostru de valori, principii și credințe. Poate că unele întâmplări care s-au întâmplat recent v-au schimbat puțin perspectiva asupra vieții și a lumii înconjurătoare și ar fi cazul să adăugaţi lecțiile de viață cu care v-aţi ales în crezul vostru personal.


Horoscop 22-28 februarie 2016, Vărsător:

Luna Plină din data de 22 februarie se manifestă plenar tocmai în casa transformărilor din horoscopul vostru general, generând probabil întâmplări cu impact emoțional suficient de puternic încât să vă vină să restructuraţi din temelii anumite sectoare de viață. Se prea pare că ar fi vorba de sectorul sentimental care, de ceva timp încoace, a scârțâit destul de mult și nu ați făcut nimic în această privință.


Horoscop 22-28 februarie 2016, Peşti:

Luna Plină din ziua de 22 februarie se manifestă plenar în casa asocierilor din horoscopul vostru general, dar efectele ei se simt și la celălalt capăt al axei și anume în zodia nașterii voastre. Interacțiunile cu ceilalți ar putea presupune mai multă energie și răbdare decât aveţi voi săptămâna aceasta, deci dacă vă doriţi liniște în stări și în gânduri ar fi indicat să mai răriţi ieșirile zilele acestea. Acordaţi-vă momente vouă.


Horoscop martie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS