Horoscop Urania zilnic: duminică, 21 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 21 februarie 2016


Horoscop 21 februarie 2016, Berbec:

Duminica începe cu dreptul pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională. Astrele vă scot în cale oameni care vă vor ajuta foarte mult şi cu care veţi avea parteneriate de lungă durată. Dacă ştiţi ce decizii să luaţi, următoarea săptămână va fi una cu surprize financiare neaşteptate.


Horoscop 21 februarie 2016, Taur:

Aţi acceptat câteva proiecte importante, de care începeţi să vă ocupaţi tot mai serios în următoarea perioadă; vă vedeţi nevoiţi să faceţi câteva alegeri importante şi să discutaţi cu partenerii de afaceri cu privire la aspectul financiar. Lucrurile se aranjează foarte bine pentru voi; deşi aveţi mai mult de muncă, sunteţi încântaţi de ceea ce faceţi.


Horoscop 21 februarie 2016, Gemeni:

Astăzi este un moment foarte bun de a ieşi din zona de confort şi a lua decizii importante. Nu vă place cum decurg lucrurile în viaţa profesională şi deja vă gândiţi că este timpul să vă alegeţi un alt drum. Astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să luaţi cele mai bune decizii. Seara este una frumoasă pentru voi.


Horoscop 21 februarie 2016, Rac:

Astăzi vă vedeţi puşi în situaţia unei situaţii dificile. Sunteţi nevoiţi să faceţi o alegere pe care nu o agreaţi, însă care vă va aduce schimbări frumoase şi importante nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Oamenii dragi, în special partenerul de cuplu, sunt alături de voi şi vă sprijină necondiţionat.


Horoscop 21 februarie 2016, Leu:

Nu staţi foarte bine cu banii, însă nu vă faceţi probleme; din contră, sunteţi foarte optimişti deoarece ştiţi că indiferent de situaţie voi vă descurcaţi. După orele prânzului, un prieten drag sau chiar un membru al familiei vă poate propune un parteneriat cu şanse mari de reuşită. Discutaţi cu persoana iubită înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 21 februarie 2016, Fecioară:

Astăzi vă treziţi motivaţi să vă rezolvaţi problemele din viaţa personală. Hotărâţi să treceţi cu vederea anumite situaţii dificile şi chiar conflicte pentru a avea din nou acea legătură frumoasă cu oamenii dragi. Relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai frumoasă şi asta vă bucură mult.


Horoscop 21 februarie 2016, Balanţă:

Din cauza problemelor de la locul de muncă, sunteţi tot mai nervoşi şi nu reuşiţi să vă adunaţi gândurile. În relaţia cu partenerul de cuplu situaţia poate fi tot mai tensionată. Încercaţi să nu lăsaţi ca viaţa profesională să vă afecteze liniştea şi legătura cu persoana iubită; deciziile pe care le luaţi în această perioadă sunt decisive.


Horoscop 21 februarie 2016, Scorpion:

Astăzi vă confruntaţi cu câteva probleme pe plan sentimental. Din cauza unei discuţii aprinse cu persoana iubită, puteţi spune lucruri pe care mai târziu le veţi regreta. Încercaţi să faceţi compromisuri pentru ca totul să revină la normal. Un om drag vă poate da un sfat bun pe care vreţi să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 21 februarie 2016, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă confruntaţi cu probleme destul de complicate pe plan profesional. Aveţi multe şedinţe la care trebuie să participaţi alături de membrii echipei. Dacă nu găsiţi o soluţie cât mai eficientă, este posibil ca proiectul aflat în desfăşurare să fie anulat.


Horoscop 21 februarie 2016, Capricorn:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de multe probleme mai dificile; din fericire, aveţi multă răbdare şi reuşiţi să vă concentraţi de minune. Superiorii sunt mulţumiţi de voi, mai ales în şedinţele pe care le aveţi cu partenerii. Vă planificaţi bine timpul şi reuşiţi să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi.


Horoscop 21 februarie 2016, Vărsător:

Ziua de duminică este bună pentru voi; primiţi o veste frumoasă cu privire la starea de sănătate a unei persoane foarte dragi. Pe plan profesional, astăzi vă ocupaţi de sarcinile rămase nerezolvate. Aveţi multe idei bune şi vă descurcaţi de minune în întâlnirile cu partenerii de afaceri.


Horoscop 21 februarie 2016, Peşti:

Multe lucruri se întâmplă în viaţa voastră şi sunteţi recunoscători pentru toate acestea. În sfârşit puteţi spune că sunteţi acolo unde v-aţi dorit pe toate planurile; relaţia cu partenerul de cuplu decurge frumos şi deja vă gândiţi să faceţi următorul pas. În cazul în care sunteţi singuri, în această seară aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS