Horoscop Urania zilnic: duminică, 1 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 1 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Berbec:

Cel mai bun sfat pentru astăzi este să lăsaţi totul baltă şi să vă faceţi o programare la Spa. Este duminică şi meritaţi un pic de răsfăţ. Dacă nu, măcar o baie cu săruri aromate şi tot vă va ajuta să vă relaxaţi. În timpul siestei puteţi face bilanţul evenimentelor din ultima perioadă şi să stabiliţi astfel cum veţi acţiona de acum încolo.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Taur:

Nu prea reuşiţi azi să lăsaţi munca deoparte. Vă implicaţi într-un proiect legat de gospodărie, însă indicat ar fi să vă apucaţi doar de acele lucruri pe care le puteţi şi termina. Doza sporită de creativitate se va regăsi şi în ceea ce gătiţi azi. Spre seară deveniţi confidenţi unei persoane dragi.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Gemeni:

Dimineaţa, spiritul vostru independent atinge cote maxime şi aveţi poftă de a explora noi teritorii. Faceţi-i o surpriză partenerului şi ieşiţi împreună undeva la munte, unde să profitaţi de soare şi de aer curat. Este un moment bun în care să faceţi planuri de viitor.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Rac:

Plăcerile simple dau savoare activităţilor proprii, aşa că profitaţi de această duminică. Chiar dacă vă începeţi prima zi a lunii noiembrie destul de împovăraţi de griji, nu pierdeţi timpul încercând să aflaţi care este cauza angoaselor voastre. Ieşiţi la un film, întâlniţi-vă cu prietenii şi veţi reuşi astfel să scăpaţi de acei factori stresanţi din viaţa voastră.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Leu:

Aveţi chef de vorbă azi şi nu prea puteţi sta locului. Dacă mergeţi singuri la o cafenea intraţi în vorbă cu persoane străine, la sala de fitness, la fel. Iar telefonul abia dacă îl mai dezlipiţi de la ureche. Şi, până la urmă, ce altceva să faceţi dacă şi aşa aţi cam rămas fără bani şi nu prea vă puteţi răsfăţa altfel.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Fecioară:

Aveţi atât de multe pe cap azi că nu prea ştiţi cu ce să începeţi. Din fericire, vă mobilizaţi şi vă faceţi un plan de bătaie care se dovedeşte eficient. Seara o rezervaţi sectorului relaţiei. Fie că aţi pus ochii pe un bărbat/femeie sexy, fie că aveţi unul/a deja alături, este o zi potrivită pentru flirt şi seducţie.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Balanţă:

Evitaţi să fiţi singuri astăzi şi staţi cât mai aproape de prieteni şi de familie. Sunteţi într-o stare emoţională nu tocmai potrivită, de aceea aţi putea să le faceţi o vizită părinţilor sau bunicilor, dacă este cazul, ori să vă întâlniţi cu o prietenă apropiată. Descărcaţi-vă sufletul şi vă veţi simţi mult mai bine.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Scorpion:

Astrele vă ajută să duceţi relaţia voastră la un alt nivel. Treceţi dincolo de conversaţiile mărunte şi intraţi într-un dialog mai profund cu ceilalţi. Atenţie însă la ceea ce spuneţi, să nu fiţi înţeleşi greşit. Gândiţi-vă înainte de a vorbi şi de a dezvălui secretele pe care le cunoaşteţi. Aveţi azi şi preocupări estetico-spirituale.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Săgetător:

Voi şi prietenii voştri sunteţi pregătiţi pentru distracţie şi aveţi gânduri mari pentru această seară. Bucuraţi-vă de toate clipele frumoase şi distraţi-vă cum ştiţi voi mai bine. Pentru că ziua de azi este despre şi pentru voi. Faceţi confidenţe unei persoane pe care o admiraţi şi în care aveţi încredere.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Capricorn:

Duminica asta o începeţi fiind încă setaţi pe muncă, dar doar până la jumătatea zilei. Apoi o lăsaţi mai moale pentru că simţiţi şi voi nevoia să socializaţi. Cunoaşteţi oameni noi, dar reîntâlniţi şi cunoştinţe vechi. Faceţi ce vă taie capul şi nu trebuie să vă justificaţi acţiunile, indiferent de ceea ce spun ceilalţi.


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Vărsător:

Simţiţi nevoia unei schimbări de ritm. Aveţi multă energie şi nu prea ştiţi ce să faceţi cu ea. Începeţi lucruri şi le abandonaţi pentru că tot altele vi se par mai interesante. Optimismul vostru vă face să nu auziţi şi să nu puneţi nimic la inimă din ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Invitaţi-vă prietenii la o cafea. Va fi distracţie!


Horoscop zilnic 1 noiembrie 2015, Peşti:

Dacă v-aţi propus să faceţi ceva ieşit din comun, azi este momentul. Aveţi curaj cât cuprinde şi sunteţi gata să faceţi o nebunie. În familie se conturează o atmosferă pitorească, magică. Cineva apelează la un moment dat la abilităţile voastre de buni ascultători, aşa că aşteptaţi-vă să vi se facă nişte confidenţe.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 31 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 31 octombrie 2015


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Berbec:

Este o zi bună pentru socializare, în care aveţi ocazia să vă faceţi cunoscute ideile voastre îndrăzneţe şi să vă bucuraţi de sprijinul celor dragi. Nu exageraţi cu mâncarea şi băutura, fiindcă s-ar putea să vă treziţi cu o indigestie care să vă strice zilele de azi şi mâine. După cină, ieşiţi la o plimbare prin parc.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Taur:

Găsiţi modalităţi inovative pentru orice problemă, iar cu puterea voastră de convingere reuşiţi să vă faceţi mulţi parteneri. Nişte bârfe care circulă în cercul vostru de prieteni v-ar putea afecta, însă bine ar fi să nu puneţi la suflet răutăţile altora. Puteţi să le demonstraţi că nu au dreptate, chiar dacă creaţi animozităţi în grup.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Gemeni:

Sunteţi plini de idei, însă aveţi grijă să nu profite şi alţii de informaţiile pe care le lansaţi cu atâta generozitate. Chiar dacă munca voastră dă rezultate, nu vă culcaţi pe o ureche şi munciţi în continuare cu dăruire. Relaţia cu partenerul trece printr-un moment delicat, însă pe care îl veţi depăşi cu mai multă răbdare.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Rac:

Vă simţiţi epuizaţi după o săptămână solicitantă, însă, din păcate, mai aveţi puţin de tras până la momentul de respiro. Mobilizaţi-vă aşa încât să terminaţi ceea ce aţi început şi să vă puteţi bucura de linişte şi de relaxare azi şi mâine. Seara aduce momente emoţionante în cuplu, poate fi o veste bună pe care o primiţi.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Leu:

Sunteţi preocupaţi azi în special de relaţia cu partenerul de cuplu. Vă frământă lipsa unor planuri comune de viitor şi sunteţi gata să puneţi piciorul în prag. Nu vă stă deloc mintea la muncă, iar lucrul ăsta vă va atrage câteva observaţii din partea superiorilor. Încercaţi să vă faceţi treaba ca să nu aveţi de suferit.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Fecioară:

Treceţi printr-o mică depresie, în special din cauza programului încărcat pe care îl aveţi. Trebuie să înţelegeţi că lucrurile nu sunt pe atât de grele precum par la prima vedere. Acordaţi atenţie pauzelor de relaxare şi uşor-uşor vă veţi reveni. Bine ar fi să vă gândiţi la o escapadă romantică în care aţi putea pleca mâine cu persoana iubită.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Balanţă:

Aveţi noroc la bani astăzi. Nu prea vă gândiţi să vă plătiţi întâi datoriile, ci o porniţi la pas prin magazine şi vă bucuraţi de puţin timp de unii singuri. Energia voastră pozitivă vă este favorabilă în orice situaţie.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Scorpion:

Daţi dovadă azi de o agresivitate ieşită din comun. Nimic nu vă convine şi sunteţi tentaţi să vă jigniţi chiar şi cei mai buni prieteni, deşi nu merită asta. Spre seară, vă bucuraţi de toată atenţia şi afecţiunea persoanei iubite. Relaţia voastră este mai stabilă ca niciodată şi deja îl/o vedeţi ca pe bărbatul/femeia lângă care să vă petreceţi restul vieţii.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Săgetător:

Susţineţi-vă cu îndrăzneală punctele de vedere. Ideile voastre originale şi vederile progresiste vor fi apreciate de şefi. Se anunţă o zi cu multe întâlniri, drumuri şi discuţii. Spre seară, vreţi să petreceţi puţin timp singuri şi să vă relaxaţi. Veţi avea ocazia să o faceţi, dar tocmai spre seară.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Capricorn:

Sunteţi priviţi cu admiraţie pentru faptul că aveţi atâta ambiţie să duceţi lucrurile până la capăt oricât de greu sau de obosiţi aţi fi. Cineva chiar face un gest frumos faţă de voi azi, ca o răsplată pentru inspiraţia pe care i-aţi oferit-o. În plan financiar, sunteţi deschişi către noi abordări menite să vă aducă mai mulţi bani la buget.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Vărsător:

Aveţi viteză bună de reacţie şi câte o replică inspirată pentru oricine care vine tocmai la momentul potrivit. Implicaţi-vă mai mult pentru atingerea propriilor obiective. Primiţi o invitaţie la un grătar sau chiar la munte, undeva unde este aer curat şi puteţi să vă relaxaţi.


Horoscop zilnic 31 octombrie 2015, Peşti:

Ziua de azi promite să fie de neuitat, prin rezultate excelente ale activităţilor voastre. Energia este cheia succesului, sunteţi foarte generoşi, le zâmbiţi tuturor şi păreţi mai deschişi şi mai destinşi ca niciodată. Prietenii de abia aşteaptă să vă ţină companie pentru că reuşiţi să îi binedispuneţi cu starea voastră de spirit.

 

Horoscop Urania săptămânal: 2-8 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania 2-8 noiembrie 2015


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Berbec:

Ziua de 3 se poate dovedi de bun augur pentru bunăstarea voastră fizică. Persoanele născute în acest semn care urmează un tratament sau sunt în convalescență pot înregistra progrese vizibile în această zi, în timp ce aceia care nu au probleme de sănătate, ar putea face demersurile necesare în vederea conceperii unui stil de viață, respectiv alimentație echilibrate.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Taur:

Venus își face intrarea - în data de 8 noiembrie - în zodia Balanței căreia îi corespunde casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, indiciu că aţi putea sfârși săptămâna într-o notă optimistă, cu bateriile relativ încărcate. Totuși, luaţi aminte că acest ingres ar putea imprima o tendință de a vă răsfăța mai mult decât este cazul, fie cu bucate care nu fac bine siluetei, fie cu prea multă odihnă și desfătare.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Gemeni:

Mercur poposește - în 2 noiembrie - în casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn cum că eventualele probleme de sănătate au o componentă psihologică puternică. Eliminaţi pe cât posibil stresul din viața voastră, înconjuraţi-vă de oameni pozitivi și încercaţi să zâmbiţi mai mult pentru a le face față afecțiunilor, dar și pentru a ține boala departe.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Rac:

Astrele nu anunţă probleme de sănătate săptămâna acesta, dar cu toate acestea nu ar fi indicat să lăsaţi garda jos. Dacă sunteţi lipsiţi de energie oricât de mult v-aţi odihni, produsele precum lămâile, iaurtul, respectiv condimentele ca scorțișoara și usturoiul vă pot da un imbold de energie aproape instant. Introduceţi-le în meniul vostru ori de câte ori vă simţiţi slăbiţi.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Leu:

În zilele de 2 și 3, Luna traversează semnul nașterii voastre, indiciu că începutul de săptămână vă surprinde energici și gata de acțiune. Lansaţi-vă eforturile într-o direcție precisă, întrucât planează asupra voastră pericolul de a vă risipi forțele fără a realiza mai nimic concret. Așadar, căutaţi să vă dozaţi energia atent și să nu abuzaţi de ea dacă vă doriţi să mai aveţi rezerve și pentru weekend.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Fecioară:

S-ar putea ca zilele de 2 și 3 să nu te surprindă în cea mai bună formă, mai ales la nivel mental. Este probabil să nu vă doriţi nimic mai mult decât să vă ignore cu toții astfel încât să vă faceţi treaba singuri. Nu opuneţi rezistență tentativelor celorlalți de a vă scoate la rampă. Achitaţi-vă de această sarcină cât mai repede și onorabil cu putință. Nu are niciun rost să daţi curs certurilor.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Balanţă:

În zilele de 5 și 6, s-ar putea ca tonusul vostru mental să nu se ridice la cotele normale. Este probabil să vă găsiţi în situația de a nu vă place nimic, nici la voi înşivă și nici la ceilalți. Este în puterea voastră totuși să învăţaţi să apreciaţi lucrurile mărunte înainte de a vă face vouă sau celorlalți viața amară. Căutaţi să realizaţi faptul că nu întotdeauna lucrurile stau așa cum vă doriţi voi.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Scorpion:

Zilele de 7 și 8 vă pot prinde într-o pasă destul de proastă, mai ales dacă tot atunci repare în viața voastră un fost partener sau o persoană pentru care aţi avut cândva în trecut sentimente, dar care nu vi le-a împărtășit. Acesta poate fi un indiciu cum că a venit vremea să vă reevaluaţi concepția privind relațiile interumane. Raportaţi-vă constructiv la trecut!


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Săgetător:

Începând cu data de 2 noiembrie, scenariile ușor negative pe care le vehiculează mintea voastră se pot înmulți destul de mult, dar depinde numai de voi să vă luaţi gândul de la ele. Per ansamblu, nu sunteţi nişte firi pesimiste, dar intrarea lui Mercur în Scorpion căruia îi corespunde casa subconștientului din horoscopul vostru general poate specula până și cea mai mică fărâmă de negativism pe care o deţineţi.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Capricorn:

Se anunță multă activitate în regiunea casei filozofiei voastre de viață perioada aceasta, dar mai cu seamă în zilele de 3, 5 și 6. Dacă nu aţi pus mâna pe o carte de ceva vreme, faceţi în aşa fel să vă încapă pe mână una de dezvoltare personală. În cazul în care simţiţi că aţi ajuns la o răscruce de drumuri, lăsaţi-vă ghidaţi de cineva apropiat cu mai multă experiență de viață. Ascultaţi-i sfaturile!


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Vărsător:

Nu mai puțin de trei planete, cărora li se alătură Luna în zilele de 5 și 6, sunt găzduite temporar de casa transformărilor din horoscopul vostru general, indiciu că în data de 3 sau în a doua parte a săptămânii puteți avea parte de evenimente care îşi lasă într-o anumită măsură amprenta asupra voastră. Țineţi minte că nu este necesar să vi se întâmple ceva rău pentru ca mai apoi să vedeţi lucrurile dintr-o altă perspectivă.


Horoscop 2-8 noiembrie 2015, Peşti:

Zilele de 2, 3 şi 4 pot veni la pachet cu provocări în ceea ce privește sănătatea voastră. Nu este cazul să vă faceţi griji întrucât nu riscaţi să vă confruntați cu probleme grave. S-ar putea cere însă reevaluat nivelul de atenție și grijă pe care îl acordaţi propriului organism. Nu ar fi rău să fiţi egoişti uneori, refuzându-i pe ceilalți în favoarea odihnei de care aveţi nevoie în unele momente.


Horoscop noiembrie 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 30 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 30 octombrie 2015


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Berbec:

A cincea zi a săptămânii se anunţă a fi una foarte dificilă pentru persoanele născute în semnul Berbecului. Aveţi multe conflicte interioare de care trebuie să vă ocupaţi, însă vă este teamă de schimbările pe care trebuie să le faceţi. Preferaţi să lăsaţi timpul să treacă, însă problemele vor deveni şi mai complicate. Astrele vă sfătuiesc să luaţi decizii urgente!


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Taur:

Săptămâna aceasta pare să fie una foarte complicată pentru voi, iar ziua de vineri nu face excepţie. Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale. Aveţi foarte multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi şi proiecte pe care trebuie să le rezolvaţi.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Gemeni:

Astăzi sunteţi supuşi unor tulburări emoţionale destul de puternice; vă este dificil să vă concentraţi asupra treburilor profesionale, însă şefii aproape că vă obligă să vă ocupaţi de sarcinile voastre. Interacţionaţi dificil cu persoanele din jurul vostru.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi destul de agitaţi; este posibil să aveţi parte de câteva probleme interioare, care nu vă dau pace. Din fericire, aceste experienţe emoţionale negative vor putea duce la rezultate constructive în ceea ce vă propuneţi.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Leu:

Încercaţi să fiţi cât mai sinceri cu persoanele din jurul vostru; dacă ceva vă deranjează în relaţia cu cei apropiaţi şi nu puteţi fi deschişi cu privire la această situaţie, vă este dificil să investiţi energia pe care o ţineţi în altceva. De aceea alegeţi să spuneţi, chiar dacă riscaţi să răniţi pe cineva drag.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Fecioară:

Astăzi nu reuşiţi să comunicaţi deloc bine cu partenerul de cuplu; problemele dintre voi devin tot mai dificile, iar interacţiunea este una foarte emoţională şi plină de nemulţumiri şi suspiciuni. Cel mai bine este să încercaţi să vă liniştiţi şi să o luaţi cu paşi mărunţi.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Balanţă:

Relaţia cu partenerul de cuplu pare să devină tot mai rece; vă îndepărtaţi unul de celălalt, vă daţi seama de problemele cu care vă confruntaţi, însă vă este teamă să faceţi ceva în această privinţă. O decizie sinceră vă poate ajuta să înţelegeţi cum sună viitorul vostru împreună.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Scorpion:

A treizecea zi a lunii octombrie este una dificilă pe plan personal; din fericire, reuşiţi să vă îndreptaţi atenţia şi energia asupra vieţii profesionale. Trebuie să fiţi disciplinaţi şi să respectaţi normele impuse de şefi într-un proiect de care vreţi să vă ocupaţi.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Săgetător:

Astăzi vă este destul de dificil să comunicaţi cu persoanele din jurul vostru, de aceea faceţi tot posibilul să fiţi cât mai rezervaţi în discuţii. Astrele vă recomandă să vă ocupaţi de întâlniri în prima parte a zilei; după orele prânzului lucrurile vor fi şi mai dificile pentru voi.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Capricorn:

Aceasta pare să fie o zi destul de dificilă pentru voi; sunteţi foarte aglomeraţi cu treburile profesionale, însă termenele limită vă bat la uşă şi trebuie să faceţi tot posibilul pentru a vă ocupa de toate sarcinile primite. În cazul în care chiar nu vă descurcaţi, cereţi ajutorul unui coleg de muncă.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Vărsător:

Ziua de azi solicită involuntar sinceritatea; acţiunile de care vă ocupaţi la primele ore ale dimineţii sunt destul de dificile şi trebuie să faceţi tot posibilul pentru a fi sinceri în relaţia cu partenerii de afaceri. Dacă rămâneţi calmi, lucrurile se vor rezolva.


Horoscop zilnic 30 octombrie 2015, Peşti:

Diverse zvonuri şi bârfe urâte vor fi răspândite în cercul cunoştinţelor; este posibil să fiţi dezamăgiţi de persoane foarte dragi vouă. Astrele nu vă sunt de ajutor, însă trebuie să fiţi foarte calmi şi să comunicaţi deschis cu cei interesaţi deoarece doar aşa veţi scăpa de această încurcătură.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 29 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 29 octombrie 2015


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Berbec:

Prima parte a zilei de joi va fi una destul de liniştită pentru Berbeci; este un moment bun pentru a socializa cu persoanele din jurul vostru şi de a participa la întâlniri cu partenerii de afaceri. Este recomandat să vă ocupaţi de problemele profesionale în prima parte a zilei, după orele prânzului veţi fi destul de stresaţi.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Taur:

Oamenii nu prezintă încă un interes în subiectele şi proiectele care par inovatoare pentru voi. Însă nu trebuie să vă daţi bătuţi. Aveţi răbdare şi continuaţi să mergeţi mai departe deoarece în scurt timp totul se va schimba radical în favoarea voastră. Se anunţă veşti frumoase pe plan profesional.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Gemeni:

Vă este foarte dificil să rămâneţi concentraţi pe sarcinile de care trebuie să vă ocupaţi; gândul vostru zboară departe, la problemele personale. Din fericire, un coleg de muncă îşi ia din timpul lui şi vă oferă ajutor pentru a scăpa dintr-o încurcătură profesională.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Rac:

A patra zi a săptămânii pare să fie una destul de aglomerată pentru Raci; deşi vă planificaţi foarte bine timpul de muncă, este posibil să fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program pentru a termina tot ce aveţi de rezolvat. De asemenea, un conflict cu un coleg de muncă vă poate face să vă pierdeţi răbdarea.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Leu:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă sprijină moral în activităţile profesionale; decideţi să ieşiţi din zona de confort şi să vă asumaţi riscuri pentru a începe un nou proiect important. Sunteţi mai îndrăzneţi decât de obicei, iar această atitudine vă poate ajuta să luaţi măsuri majore şi în viaţa personală.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Fecioară:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă oferă o zi liniştită, fără prea multe probleme pe plan profesional. În ceea ce priveşte viaţa personală, spre seară este posibil să primiţi o vizită surpriză din partea unei persoane din trecut, cu care aţi avut o legătură specială.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Balanţă:

A 29-a zi a lunii octombrie este una foarte bună pentru a experimenta în viitoarele proiecte. Aveţi răbdare şi veniţi cu abordări destul de interesante în discuţiile pe care le aveţi cu partenerii de afaceri. Uneori chiar şi cei mai mici paşi se vor dovedi a fi paşi importanţi făcuţi la momentul potrivit.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este una destul de complicată şi aglomerată pentru voi. Din păcate, nu aveţi timp de pierdut şi sunteţi nevoiţi să vă concentraţi asupra sarcinilor profesionale. Proiectele pe care le primiţi sunt foarte importante şi vă vor asigura numeroase beneficii pe plan financiar.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; aveţi foarte multe sarcini de rezolvat, iar timpul nu este tocmai de partea voastră. După orele prânzului primiţi o veste foarte frumoasă, care vă ajută să vă recăpătaţi energia.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Capricorn:

Este de datoria voastră să rămâneţi concentraţi pe ceea ce faceţi; mai aveţi foarte puţin din acest drum, luminiţa de la capătul tunelului începe să fie din ce în ce mai puternică pentru voi. Din fericire, primiţi susţinere şi din partea familiei, iar asta vă ajută să vă continuaţi proiectele.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Vărsător:

Astăzi este posibil să alergaţi după doi iepuri şi să nu prindeţi niciunul. De aceea, astrele vă recomandă să vă concentraţi doar asupra proiectelor care contează cu adevărat pentru voi. Un coleg de muncă vă poate oferi un sfat important, care vă va ajuta nu doar acum, ci şi pe viitor.


Horoscop zilnic 29 octombrie 2015, Peşti:

Din cauza unor dificultăţi pe care le întâmpinaţi în rezolvarea sarcinilor, nu puteţi avea răbdare cu persoanele cu care lucraţi; această situaţie neplăcută poate cauza apariţia unor conflicte destul de dificile. Încercaţi să comunicaţi deschis şi să vă păstraţi calmul.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 28 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 28 octombrie 2015


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Berbec:

Pentru ziua de astăzi astrele v-au pregătit multe surprize frumoase, aşa că trebuie să fiţi pregătiţi. Este posibil să existe câteva schimbări majore pe toate planurile. În viaţa personală, lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră; relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai serioasă.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Taur:

După o perioadă destul de obositoare şi foarte aglomerată pentru voi, reuşiţi să vă bucuraţi de beneficiile obţinute pe plan financiar. Banii vor fi din belşug, iar superiorii par să fie tot mai mulţumiţi de munca pe care o faceţi la birou. Seara vine cu veşti minunate în relaţia de cuplu.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Gemeni:

Astrele vă aleg pe voi pentru a avea parte de o zi cu adevărat specială. Astăzi aveţi posibilitatea de a pune în aplicare toate planurile voastre. Sunteţi concentraţi asupra ideilor cu care veniţi, oferiţi o atenţie deosebită detaliilor şi reuşiţi să obţineţi proiecte importante, cu multe şanse de reuşită.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Rac:

În prima parte a zilei de miercuri sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; trebuie să rezolvaţi câteva probleme importante şi faceţi tot posibilul să scăpaţi de acestea cât mai repede cu putinţă. După orele prânzului, vă faceţi timp pentru a petrece clipe frumoase în compania persoanelor dragi.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Leu:

După o zi de marţi foarte aglomerată şi dificilă, miercuri pare să fie relaxantă şi chiar destul de liniştită. Aveţi timp pentru a vă bucura de compania unei persoane foarte dragi. Spre seară este posibil ca partenerul de cuplu să vă surprindă cu un cadou minunat.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Fecioară:

Astăzi reuşiţi să vă apropiaţi şi mai mult de persoanele din jurul vostru şi chiar să legaţi câteva prietenii importante cu unele dintre acestea. Sunteţi împliniţi pe plan personal, iar acest lucru vă aduce numai mulţumiri şi linişte. În sfârşit, aţi ajuns în locul la care visaţi de foarte mult timp.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Balanţă:

Astăzi vă surprindeţi colegii de muncă într-un mod neaşteptat; sunteţi dispuşi să renunţaţi la planurile voastre pentru a vă ajuta colaboratorii la un proiect dificil. Daţi dovadă de generozitate şi de altruism. Toată lumea vă va aprecia acest gest măreţ şi vă va felicita pentru iniţiativa frumoasă.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Scorpion:

Este posibil ca astăzi să întâlniţi o persoană din trecut, care va încerca să vă tragă înapoi. Încercaţi să ţineţi capul sus, să vă îngropaţi amintirile dureroase şi, cel mai important, să alegeţi să mergeţi înainte. Viitorul şi fericirea voastră depind de alegerile pe care le faceţi chiar voi.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Săgetător:

Aveţi multe probleme de care trebuie să vă ocupaţi pe plan profesional; din fericire, sunteţi foarte calmi şi reuşiţi să vă planificaţi foarte bine timpul astfel încât să nu intraţi în panică pentru că nu reuşiţi să rezolvaţi totul. Superiorii sunt foarte mulţumiţi de evoluţia voastră în cadrul companiei.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Capricorn:

După o perioadă mai complicată, acum aveţi posibilitatea de a analiza toate problemele şi situaţiile prin care aţi trecut. Ştiţi ce vreţi de la viaţă, însă vă este greu să faceţi primul pas pentru a vă vedea visele împlinite. Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Vărsător:

Problemele de la locul de muncă par să se agraveze; poate că acestea semnifică faptul că este timpul pentru o schimbare pe care voi trebuie să o faceţi. Aveţi încredere în voi şi nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru; alegeţi ceea ce vă face fericiţi.


Horoscop zilnic 28 octombrie 2015, Peşti:

A treia zi a săptămânii pare să fie una destul de aglomerată pentru voi, în special pe plan personal. Astăzi aveţi posibilitatea de a face câteva schimbări importante în relaţia cu persoanele apropiate. De asemenea, în viaţa profesională profitaţi de oportunităţile pe care astrele vi le pun în cale.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 27 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 27 octombrie 2015


Horoscop zilnic 27 octombrie 2015, Berbec:

Starea voastră de spirit se va schimba destul de frecvent în cursul zilei de marţi. De asemenea, planurile voastre se pot schimba din cauza unor decizii ce nu ţin tocmai de voi. Important este să încercaţi să vă adaptaţi şi să mergeţi mai departe indiferent de dificultăţile pe care le întâlniţi.


Horoscop zilnic 27 octombrie 2015, Taur:

Astăzi se anunţă a fi o zi mai complicată decât cele cu care sunteţi obişnuiţi; un partener de afaceri vă poate da planurile peste cap din cauza unei decizii pe care o ia fără să vă anunţe. O discuţie serioasă vă va ajuta să înţelegeţi care este situaţia; vă recomand să aveţi răbdare.


Horoscop zilnic 27 octombrie 2015, Gemeni:

Astăzi aveţi nevoie ca cei din jurul vostru să vă susţină şi să vă fie alături la fiecare pas. Comunicaţi cu uşurinţă cu persoanele cu care interacţionaţi, însă vă este dificil să luaţi decizii importante de unii singuri, aşa că cereţi ajutorul colegilor de muncă. Seara va fi una mai liniştită pentru voi.


Horoscop zilnic 27 octombrie 2015, Rac:

A doua zi a săptămânii nu pare a fi foarte productivă pentru voi. Deşi sunteţi dornici să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi, din cauza unor probleme ce nu ţin de voi, sunteţi împiedicaţi să vă rezolvaţi sarcinile. Încercaţi să aveţi multă răbdare şi, cel mai important, să nu intraţi în conflicte cu colegii de muncă.


Horoscop zilnic 27 octombrie 2015, Leu:

Prima parte a zilei va fi una destul de aglomerată, cu multe întâlniri la care trebuie să participaţi. Sunteţi nevoiţi să luaţi o decizie foarte importantă; nu vă bazaţi pe sfaturile colegilor de muncă deoarece acestea nu vor face decât să vă pună beţe în roate.


Horoscop zilnic 27 octombrie 2015, Fecioară:

Ziua de 27 octombrie pare să fie una foarte importantă pentru voi; munca depusă şi orele suplimentare din ultima perioadă vor cântări foarte mult în faţa superiorilor. Este posibil ca aceştia să vadă în voi nişte posibili candidaţi pentru un post important în cadrul companiei.


Horoscop zilnic 27 octombrie 2015, Balanţă:

În ceea ce priveşte viaţa profesională, ziua de astăzi pare să fie una destul de importantă pentru voi. Sunteţi solicitaţi să vă spuneţi părerea pentru un viitor proiect major în cadrul companiei; în cazul în care superiorii sunt mulţumiţi de ideile voastre, voi veţi fi persoanele care se vor ocupa de acest proiect.


Horoscop zilnic 27 octombrie 2015, Scorpion:

Sunteţi foarte concentraţi asupra proiectelor de la locul de muncă şi este posibil să nu mai ştiţi când să vă opriţi din muncă. Cel mai bine este să trasaţi o linie intre planul profesional şi cel personal astfel încât să acordaţi atenţie şi relaţiei cu persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop zilnic 27 octombrie 2015, Săgetător:

Astăzi vor exista numeroase schimbări pe plan profesional. Din fericire, rămâneţi liniştiţi şi ştiţi care este drumul pe care vreţi să mergeţi; de aceea faceţi faţă cu brio acestor provocări din partea astrelor. Spre seară întâlniţi o persoană interesantă de la care primiţi un sfat important.


Horoscop zilnic 27 octombrie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi vă pune răbdarea la încercare; trebuie să încercaţi să vă păstraţi calmul şi să faceţi tot posibilul astfel încât să fiţi cu un pas înaintea problemei. Analizaţi cu mare atenţie situaţiile în faţa cărora sunteţi puşi înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop zilnic 27 octombrie 2015, Vărsător:

Astrele vă pun în faţa unor probleme destul de dificile pe plan profesional; totuşi, voi vă încăpăţânaţi să le rezolvaţi de unii singuri. Este posibil să daţi greş şi să vă fie greu ca apoi să vă ridicaţi şi să mergeţi mai departe. Nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop zilnic 27 octombrie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi aveţi foarte multe lucruri de rezolvat în viaţa profesională; vă recomand să vă îndreptaţi atenţia asupra sarcinilor voastre deoarece, în caz contrar, vor apărea şi mai multe probleme. Spre seară, partenerul de cuplu vă face un cadou neaşteptat.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 26 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 26 octombrie 2015


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Berbec:

Nu este cea mai potrivită zi să luaţi decizii în privinţa relaţiei pentru că nu reuşiţi să empatizaţi cu partenerul de viaţă. Aveţi tendinţa să deveniţi suspicioşi şi posesivi, deci fiţi atenţi să nu stricaţi nişte clipe frumoase. Un şef are cuvinte de laudă sau de mulţumire la adresa voastră, lucru la care nu v-aţi fi aşteptat.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Taur:

O bună parte din zi sunteţi preocupaţi de întreţinerea unei atmosfere armonioase la locul de muncă. Vreţi să faceţi pace între colegi şi, pe alocuri, şi reuşiţi. Spre seară, aţi putea face o vizită pe la magazine ca să cumpăraţi nişte obiecte de uz casnic. Aveţi grijă să nu neglijaţi problemele de familie.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Gemeni:

Dimineaţă aveţi o stare de spirit excelentă, astfel încât relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. O persoană pe care o suspectaţi de indiferenţă vă caută şi vă propune să plecaţi undeva împreună, ca un cuplu. Atenţie mai mare la problemele de sănătate, aţi putea începe o cură de detoxifiere.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Rac:

Relaţia cu cei din familie decurge armonios şi pregătiţi o surpriză pentru cineva drag. Aţi putea profita de această zi şi să vă încărcaţi bateriile în confortul oferit de propriul cămin. Culegeţi roadele unei investiţii inspirate, încasând o sumă considerabilă. Seara, oferiţi-i persoanei iubite atenţia maximă.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Leu:

Aveţi şansa să obţineţi o nouă specializare sau să primiţi o misiune care necesită relocare. Sau este posibil să participaţi la un eveniment unde veţi face cunoştinţă cu nişte oameni care vă vor propulsa în carieră. Profitaţi de orice ocazie vă iese în cale pentru că azi se poate scrie viitorul vostru.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Fecioară:

Este posibil să aflaţi azi despre o mărire de salariu sau să primiţi o amendă. Cert este că vor fi nişte mişcări prin conturi şi nu se poate spune cu certitudine dacă sunt de bine sau de rău. Un angajator revine cu o ofertă şi, dacă aveţi curaj, vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Balanţă:

Este o zi perfectă să faceţi o schimbare, poate să alegeţi altă tunsoare, să vă revizuiţi garderoba, astfel încât să atrageţi privirile celor din cercul vostru de cunoştinţe. Colaboraţi foarte bine cu colegii, cu partenerii de afaceri. Feriţi-vă însă de exagerări şi nu vă asumaţi niciun risc.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Scorpion:

Ziua de azi este favorabilă reflecţiei în linişte pentru a clarifica aspecte care ţin de relaţiile voastre parteneriale, de cuplu şi nu numai. Se poate să vi se dea OK-ul pentru o muncă bine plătită şi să daţi tot ce aveţi mai bun. Oricum, pentru hotărârile importante, consultaţi-vă cu partenerul de viaţă.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Săgetător:

Dimineaţă, un prieten vă propune să intraţi într-o afacere pe care a demarat-o de curând. Veţi putea câştiga destul de mult, aşa că ar fi bine să acceptaţi. Reuşiţi să rezolvaţi şi o problemă sentimentală care nu vă dă pace de la o vreme. Tonusul vostru scade spre seară, aşa că ar fi bine să vă relaxaţi.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Capricorn:

Diplomaţia joacă un rol important în dobândirea succesului în această zi. Veţi fi cooptaţi în diverse activităţi care vă vor pune în evidenţă calităţile speciale şi chiar v-ar putea propulsa într-o nouă postură. Financiar staţi bine, însă este bine să evitaţi cheltuielile prea mari.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Vărsător:

Se pot produce schimbări importante, mai ales pe plan social şi sentimental. După-amiază, faceţi o investiţie pentru locuinţa voastră şi căpătaţi un alt tonus, mult mai pozitiv. Vă exprimaţi eficient, aşa că este o zi bună pentru susţinut un interviu sau un examen care presupune creativitate.


Horoscop zilnic 26 octombrie 2015, Peşti:

Este prima zi de lucru din săptămână şi veţi face tot posibilul să terminaţi munca mai repede şi să puteţi aloca familiei mai mult timp. Veţi rezolva împreună probleme legate de gospodărie sau veţi pregăti o petrecere pentru zilele următoare. Veţi încasa şi nişte bani şi veţi avea de cheltuială.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 25 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 25 octombrie 2015


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Berbec:

Simţiţi nevoia să faceţi ceva nou şi sunteţi extrem de mulţumiţi cu ceea ce realizaţi, indiferent că este o activitate nouă la serviciu sau în particular. În plus, puteţi respira uşuraţi, căci tensiunile care existau între voi şi partener sau o rudă apropiată au început să dispară şi voi să vă înţelegeţi din nou.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Taur:

Nu aveţi niciun chef să ieşiţi la cumpărături sau să vă apucaţi de curăţenie. Vreţi să profitaţi de ziua liberă şi să vă odihniţi cât mai mult. Totuşi, după amiază vă hotărâţi să ieşiţi din casă la o întâlnire cu prietenii. O să vă felicitaţi pentru această decizie, căci vă veţi destinde, veţi râde mult.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Gemeni:

O relaţie sentimentală v-a cam perturbat armonia în ultima vreme ori o dramă mai veche şi-a făcut simţită prezenţa acum fie prin apariţia celui care a provocat-o, fie prin răscolirea unor amintiri dureroase. Nu vă lăsaţi copleşiţi de această stare de disconfort emoţional. Bucuraţi-vă de această zi şi relaxaţi-vă fizic şi mental.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Rac:

A sosit timpul să vă ocupaţi mai mult de voi şi să lăsaţi deoparte nevoile celorlalţi. Cumpăraţi-vă ceva care vă face să aveţi mai multă încredere în voi, daţi o fugă la coafor sau la un salon de masaj. Răsfăţaţi-vă! Aţi fost mult prea ocupaţi în ultima perioadă şi resimţiţi efectul eforturilor depuse.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Leu:

Frustrarea îşi face loc în viaţa voastră, însă trebuie să ştiţi că orice problemă are o rezolvare. Este posibil să reîntâlniţi un vechi prieten şi să puneţi capăt unui conflict. După orele prânzului reveniţi la sentimente mai bune şi vă recăpătaţi energia. O raită prin magazine v-ar putea scoate în cale un obiect pe care vi-l doreaţi, la preţ redus.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Fecioară:

Azi ieşiţi în întâmpinarea norocului. Treceţi prin locul potrivit într-un moment cheie pentru a întâlni o persoană care ar putea juca un rol principal în planurile voastre viitoare. Vă decideţi să vă implicaţi în proiecte cât mai ambiţioase, întrucât vă doriţi să vă faceţi rapid remarcaţi de superiorii voştri.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Balanţă:

Vă hotărâţi să profitaţi de toate beneficiile pe care vi le aduc relaţiile cu persoanele din jur, aşa că organizaţi o petrecere la voi acasă sau participaţi la un party dat de nişte amici. O rudă vă provoacă şi ar fi bine să vă cenzuraţi în justificări, fiindcă ce vă iese pe gură este posibil să nu vă fie favorabil.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Scorpion:

Aveţi parte de idei creative, care dublate de ambiţia care vă caracterizează reuşesc să vă ridice la un nivel neaşteptat. Sunteţi liberi să vă exprimaţi aşa cum v-aţi dorit. Spre seară, porniţi în căutarea romantismului. Cineva vă face curte şi profitaţi la maximum de atenţia pe care o primiţi.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Săgetător:

Nu puneţi la suflet tonul ridicat cu care vi se adresează cei pe care îi iubiţi. I-a ajuns şi pe ei oboseala. Încercaţi să îi ignoraţi şi să vă vedeţi de treabă, fiindcă şi voi aţi face la fel în locul lor. Aduceţi la lumină dragostea pentru cineva care aşteptă de multă vreme acest moment.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Capricorn:

Astrele vă readuc azi în atenţie o serie de obiective măreţe. Vă atrageţi un partener de vis, poate fi chiar unul dintre prietenii mai cu dare de mână care este dispus să investească în proiectul gândit de voi. Orice problemă sau obstacol întâmpinaţi vă va motiva să deveniţi cei mai buni în ceea ce faceţi.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Vărsător:

Sunteţi foarte optimişti astăzi şi vreţi să profitaţi de toate oportunităţile care vă ies în cale. Este momentul potrivit să vă reanalizaţi visurile şi să vă creaţi noi obiective. Aveţi undă verde să organizaţi şi să faceţi planuri pentru o călătorie la sfârşitul acestui an, poate chiar o vacanţă.


Horoscop zilnic 25 octombrie 2015, Peşti:

Acasă aveţi parte de momente foarte interesante: o masă festivă, o aniversare, o nuntă sau o petrecere. Cert este că va fi un eveniment care vă aduce la un loc multe persoane şi voi vă veţi simţi foarte bine. Profitaţi de energia pozitivă degajată de cei dragi pe care îi aveţi aproape.

 

Horoscop Urania săptămânal: 26 octombrie - 1 noiembrie 2015

 
Horoscop Urania 26 octombrie - 1 noiembrie 2015


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Berbec:

Este probabil să vă fie greu să staţi locului în ziua de 26, indiciu că zodia în care v-aţi născut se numără printre semnele care răspund prompt acumulării de energii specifice evenimentului de Lună Plină din ziua următoare. Nu este exclus să fiţi și ușor neîndemânatici, ceea ce vă poate predispune la mici accidente. Uitaţi-vă pe unde călcaţi și respiraţi adânc ori de câte ori simţiţi că aţi putea pierde controlul.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Taur:

Întrucât Luna Plină din data de 27 este găzduită de semnul în care v-aţi născut, este de așteptat să vă aflaţi în capul listei zodiilor influențate cel mai puternic de această lunație. În preajma acestei zile, este probabil să fiţi mai nervoşi decât de obicei, ba chiar să îi surprindeţi pe cei apropiaţi, poate nu în cel mai plăcut mod, cu o atitudine impulsivă. Respiraţi adânc, liniştiţi-vă și apoi treceţi la acțiune.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 27 se suprapune tocmai peste axa sănătății din horoscopul vostru general, fapt care denotă că, alături de Săgetător, resimţiţi cel mai puternic efectele acestei lunații la nivel fizic, dar mai ales mental. Deși nu s-ar zice că sunteţi genul de persoane care să persiste în tipare de gândire coercitive, adevărul este că greu ieşiţi dintr-ale voastre. Acest eveniment astral vă provoacă să renunţaţi la ele cu totul.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Rac:

Riscul de a vă suprasolicita nervos crește vertiginos în zilele de 29 şi 30. Păreţi a fi tentaţi de a vă pune tot soiul de întrebări, deși sunteţi conştienţi că unele dintre ele nu îşi pot găsi răspunsul. În loc să vă lăsaţi mintea să zburde la scenarii pesimiste, mai bine o puneţi în slujba lecturării unei cărți de dezvoltare personală. Este în puterea voastră să vă direcţionaţi gândurile pe o traiectorie pozitivă!


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Leu:

Este posibil ca zilele de 31 octombrie şi 1 noiembrie să nu vă găsească într-o dispoziție prea bună. De regulă, lăsaţi impresia că sunteţi puternici, dar este probabil ca în aceste zile să vă comportați mai degrabă ca o pisică. Nu este nevoie ca ceilalți să vă apese prea tare pe coadă pentru a vă retrage de pe scena socială în propria voastră carapace. Protejaţi-vă cumva sensibilitatea emoțională ajunsă la cote cam prea ridicate.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Fecioară:

Luna Plină din 27 se manifestă plenar în casa filozofiei voastre de viață, indiciu că principiile solide după care vă ghidaţi ar putea avea un cuvânt greu de spus în evoluția voastră personală. Vă pot ieși în cale oameni despre care se poate spune că au într-adevăr coloană vertebrală și care vă inspiră să nu vă abateți de la sistemul de valori și credințe pe care vi l-aţi autoimpus. Rămâneţi la fel de demni.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Balanţă:

Luna Plină din data de 27 se manifestă cu putere maximă în casa transformărilor, indiciu că viața voastră personală a atins apogeul etapei evolutive în care se regăsește momentan. Multe dintre fricile voastre inexplicabile pot dispărea ca prin minune dacă vă asumaţi nevoile și dorințele de pe acest plan.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Scorpion:

Este probabil ca ziua de 26 să nu vă găsească într-o formă fizică de zile mari. Este cât se poate de probabil să începeţi săptămâna cu o durere de cap datorată fie faptului că vă așteaptă o agendă plină, fie faptului că nu v-aţi odihnit weekend-ul trecut. Găsiţi alte metode să vă eliberaţi de nervi decât aceea de a vă ridica vocea la oricine vă iese în cale. Încercaţi să vă administraţi eficient furia.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Săgetător:

Luna Plină din ziua de 27 se suprapune tocmai peste axa sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, efectele acestei lunații se resimt cu precădere la nivel fizic. Cei care suferă de afecțiuni la nivelul gâtului sau de tiroidă ar trebui să se țină sub observație atentă în zilele din preajma acestui eveniment astral, întrucât acestea riscă să se agraveze peste noapte.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Capricorn:

S-ar putea ca zilele de 29 și 30 să nu vă prindă cu bateriile încărcate. În plus, v-aţi putea arăta mai puțin pricepuţi decât de obicei, fapt care denotă că riscul de mici accidente este destul de ridicat. Dacă vă suprasolicitați nervos, este probabil să vă precipitați inutil, sfârșind prin a face lucrurile superficial. Trageţi aer adânc în piept și folosiţi-vă de tehnica pașilor mărunți.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Vărsător:

Luna Plină din 27 își face resimțită influența tocmai în casa familiei, fundația universului vostru interior, indiciu că evoluția voastră personală depinde în mare măsură de priceperea voastră de a înțelege și trece peste anumite evenimente nefericite din copilărie/din relația cu părinții. Până la urmă, nu este chiar atât de rău să fiţi crescuţi în spiritul unor valori și principii tradiționaliste.


Horoscop 26 octombrie - 1 noiembrie 2015, Peşti:

Luna Plină din data de 27 își face simțită influența cu precădere în casa comunicării, semn că feedback-ul rudelor, dar și al celorlalte persoane apropiate vouă vă poate ajuta să descoperiţi care aspecte ale personalității voastre ar necesita să li se aducă ajustări. Arătaţi-vă deschişi să primiţi sugestii întrucât pot grăbi considerabil procesul de aducere la nivelul adevăratului vostru potențial.


Horoscop noiembrie 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: joi, 22 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 22 octombrie 2015


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Berbec:

Ziua de astăzi este un moment foarte bun pentru a vă deschide sufletul în faţa unei persoane de încredere; simţiţi nevoia să spuneţi care sunt problemele voastre şi să încercaţi să găsiţi o rezolvare pentru situaţiile complicate cu care vă confruntaţi. Seara va fi una liniştită.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Taur:

Sunteţi concentraţi pe proiectele profesionale, însă este foarte important să nu rupeţi legăturile cu partenerii de afaceri. Aceştia sunt cei care vă pot deschide numeroase uşi în carieră, aşa că încercaţi să fiţi prezenţi atunci când au nevoie de ajutorul şi susţinerea voastră.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Gemeni:

Sunteţi interesaţi de discuţiile profesionale, care s-ar putea dovedi destul de constructive astăzi. Vă gândiţi serios să puneţi bazele unui proiect cu şanse mari de reuşită. Aveţi nevoie de susţinere din partea superiorilor şi aceştia vă dau undă verde pentru a vă pune în aplicare planurile.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Rac:

Ziua de astăzi nu este bună pentru a începe noi proiecte sau a participa la întâlniri importante. Vă este greu să vă concentraţi şi să veniţi cu idei bune, care să îi mulţumească pe superiori. Indicat este să rămâneţi la sarcinile de rutină, care nu necesită atât de multă atenţie.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Leu:

Ziua de astăzi este fix aşa cum vreţi voi să fie; starea de spirit foarte bună vă va ajuta să aveţi încredere în voi şi să vă puteţi ocupa de problemele profesionale cu care vă confruntaţi. Acum aveţi posibilitatea de a rezolva până şi cele mai complicate situaţii. Seara va fi mai liniştită.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Fecioară:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. O persoană apropiată vouă are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o problemă destul de serioasă. Încercaţi să aveţi răbdare şi să o ascultaţi fără a o mustra pentru greşelile făcute.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei de joi se anunţă a fi una cu adevărat specială pentru voi; este posibil ca un coleg de muncă să vă facă o propunere interesantă de colaborare, care vă va aduce multe beneficii financiare. Spre seară, vă bucuraţi de momente frumoase alături de o persoană dragă vouă.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Scorpion:

Astăzi aveţi mare încredere în voi şi decideţi să purtaţi o discuţie serioasă şi sinceră cu superiorii; aceştia vă felicită pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume şi este posibil să vă ofere un proiect important, care vă va deschide numeroase uşi pe plan profesional.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei va fi una destul de liniştită pentru voi; vă ocupaţi de sarcinile profesionale fără nicio problemă. Spre seară vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale şi încercaţi să rezolvaţi o problemă de familie care nu vă dă pace.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Capricorn:

Astăzi sunteţi nevoiţi să aveţi răbdare deoarece se anunţă o zi destul de complicată şi aglomerată pentru voi. Sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri prin oraş şi să staţi la cozi interminabile pentru a vă ocupa de o problemă legală. Seara va fi petrecută în compania unui om drag.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Vărsător:

A 4-a zi a săptămânii se anunţă a fi una foarte profitabilă pentru voi; astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să luaţi cele mai bune decizii referitoare la viitoarele proiecte. Sunteţi foarte liniştiţi, aveţi multă răbdare şi veniţi cu idei bune pentru a încheia o afacere destul de importantă.


Horoscop zilnic 22 octombrie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi foarte energici şi comunicaţi excelent cu persoanele din jurul vostru. Participaţi la o întâlnire importantă, unde vă surprindeţi partenerii de afaceri cu ideile pe care le propuneţi. Proiectul de care urmează să vă ocupaţi vă va aduce multe beneficii nu doar financiare, ci şi în carieră.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 21 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 21 octombrie 2015


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Berbec:

Astăzi acordaţi o atenţie deosebită relaţiei pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru; sunteţi destul de emotivi şi sentimentali în această perioadă. Cu toate acestea, ştiţi să vă asumaţi responsabilităţi şi să vă acceptaţi greşelile dacă este cazul.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Taur:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte importantă pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra proiectelor de care vă ocupaţi. După o şedinţă importantă, este posibil ca un partener să vă abordeze pentru a vă propune o colaborare interesantă.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Gemeni:

Miercuri pare să fie o zi foarte aglomerată pentru voi; starea de spirit se schimbă radical din cauza unor evenimente ce nu depind de voi, ci de persoanele cu care interacţionaţi. Trebuie să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să nu vă implicaţi emoţional în nicio discuţie.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Rac:

La locul de muncă apar mici probleme între colegi, probleme de care voi nu sunteţi responsabili, însă încercaţi să vă implicaţi pentru a remedia situaţia. Cel mai bine este să aveţi răbdare şi să îi lăsaţi să îşi rezolve singuri neînţelegerile pe care le au. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde plăcut.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Leu:

Sunteţi tot mai agitaţi şi daţi vina pe programul aglomerat de la locul de muncă. Trebuie să învăţaţi să vă prioritizaţi timpul astfel încât să vă ocupaţi şi de viaţa personală. O discuţie cu o persoană în vârstă, de încredere, vă poate ajuta să învăţaţi să fiţi mai liniştiţi.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Fecioară:

Astrele vă sugerează să vă pregătiţi pentru o furtună emoţională; participaţi la mai multe evenimente astăzi, iar starea de spirit se schimbă în funcţie de persoanele cu care interacţionaţi. Din fericire, spre seară aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de puţin timp liber.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi va fi una mai complicată pentru voi; vă confruntaţi cu emoţii destul de puternice şi nu ştiţi cum să scăpaţi de problemele pe care le aveţi pe plan profesional. Cel mai bine este să încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă; împreună găsiţi idei foarte bune pentru a rezolva sarcinile primite.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Scorpion:

A 3-a zi a săptămânii se anunţă a fi o zi mai dificilă pentru voi; astrele scot la iveală latura voastră sensibilă chiar în momentul în care interacţionaţi foarte mult cu persoane puternice şi influente. Vă este greu să vă concentraţi când mulţi vor să vă pună într-o situaţie neplăcută.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei va fi mai aglomerată, însă reuşiţi să vă planificaţi timpul astfel încât să terminaţi toate sarcinile pe care le primiţi. După orele prânzului sunteţi liberi şi profitaţi de aceste momente pentru a petrece clipe frumoase alături de partenerul de cuplu sau o persoană dragă.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Capricorn:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională; din fericire, este posibil ca astrele să vă vină în ajutor şi să vă indice drumul pe care trebuie să mergeţi. Seara va fi una extrem de frumoasă, petrecută alături de persoane speciale.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Vărsător:

Sunteţi tot mai agitaţi şi nervoşi atunci când vine vorba de viaţa profesională; vă concentraţi destul de greu şi interacţionaţi dificil cu persoanele cu care trebuie să colaboraţi. Poate că este timpul pentru o schimbare. Îndrăzniţi să faceţi ceea ce vă place şi alegeţi drumul pe care vreţi să mergeţi înainte de a fi prea târziu pentru voi.


Horoscop zilnic 21 octombrie 2015, Peşti:

Prima parte a zilei de miercuri va fi dedicată întâlnirilor şi şedinţelor importante cu partenerii de afaceri; trebuie să veniţi cu strategii noi pentru proiectele viitoare. Urmează o perioadă aglomerată, în care sunteţi nevoiţi să faceţi planuri şi să puneţi la punct detalii cu privire la negocierile de care trebuie să vă ocupaţi.

 

Horoscop Urania săptămânal: 19-25 octombrie 2015

 
Horoscop Urania 19-25 octombrie 2015


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Berbec:

Este probabil că cea mai mare parte a weekendului, adică zilele de 23 și 24, să nu vă surprindă într-o dispoziție de zile mari. Mai degrabă par să vă găsească într-o stare meditativă care vă face să staţi mai mult pe acasă în loc să ieşiţi într-un grup zgomotos în căutarea distracției. Nu vă autoizolaţi întrucât puteți cădea într-o pasă proastă care nu vă caracterizează.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Taur:

Semne cum că forma voastră fizică și/sau mentală poate lăsa de dorit se arată cândva în jurul zilei de 25. Segmentele de corp vizate sunt regiunea capului, dar și cea lombară, deci eliberaţi-vă mintea de gândurile pesimiste și îmbrăcaţi-vă adecvat întrucât riscaţi să vă alegeţi cu o cistită sau o infecție urinară. Vă recomand să ţineţi o cură de imunizare pentru sezonul rece.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Gemeni:

Astrele par să nu atenteze la bunăstarea voastră fizică și/sau morală săptămâna aceasta. Aparent, orice senzație de disconfort cu care v-aţi putea alege se rezolvă cât aţi clipi cu un somn bun. Dacă nu sunteţi în cea mai bună formă și aveţi şansa de a lucra de acasă, cel puțin pentru una-două zile, profitaţi de ea. Ceea ce pare să vă lipsească acum este un stil de viață și alimentație bine structurat.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Rac:

Aveţi grijă de sănătate săptămâna aceasta! Nu este indicat să faceţi excese și nici eforturi mari, oricât de tentaţi aţi fi în această direcție. Sistemul vostru imunitar poate da greş, iar dacă suferiţi deja de afecțiuni hepatice, se recomandă maximă prudență. Moderația este cheia în cazul vostru.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Leu:

Zilele de 19 şi 20 se pot dovedi solicitante pentru bunăstarea voastră fizică, probabil din cauza faptului că vă suprasoliciți din dorința de a demonstra cuiva ceva. În cazul în care aveţi probleme cu sănătatea, evitaţi să programaţi un consult medical în data de 23. Este posibil să nu rămâneţi cu mare lucru de pe urma lui și să fie nevoie în final de o a doua părere.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Fecioară:

Zilele de 21 și 22 vă pot surprinde cu probleme de sănătate. Dacă meseria voastră presupune multe ore la birou sau în picioare, vă puteți alege cu dureri la nivelul membrelor inferioare. Luaţi lucrurile uşor. Altfel, riscaţi să vă suprasolicitați mental, devenind pasibili de o cădere nervoasă. Odihniţi-vă!


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Balanţă:

În cea mai mare parte a weekendului, adică în zilele de 23 și 24, este posibil să vă mişcaţi mai greu din casă. Nu este de mirare că vă convine mai mult să dormiţi pe săturate decât să ieşiţi în oraș. Nu vă faceţi griji întrucât nu pare să fie nimic în neregulă cu voi. Poate că a venit momentul ca organismul vostru să îşi ceară drepturile.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Scorpion:

Deși astrele vă feresc în cea mai mare parte a săptămânii de încercări pe plan medical, s-ar putea să nu vă mai iasă pasiența duminică. Este probabil să primiţi lovitura finală din partea stresului cândva în jurul zilei de duminică când vă puteți alege cu o migrenă. Luaţi-vă gândul de la probleme cel puțin la finele acestei săptămâni și alegeţi să vă petreceţi timpul liber într-un fel care vă face mare plăcere.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Săgetător:

Sănătatea nu se numără printre capitolele de viață luate în vizor de către astre săptămâna aceasta. Dacă totuși se întâmplă să nu vă bucuraţi de o stare generală tocmai bună, aflaţi că teama că nu aţi fi apţi să vă ridicaţi la înălțimea așteptărilor superiorilor sau responsabilităților care vă revin poate fi cauza sau doar contribuie considerabil la pasa proastă în care vă regăsiţi.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Capricorn:

Astrele aduc vești bune cu privire la capitolul sănătate săptămâna aceasta. S-ar părea că zilele de 19 și 20 vin la pachet cu cel mai mare potențial energetic, ocazie numai bună să vă programaţi treburile cele mai solicitante atunci. Cu toate acestea, tindeţi către echilibru și nu vă consumaţi cu totul rezervele de anduranță la stres. Mai aveţi nevoie de ele și în zilele următoare!


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Vărsător:

Este probabil ca zilele de 19 şi 20 să vă surprindă cu garda jos pe plan mental. Tindeţi să persistaţi în tipare de gândire coercitive care nu vă permit să daţi frâu liber inventivității care vă caracterizează. Cu cât realizaţi mai repede că voi sunteţi sursele limitelor voastre, cu atât reuşiţi să puneţi mai repede capăt acestui cerc vicios. Este în puterea voastră să declanşaţi schimbarea la acest nivel.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Peşti:

Cu ocazia acestui mijloc de săptămână, s-ar putea să nu vă scăldaţi în cele mai limpezi ape. Fie simţiţi că sunteţi de pe altă planetă, fie aveţi impresia că ceilalți nu sunt deloc așa cum ar trebui să fie. Încercaţi să coborâţi cu picioarele pe pământ. Poate că nu vă este tocmai ușor, dar vă va face bine cu siguranță.


Horoscop noiembrie 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 20 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 20 octombrie 2015


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Berbec:

Ziua de marţi poate începe cu multe schimbări destul de importante pentru voi în ceea ce priveşte viaţa profesională; vă concentraţi asupra proiectelor de care trebuie să vă ocupaţi, însă vă faceţi timp şi pentru negocieri cu privire la alte oportunităţi de afaceri.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Taur:

Sunteţi hotărâţi să creşteţi proiectele de suflet şi pentru asta faceţi tot ce este posibil, fiind dispuşi să mergeţi până în pânzele albe şi să vă asumaţi riscuri foarte mari. Aveţi încredere în voi şi asta vă ajută să fiţi concentraţi asupra ideilor şi să veniţi cu planuri bune pentru viitor.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Gemeni:

Din fericire pentru voi, a doua zi a săptămânii pare să fie una mai liniştită decât cele cu care sunteţi obişnuiţi. Profitaţi de acest timp liber pentru a vă planifica săptămâna astfel încât să nu vă aglomeraţi într-una din zile. Spre seară petreceţi clipe frumoase alături de o persoană dragă.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Rac:

Sunteţi pregătiţi pentru tot ce vă oferă această săptămână; începeţi ziua de marţi cu forţe proaspete şi vă pregătiţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional. În relaţia cu partenerul de cuplu, lucrurile merg din ce în ce mai bine, iar asta vă bucură enorm.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Leu:

Astăzi interacţionaţi foarte bine cu persoanele din jurul vostru; reuşiţi să vă faceţi plăcuţi în orice situaţie, aşa că astrele vă recomandă să profitaţi de aceste momente pentru a obţine câteva proiecte profesionale. Viitorul sună bine în ceea ce priveşte viaţa financiară, lucrurile par să se aranjeze în favoarea voastră.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Fecioară:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile profesionale şi să vă concentraţi mai mult asupra vieţii sentimentale; partenerul de cuplu are nevoie de voi în aceste momente. Încercaţi să îi fiţi alături fără a îl mustra cu privire la greşelile pe care le-a făcut.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Balanţă:

Săptămâna aceasta va fi una de foc pentru voi; aţi rămas în urmă cu proiectele profesionale, aşa că profitaţi de ziua de azi pentru a vă face un plan detaliat al următoarelor zile. De asemenea, este posibil să aveţi nevoie de ajutorul colegilor cu privire la rezolvarea unor probleme mai delicate.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Scorpion:

Este marţi, iar voi sunteţi tot mai optimişti cu privire la proiectele de care vă ocupaţi. Astăzi aveţi posibilitatea de a face o ofertă de colaborare unei persoane importante în domeniul vostru de muncă; aveţi încredere în voi şi învăţaţi să fiţi perseverenţi.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei va fi dedicată vieţii profesionale; participaţi la întâlniri importante sau negocieri dificile cu partenerii de afaceri. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu. Trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte viitorul vostru.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru schimbări profesionale; apar numeroase oportunităţi de colaborare din partea unor persoane destul de importante. Astrele sunt de partea voastră şi vă oferă posibilitatea de a face singuri alegerea potrivită.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Vărsător:

Ziua de marţi pare să fie una destul de frumoasă pentru voi; sunteţi foarte optimişti cu privire la problemele personale. Aveţi încredere în voi şi vă daţi seama că trebuie să acordaţi puţin timp pentru ca lucrurile să se aşeze la locul lor. Seara va fi foarte frumoasă.


Horoscop zilnic 20 octombrie 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă păstraţi calmul indiferent de situaţie; este posibil să încercaţi să rezolvaţi o situaţie mai dificilă între doi colegi. Nu lăsaţi ca aceştia să vă tragă în jocul lor, rămâneţi pe poziţii şi susţineţi-vă părerea. Spre seară, întâlniţi un prieten drag.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 19 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 19 octombrie 2015


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Berbec:

Aveţi agenda încărcată astăzi, însă din fericire vă eliberaţi de multe dintre obligaţii, astfel încât pe parcursul săptămânii să aveţi parte de zile mult mai lejere. Fiţi atenţi la persoanele care vă înconjoară pentru că este posibil ca printre ele să se numere şi unele rău voitoare. În schimb, v-ar fi utilă mai multă îngăduinţă cu cei ai casei.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Taur:

Dimineaţă sunteţi foarte activi şi sociabili şi vă înţelegeţi bine cu toată lumea. Reuşiţi să vă păstraţi optimismul, în ciuda problemelor sentimentale care vă frământă. În relaţia cu şefii vă copleşeşte timiditatea şi nu reuşiţi să vă susţineţi cauza aşa cum v-aţi propus. O persoană mai în vârstă va juca un rol important în viaţa voastră.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Gemeni:

Înregistraţi azi o serie de succese, popularitatea voastră este în creştere şi se simte o atmosferă de petrecere în jurul vostru. Aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie şi mai mult oamenii în jurul vostru. Aveţi suficientă energie pentru a începe noi activităţi pentru familie şi pentru casă. Fiţi încrezători şi aveţi numai de câştigat.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Rac:

Întâlniţi astăzi într-un cadru organizat mai multe persoane. Printre ele se află un potenţial prieten sau o posibilă iubire, dar numai de voi depinde cum profitaţi de ocazia care se iveşte. Lumea vă apreciază pentru entuziasmul de care daţi dovadă. Aţi putea câştiga nişte bani în plus, cu condiţia să le amintiţi voi şefilor să vă treacă pe lista de priorităţi.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Leu:

Este o zi perfectă în care să vă ocupaţi de probleme financiare. Puteţi învesti, dacă aveţi nişte bani puşi deoparte, sau puteţi doar să plătiţi facturi ori să semnaţi documentele pentru un credit. S-ar putea ca programul să vă fie dat peste cap de unele mici probleme apărute pe parcurs, dar vă repliaţi rapid şi găsiţi soluţii pentru orice.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Fecioară:

Unii dintre colegi ori dintre apropiaţi vă influenţează negativ cu atitudinea lor pesimistă. Lăsaţi-i să se vaite cât vor, pentru că voi aveţi cu totul alte resurse şi o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Acum este momentul să vă faceţi planuri de viitor. Vizita cuiva la ceas de seară vă bucură foarte mult fiindcă este prilej de depanat amintiri.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Balanţă:

O persoană din anturaj care a trecut deja prin probleme similare cu ale voastre vă împărtăşeşte din experienţa sa, oferindu-vă sfaturi preţioase. Situaţia voastră financiară se îmbunătăţeşte începând de azi şi aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung. Veţi scăpa şi de toate frustrările financiare acumulate în ultima perioadă.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Scorpion:

Aveţi încredere în forţele proprii şi daţi dovadă de spirit de aventură. Totuşi, nu riscaţi foarte mult. Lăsaţi o impresie bună în ochii se#ului opus şi atrageţi atenţia pe oriunde v-aţi duce. Aţi putea relua sau continua nişte investigaţii medicale prin intermediul cărora să vă asiguraţi că este totul în regulă cu sănătatea voastră.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Săgetător:

Vă extrageţi energia din iubirea celor dragi, din bucuria copiilor şi acelaşi lucru îl oferiţi şi voi înzecit înapoi. Faceţi planuri de viitor şi sunteţi dispuşi să faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru binele familiei. Daţi dovadă de mult curaj în tot ceea ce întreprindeţi azi. Ţineţi seama de sfaturile unei rude mai în vârstă şi cu mai multă experienţă.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Capricorn:

Sunteţi destul de obosiţi, dar totuşi ar fi bine dacă aţi putea să vă adunaţi forţele ca să duceţi la finalizare proiectele începute. În plan financiar, se pare că nu parcurgeţi o perioadă tocmai bună. Căutaţi noi surse de venituri! Cei din jur contează pe suportul vostru moral şi chiar material, aşa că fiţi pregătiţi să interveniţi dacă este cazul.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Vărsător:

Treceţi destul de uşor peste grijile cotidiene, graţie entuziasmului şi a optimismului cu care vă începeţi ziua. După-amiază, faceţi planuri pentru o călătorie mai lungă împreună cu persoana iubită. Totuşi, contaţi doar pe banii pe care îi aveţi, nu pe promisiuni. La serviciu, vă daţi tot interesul să iasă un lucru de calitate din mâinile voastre.


Horoscop zilnic 19 octombrie 2015, Peşti:

Atmosfera de la serviciu este cam apăsătoare, iar voi nu lucraţi cu plăcere într-un astfel de ambient, aşa că abia aşteptaţi să scăpaţi cât mai repede. Astăzi sunteţi predispuşi la greşeli şi există riscul să pierdeţi bani. Spre seară s-ar putea să aibă loc o întrevedere în scop de afaceri în urma căreia veţi vedea dacă puteţi obţine mai mulţi bani decât aţi stabilit iniţial.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 14 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 14 octombrie 2015


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Berbec:

Din fericire, ziua de azi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; reuşiţi să discutaţi cu uşurinţă cu persoanele cu care interacţionaţi. Acesta este un moment bun pentru a propune noi proiecte superiorilor sau de a participa la negocieri importante.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Taur:

Ziua de astăzi va fi mai aglomerată decât credeaţi; din cauza sarcinilor extrem de aglomerate nu aveţi timp nici să respiraţi. De aceea vă propun să profitaţi de primele ore ale dimineţii, care sunt mai lejere şi să faceţi un program pentru întreaga zi de muncă.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Gemeni:

Lucrurile din viaţa sentimentală nu stau aşa cum vă aşteptaţi; sunt foarte multe situaţii dificile pe care vreţi să le rezolvaţi. Partenerul de cuplu este tot mai distant; vă recomand să discutaţi cu el despre viitorul vostru înainte ca prăpastia dintre voi să fie şi mai mare.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Rac:

Primele ore ale dimineţii sunt unele de foc pentru voi; trebuie să vă ocupaţi de mai multe sarcini profesionale destul de importante, însă sunteţi foarte obosiţi şi vă este greu să vă concentraţi. Din fericire, un coleg de muncă vă vine ajutor; împreună găsiţi soluţii eficiente pentru problemele cu care vă confruntaţi.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Leu:

Simţiţi nevoia să vă deconectaţi de la tot ce se întâmplă în jurul vostru. Din păcate, asta nu se poate întâmpla. Vă recomand să aveţi răbdare, lucrurile se vor schimba în favoarea voastră. Astrele se poziţionează astfel încât să obţineţi ce vă doriţi pe plan profesional.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; participaţi la şedinţe sau negocieri foarte importante, care vă aduc proiecte noi de pe urma cărora veţi avea beneficii financiare majore. Comunicaţi cu uşurinţă cu persoanele din jurul vostru.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Balanţă:

Astăzi treceţi printr-o perioadă mai dificilă; nu vă simţiţi în elementul vostru şi aveţi nevoie de persoanele dragi în care aveţi încredere să vă ofere sprijinul necesar. Trebuie să aveţi încredere în voi şi să nu vă lăsaţi doborâţi de un mic obstacol; viitorul vă promite multe realizări frumoase.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi toată atenţia asupra vieţii profesionale; participaţi la câteva şedinţe sau discuţii extrem de importante, care vă garantează noi proiecte pe viitor. Pe plan personal, trebuie să aveţi răbdare cu persoanele dragi. Nu intraţi în conflicte cu partenerul de cuplu.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Săgetător:

Superiorii vă propun să mergeţi într-o călătorie de afaceri neaşteptată pentru a vă ocupa de un proiect major; aceasta este o oportunitate extrem de importantă pentru voi în carieră şi trebuie să profitaţi de ea. Partenerul de cuplu nu va fi încântat, însă va înţelege dacă aveţi timp să îi explicaţi care este situaţia.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Capricorn:

Prima parte a zilei de miercuri va fi una destul de aglomerată, însă nu vă faceţi probleme. Aveţi suficiente idei pentru a vă ocupa de situaţiile dificile cu care vă confruntaţi la locul de muncă; din fericire, interacţionaţi bine cu colegii de echipă şi colaboraţi cu uşurinţă când vine vorba de a face o alegere importantă.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Vărsător:

Astăzi trebuie să aveţi multă răbdare în viaţa personală; în relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile sunt destul de complicate. Trebuie să vă faceţi timp pentru a rezolva această situaţie dificilă înainte ca prăpastia dintre voi să se adâncească şi mai mult. Aveţi răbdare şi încercaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop zilnic 14 octombrie 2015, Peşti:

Problemele profesionale devin tot mai complicate deoarece nu aveţi idei bune care să vă satisfacă. O discuţie cu colegii de muncă vă poate ajuta să găsiţi soluţiile de care aveţi nevoie. Pe plan personal, o persoană vă poate da o veste neplăcută cu privire la o situaţie dificilă în familie.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 13 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 13 octombrie 2015


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Berbec:

Ziua de azi este una destul de importantă pentru voi deoarece reuşiţi să vă concentraţi asupra proiectelor profesionale; aveţi multă inspiraţie şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Spre seară este posibil să aveţi parte de o surpriză frumoasă.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Taur:

Rezultatul muncii voastre începe să dea roade; astăzi primiţi o veste foarte frumoasă de la un colaborator sau partener de afaceri cu privire la un proiect important. Lucrurile încep să se schimbe, iar beneficiile nu întârzie să apară. Trebuie doar să aveţi răbdare.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Gemeni:

Ziua a 13-a a lunii octombrie începe cu dreptul pentru voi; aveţi ocazia să întâlniţi o persoană foarte importantă, care va avea un rol major în viaţa voastră. Este prea devreme, însă, pentru a spune dacă este vorba despre o relaţie strict profesională sau una personală.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Rac:

A doua zi a săptămânii va fi una mai complicată pentru voi deoarece trebuie să luaţi o decizie importantă pe plan profesional; este vorba despre o alegere majoră cu privire la viitorul carierei voastre, aşa că faceţi tot posibilul să vă asiguraţi că luaţi cea mai bună hotărâre.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Leu:

În prima parte a acestei zile vă ocupaţi de câteva probleme la locul de muncă; trebuie să fiţi calmi pentru a vă asigura că vă ocupaţi aşa cum trebuie de această situaţie. După orele prânzului planificaţi o ieşire în oraş cu o persoană importantă, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Fecioară:

Astăzi trebuie să aveţi nervi de oţel; participaţi la câteva întâlniri în interes profesional cu oameni destul de dificili. Aveţi răbdare deoarece doar aşa veţi putea găsi o soluţie la problemele cu care vă confruntaţi. Seara poate fi una relaxantă deoarece o petreceţi în compania celor dragi.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei de marţi va fi mai dificilă pentru voi; încercaţi să vă planificaţi bine timpul astfel încât să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o vizită neaşteptată de la un om care are un loc special în inima voastră.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Scorpion:

Astrele ţin cu voi astăzi şi vă ajută să realizaţi lucruri măreţe; aveţi multe şanse de care trebuie să profitaţi în ceea ce priveşte viaţa profesională. O persoană importantă vă ajută să puneţi bazele unui proiect important, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; vă confruntaţi cu câteva probleme majore care vă complică planurile cu privire la viitorul vostru. Încercaţi să vă înzestraţi cu răbdare şi să discutaţi cu superiorii astfel încât să ajungeţi la o concluzie comună.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; ziua de marţi începe cu multe sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi. După orele prânzului, aveţi timp să vă odihniţi. Seara pare să fie una specială, petrecută în compania unui om drag.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Vărsător:

În a doua zi a săptămânii trebuie să vă ocupaţi de problemele financiare; încercaţi să fiţi mai chibzuiţi când vine vorba de cheltuieli deoarece urmează o perioadă mai dificilă şi este important să aveţi o puşculiţă pe care să o puteţi folosi. După orele prânzului veniţi cu o idee foarte bună pentru un viitor proiect profesional.


Horoscop zilnic 13 octombrie 2015, Peşti:

Astăzi trebuie să fiţi foarte atenţi la deciziile pe care trebuie să le luaţi deoarece acestea vor fi unele decisive pentru viitorul vostru profesional. Participaţi la o întâlnire importantă cu persoane care vă pot deschide multe drumuri în cariera voastră. Totuşi, încercaţi să nu vă neglijaţi sănătatea, un control de rutină este recomandat pentru voi.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 12 octombrie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 12 octombrie 2015


Horoscop 12 octombrie 2015, Berbec:

Se ivesc o serie de dificultăţi, dar le veţi depăşi cu brio doar dacă aveţi o viaţă ordonată şi un program bine stabilit. După-amiaza ar fi bine să o dedicaţi unui mod activ de relaxare, găsind modalităţi noi de a vă exprima ideile.


Horoscop 12 octombrie 2015, Taur:

Vă implicaţi în mod activ atât în relaţiile de cuplu, cât şi în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţilor legate de propriile cămine. Veţi face faţă tuturor provocărilor. Evitaţi conflictele cu prietenii mai ales dacă vă întâlniţi în spaţii publice.


Horoscop 12 octombrie 2015, Gemeni:

Tot ceea ce vă propuneţi azi are sorţi de izbândă. Nu doar astrele vă sar în ajutor, ci şi prietenii şi colegii. Sunteţi ambiţioşi în tot ce ţine de felul în care vă prezentaţi la locul de muncă.


Horoscop 12 octombrie 2015, Rac:

Energia voastră debordantă vă împiedică să vă aplecaţi cu atenţie asupra unor activităţi minuţioase. Aveţi totuşi de finalizat o problemă urgentă. Cel mai bine ar fi să acceptaţi ajutorul unei persoane. Ca să vă mai liniştiţi puţin ar trebui să vă apucaţi de un sport, eventual în aer liber.


Horoscop 12 octombrie 2015, Leu:

Deşi poate veţi avea îndoieli privind capacitatea voastră de a gestiona într-un mod eficient responsabilităţile legate de familie, nu este cazul să vă tensionaţi suplimentar sau să vă cramponaţi de anumite puncte de vedere. Organizaţi-vă cât mai eficient.


Horoscop 12 octombrie 2015, Fecioară:

Puteţi avea o zi excelentă. La serviciu păreţi a avea mai mult randament în acţiunile voastre spre sfârşitul zilei, dar nu vă propuneţi să începeţi ceva nou. Aveţi noroc în dragoste, stabilitate, iar aceşti factori contribuie la liniştea sufletească.


Horoscop 12 octombrie 2015, Balanţă:

La serviciu pot apărea unele neînţelegeri care vor tensiona atmosfera. Nu este însă o zi potrivită pentru a lua hotărâri, aşa că încercaţi să alocaţi mai mult timp familiei şi treburilor organizatorice, cel puţin în partea a doua a zilei.


Horoscop 12 octombrie 2015, Scorpion:

Aveţi azi o ambiţie ieşită din comun. Vreţi nu doar să vă ridicaţi la înălţimea aşteptărilor celorlalţi, ci să le şi depăşiţi. Încercaţi totuşi să fiţi mai relaxaţi. Veţi avea de rezolvat multe treburi la locul de muncă şi pot apărea şi unele dezamăgiri.


Horoscop 12 octombrie 2015, Săgetător:

Aveţi convingerea că veţi face faţă problemelor personale, însă este foarte important să le rezolvaţi la timp. Nu lăsaţi nicio urmă de îndoială să vă întunece mintea. Ar fi indicat să nu vă lăsaţi intimidaţi în exprimarea cu convingere a viziunii personale.


Horoscop 12 octombrie 2015, Capricorn:

S-ar putea să atrageţi de partea voastră unele conflicte. Aceste mici divergenţe pot apărea din cauza unei situaţii neplăcute din trecut şi care a fost iar adusă la suprafaţă. Cu încredere în voi veţi depăşi neplăcerile. Concentraţi-vă mai mult pe domeniile care au legătură cu poziţia voastră în societate.


Horoscop 12 octombrie 2015, Vărsător:

Vă este teamă de erorile care ar pune în pericol parteneriatele sau care v-ar putea afecta statutul. Tocmai acest scepticism vă este însă de folos pentru a nu lua decizii pripite. Spre sfârşitul zilei vă simţiţi lipsiţi de energie, aşa că ar fi bine să lăsaţi totul baltă şi să vă odihniţi.


Horoscop 12 octombrie 2015, Peşti:

Vă doriţi ca munca voastră să fie vizibilă şi apreciată şi deşi voi aveţi formată deja o anumită părere, este nevoie să acceptaţi şi felul în care vă percep ceilalţi. Azi, fiind prima zi de muncă din săptămână, trebuie să vă duceţi la bun sfârşit unele sarcini pe care le-aţi început joi, vineri şi sâmbătă.

 

Horoscop Urania lunar: noiembrie 2015

 
Horoscop Urania noiembrie 2015


Horoscop noiembrie 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec noiembrie 2015
După data de 2, discutaţi cu persoana dragă și/sau asociatul cum anume v-ați putea coordona investițiile de timp, energie și bani în parteneriatul de viață ori afaceri. Raportarea constructivă la trecut din datele de 6 și 7 v-ar putea ajuta evident în acest sens. Începând cu 8 noiembrie, vă îmbogăţiţi facil portofoliul de clienți, iar dacă sunteţi singuri, puteți cunoaşte pe cineva special.

Din data de 12 încolo, puteți resimți mai puțin răsuflarea competiției în ceafă, dar nu vă amăgiţi că aţi scăpat de ea. Poate doar și-au schimbat tactica. După data de 20 noiembrie, este posibil să participaţi la un curs de perfecționare continuă/reconversie profesională ori la un schimb de experiență sau să întreprindeţi o delegație în străinătate/la mare distanță de casă, ocazie bună să acumulaţi mai multe cunoștințe.

Între zilele de 20 și 22 noiembrie, cariera sau imaginea în societate, fie că este a voastră sau a partenerului de viață sau afaceri, poate interveni în relația voastră. Din data de 22 până în data de 24, nu îi permiteţi impulsivității să vă primejduiască relația de cuplu ori profesională cu asociatul/a. În zilele de 24 și 25, puteți simți că nu faceţi față cerințelor de la cursuri sau că experiența voastră de muncă este insuficientă. Nu cedaţi fricilor!


Horoscop noiembrie 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur noiembrie 2015
Începând cu data de 2, abilitățile voastre de comunicare vă pot scoate din eventualele probleme întâmpinate în relația de cuplu ori afaceri. Zilele de 6 și 7 se arată prielnice conturării proiectelor de grup sau strategiilor pe termen lung ale parteneriatului profesional ori de viață în care sunteţi implicaţi. După data de 8, folosiţi-vă de șarmul vostru în colaborarea cu colegii de muncă.

Din 12 noiembrie începând, puteți fi tentaţi să-i lăsaţi pe alții să preia inițiativa în locul vostru la serviciu, dar aţi putea observa că este nevoie să vă daţi și voi cu părerea. Dacă credeţi că contribuţia voastră și a persoanei iubite sau asociatului la parteneriatul de viață ori afaceri nu sunt egale, puneţi pe tapet acest lucru după data de 20. Astfel, vă coordonaţi contribuțiile fără ca situația să degenereze.

Între zilele de 20 și 22, carențele din pregătirea voastră profesională sau a unor colegi de muncă v-ar putea împiedica să conlucrați armonios. Urgențele, apărute la serviciu sau de natură medicală, vă pot afecta productivitatea din data de 22 până în data de 24. În zilele de 24 și 25, partenerul de viață ori afaceri pare să nu mai tragă la căruță cu același entuziasm, fapt uşor de observat în felul în care evoluează relația.


Horoscop noiembrie 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni noiembrie 2015
Începând cu data de 2, comunicaţi mult mai bine cu colegii de muncă, fapt ușor de observat în felul în care se derulează treburile la serviciu, mai ales în zilele de 6 și 7. După data de 8, persoanele libere de contract și-ar putea întâlni jumătatea, în timp ce persoanele care sunt implicate deja într-o relație și au copii, pot sesiza că lucrurile merg înspre mai bine.

Dacă sunteţi singuri şi nu aţi cunoscut pe cineva special în primele două decade ale lunii, vi se înmulțesc șansele începând cu 20 noiembrie. Persoanele care au deja pe cineva și/sau sunt parte a unui relații de afaceri, se pot înțelege mai uşor cu partenerii.

Gelozia și posesivitatea afișate între 20 și 22 în raport cu persoana iubită și/sau copiii vă pot aduce dezavantaje. Frecventarea unui alt cerc de amici sau axarea pe unele planuri de viitor noi îi poate priva pe cel drag și/sau copii de atenția voastră în intervalul 22-24 noiembrie. Nu lăsaţi cariera/imaginea în societate, a voastră sau a partenerului, să intervină între voi în zilele de 24 și 25.


Horoscop noiembrie 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac noiembrie 2015
Începând cu data de 2 noiembrie este de așteptat ca discuțiile purtate cu cel drag și/sau copiii să aibă mai multă substanță, fapt care vă permite să (re)descoperiți, în zilele de 6 și 7, cât de mult vi se aseamănă filozofiile de viață. Climatul familial se încarcă de liniște și armonie după data de 8, favorizate fiind lucrările de reamenajare și/sau decorare ale locuinţei. Daţi-i frâu liber imaginației!

Dacă v-aţi decis să daţi curs proiectelor casnice, nu este exclus ca începând cu data de 12 să lucraţi cu mai mult drag și spor decât până acum. După data de 20, vă înţelegeţi (aproape) din priviri cu colegii de muncă, fapt care are un impact pozitiv asupra productivității voastre și a firmei. Unele chestiuni care țin de bucătăria internă a familiei vă pot aduce la cuțite cu persoana iubită între 20 și 22.

Serviciul vă poate solicita mai mult decât în mod normal, poate chiar peste program, între 22 și 24, deci nu ar fi de mirare dacă atmosfera de acasă are de suferit de pe urma acestei situații. Este posibil ca directivele și îndemnurile superiorilor din zilele de 24 și 25 să nu țină cont de realitățile de la birou, ceea ce vă poate pune într-o situație grea. Semnalaţi-le acest fapt, dacă este cazul.


Horoscop noiembrie 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu noiembrie 2015
După data de 2 noiembrie, pare că nu mai vorbiţi singuri atunci când încercaţi să purtați o discuție cu părinții legată de probleme care țin de o moștenire sau succesiune, ca de exemplu cea pe care o puteți avea în zilele de 6 și/sau 7. După data de 8, discursul vostru are de câștigat de pe urma șarmului vostru accentuat, ceea ce vă poate ajuta să vă întăriţi relațiile cu rudele sau vecinii.

După data de 20 noiembrie, conversațiile avute cu cel drag/sau copiii pot scoate la lumină faptul că vă leagă mai multe preocupări decât ați fi crezut până atunci. Persoanele libere de contract pot cunoaște pe cineva cu adevărat special.

Între 20 și 22, faptele contează mai mult decât vorbele, cel puțin în plan profesional, deci respectaţi-vă cu exactitate angajamentele. În intervalul 22-24 noiembrie, este posibil ca farmecul vostru să nu facă față diferențelor de viziuni dintre voi și interlocutorii voştri. Acuzațiile de infidelitate pot marca zilele de 24 și 25. La fel de probabil este ca grija purtată copiilor să devină excesivă.


Horoscop noiembrie 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară noiembrie 2015
După data de 2, discursul vostru poate deveni mai pertinent, dar totodată și mai incisiv decât de obicei. Totuși, acest lucru poate avea o influență pozitivă asupra relației voastre cu rudele apropiate și vecinii. În zilele de 6 și 7, tranşaţi cu succes unele chestiuni dificile ce țin de viața de cuplu. După data de 8, vă valorificaţi cu mai mult spor economiile, bunurile și proprietățile decât până acum.

Începând cu data de 12, încep să apară primele câştiguri, deși este posibil să nu se ridice, cel puțin în primă fază, la nivelul celor aşteptate. Prăpastia dintre generația voastră și a părinților voştri poate deveni mai puțin evidentă după data de 20, fapt ce vă permite să comunicaţi mai bine cu ei. Între 20 și 22, evitaţi speculațiile financiare, dar și achiziționarea lucrurilor care nu sunt o prioritate momentan.

Banii încasaţi de la finele primei decade ale lunii încoace se pot împuțina vizibil, în intervalul 22-24 noiembrie, ca urmare a împărțirii lor cu celelalte părți, returnării împrumuturilor sau plății întreținerii și altor cheltuieli inerente. În zilele de 24 și 25, viața de familie riscă să îl copleșească pe partener, deci luaţi-i de pe umeri o parte din responsabilitățile casnice care îi revin.


Horoscop noiembrie 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă noiembrie 2015
Din 2 încolo, puteți primi ponturi valoroase despre cum să vă fructificaţi economiile, bunurile și/sau proprietățile, ba chiar și să vă măriţi veniturile, deci ciuliți-vă urechile, mai ales în zilele de 6 și 7. După data de 8, șarmul și carisma personală poate da pe dinafară, câştigându-vă mai mulți/te admiratori/oare decât până acum. Puneţi-vă farmecul la contribuție și în plan profesional.

Dacă aceste avantaje funcționau independent de voința voastră până în 12 noiembrie, începând cu această zi, v-aţi putea deprinde cu arta folosirii lor după bunul vostru plac. În acest sens, aveţi încredere în abilitățile voastre de comunicare, mai ales după data de 20 a lunii. Până și conversațiile purtate cu rudele și vecinii au de câștigat de pe urma faptului că aveţi vorbele la voi.

Totuși, cel puțin între 20 și 22, este posibil să nu vă fie de ajuns acest lucru atunci când sunteţi supuşi tirului de întrebări, poate chiar și acuze, al părinților. Același lucru este valabil și în cazul interacțiunilor avute cu persoana dragă în intervalul 22-24 noiembrie. În zilele de 24 și 25, puteți fi tentaţi să vorbiţi și mai ales să promiteţi, multe și să faceţi puține. Lăsaţi faptele să vă recomande!


Horoscop noiembrie 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion noiembrie 2015
Începând cu data de 2, este posibil să fiţi mai puțin îngrijoraţi de întreținerea măștilor sociale pe care de altfel le purtați pe plan social, dar mai interesaţi de a fi voi înşivă în raport cu ceilalți, fapt care poate atrage admiratori/oare, mai ales în zilele de 6 și 7. Cândva după data de 8, poate reveni în viaţa voastră un fost partener sau devine din ce în ce mai clar faptul că actuala relație este una toxică.

Este de așteptat ca, după data de 12 noiembrie, să se încerce reînchegarea unei relații de cuplu care s-a terminat cândva în trecut sau desprinderea de cea deja consacrată care nu vă mai face bine. După data de 20, se arată ocazii de a vă valorifica economiile, bunurile sau proprietățile ori de a vă mări veniturile. Informaţi-vă și arătaţi-vă dispuşi să primiţi ponturi în acest sens.

Dacă v-aţi împăcat cu fostul/a partener/ă, situația se poate înrăutăţi din 20 până în 22 a lunii. În cazul în care nu aţi avut curajul să puneţi capăt unei relații de cuplu care nu a mai evoluat, atmosfera de acasă ar putea avea mai mult de suferit în aceste zile decât ar fi făcut-o dacă i-aţi fi pus punct. Între 22 și 24, se prevăd urgențe medicale sau de muncă, iar în zilele de 24 și 25, căutaţi să fiţi strânşi la pungă.


Horoscop noiembrie 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător noiembrie 2015
Vă pot da târcoale gânduri pesimiste după data de 2, dar dacă faceţi diferenţa între realitate și imaginație, sunteţi la adăpost. Raportarea constructivă la trecut din zilele de 6 și 7 face diferența în raport cu părinții. Cercul de amici vi se poate mări după data de 8, crescând șansele de a găsi susținători pentru proiectele voastre de grup. În plus, vă pot interesa mai mult planurile de viitor.

După data de 12, încep să meargă afacerile derulate de echipa din care faceţi parte, iar planurile voastre pe termen lung pot înregistra progrese vizibile. Din 20 încolo, vă exprimaţi personalitatea mult mai uşor, fapt care vă poate face mai populari decât în mod normal. Între 20 și 22, viața socială, proiectele de grup ori planurile de viitor vă pot da gaură în buzunare, deci fiţi precauţi!

În intervalul 22-24 noiembrie, este posibil ca viața de cuplu, copiii și/sau interesele voastre de moment să vă distragă atenția de la amici, proiectele avute pe rol împreună cu aceștia ori de la obiectivele pe care vi le-aţi propus. În zilele de 24 și 25, se poate distruge imaginea idealizată a familiei din care proveniţi sau pe care v-aţi făcut-o cu privire la cea pe care v-aţi creat-o la rândul vostru.


Horoscop noiembrie 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn noiembrie 2015
După data de 2, sunt avantajate discuțiile care privesc proiectele de grup și planurile de viitor, mai ales în zilele de 6 și 7 când se găsesc amici care să vă susțină moral sau financiar în aceste încercări. După data de 8, puteți prinde mai multă trecere la şefi, iar dacă aţi făcut eforturi la serviciu până acum, puteți puncta o promovare. Nu este exclusă, de asemenea, o schimbare de statut social.

Începând cu data de 12, puteți primi imboldul necesar să vă vedeţi visul carieristic cu ochii, indiciu că trebuie să daţi din coate pentru a obţine ce vi se cuvine. Gândul vă zboară la cele mai îndrăzneţe proiecte după 20 noiembrie, dar riscaţi să vă izbiţi de neputințe false sau de gura lumii. Responsabilitățile sociale sau profesionale pot plana greu peste umerii voştri între 20 și 22 noiembrie.

Este probabil ca eventualele lucrările de (re)amenajare a locuinţei sau unele urgențe de familie să nu vă permită să vă concentraţi pe carieră în intervalul 22-24 noiembrie. Dacă vă simţiţi demoralizaţi sau nu sunteţi în formă în zilele de 24 și 25, amânaţi participarea la interviuri de angajare, întâlniri cu clienți importanți sau ședințe din cadrul companiei în care activaţi. Reveniţi-vă!


Horoscop noiembrie 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător noiembrie 2015
După data de 2, este probabil să începeţi să vorbiţi pe limba oamenilor importanţi, dar și pe cea a şefilor voştri, fapt care atrage avantaje considerabile, poate chiar și o promovare pe aceste planuri sau o mărire de salariu, dacă vă jucaţi cărțile bine în zilele de 6 și 7. Persoanele libere de contract pot lega o relație cu cineva din străinătate sau dintr-o altă cultură cândva după data de 8.

Începând cu 12 noiembrie, vă poate cuprinde impulsul de a vă căuta rostul în altă țară, de a participa la cursuri de perfecționare continuă/reconversie profesională sau la un schimb de experiență. Din data de 20 încolo, se pot duce negocieri cu privire la alăturarea, inițierea sau chiar lansarea unor proiecte de grup. Este favorizată, de asemenea, creionarea și rafinarea unor noi planuri de viitor.

Dacă sunteţi implicaţi într-o relație la distanță, intervalul 20-22 noiembrie poate plana greu asupra vieții de cuplu. Diferențele de viziune dintre voi și interlocutorii voştri pot duce la contradicţii între 22 și 24 noiembrie. Proiectele derulate în asociere cu terțe persoane vă pot găuri buzunarele în zilele de 24 și 25. Tot atunci, proiectele de viitor pot necesita investiții mai mari decât puteți voi face.


Horoscop noiembrie 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti noiembrie 2015
După data de 2, sunt avantajate cursurile de reconversie profesională/perfecționare continuă și schimburile de experiență, deschizându-vi-se noi orizonturi în zilele de 6 și 7. Din 8 încolo, încercările de a vă reanima viața sentimentală pot reuși, la fel ca cele de sincronizare a investițiilor de timp, energie și bani în relația de cuplu sau de afaceri cu cele ale partenerului sau asociatului.

Totuși, este important ca inițiativa în acest sens să vă aparțină, cel puțin după data de 12 noiembrie. Începând cu data de 20, prindeţi mai multă trecere în fața persoanelor sus-puse de la serviciu sau din societate, iar dacă vă jucaţi mâna corect, vă puteți alege cu o promovare pe unul sau chiar amândouă planurile. Căutaţi să vă calcaţi peste orgoliu, dar nu îi lăsaţi nici pe ei să depășească limitele.

Între 20 și 22, apele în care se scaldă relația de cuplu ori afaceri vă poate determina să vă schimbaţi planurile de viitor, astfel încât să nu îl includă pe actualul partener de viață ori profesional. Din 22 până în 24, vă puteți confrunta cu o criză financiară. Responsabilitățile de serviciu sau sociale riscă să atârne greu pe umerii voştri în zilele de 24 și 25. Ar fi bine să nu cedaţi chiar atât de ușor.