Horoscop Urania zilnic: luni, 1 februarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 1 februarie 2016


Horoscop 1 februarie 2016, Berbec:

Astrele vă pot supune astăzi unor provocări destul de mari; însă toate acestea sunt pentru a vă pregăti pentru viitor. Cu cât sunteţi mai siguri pe voi, cu atât lucrurile vor evolua mai frumos pe toate planurile. Indiferent de cât de dificilă este această zi, rămâneţi cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 1 februarie 2016, Taur:

Nu vă aglomeraţi foarte mult cu proiectele profesionale deoarece nu veţi obţine rezultatele pe care vi le doriţi; este ca şi cum aţi alerga după doi iepuri iar în final nu veţi prinde niciunul. Cel mai bine este să o luaţi cu binişorul şi să vă ocupaţi de fiecare proiect pe rând.


Horoscop 1 februarie 2016, Gemeni:

Dacă vreţi să faceţi schimbări importante pe plan profesional, alegeţi-vă o altă zi pentru asta. Prima zi a lunii februarie pare să fie una mai dificilă, care vă va supune multor provocări. Indiferent de câte eforturi depuneţi, lucrurile nu vor ieşi deloc aşa cum vă doriţi. Aveţi răbdare, fiecare schimbare la momentul potrivit.


Horoscop 1 februarie 2016, Rac:

Săptămâna începe cum nici nu se poate mai bine pentru voi; sunteţi surprinşi de partenerii de afaceri şi de superiori cu un bonus substanţial pentru eforturile depuse în ultima perioadă în proiectele profesionale. Rezultatele pe care le-aţi obţinut sunt peste aşteptări; toată lumea este impresionată de profesionalismul de care daţi dovadă.


Horoscop 1 februarie 2016, Leu:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva situaţii mai dificile la locul de muncă; se prea poate să fiţi nevoiţi să purtaţi o discuţie dificilă cu un coleg de muncă cu privire la un proiect aflat în desfăşurare. După orele prânzului reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu un membru al familiei; vă apropiaţi tot mai mult de acest om drag.


Horoscop 1 februarie 2016, Fecioară:

Ziua de astăzi este una mai liberă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională, aşa că vă puteţi îndrepta atenţia asupra relaţiei cu persoana iubită. Puteţi purta conversaţii confidenţiale cu partenerul de cuplu; poate o discuţie cu privire la viitorul vostru vă ajută să înţelegeţi mai bine care este drumul pe care mergeţi.


Horoscop 1 februarie 2016, Balanţă:

Astrele insistă ca astăzi să vă ascultaţi vocea interioară; intuiţia este cea care va sugera cele mai bune soluţii posibile. Nu vă lăsaţi influenţaţi de oamenii din jurul vostru deoarece puteţi face greşeli majore, pe care nu le veţi repara prea curând. Spre seară puteţi întâlni persoane noi şi interesante.


Horoscop 1 februarie 2016, Scorpion:

Începutul lunii aduce multe noutăţi în relaţia cu partenerul de cuplu. De astăzi viaţa sentimentală poate intra într-o etapă a schimbării, nu urmări pozitive de lungă durată. Discuţiile cu persoana iubită trebuie să fie sincere, fără ocolişuri; învăţaţi să vă expuneţi sentimentele fără a vă fie teamă că veţi fi răniţi.


Horoscop 1 februarie 2016, Săgetător:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi toate planurile; superiorii v-au făcut deja programul pentru următoarea perioadă. Este posibil să mergeţi într-o călătorie în interes profesional; aceasta se va dovedi a fi foarte benefică pentru viitorul vostru nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte aspectul financiar. De asemenea, aveţi ocazia să întâlniţi mulţi oameni noi.


Horoscop 1 februarie 2016, Capricorn:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze; această stare de bine vă ajută să treceţi peste orice obstacol pe care îl întâlniţi. În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile par să fie pe drumul cel bun. Hotărâţi să lăsaţi în spate îndoiala şi să nu mai ascultaţi de ceilalţi. Intuiţia este cel mai bun prieten al vostru în aceste momente.


Horoscop 1 februarie 2016, Vărsător:

Astăzi aveţi ocazia de a vă ocupa de o problemă profesională destul de importantă; nu vă descurcaţi de unii singuri, însă reuşiţi să găsiţi ajutor într-un coleg de la muncă. Împreună găsiţi cele mai bune soluţii pentru această situaţie. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu se îmbunătăţeşte simţitor.


Horoscop 1 februarie 2016, Peşti:

În cazul în care voiaţi să faceţi o schimbare profesională, astăzi este cea mai bună zi pentru acest lucru; aveţi multă răbdare, discutaţi foarte liber cu partenerii de afaceri şi analizaţi fiecare detaliu înainte de a lua o decizie finală. Seara pare să fie una liniştită, petrecută în compania celor dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS