Horoscop Urania săptămânal: 25-31 ianuarie 2016

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 25-31 ianuarie 2016


Horoscop 25-31 ianuarie 2016, Berbec:

În zilele de 26 şi 27 ianuarie, Luna se plimbă prin casa sănătății voastre fizice și îi lansează în această perioadă un aspect tensionat de opoziție lui Neptun din zodia Peștilor, indiciu că s-ar putea crea o fisură în sistemul vostru imunitar care v-ar putea face susceptibili la contractarea a tot felul de boli de sezon. Vă recomand să ţineţi o cură de imunizare cu fructe, propolis și vitamina C.


Horoscop 25-31 ianuarie 2016, Taur:

Din data de 28 până în data de 30, Luna traversează casa sănătății voastre fizice, trimițându-i un aspect tensionat de opoziție lui Uranus din zodia Berbecului, ceea ce înseamnă că a doua parte a săptămânii v-ar putea găsi destul de stresaţi și agitaţi, preocupaţi probabil să vă (re)găsiţi echilibrul, misiune care se poate dovedi foarte grea. Nu lăsaţi imprevizibilul să vă producă frustrări.


Horoscop 25-31 ianuarie 2016, Gemeni:

Din data de 25 încolo, Mercur se mișcă firesc prin zodia Capricornului, acordându-vă probabil o simplitate în verbalizarea și manifestarea emoțiilor, trăirilor și sentimentelor decât până acum. Profitaţi de acest context astral pentru a vă elibera sufletul de povara unor nemulțumiri și frustrări spunând lucrurilor pe nume ori confesându-vă unei persoane apropiate, poate chiar partenerului.


Horoscop 25-31 ianuarie 2016, Rac:

În zilele de 25 sau 26 aţi putea auzi de o super-dietă sau de un tratament alternativ pentru o boală de care suferiţi, dar recomandarea este să nu o începeţi și nici să nu vi-l autoadministraţi dacă nu aţi consultat un specialist în prealabil. Ceea ce a funcționat în cazul unora s-ar putea să nu meargă la voi sau chiar să vă facă rău. Este în interesul vostru să vă luaţi unele măsuri de precauție.


Horoscop 25-31 ianuarie 2016, Leu:

Durerile de spate și/sau de dinți ori erupțiile cutanate ale căror cauze nu le-aţi depistat și care v-au dat de furcă în ultimele săptămâni ar putea dispărea ca prin minune din data de 25 încolo când Mercur revine la mersul direct. Ţineţi minte pe viitor să nu vă speriaţi la orice senzație de disconfort sau junghi. Dar nu vă strică să vă ajustaţi stilul de viață și alimentație dacă este cazul.


Horoscop 25-31 ianuarie 2016, Fecioară:

Se prea poate să nu începeţi săptămâna cu dreptul, cel puțin cât privește sănătatea, dat fiind că Luna se mai află încă luni în casa subconștientului vostru, făcându-vă pasibili de pase proaste și gânduri negre. Priviţi-vă viața dintr-o perspectivă obiectivă dacă nu sunteţi în apele voastre și veţi vedea că nu aveţi chiar atât de multe motive de îngrijorare. Este în puterea voastră să vă schimbaţi perspectiva.


Horoscop 25-31 ianuarie 2016, Balanţă:

Cât Luna se perindă prin Fecioară, mai exact în zilele de 26 şi 27, se prea poate să nu vă mulțumească nimic și, chiar mai mult decât atât, să vă enerveze orice. Este în interesul vostru să vă priviţi dintr-o perspectivă obiectivă și să vedeţi că, cel puțin în anumite privințe, sunteţi tentaţi să exageraţi. Căutaţi să o lăsaţi mai moale cu criticile, atât la adresa voastră, cât și în ceea ce îi privește pe alții.


Horoscop 25-31 ianuarie 2016, Scorpion:

Din data de 28 până în data de 30, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul vostru general, punându-și amprenta pe echilibrul vostru emoțional și/sau mental. Aţi putea avea de-a face cu stări de confuzie, apatie sau chiar tristețe inexplicabilă, mai ales dacă nu există cineva în viața voastră perioada aceasta. La cel mai mic semn de astfel de senzații, căutaţi să vă gândiţi la altceva.


Horoscop 25-31 ianuarie 2016, Săgetător:

Este posibil ca săptămâna să nu se încheie într-o notă tocmai veselă pentru voi, dar acest scenariu este valabil doar dacă nu interveniţi voi prin schimbarea felului în care vedeţi viața și oamenii apropiaţi vouă. Dacă lăsaţi deoparte gândurile negre și perspectiva fatalistă, aveţi toate șansele să întâmpinaţi lunea viitoare cu bateriile încărcate la maximum, dar și cu zâmbetul larg pe față.


Horoscop 25-31 ianuarie 2016, Capricorn:

Cel puțin pentru o vreme, crizele de personalitate nu ar trebui să mai constituie o amenințare, dat fiind că în data de 25, Mercur își reia mersul direct prin zodia nașterii voastre. Nu vă mai simţiţi parcă incapabili să vă verbalizaţi gândurile și trăirile, fapt care vă dă bună dispoziție și vă conferă mai multă încredere în voi înşivă. Este în interesul vostru totuși să învăţaţi ceva de la ultimele săptămâni.


Horoscop 25-31 ianuarie 2016, Vărsător:

De regulă, sunteţi nişte persoane care nu prea pot fi catalogate drept fixiste, dar în ultimele săptămâni se prea poate să vă fi fost pusă această etichetă, cel mai probabil de către persoane care nu vă cunosc foarte bine. Norocul face că în data de 25, Mercur revine la mersul direct și vă scoate din tiparele de gândire coercitive pe care, cel mai probabil, le-aţi cultivat de multă vreme. Fiţi pozitivi!


Horoscop 25-31 ianuarie 2016, Peşti:

Este o săptămână în care nu aveţi de-a face cu niciun semn cum că forma voastră fizică și/sau mentală ar putea avea de suferit într-un fel sau altul. Poate că luni nu veţi fi în cea mai bună formă, dar se pare că veţi reuși să depăşiţi eventualele momente neplăcute cu destul de multă ușurință. Atâta timp cât vă folosiţi înțelept de energia avută, nimic nu va merge altfel decât aţi plănuit.


Horoscop februarie 2016.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS