Horoscop Urania zilnic: vineri, 31 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 31 iulie 2015


Horoscop 31 iulie 2015, Berbec:

Este posibil ca astăzi să participaţi la o petrecere a firmei; acum este momentul mult aşteptat de voi, aveţi posibilitatea de a vă face remarcaţi şi de a obţine aprecieri din partea şefilor. De asemenea, aici întâlniţi o persoană cu care veţi lega o prietenie durabilă.


Horoscop 31 iulie 2015, Taur:

Vă gândiţi să faceţi o schimbare în ceea ce priveşte viaţa profesională; vreţi să începeţi un proiect nou, o afacere sau să acceptaţi o colaborare cu o persoană importantă. Sunteţi încă indecişi, însă trebuie să vă bazaţi pe intuiţie, aceasta nu dă greş niciodată.


Horoscop 31 iulie 2015, Gemeni:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte dificilă pentru voi; este un moment aglomerat la locul de muncă, cu multe schimbări neaşteptate şi sarcini importante de rezolvat în timp record. În cazul în care nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 31 iulie 2015, Rac:

Chiar dacă aveţi foarte multe pe cap la locul de muncă, trebuie să fiţi conştienţi de faptul că partenerul de cuplu trece prin momente dificile. Este important să îi fiţi alături în aceste momente cruciale şi să îl susţineţi în deciziile pe care urmează să le ia.


Horoscop 31 iulie 2015, Leu:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile; partenerii de afaceri au treburi mult mai importante cu voi. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi o călătorie de afaceri pentru a vă ocupa de o negociere majoră sau a începe un proiect. Beneficiile financiare vă vor mulţumi enorm.


Horoscop 31 iulie 2015, Fecioară:

Astăzi astrele nu par să fie de partea voastră, ci din contră; întâlniţi numeroase obstacole peste care nu puteţi trece sub nicio formă. În cazul în care sunteţi pregătiţi pentru schimbări, vă recomand să aveţi răbdare şi să mai aşteptaţi puţin. Între timp, îndreptaţi-vă atenţia asupra vieţii personale.


Horoscop 31 iulie 2015, Balanţă:

Este posibil să simţiţi o oarecare schimbare ciudată în comportamentul partenerului de cuplu. Nu ştiţi despre ce este vorba, însă relaţia dintre voi s-a răcit considerabil în ultima perioadă. O discuţie serioasă şi sinceră vă poate ajuta să lămuriţi situaţia.


Horoscop 31 iulie 2015, Scorpion:

Ziua de vineri vă aduce câteva schimbări neaşteptate; este posibil să fiţi nevoiţi să plecaţi într-o călătorie cu superiorii pentru a vă ocupa de un proiect amplu. Deşi persoana iubită se va simţi neglijată la început, va înţelege situaţia dacă vă veţi face timp să îi explicaţi.


Horoscop 31 iulie 2015, Săgetător:

Chiar dacă aveţi foarte multe pe cap la locul de muncă, vă recomand să vă îndreptaţi atenţia şi asupra relaţiei cu partenerii de afaceri şi colegii de muncă. Aceştia vă pot ajuta foarte mult în punerea în practică a ideilor pe care le aveţi.


Horoscop 31 iulie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei sunteţi nevoiţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; o problemă neaşteptată vă dă peste cap toate planurile cu privire la un proiect nou. Spre seară, aveţi şansa să întâlniţi o persoană sensibilă, pe care să o cuceriţi cu farmecul vostru.


Horoscop 31 iulie 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei va fi una extrem de dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Trebuie să aveţi răbdare deoarece acesta este un moment trecător, în scurt timp lucrurile vor reveni la normal. Spre seară, o ieşire împreună cu prietenii vă poate ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 31 iulie 2015, Peşti:

Astăzi un om vă poate oferi o lecţie de viaţă importantă, care să vă schimbe complet modul de a gândi. Puteţi lua decizii importante în ceea ce priveşte planul profesional astfel încât să readuceţi echilibrul în viaţa voastră.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 30 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 30 iulie 2015


Horoscop 30 iulie 2015, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi optimişti şi pregătiţi pentru tot ce v-au rezervat astrele. Aveţi în plan să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională, însă nu ştiţi încă sigur care este drumul pe care vreţi să mergeţi. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să luaţi decizia corectă.


Horoscop 30 iulie 2015, Taur:

În ciuda programului foarte aglomerat de la muncă, reuşiţi să rămâneţi pe linia de plutire. Sunteţi foarte veseli şi asta vă ajută să vă rezolvaţi cu uşurinţă toate problemele. Superiorii sunt impresionaţi de profesionalismul şi maturitatea de care daţi dovadă şi vă pot surprinde cu un bonus substanţial.


Horoscop 30 iulie 2015, Gemeni:

Este posibil să faceţi câteva schimbări importante care vă vor aduce multe necazuri; sunteţi siguri pe voi, însă starea de automulţumire excesivă ar putea complica relaţiile cu persoanele din jurul vostru. Aveţi răbdare şi încercaţi să acţionaţi în conformitate cu obiectivele comune tuturor planurilor voastre.


Horoscop 30 iulie 2015, Rac:

Ziua de astăzi pare să vină cu multe surprize pentru voi; sunteţi atenţi la sarcinile pe care le aveţi de rezolvat şi vă concentraţi atenţia asupra detaliilor. Aveţi mare succes în tot ce vă propuneţi, însă trebuie doar să ştiţi când să acţionaţi astfel încât să profitaţi din plin de beneficiile sarcinilor rezolvate.


Horoscop 30 iulie 2015, Leu:

Astrele vă pregătesc o zi destul de aglomerată; pentru a vă ocupa de câteva probleme profesionale importante, sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri scurte prin oraş şi să staţi la cozi. Spre seară, trebuie să luaţi o decizie crucială în ceea ce priveşte viaţa personală.


Horoscop 30 iulie 2015, Fecioară:

Vă gândiţi serios să vă faceţi ordine pe plan sentimental, însă este posibil ca deciziile pe care urmează să le luaţi să rănească o persoană foarte dragă. De aceea sunteţi încă indecişi şi nu ştiţi ce să faceţi în continuare. Un om în vârstă vă poate ajuta să găsiţi o soluţie bună pentru problemele voastre.


Horoscop 30 iulie 2015, Balanţă:

Joi pare a fi o zi tocmai bună pentru câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să vi se ofere şansa de a lucra la un proiect amplu, cu multe beneficii financiare. Sunteţi susţinuţi de persoanele din jurul vostru.


Horoscop 30 iulie 2015, Scorpion:

Prima parte a zilei va fi dedicată vieţii profesionale; trebuie să vă ocupaţi de sarcinile voastre obişnuite de la locul de muncă. Spre seară este posibil să aveţi parte de mici conflicte cu partenerul de cuplu. Dacă vă păstraţi calmul rezolvaţi cu uşurinţă această situaţie neplăcută.


Horoscop 30 iulie 2015, Săgetător:

În cazul în care vreţi să începeţi proiecte noi sau să vă puneţi în aplicare planuri importante, aceasta este cea mai bună perioadă. Astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să alegeţi cel mai bun drum pentru viitorul vostru. Spre seară primiţi o veste bună de la un om drag.


Horoscop 30 iulie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei de azi trebuie să vă ocupaţi de o problemă dificilă la locul de muncă. Mai mulţi colegi au făcut o greşeală substanţială în rezolvarea unui proiect şi încercaţi să rezolvaţi această situaţie complicată. Spre seară primiţi o invitaţie la o petrecere.


Horoscop 30 iulie 2015, Vărsător:

Astăzi primiţi o invitaţie la un eveniment important; acum aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va atrage de la primele secunde. Este dificil să aflaţi dacă este vorba despre o posibilă relaţie sau despre legarea unei prietenii de durată.


Horoscop 30 iulie 2015, Peşti:

Aveţi parte de o zi destul de dificilă, cu multe probleme profesionale. Relaţia cu superiorii se deteriorează tot mai mult şi trebuie să faceţi ceva în acest sens. În cazul în care vă gândiţi la o schimbare, nu mai aşteptaţi; acum este momentul potrivit pentru asta.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 29 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 29 iulie 2015


Horoscop 29 iulie 2015, Berbec:

Asiguraţi-vă că acordaţi atenţie persoanelor din jurul vostru; vor exista câţiva oameni care vă vor ajuta să scăpaţi de o problemă importantă sau chiar vă vor aduce multe beneficii pe plan financiar. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu, este important să îi fiţi alături atunci când are nevoie de voi.


Horoscop 29 iulie 2015, Taur:

Astăzi vă simţiţi norocoşi şi decideţi că este momentul să puneţi bazele unui proiect important sau să investiţi într-o afacere destul de mare. Riscaţi destul de mult, însă astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să vă dublaţi sau chiar triplaţi investiţiile.


Horoscop 29 iulie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de miercuri va fi una obişnuită, cu câteva proiecte importante de care trebuie să vă ocupaţi la locul de muncă. Spre seară este posibil să primiţi o vizită de la o persoană dragă, cu care aveţi parte de o discuţie interesantă. Primiţi un sfat important, care vă poate schimba planurile în viaţă.


Horoscop 29 iulie 2015, Rac:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută în tot ce vă propuneţi; acesta este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de planurile şi de proiectele voastre. Nu mai staţi pe gânduri, puneţi-vă în practică ideile. Profitaţi de ziua de astăzi deoarece aveţi mari şanse de reuşită.


Horoscop 29 iulie 2015, Leu:

În prima parte a zilei este posibil să aveţi parte de o vizită neaşteptată; o persoană dragă trece printr-un moment dificil şi are nevoie de ajutorul vostru. Încercaţi să o ascultaţi fără a critica; de asemenea, gândiţi-vă foarte bine înainte de a îi da un sfat deoarece acesta poate fi decisiv pentru ea.


Horoscop 29 iulie 2015, Fecioară:

Astăzi astrele vă pot deschide numeroase ferestre pe plan profesional; aveţi şansa să faceţi o investiţie majoră, să luaţi un examen important sau să începeţi o afacere cu potenţial. Persoanele din jurul vostru vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie pe noul drum pe care îl alegeţi.


Horoscop 29 iulie 2015, Balanţă:

Conjunctura astrală vă poate convinge să faceţi câteva schimbări substanţiale în ceea ce priveşte viaţa personală; aveţi planuri îndrăzneţe pentru viitor şi vreţi să le vedeţi cât mai repede puse în aplicare. Spre seară puteţi primi o invitaţie la o petrecere sau un eveniment important pentru o persoană dragă.


Horoscop 29 iulie 2015, Scorpion:

Astăzi hotărâţi să faceţi o schimbare majoră în ceea ce priveşte viaţa personală; este posibil ca persoanele dragi să nu fie de acord cu această decizie a voastră. Daţi dovadă de maturitate şi decideţi să nu vă lăsaţi influenţaţi de părerile celor din jurul vostru. Intuiţia nu va da greş niciodată.


Horoscop 29 iulie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi plini de elan şi cu zâmbetul pe buze; acest optimism exagerat vă poate ajuta să atrageţi multe persoane de partea voastră în proiectele de care urmează să vă ocupaţi. Pe plan sentimental, astrele vă pregătesc o surpriză spre seară.


Horoscop 29 iulie 2015, Capricorn:

Contează foarte mult să nu vă pierdeţi încrederea şi să vă continuaţi drumul indiferent de obstacolele pe care le întâlniţi în cale. Aveţi răbdare, beneficiile nu vor întârzia să apară. Pe plan sentimental, nu aveţi de ce să vă plângeţi în relaţia cu partenerul de cuplu; vă înţelegeţi de minune.


Horoscop 29 iulie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi decurge destul de bine în ceea ce priveşte viaţa profesională. Nu acelaşi lucru putem spune şi despre planul sentimental; în relaţia cu partenerul de cuplu pot apărea discuţii serioase şi chiar dureroase dacă nu ştiţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 29 iulie 2015, Peşti:

Este posibil ca persoanele din jurul vostru să vă pună nervii la încercare; vă recomand să aveţi răbdare şi să încercaţi să le acordaţi atenţia de care au nevoie în situaţiile dificile. Spre seară, primiţi o veste frumoasă din partea persoanei iubite; sunteţi în al nouălea cer.

 

Horoscop Urania săptămânal: 3-9 august 2015

 
Horoscop Urania 3-9 august 2015


Horoscop 3-9 august 2015, Berbec:

Este posibil ca zilele de 3 şi 4 să vă găsească într-o formă mai puțin bună. Din câte se pare, nu se prefigurează faptul că astrele atentează la sănătatea voastră, ci probabil vă determină să o luaţi mai moale și să nu cereţi prea multe de la voi înşivă. Așadar, este indicat să vă programaţi în aceste zile activitățile de pe agendă care nu presupun efort fizic și psihic susținut. Aveţi răbdare!


Horoscop 3-9 august 2015, Taur:

Nu de multe ori vi se întâmplă să vă înfuriaţi, dar când se arată un astfel de moment, vă vine greu să nu izbucniţi. S-ar putea să vă întâlniţi cu asemenea momente în zilele de 4 şi 5, dar de dorit ar fi să vă canalizaţi această energie către scopuri lucrative. Fie că alergaţi, mergeţi la sală sau vă dedicaţi unei activități profesionale de perspectivă, consumaţi furia productiv.


Horoscop 3-9 august 2015, Gemeni:

Aţi putea avea tendința în zilele de 3, 5 şi 6 să vă atribuiţi mai multe sarcini decât puteți duce. Nu este de mirare dacă programul astfel stabilit nu vă mai permite să vă odihniţi. Acest lucru nu poate decât să agraveze eventuala surmenare cu care vă luptați de ceva timp încoace. Bine ar fi să nu vă supraapreciaţi capacitățile și să faceţi doar cât vă este confortabil.


Horoscop 3-9 august 2015, Rac:

Mintea vă zboară în toate direcțiile în zilele de 8 şi 9 august, adesea țesând scenarii ireale. Poate nu ar fi rău să-i puneţi opreliști, mai ales dacă nostalgia voastră caracteristică dă semne de metamorfozare în depresie. Lăsaţi-vă gândurile să zburde în măsura în care vă alimentează imaginația și nimic mai mult. Altfel, nu faceţi altceva decât să vă autoiluzionaţi!


Horoscop 3-9 august 2015, Leu:

Se pare că astrele nu se iau de bunăstarea voastră fizică săptămâna aceasta. Totuși, ar putea să vă dea motive să nu vă simţiţi în largul vostru, fie pentru că în mediul familial nu puteți fi voi înşivă ori din pricina faptului că o problemă personală vă răpește optimismul și jovialitatea caracteristice. Orice s-ar întâmpla, nu vă pierdeţi zâmbetul și înconjuraţi-vă de oameni veseli și pozitivi.


Horoscop 3-9 august 2015, Fecioară:

Dintr-un motiv sau altul, ceva mai mult perioada aceasta decât oricând altcândva, evitați orice context social care ar presupune să ieşiţi la rampă. Dacă aceste conjuncturi sociale curg gârlă zilele acestea, înseamnă că trebuie să vă depăşiţi frica de a vă poziționa sub lumina reflectoarelor. În loc să vă ascundeţi și mai mult, încercaţi să profitați de ele. Bucuraţi-vă de atenție!


Horoscop 3-9 august 2015, Balanţă:

Din câte se pare, riscul crescut de neplăceri pe plan fizic se anunță doar în data de 3 august. Ieşiţi de sub codul roșu dacă vă ordonaţi stilul de viață sau programul de masă, deci nu aveţi motive să vă faceţi prea multe griji. Consumaţi cât mai multe lichide, mergeţi la înot și faceţi mișcare. Este mai ușor decât credeţi să vă ţineţi departe de eventualele amenințări la adresa bunăstării voastre fizice și mentale.


Horoscop 3-9 august 2015, Scorpion:

Temperaturile de afară și responsabilitățile de la serviciu din zilele de 4 şi 5 vă pot aduce la punctul de fierbere. Sunteţi ca o oală sub presiune, gata-gata să izbucniţi la cel mai mic semn conform căruia lucrurile nu ar funcționa conform planului. Nu vă neliniştiţi prea tare și asumaţi-vă faptul că uneori trebuie să lăsaţi natura să îşi urmeze cursul. Altfel, riscaţi să deveniţi nişte pachete de nervi!


Horoscop 3-9 august 2015, Săgetător:

Deși sunteţi firi adaptabile, este posibil ca cel puțin în zilele de 6 şi 7 să fiţi destul de refractari la schimbare. Vă recomand o reevaluare a stilul de viață din ultima vreme, dar și a alimentației. Se știe că rezistaţi cu greu plăcerilor culinare care nu întotdeauna sunt și cele mai sănătoase. Mizați pe calitate și nu pe cantitate și nu veţi fi nevoiţi să renunţaţi la ele cu totul.


Horoscop 3-9 august 2015, Capricorn:

Zilele de 8 şi 9 ar putea veni, în cazul vostru, cu provocări în ceea ce privește bunăstarea voastră fizică. Cel mai probabil, apar în urma faptului că sunteţi mereu în mișcare și nu vă rezervaţi timpul necesar pentru o pauză sau odihna de care aveţi nevoie urgentă după săptămâna plină de la serviciu. Weekend-ul este destinat și reîncărcării bateriilor, nu numai activităților de distracţie.


Horoscop 3-9 august 2015, Vărsător:

S-ar părea că sănătatea nu se află pe radarul astrelor săptămâna aceasta. Așadar, dacă vă confruntaţi cu neplăceri, șansele sunt mari să nu fie altceva decât un disconfort sporadic care să nu semnaleze ceva mai grav. Chiar și așa, nu înseamnă că aveţi toate motivele din lume să vă neglijaţi sănătatea. Încercaţi doar să nu vă speriaţi la orice simptom. Măsura este ingredientul vital.


Horoscop 3-9 august 2015, Peşti:

Dacă vă aflaţi în situația de a vi se prescrie un tratament săptămâna aceasta, nu faceţi rabat de la nimic și apelaţi, în caz de nevoie, la economii pentru a vi le permite. De asemenea, nu renunţaţi prea ușor dacă progresele se înregistrează mai greu decât vă aşteptaţi. Poate că organismul vostru are nevoie de mai mult timp pentru a răspunde medicației administrate. Aveţi mai multă răbdare!


Horoscop august 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 28 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 28 iulie 2015


Horoscop 28 iulie 2015, Berbec:

Nu intraţi în jocul colegilor de muncă, încercaţi să staţi deoparte în această situaţie. Mulţi vor încerca să vă atragă de partea lor şi să vă ofere beneficii tentante, însă trebuie să rămâneţi puternici. Amintiţi-vă că aveţi un scop bine precis în viaţă şi nu vă îndepărtaţi de la atingerea lui.


Horoscop 28 iulie 2015, Taur:

Această săptămână pare să fie una destul de complicată pentru voi; aveţi foarte multe proiecte de rezolvat şi timpul nu pare să fie tocmai de partea voastră. Cel mai bine este să profitaţi de ziua de marţi pentru a încerca să faceţi un plan bine detaliat care să vă ajute să vă descurcaţi în situaţiile complicate.


Horoscop 28 iulie 2015, Gemeni:

Este posibil ca persoanele din jurul vostru să încerce să vă momească şi să vă ofere oportunităţi importante în viaţa profesională. Chiar şi aşa, voi aveţi un drum bine stabilit de care vă recomand să nu vă abateţi sub nicio formă. Primiţi susţinere din partea unui om de la care nu aveaţi astfel de aşteptări.


Horoscop 28 iulie 2015, Rac:

A doua zi a săptămânii pare să fie una foarte bună pentru voi; sunteţi optimişti şi foarte energici încă de la primele ore ale dimineţii şi aveţi idei excelente pentru viitoarele proiecte. Vă recomand să nu mai aşteptaţi, acesta este cel mai bun moment pentru a vă pune planurile în practică.


Horoscop 28 iulie 2015, Leu:

Astăzi sunteţi foarte atenţi la detalii, iar acest aspect vă ajută să finalizaţi un proiect început cu mult timp în urmă, însă pe care l-aţi lăsat de izbelişte. Aveţi şanse mari să primiţi un bonus substanţial de pe urma acestuia, aşa că încercaţi să îi acordaţi toată atenţia din lume.


Horoscop 28 iulie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei de 28 iulie sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile şi să mergeţi la o şedinţă cu un posibil partener pentru firmă la care lucraţi. Această persoană este foarte încântată de planurile voastre încât vă poate propune o colaborare interesantă; gândiţi-vă bine înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 28 iulie 2015, Balanţă:

Ziua începe foarte bine pentru voi în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; partenerul de cuplu vă poate face dimineaţa mai frumoasă cu un cadou minunat. Întreaga zi veţi fi cu zâmbetul pe buze şi binedispuşi. Spre seară primiţi o vizită neaşteptată de la o persoană dragă.


Horoscop 28 iulie 2015, Scorpion:

Astrele vă pun la mare încercare astăzi în ceea ce priveşte relaţiile cu cei din jurul vostru; vă recomand pe cât posibil să evitaţi discuţiile dificile cu persoanele cu care intraţi în contact. În caz contrar, riscaţi să ajungeţi să fiţi răniţi sau şi mai grav, să răniţi un om drag la care ţineţi foarte mult.


Horoscop 28 iulie 2015, Săgetător:

Ziua pare să înceapă cu dreptul pentru voi; pe plan profesional lucrurile decurg conform planurilor voastre. Un coleg de muncă vă poate face o propunere avantajoasă, care vă va aduce multe beneficii financiare. Spre seară, vă ocupaţi de relaţia de cuplu.


Horoscop 28 iulie 2015, Capricorn:

Ziua de marţi pare să fie una destul de obişnuită pentru voi, fără întâmplări care să vă pună în alertă. Pe plan profesional, primiţi câteva sarcini importante de care reuşiţi să vă ocupaţi fără nicio problemă. Spre seară, primiţi un cadou frumos din partea unui om drag.


Horoscop 28 iulie 2015, Vărsător:

Încă de la primele ore ale dimineţii vă simţiţi minunaţi; sunteţi veseli, aveţi multă energie şi sunteţi pregătiţi să vă ocupaţi de sarcinile voastre. După orele prânzului puteţi avea o discuţie interesantă cu un coleg de muncă, care vă poate convinge să începeţi un proiect măreţ împreună.


Horoscop 28 iulie 2015, Peşti:

Vă simţiţi liniştiţi şi foarte relaxaţi; în sfârşit, problemele de pe plan profesional au dispărut. Mai sunt câteva lucruri de care trebuie să vă ocupaţi însă nu trebuie să vă faceţi griji pentru acestea. Pe plan sentimental, acesta este un moment potrivit pentru a face pasul cel mare în relaţia cu partenerul de cuplu.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 21 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 21 iulie 2015


Horoscop 21 iulie 2015, Berbec:

Azi puteţi obţine informaţii preţioase legate de serviciu sau bani. Poate că cel mai bine ar fi să nu vă grăbiţi să luaţi unele decizii, mai ales dacă nu sunteţi siguri că faceţi ceea ce trebuie. Nu ignoraţi sfaturile pe care le veţi primi din partea unei persoane mai în vârstă, vă vor fi de folos.


Horoscop 21 iulie 2015, Taur:

Se pare că astăzi veţi avea de luat câteva decizii importante şi astfel ar trebui să fiţi foarte atenţi la detalii, mai ales la muncă. Poate că unii colegi nu vă doresc binele, iar din acest motiv ar fi indicat să aveţi grijă ce vorbiţi cu ei. Nu le povestiţi ce intenţii aveţi şi încercaţi să păstraţi unele informaţii doar pentru voi.


Horoscop 21 iulie 2015, Gemeni:

Este posibil să primiţi veşti bune în legătură cu profesia: poate că veţi primi o mărire de salariu sau o nouă ofertă de colaborare. În orice caz, se anunţă o zi foarte bună pentru persoanele născute în zodia Gemeni şi din acest motiv ar trebui să profitaţi la maximum de fiecare moment.


Horoscop 21 iulie 2015, Rac:

Dacă plănuiţi să faceţi unele schimbări în viaţa voastră, trebuie să ştiţi că acum este momentul prielnic. Un nou job v-ar putea ajuta să vă puneţi pe picioare şi să vă reveniţi din punct de vedere financiar. Persoana iubită vă va oferi câteva sfaturi esenţiale, iar prietenii vă vor susţine la fiecare pas.


Horoscop 21 iulie 2015, Leu:

Astăzi aveţi de alergat pentru obţinerea unor confirmări sau documente importante, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi. Veţi reuşi să rezolvaţi la timp orice problemă şi chiar veţi putea să-i ajutaţi şi pe alţii. Este o zi foarte bună pentru voi, iar nivelul vostru de energie este la cote maxime!


Horoscop 21 iulie 2015, Fecioară:

Pe parcursul acestei zile veţi sta mai mult pe drumuri decât acasă, iar acest lucru se întâmplă din cauză că va fi necesar să rezolvaţi foarte multe probleme într-un timp foarte scurt. Pe la prânz veţi fi nevoiţi să luaţi şi câteva decizii importante sau să luaţi legătura cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 21 iulie 2015, Balanţă:

O călătorie în grup vi se va părea lucrul cel mai interesant pe care îl puteţi face în această perioadă. Este o zi foarte bună pentru voi, banii nu reprezintă o problemă, iar persoana iubită este de acord cu orice decizie pe care o luaţi. Aşadar, nu este loc de griji sau supărări!


Horoscop 21 iulie 2015, Scorpion:

Activităţile pe care le veţi desfăşura astăzi vă vor pune în legătură cu foarte multe persoane şi veţi avea posibilitatea să începeţi noi colaborări. Poate că veţi avea şansa să câştigaţi mai mulţi bani sau să plecaţi într-o delegaţie în afara ţării. În orice caz, astăzi astrele vă vor zâmbi!


Horoscop 21 iulie 2015, Săgetător:

Poziţia astrelor vă este favorabilă, veţi avea posibilitatea să încheiaţi noi contracte, să câştigaţi mai mulţi bani sau să plecaţi într-o călătorie de afaceri. Se pare că ziua de azi va fi foarte bună pentru voi şi veţi avea numeroase motive să zâmbiţi şi să vă simţiţi bine. Spre seară este posibil să primiţi şi un răspuns la o problemă mai veche.


Horoscop 21 iulie 2015, Capricorn:

Intraţi într-un cerc vicios şi se pare că veţi fi nevoiţi să apelaţi la tehnicile de comunicare pe care le-aţi învăţat în facultate. Aţi putea fi mult mai convingători în faţa unor persoane sau aţi putea atrage foarte multe simpatii. În orice caz, va fi o zi relativ bună pentru voi şi nu va trebui să vă faceţi deloc griji.


Horoscop 21 iulie 2015, Vărsător:

Activitatea voastră profesională ar putea avea o evoluţie interesantă. Astăzi primiţi foarte multe informaţii esenţiale şi intraţi în legătură cu numeroase persoane influente. Veţi avea posibilitatea să câştigaţi mai mulţi bani sau notorietate. Aşadar, va fi o zi cel puţin interesantă pentru voi.


Horoscop 21 iulie 2015, Peşti:

Dacă în trecut aţi avut anumite probleme cu banii sau cu câteva persoane influente, astăzi veţi avea posibilitatea să vă schimbaţi complet viaţa. Atrageţi foarte multe simpatii şi reuşiţi să faceţi o impresie bună în orice mediu profesional sau social. Aşadar, astăzi astrele vă vor purta noroc!

 

Horoscop Urania săptămânal: 27 iulie - 2 august 2015

 
Horoscop Urania 27 iulie - 2 august 2015


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Berbec:

Întâmplările cu care vine la pachet ziua de 27 iulie v-ar putea provoca să vă puneţi la îndoială sistemul de valori, principii și credințe. Poate nu este cazul să fiţi pesimişti, ci să realizaţi că nimic nu are loc la voia întâmplării. Depinde de voi să găsiţi modalitatea de a vă adapta schimbărilor fără a face din țânțar armăsar. Faceţi ajustările necesare și priviţi cu încredere către viitor!


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Taur:

Zilele de 28, 29 și 30 vă pot demonstra că sunteţi cam rigizi în gândire, fapt care poate veni în defavoarea evoluției voastre personale. Nu v-ar strica să încercaţi să vedeţi viața dintr-o altă perspectivă, ieșind din acea zonă de confort care vă este cunoscută, dar care vă constrânge de ceva timp încoace. Nu lăsaţi noutatea să vă sperie. Scoateţi capul la lumină și vedeţi ce se întâmplă!


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Gemeni:

Dat fiind că Luna Plină din data de 31 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, dar mai cu seamă casa filozofiei voastre de viață, este recomandat să vă personalizaţi sistemul de valori, principii și credințe. Aţi putea împrumuta câteva de la oamenii care îşi aniversează unicitatea, dar nu ar strica să le descoperiţi pe acelea care vorbesc întru totul despre voi. Este momentul să vă lărgiţi perspectivele!


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Rac:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din data de 31 nu are doar o natură financiară, ci sugerează și gradul vostru de posesivitate. Tocmai din acest motiv, s-ar putea să aveţi pretenţia, mai mult decât în mod normal, să primiţi în viață și mai ales în relațiile cu ceilalți la fel de mult pe cât oferiţi. Dacă vă doriţi să evitaţi eventualele decepţii, ar fi bine să evitați să aveţi astfel de așteptări.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Leu:

Din 28 până în 30 iulie, este posibil ca sănătatea să vină în atenția voastră, în cel mai fericit caz prin faptul că alegeţi să vă ordonați alimentația sau să adoptați un stil de viață mai exigent. Altfel, s-ar putea să fie nevoie să o faceţi obligatoriu ca urmare a faptului că bunăstarea voastră fizică are de suferit. Luaţi taurul de coarne și faceţi schimbările care se impun înainte ca sănătatea voastră să fie pusă în pericol.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Fecioară:

Luna Plină din data de 31 se suprapune tocmai pe axa caselor sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că efectele acestei lunații se fac simțite cu precădere la nivelul bunăstării voastre fizice. Dacă vă încearcă un simptom persistent cu totul ciudat, poate ar fi cazul să mergeţi la un control medical. În aceeași măsură, poate fi vorba fie de ceva serios, fie de un junghi inofensiv.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Balanţă:

Ziua de 2 august s-ar putea să fie cea care vă determină să vă îndreptaţi atenția asupra sănătății. Ce este drept, v-aţi permis cam multe în ceea ce privește alimentația, iar motivația de a face mișcare v-a cam lipsit în ultima vreme. Începeţi să vă reveniţi ușor, fără să vă propuneţi obiective nerealizabile. Mai mult, nu ar fi rău să renunţaţi pentru o perioadă la vicii.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Scorpion:

Este adevărat că Luna Plină din data de 31 nu ocupă nicio casă a sănătății din horoscopul vostru general, dar se face simțită cu precădere în cea a familiei, fundația universului vostru interior. Puteți considera că anumite experiențe atipice din trecut v-au marcat mult și acţionaţi greșit în unele împrejurări din cauza acestui lucru. Acum a venit momentul să vă eliberaţi de sub influența lor!


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Săgetător:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din data de 31 este cea a cunoașterii, ocazie numai bună să vă dedicaţi dezvoltării personale. Feedback-ul celorlalți, cărțile de autocunoaștere, dar și atelierele de profil vă pot ajuta în acest sens. Interesaţi-vă de disponibilitatea lor în localitatea în care trăiţi și nu vă sfiiţi să le acordaţi o șansă. S-ar putea să vă uimească cu eficiența lor în acest proces.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Capricorn:

Dacă ziua de 27 vă surprinde într-o dispoziție reflexivă, meditativă, nostalgică pe alocuri, în zilele de 28, 29 și 30 sunteţi din nou pe val, în elementul vostru pe deplin. Poate că v-aţi însușit lecțiile finalului săptămânii trecute și acum vă este clar cum să procedaţi dacă vă mai întâlniţi cu ele. Nu uitaţi să mai cedaţi controlul din când în când pentru că nu vă face bine să le luaţi pe toate în cârcă.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Vărsător:

De vreme ce una dintre casele stimulate de Luna Plină din data de 31 este tocmai cea a vitalității voastre, nu este de mirare dacă organismul vostru răspunde prompt acestei lunații. Poate că veţi întâmpina greutăţi în ceea ce privește odihna și veţi gestiona destul de greoi energiile acestui eveniment astral. Totuși, nu vă descurajaţi, căci vă aflaţi printre privilegiații acestei săptămâni.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Peşti:

Luna Plină din data de 31 interconectează casele sănătății din horoscopul vostru general, cu specificarea că, în cazul vostru, efectele acestui eveniment astral influențează cu precădere pe cea a bunăstării voastre mentale. Nu vă prea convine în mod normal să vă simţiţi diferiţi de ceilalți, dar cu această ocazie, ar fi bine să conştientizaţi că tocmai acest lucru vă face speciali. Apreciaţi-vă cu totul!


Horoscop august 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: luni, 20 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 20 iulie 2015


Horoscop 20 iulie 2015, Berbec:

Astăzi descoperiţi că o persoană apropiată v-a pus gând rău, iar discuţiile pe care le veţi avea cu aceasta vă vor determina să luaţi câteva decizii radicale. Totuşi, dispuneţi de mai multă energie decât aţi fi crezut, ceea ce vă va ajuta să vă puneţi gândurile în ordine şi să faceţi ceea ce e mai bine pentru voi.


Horoscop 20 iulie 2015, Taur:

Tot ceea ce faceţi astăzi este pe cont propriu, iar din acest motiv satisfacţiile vor fi mult mai mari. Reuşiţi să începeţi o nouă colaborare, să recuperaţi o sumă de bani sau să faceţi o schimbare importantă. În ce priveşte viaţa sentimentală, se prevăd evenimente importante sau veţi simţi nevoia unei schimbări.


Horoscop 20 iulie 2015, Gemeni:

Este o zi destul de bună pentru voi. Veţi avea posibilitatea să rezolvaţi orice problemă la timp sau veţi câştiga încrederea unor persoane importante. Afacerile sau contractele se pot împotmoli pe neaşteptate, dar nu este cazul să vă faceţi griji. Trebuie doar să amânaţi unele decizii.


Horoscop 20 iulie 2015, Rac:

Viaţa de familie pare foarte calmă, dar apar unele probleme care vă pun pe gânduri şi care vă determină să luaţi câteva decizii radicale. Persoana iubită vă va sfătui şi vă va ajuta să depăşiţi orice moment dificil. Trebuie doar să vă deschideţi sufletul şi să fiţi atenţi la fiecare informaţie pe care o veţi primi.


Horoscop 20 iulie 2015, Leu:

Se pare că astăzi aveţi şanse mari de reuşită pe plan profesional; gândiţi limpede şi aveţi idei foarte bune pentru investiţiile şi proiectele pe termen lung. Mare atenţie, însă, la compromisurile pe care trebuie să le faceţi în noile colaborări.


Horoscop 20 iulie 2015, Fecioară:

Nu este cazul să vă îngrijoraţi dacă colaborările cu o persoană de s#x feminin nu decurg aşa cum aţi sperat. Aveţi capacitatea să depăşiţi cu uşurinţă orice problemă. În ceea ce priveşte viaţa de familie, se pare că va fi necesar să vă ocupaţi de starea de sănătate a unei persoane mai în vârstă.


Horoscop 20 iulie 2015, Balanţă:

Astăzi evenimentele vă sunt favorabile. Norocul vă surâde la fiecare pas, iar cei din jur sunt molipsiţi de zâmbetul vostru. Va trebui să vă asiguraţi că atât aşteptările, cât şi posibilităţile voastre sunt realiste, pentru că altfel riscaţi să vă pierdeţi pe drum. În anumite situaţii puteţi încerca să vă ascultaţi intuiţia.


Horoscop 20 iulie 2015, Scorpion:

Trebuie să analizaţi toate aspectele vieţii şi să încercaţi să înţelegeţi lucrurile aşa cum sunt. Nu vă grăbiţi să luaţi unele decizii în ce priveşte cariera şi nici nu vă întindeţi la vorbă cu anumite persoane, pentru că nu toată lumea vă vrea binele. Spre seară veţi avea posibilitatea să faceţi o mică schimbare în viaţa voastră.


Horoscop 20 iulie 2015, Săgetător:

Treceţi printr-o perioadă mai dificilă; sunteţi nevoiţi să vă adaptaţi cât mai repede schimbărilor, iar acest lucru vă poate face mai agitaţi şi mai pesimişti. Din fericire, persoanele din jurul vostru vă sunt alături şi vă pot ajuta să treceţi peste aceste momente complicate.


Horoscop 20 iulie 2015, Capricorn:

Viaţa profesională este într-o continuă schimbare; se întâmplă destul de multe lucruri neaşteptate, aşa că vă recomand să vă păstraţi calmul. În curând rezultatele muncii voastre vor fi apreciate de cei din jurul vostru, în special de colaboratori şi chiar de superiori.


Horoscop 20 iulie 2015, Vărsător:

Este necesar să încercaţi să aveţi mai multă încredere în persoanele din familie. Instinctul vă călăuzeşte pe calea cea bună. Veţi reuşi să faceţi unele descoperiri importante despre prieteni sau despre colegii de muncă, iar deciziile pe care le veţi lua astăzi vă vor ajuta să fiţi mai aproape de obiectivele voastre.


Horoscop 20 iulie 2015, Peşti:

Trebuie să ieşiţi din zona de confort dacă vreţi să evoluaţi şi să deveniţi cunoscuţi pe plan profesional; nu refuzaţi propunerile pe care le primiţi, însă analizaţi-le cu atenţie înainte de a lua o decizie finală. Seara va veni cu o surpriză din partea unei persoane dragi vouă.

 

Horoscop Urania săptămânal: 20-26 iulie 2015

 
Horoscop Urania 20-26 iulie 2015


Horoscop 20-26 iulie 2015, Berbec:

Evenimentele prefigurate din zilele de 21 şi 22 vin ca o concluzie favorabilă la contextul familial recent. Din câte se pare, lucrurile se așază într-un fel care vă favorizează, deci nu ar fi de mirare dacă simţiţi că vi se ia o piatră de pe inimă. Un anumit capitol mai puțin fericit este pe cale să se încheie, ocazie numai bună să priviţi viața dintr-un alt unghi decât până acum.


Horoscop 20-26 iulie 2015, Taur:

În intervalul 21-23 este posibil să depuneţi mai multe eforturi decât până acum pentru a vă crea în jur o atmosferă liniștită și armonioasă care să-i priască atât minții, cât și organismului vostru. Totuși, v-aţi putea confrunta cu tendința de a aluneca către lene și o prea mare indulgență vizavi de voi înşivă. Este esenţial să nu confundaţi echilibrul cu neglijenţa. Pare complicat, dar vă veţi descurca!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Gemeni:

Zilele de 25 si 26 s-ar putea dovedi oarecum grele în privinţa sănătăţii. Poate că vă găsesc într-o pasă proastă, preocupaţi sau doar extenuaţi, stare care v-a devenit cunoscută într-o oarecare măsură în ultima vreme. Înconjuraţi-vă de oameni veseli, luaţi lucrurile mai puțin în serios decât o faceţi în mod normal sau rezervaţi-vă câteva ore pentru odihnă. Va fi bine!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Rac:

Sănătatea pare să nu se numere printre cele vizate de astre săptămâna aceasta. Ba din contră, contextul astral al zilelor de 21, 22 și 23 vă conferă bună dispoziție și optimism. Poate că nu ajungeţi să triumfaţi, dar resimţiţi mai puțin greutăţile pe care nu aţi putut să nu le observaţi de ceva timp încoace. Încercaţi să vă menţineţi așa cât mai multă vreme. Nu este ușor, dar nici imposibil!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Leu:

În zilele de 21, 22 şi 23 ar putea avea loc evenimente în planul personal sau familial care vă eliberează de anumite îndoieli, neliniști sau temeri care v-au cam dat de furcă în ultima perioadă. Primiţi informaţii despre însănătoșirea unei persoane dragi, sosesc analize medicale care arată că totul este în ordine sau doar se liniștesc apele în viața voastră și puteți respira uşuraţi. Iese soarele și pe strada voastră!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Fecioară:

Din câte se pare, sănătatea reușește să se țină departe de colimatorul astrelor săptămâna aceasta. Este important totuși să evitați risipirea energiei în mai multe direcții. Ce este drept, vă așteaptă multe drumuri de colo-colo și multă agitație, dar atâta timp cât vă menţineţi cumva deasupra lor, reuşiţi să faceţi față provocărilor. Fiţi selectivi și nu vă întindeţi mai mult decât vă este plapuma!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Balanţă:

Este posibil ca ziua de 20 iulie să fie singura care vă surprinde cu garda jos. Nimeni și nimic nu pare să vă intre prea ușor în grații, poate că sunteţi mai mofturoşi decât de obicei, fapt care nu vă permite să vă bucuraţi de şansele care vă ies în cale lunea aceasta. Poate că lucrurile nu stau mereu așa cum vreţi voi, dar nu le lăsaţi să vă supere prea puternic echilibrul la nivel interior.


Horoscop 20-26 iulie 2015, Scorpion:

Intervalul 21-23 se întrevede a fi unul destul de solicitant pentru bunăstarea voastră fizică, dar mai ales mentală. Probabil că vă va fi ceva mai greu decât de obicei să vă regăsiţi liniștea interioară de vreme ce gândurile voastre atentează la calmul vostru sufletesc. Exercițiile de respirație vă pot ajuta să vă recăpătaţi pacea și armonia în cuget și simțire. Refuzaţi să persistaţi în pasa aceasta proastă!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Săgetător:

Zilele de 24 și 25 s-ar putea să vă surprindă ușor melancolici, poate chiar negativişti, atitudine despre care nu se poate spune că vă defineşte. De asemenea, este posibil să consideraţi că nu dispuneţi de energia necesară pentru a ieși din acest con de umbră. Greşit! Faceţi un efort și schimbaţi-vă optica. Sunteţi mai capabili decât oricine altcineva să vedeţi lucrurile într-o lumină nouă.


Horoscop 20-26 iulie 2015, Capricorn:

Ziua de 26 iulie s-ar putea să vă fie presărată cu evenimente care vă determină să cădeţi pe gânduri. La propriu. Și să vă fie greu să vă ridicaţi. Poate nu fizic, dar la nivel moral, cu siguranță. Abţineţi-vă să vă puneţi întrebări ale căror răspunsuri nu le veţi afla niciodată. Unele întâmplări sunt sortite să se întâmple, nu pot fi controlate și tot ce puteți face este să le luaţi așa cum sunt și să mergeţi mai departe.


Horoscop 20-26 iulie 2015, Vărsător:

Pare că sănătatea este ocolită de influența astrelor zilele acestea. Dacă vi s-a dat un diagnostic recent, dar simţiţi nevoia unei a doua păreri, consultaţi un doctor la mijlocul săptămânii. Este foarte posibil să primiţi vești bune. În rest, încercaţi să nu mai puneţi la suflet toate câte se întâmplă în jurul vostru. Aveţi multe de câștigat dacă luaţi lucrurile așa cum sunt fără să vă văitaţi!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Peşti:

Sănătatea trece cu bine de radarul astrelor săptămâna aceasta, ocazie numai bună să vă focusaţi pe alte sectoare. Chiar și așa, nu vă strică să reinstauraţi ordinea în stilul vostru de viață dacă credeţi că v-aţi permis cam multe în ultima vreme. Faceţi-o însă treptat, fără să vă impuneţi limite prea mari încă de la început. Tehnica pașilor mărunți dă mereu rezultatele scontate.


Horoscop august 2015.


 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 19 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 19 iulie 2015


Horoscop 19 iulie 2015, Berbec:

Sunteţi mai hotărâţi ca niciodată să obţineţi răspunsurile la întrebările care vă frământă. Este o zi perfectă pentru a face unele schimbări în viaţa voastră. Nici la capitolul bani nu staţi rău, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă aruncaţi la cheltuieli care nu îşi au rostul.


Horoscop 19 iulie 2015, Taur:

Din fericire pentru voi, ziua de duminică începe cum nu se poate mai bine şi anume în compania unei persoane foarte dragi. Este posibil să faceţi o călătorie neaşteptată sau chiar să mergeţi în vizită la prieteni. Cert este că astăzi nu aveţi timp să vă plictisiţi deoarece mai tot timpul sunteţi înconjuraţi de oameni speciali.


Horoscop 19 iulie 2015, Gemeni:

Profitaţi de prima parte a zilei pentru a vă relaxa şi a vă bucura de puţină linişte; după o săptămână foarte aglomerată, acesta este primul moment de respiro pentru voi. După orele prânzului primiţi o veste neaşteptată de la o persoană dragă vouă, care vă poate da peste cap planurile pe care le aveaţi pregătite pentru seară.


Horoscop 19 iulie 2015, Rac:

Începutul zilei pare să fie unul minunat pentru voi; aveţi timp să vă bucuraţi de puţină linişte şi relaxare. Este posibil să vă faceţi planuri cu partenerul de cuplu şi să hotărâţi să plecaţi din localitate; sunteţi decişi să acordaţi mai multă atenţie relaţiei sentimentale.


Horoscop 19 iulie 2015, Leu:

Dacă vi se pare că norocul vă ocoleşte, nu ar fi rău să-i lăsaţi pe alţii să ia decizii în locul vostru. Chiar dacă nu este o zi prea bună pentru afaceri, astrele vă vor crea câteva situaţii favorabile. În ceea ce priveşte situaţia financiară, nu ar fi indicat să vă aruncaţi la cheltuieli care nu îşi au rostul acum.


Horoscop 19 iulie 2015, Fecioară:

Prima parte a zilei va fi petrecută de unii singuri; aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de puţin timp în care să fiţi doar voi şi gândurile voastre. După orele prânzului, primiţi o invitaţie la un eveniment important pentru un om drag vouă. Petreceţi seara în compania unor persoane foarte plăcute.


Horoscop 19 iulie 2015, Balanţă:

Astăzi hotărâţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; după o perioadă mai dificilă este timpul să faceţi puţină ordine în gânduri şi în sentimente. Deşi este haos ştiţi ce vă doriţi şi vă este uşor să luaţi deciziile potrivite pentru viitorul vostru. De asemenea, încercaţi să acordaţi mai multă atenţie relaţiei sentimentale.


Horoscop 19 iulie 2015, Scorpion:

Sunteţi plictisiţi de rutina în care aţi intrat şi sunteţi hotărâţi să faceţi ceva în acest sens; vreţi să ieşiţi din zona de confort, să încercaţi lucruri noi şi să exploraţi mai mult. Astrele vă vin în ajutor astăzi şi vă deschid orizonturi la care nu v-aţi fi aşteptat niciodată; în cazul în care vreţi o schimbare, acum este momentul potrivit pentru a acţiona.


Horoscop 19 iulie 2015, Săgetător:

Conflictele care au apărut în familie în ultimul timp vă afectează starea de spirit. Nu sunteţi în apele voastre şi nu doriţi să vă implicaţi în prea multe activităţi. Astrele vă recomandă să încercaţi să vă calmaţi, altfel riscaţi să aveţi probleme cu sănătatea.


Horoscop 19 iulie 2015, Capricorn:

Ziua de 19.07.2015 se anunţă a fi relaxantă pentru voi; în prima parte a zilei de duminică aveţi timp să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de compania persoanelor dragi din viaţa voastră. Seara se anunţă a fi una destul de interesantă, aveţi posibilitatea de a întâlni pe cineva interesant, care va juca un rol important în viitorul vostru.


Horoscop 19 iulie 2015, Vărsător:

Problemele par să vă acapareze, iar voi nu ştiţi cum să mai scăpaţi; încercaţi să vă coordonaţi mai bine mişcările şi să faceţi un plan de acţiune pe care să îl urmaţi. De asemenea, contează foarte mult să nu vă mai lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru şi să acţionaţi după instinctele voastre.


Horoscop 19 iulie 2015, Peşti:

Duminica pare să fie cea mai frumoasă zi a săptămânii pentru voi; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze. În a doua parte a zilei întâlniţi o persoană dragă din trecut, de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp; aveţi multe de recuperat şi amintiri de împărtăşit.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 18 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 18 iulie 2015


Horoscop 18 iulie 2015, Berbec:

Astrele par să fie de partea voastră astăzi; în cazul în care decideţi să faceţi o achiziţie importantă, să faceţi o schimbare în viaţa profesională sau să acceptaţi o colaborare riscantă, acesta este momentul. Eforturile depuse de voi se vor dovedi a fi foarte productive în această perioadă.


Horoscop 18 iulie 2015, Taur:

Ziua de sâmbătă (18.07.2015) este zi de relaxare pentru voi; petreceţi prima parte a zilei în linişte şi pace. Aveţi timp să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. După orele prânzului vă puteţi relaxa în natură sau mergând într-o vizită la o persoană foarte dragă vouă.


Horoscop 18 iulie 2015, Gemeni:

Astăzi sunteţi hotărâţi să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi pe plan profesional; este posibil să fiţi tentaţi să faceţi o schimbare riscantă. Dacă alegeţi drumul potrivit, beneficiile nu vor întârzia să apară. Pe plan personal, partenerul de cuplu se poate simţi neglijat.


Horoscop 18 iulie 2015, Rac:

Astăzi sunteţi hotărâţi să vă rezolvaţi toate sarcinile pentru a nu fi nevoiţi ca în următoarele zile să mai acordaţi atenţie vieţii profesionale. Este posibil ca pentru a avea mai mult timp să amânaţi o întâlnire sau o şedinţă importantă. Seara vine cu o veste bună de la o persoană de departe.


Horoscop 18 iulie 2015, Leu:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte concentraţi pe viaţa profesională; aveţi destul de multe sarcini de rezolvat şi vreţi să le terminaţi înainte de încheierea programului de muncă. Spre seară pot apărea mici certuri între voi şi partenerul de cuplu.


Horoscop 18 iulie 2015, Fecioară:

Nu este o zi foarte bună pentru voi; din cauza unei probleme personale nu reuşiţi să vă concentraţi asupra vieţii profesionale. Nici în relaţia cu persoanele din jurul vostru nu vă descurcaţi tocmai bine; pot apărea mici conflicte în discuţiile pe care le aveţi cu colegii de muncă.


Horoscop 18 iulie 2015, Balanţă:

Astrele vă oferă o mână de ajutor în proiectele profesionale; astăzi aveţi posibilitatea de a începe un drum important, care vă va deschide numeroase ferestre în viitorul apropiat. Păstraţi-vă calmul şi încercaţi să daţi dovadă de profesionalism în întâlnirile pe care urmează să le aveţi.


Horoscop 18 iulie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi pare să fie una destul de dificilă pentru voi; vă este greu să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de sarcinile voastre. Cel mai bine este să staţi departe de şedinţe importante sau negocieri de contracte şi să vă limitaţi la activităţile de rutină, care nu necesită foarte multă atenţie.


Horoscop 18 iulie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi vă găseşte visători şi încrezători în forţele proprii; vă gândiţi serios să faceţi o schimbare importantă pe plan profesional, însă încă sunteţi indecişi asupra drumului pe care vreţi să mergeţi. O discuţie cu un om important vă poate ajuta să faceţi o alegere inspirată pentru viitorul vostru.


Horoscop 18 iulie 2015, Capricorn:

Încă de la primele ore ale zilei vă ocupaţi de treburile profesionale; aţi primit numeroase sarcini şi vreţi să le rezolvaţi pe toate astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară, primiţi o vizită neaşteptată de la o persoană dragă, care vă cere ajutorul cu privire la o problemă personală.


Horoscop 18 iulie 2015, Vărsător:

Sunteţi destul de preocupaţi de viaţa financiară şi hotărâţi că este timpul să faceţi câteva schimbări pe plan profesional. Acum este un moment foarte bun pentru a schimba job-ul, a accepta proiecte sau a începe colaborări cu persoanele din jurul vostru. Aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja în favoarea voastră.


Horoscop 18 iulie 2015, Peşti:

Sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; din cauza problemelor cu care vă confruntaţi la locul de muncă aveţi tendinţa să neglijaţi relaţia cu partenerul de cuplu. Acesta se poate simţi deranjat de acest lucru, însă dacă îi explicaţi că este doar o perioadă mai dificilă, vă va oferi spaţiul de care aveţi nevoie.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 17 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 17 iulie 2015


Horoscop 17 iulie 2015, Berbec:

Vă bucuraţi de o zi destul de frumoasă, fără prea multe complicaţii sau probleme profesionale. În ceea ce priveşte viaţa personală, este posibil să primiţi o vizită surpriză de la o persoană din trecut, pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp; aveţi multe de recuperat.


Horoscop 17 iulie 2015, Taur:

Astăzi aveţi parte de o zi încărcată; sunteţi destul de obosiţi, însă trebuie să vă concentraţi deoarece proiectele de care vă ocupaţi sunt foarte importante pentru voi. Din fericire, primiţi susţinere din partea familiei, iar asta vă ajută să mergeţi mai departe pe acest drum lung.


Horoscop 17 iulie 2015, Gemeni:

Relaţia cu colegii de muncă poate avea de suferit astăzi din cauza unor dificultăţi pe care le întâmpinaţi în rezolvarea sarcinilor. Este important să vă păstraţi calmul şi să daţi dovadă de profesionalism. Spre seară, o persoană dragă vă aduce o veste minunată.


Horoscop 17 iulie 2015, Rac:

Prima parte a zilei de vineri va fi una obositoare, cu câteva sarcini importante de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede cu putinţă. După orele prânzului, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii financiare; vreţi să faceţi o investiţie majoră, însă hotărâţi să nu luaţi o decizie finală fără a discuta cu partenerul de cuplu.


Horoscop 17 iulie 2015, Leu:

Astăzi sunteţi nevoiţi să vă schimbaţi programul deoarece superiorii au alte planuri pentru voi; este posibil să participaţi la o şedinţă importantă sau chiar să mergeţi într-o călătorie de afaceri pentru a negocia un nou contract. Partenerul se poate simţi neglijat în această perioadă.


Horoscop 17 iulie 2015, Fecioară:

Conjunctura astrală favorizează viaţa personală; astăzi este un moment foarte bun pentru a vă face ordine în gânduri şi în sentimente. De asemenea, aveţi posibilitatea de a face o schimbare majoră în relaţia cu o persoană importantă din viaţa voastră.


Horoscop 17 iulie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; trebuie să rezolvaţi câteva probleme importante, care nu mai pot fi amânate. După orele prânzului este posibil să primiţi o veste neplăcută cu privire la starea de sănătate a unui om drag.


Horoscop 17 iulie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi asupra tuturor sarcinilor pe care le primiţi; daţi dovadă de profesionalism în tot ce faceţi. Seara se anunţă a fi una liniştită pentru voi, de aceea hotărâţi că este timpul să rezolvaţi câteva probleme pe care le-aţi tot amânat.


Horoscop 17 iulie 2015, Săgetător:

Vă este teamă să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi alegerile la care visaţi; problemele vă frământă de mai mult timp, însă nici nu faceţi ceva pentru a le rezolva. O discuţie cu o persoană de încredere vă poate ajuta să căpătaţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 17 iulie 2015, Capricorn:

Iată că astăzi astrele sunt de partea voastră şi vă deschid numeroase uşi importante pe plan profesional; participaţi la o întâlnire de afaceri şi aveţi posibilitatea de a întâlni persoane care vă pot ajuta în proiectele voastre. În cazul în care primiţi propuneri de colaborare, nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi-le.


Horoscop 17 iulie 2015, Vărsător:

Prima parte a zilei de 17.07.2015 este ocupată cu munca profesională; trebuie să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat şi să fiţi dispuşi să vă asumaţi riscuri. În a doua parte a zilei o persoană dragă vine la voi cu o problemă delicată, aşa că faceţi tot posibilul să o ajutaţi.


Horoscop 17 iulie 2015, Peşti:

În cazul în care primiţi o ofertă de colaborare, ar fi foarte bine să nu o refuzaţi. Aveţi şansa de a întâlni noi oameni, de a vă dezvolta profesional şi de a ajunge acolo unde vă doriţi. Din fericire, primiţi susţinere din partea familiei şi vă este uşor să faceţi schimbările necesare.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 16 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 16 iulie 2015


Horoscop 16.07.2015, Berbec:

Astăzi, orice problemă profesională va necesita multă atenţie din partea voastră. Acordaţi-vă timp şi încercaţi să faceţi un plan detaliat înainte de a vă apuca de treabă. Situaţia financiară este destul de instabilă, iar astrele nu vă recomandă să vă asumaţi riscuri mult prea mari.


Horoscop 16.07.2015, Taur:

Este posibil ca astăzi să fie o zi cu multe schimbări pentru voi; aveţi ocazia să întâlniţi o persoană care vă poate ajuta să evoluaţi foarte uşor pe plan profesional. Mare atenţie însă la colegii de muncă; vor fi mulţi care vor încerca să vă pună beţe în roate pe acest drum nou.


Horoscop 16.07.2015, Gemeni:

Vă recomand ca astăzi să fiţi foarte atenţi la deciziile pe care vreţi să le luaţi; cel mai bine este să încercaţi să vă bazaţi pe intuiţie deoarece aceasta nu dă greş niciodată. Aveţi răbdare, urmează o perioadă foarte bună pe plan profesional, care vă va ajuta să vă faceţi ordine în finanţe.


Horoscop 16.07.2015, Rac:

Ziua de astăzi va fi una destul de aglomerată pentru voi; trebuie să fiţi atenţi la toate sarcinile pe care le aveţi de rezolvat deoarece acestea vă pot aduce multe beneficii pe plan financiar. Spre seară primiţi o veste neaşteptată de la un membru al familiei sau prieten foarte drag.


Horoscop 16.07.2015, Leu:

Este posibil să fiţi nevoiţi să luaţi câteva decizii importante astăzi; chiar dacă simţiţi nevoia de a vă baza pe intuiţie, cel mai bine este să încercaţi să ţineţi cont şi de sfaturile persoanelor din jurul vostru. Spre seară aveţi parte de o întâlnire neplanuită cu o persoană din trecut.


Horoscop 16.07.2015, Fecioară:

Drumul pe care mergeţi este unul anevoios şi de aceea este recomandat să aveţi răbdare; în această perioadă trebuie să fiţi foarte concentraţi şi să încercaţi să acordaţi o mare atenţie detaliilor în rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi. Pe plan sentimental, lucrurile merg bine între voi şi partenerul de cuplu.


Horoscop 16.07.2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe viaţa profesională; astăzi pot apărea mici neînţelegeri la locul de muncă pe care trebuie să le rezolvaţi cu multă diplomaţie şi maturitate. Spre seară, primiţi o veste foarte frumoasă de la partenerul de cuplu.


Horoscop 16.07.2015, Scorpion:

Aveţi foarte multe sarcini de rezolvat, însă din cauza problemelor personale vă este destul de dificil să vă concentraţi. Relaţia cu superiorii sau colegii de birou poate avea de suferit din cauza stării voastre agitate. Vă recomand să anulaţi întâlnirile importante sau le amânaţi pentru a doua parte a zilei, când lucrurile revin la normal.


Horoscop 16.07.2015, Săgetător:

Prima parte a zilei pare să fie una foarte bună pentru viaţa profesională; aveţi şansa de a întâlni o persoană importantă, care vă poate ajuta în proiectele pe care vreţi să le începeţi. După orele prânzului, un om drag vă invită la un eveniment sau petrecere; nu aveţi niciun chef, însă trebuie să mergeţi.


Horoscop 16.07.2015, Capricorn:

Astrele vă pregătesc o zi foarte frumoasă pe toate planurile; în ceea ce priveşte viaţa profesională, reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile importante şi chiar să vă rezolvaţi problemele din trecut. Pe plan personal, astăzi este posibil să revedeţi o persoană din trecut.


Horoscop 16.07.2015, Vărsător:

Aceasta este o perioadă destul de dificilă pentru voi în ceea ce priveşte viaţa financiară; nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite deoarece este posibil să intraţi în datorii. Cel mai bine este să fiţi cumpătaţi şi să luaţi doar lucrurile de care aveţi nevoie.


Horoscop 16.07.2015, Peşti:

Astrele vă pregătesc astăzi o zi foarte dificilă pe plan profesional; fiecare sarcină de care trebuie să vă ocupaţi necesită timp, muncă şi multă atenţie din partea voastră. Din păcate, rezultatul nu va ajunge la aşteptările voastre şi este posibil să fiţi dezamăgiţi.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 15 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 15 iulie 2015


Horoscop 15/07/2015, Berbec:

Ziua de miercuri poate veni cu multe probleme pe plan profesional; urmează o perioadă de schimbări pe care nu o aşteptaţi deloc, însă trebuie să vă conformaţi. Un coleg de muncă vă poate oferi câteva sfaturi importante, care vă vor ajuta în viitorul apropiat.


Horoscop 15/07/2015, Taur:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe proiectele personale; aveţi foarte multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare şi consideraţi că acesta este cel mai bun moment pentru a încerca lucruri noi. După orele prânzului primiţi un sfat bun de la un membru al familiei.


Horoscop 15/07/2015, Gemeni:

Ziua de 15 decurge conform planurilor; sunteţi foarte relaxaţi şi asta vă ajută să luaţi decizii foarte bune cu privire la cariera voastră. După orele prânzului este posibil ca o persoană foarte apropiată, posibil membru al familiei, să vă ceară un sfat; nu judecaţi înainte de a asculta toată povestea.


Horoscop 15/07/2015, Rac:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi concentraţi pe sarcinile voastre; vă gândiţi să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională, însă nu vreţi să vă grăbiţi şi aşteptaţi momentul potrivit. Pe plan sentimental, în relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile devin tot mai serioase.


Horoscop 15/07/2015, Leu:

Prima parte a zilei de miercuri este dedicată vieţii profesionale; aveţi multe sarcini de care trebuie să vă ocupaţi, aşa că decideţi să vă planificaţi timpul astfel încât să nu fiţi nevoiţi să rămâneţi peste program. După orele prânzului aveţi de făcut câteva schimbări în viaţa personală, schimbări care vă vor aduce multă linişte.


Horoscop 15/07/2015, Fecioară:

Nu pierdeţi timpul gândindu-vă la greşelile pe care le-aţi făcut şi învinovăţindu-vă deoarece nu câştigaţi nimic; cel mai bine este să începeţi să vă asumaţi responsabilitatea şi să încercaţi să găsiţi soluţii eficiente pentru a scăpa de situaţia în care sunteţi. O persoană dragă vă poate oferi un sfat foarte bun.


Horoscop 15/07/2015, Balanţă:

Prima parte a zilei va fi dedicată vieţii profesionale; sunteţi concentraţi asupra problemelor cu care vă confruntaţi şi încercaţi să găsiţi cele mai bune soluţii de rezolvare. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; urmează o perioadă ciudată, în care vor avea loc câteva schimbări majore în relaţia cu persoanele din jurul vostru.


Horoscop 15/07/2015, Scorpion:

Ziua de astăzi pare să fie una foarte frumoasă pentru voi; vă ocupaţi fără nicio problemă de sarcinile de la locul de muncă. Superiorii vă felicită pentru devotamentul şi profesionalismul de care daţi dovadă. Spre seară primiţi o veste foarte frumoasă de la un membru al familiei sau un prieten drag.


Horoscop 15/07/2015, Săgetător:

Aceasta este o perioadă mai dificilă în viaţa voastră, cu multe schimbări la care sunteţi nevoiţi să vă adaptaţi cât mai repede cu putinţă. Chiar şi aşa, încercaţi să nu vă lăsaţi influenţaţi de persoanele cu care interacţionaţi, ci să încercaţi să vă ascultaţi inima şi să luaţi deciziile pe care voi vi le doriţi şi pe care le credeţi corecte.


Horoscop 15/07/2015, Capricorn:

Rutina de la locul de muncă vă face să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale; sunteţi hotărâţi să fiţi fericiţi, aşa că este posibil să luaţi câteva decizii importante în această perioadă. Aveţi posibilitatea de a rezolva problemele cu partenerul de cuplu; dacă sunteţi singuri, astrele vă ajută să găsiţi o persoană foarte interesantă.


Horoscop 15/07/2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi destul de nehotărâţi în decizii şi vă răzgândiţi destul de repede; este dificil să ţineţi pasul cu schimbările şi nici nu vă înţelegeţi foarte bine cu persoanele cu care intraţi în contact. Vă recomand să încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite; amânaţi şedinţele importante sau negocierile pentru următoarea zi.


Horoscop 15/07/2015, Peşti:

După o perioadă foarte aglomerată, astăzi găsiţi puţin timp liber, în care decideţi să vă relaxaţi. Hotărâţi să vă ocupaţi de viaţa personală şi acordaţi o atenţie deosebită partenerului de cuplu şi persoanelor dragi din viaţa voastră. Spre seară vă gândiţi să faceţi o schimbare în viaţa profesională, însă încă nu aveţi curajul de a lua o decizie atât de importantă.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 14 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 14 iulie 2015


Horoscop 14 iulie 2015, Berbec:

Ziua de marţi pare a fi una destul de dificilă pentru voi; vă este greu să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să vă ocupaţi de problemele profesionale. Cel mai bine este să vă limitaţi doar la sarcinile obişnuite, nu vă puteţi concentra şi există posibilitatea de a face câteva greşeli majore.


Horoscop 14 iulie 2015, Taur:

Ziua pare să înceapă cu dreptul pentru voi; astăzi aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă, care vă va oferi câteva sfaturi importante despre viaţa personală. După orele prânzului primiţi un proiect important, cu multe beneficii financiare.


Horoscop 14 iulie 2015, Gemeni:

Vă concentraţi cu uşurinţă asupra lucrurilor care contează pentru voi şi reuşiţi să vă detaşaţi de tot ce este greşit în jurul vostru; aveţi posibilitatea de a lua decizii foarte bune şi de a face câteva schimbări importante nu doar pe plan sentimental, ci şi în ceea ce priveşte viaţa profesională.


Horoscop 14 iulie 2015, Rac:

Relaţia cu partenerii de afaceri pare să devină tot mai serioasă, iar asta vă mulţumeşte enorm; multe persoane de la locul de muncă vă apreciază sacrificiile făcute, iar şefii decid că este timpul să vă recompenseze cu un bonus substanţial sau chiar o mărire de salariu.


Horoscop 14 iulie 2015, Leu:

Sunteţi foarte dornici să vedeţi rezultate majore în viaţa voastră şi vă grăbiţi; este posibil să luaţi câteva decizii importante pe care mai târziu să le regretaţi. Încercaţi să aveţi răbdare, să lăsaţi timpul să îşi joace cartea şi, cel mai important, să analizaţi posibilităţile înainte de a face o schimbare.


Horoscop 14 iulie 2015, Fecioară:

Ziua de 14 iulie vă poate aduce câteva schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi şansa de a primi un proiect foarte important, care vă va deschide numeroase uşi în viitor. Încercaţi să nu lăsaţi nerezolvate treburile primite şi să vă ocupaţi şi de proiectele pe care le-aţi început, însă nu v-aţi ocupat de ele.


Horoscop 14 iulie 2015, Balanţă:

Ziua pare să înceapă cu dreptul pentru voi pe plan profesional; superiorii vă oferă şansa de a vă ocupa de un proiect foarte important. Trebuie să luaţi în serios sarcinile primite şi să vă ocupaţi de ele cu mult profesionalism. Spre seară, vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale.


Horoscop 14 iulie 2015, Scorpion:

V-aţi plictisit de rutina în care sunteţi şi simţiţi nevoia schimbărilor în viaţa voastră; astrele sunt de partea voastră şi vă deschid numeroase căi, trebuie doar să ştiţi să profitaţi de acestea. Aveţi răbdare şi nu grăbiţi timpul, doar aşa veţi lua cele mai bune decizii cu privire la viitorul vostru.


Horoscop 14 iulie 2015, Săgetător:

Ziua începe cum nu se poate mai bine pentru voi; aveţi parte de o conversaţie extrem de importantă cu o persoană dragă şi primiţi un sfat pe care hotărâţi să îl puneţi în aplicare; puteţi lua o decizie care vă va face să vă schimbaţi complet modul de a gândi.


Horoscop 14 iulie 2015, Capricorn:

Este posibil să fiţi nerăbdători pe plan profesional şi să faceţi câteva greşeli majore astăzi; urmează o perioadă cu schimbări importante şi trebuie să aveţi răbdare, să încercaţi să vă acomodaţi şi să nu grăbiţi lucrurile. În cazul în care nu vă descurcaţi, cereţi ajutorul colegilor.


Horoscop 14 iulie 2015, Vărsător:

Înainte de a vă ocupa de treburile primite astăzi, trebuie să ştiţi că detaliile sunt cele care fac diferenţa. Încercaţi să aveţi răbdare şi să fiţi cât mai atenţi atunci când trebuie să luaţi o decizie importantă. Spre seară, participaţi la un eveniment alături de persoanele dragi.


Horoscop 14 iulie 2015, Peşti:

Este posibil să luaţi o decizie neaşteptată cu privire la viaţa profesională; aţi fost foarte stresaţi în ultima perioadă, iar munca voastră nu este apreciată de superiori. Simţiţi nevoia unei schimbări şi hotărâţi că acesta este cel mai bun moment pentru a discuta cu şefii despre ceea ce vreţi să faceţi pe viitor.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 13 iulie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 13 iulie 2015


Horoscop 13 iulie 2015, Berbec:

Ziua de luni este mai mult decât favorabilă pentru planul financiar; aveţi foarte multe idei bune şi vă recomand să le puneţi în aplicare cât mai repede cu putinţă. Astrele sunt de partea voastră şi vă deschid numeroase uşi. Aveţi şansa să întâlniţi persoane care să vă ajute în proiectele voastre.


Horoscop 13 iulie 2015, Taur:

Ziua de azi este dedicată relaţiei sentimentale; profitaţi de timpul liber pentru a petrece cât mai multe clipe frumoase alături de partenerul de cuplu. O ieşire din oraş vă ajută să vă bucuraţi de natură şi să vă relaxaţi. Spre seară primiţi o veste frumoasă.


Horoscop 13 iulie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de 13 iulie reuşiţi să vă odihniţi şi să vă bucuraţi de câteva clipe relaxante şi liniştite. După orele prânzului hotărâţi că este timpul să vă ocupaţi de o problemă personală mai veche, pe care aţi tot amânat-o din cauza temerii de a dezgropa amintiri dureroase.


Horoscop 13 iulie 2015, Rac:

Astrele vă ajută foarte mult astăzi în ceea ce priveşte viaţa profesională; aveţi posibilitatea de a obţine contracte importante şi de a întâlni persoane care să vă deschidă numeroase uşi în viitorul apropiat. Vă gândiţi să puneţi bazele unui proiect care are mari şanse de reuşită.


Horoscop 13 iulie 2015, Leu:

Prima parte a zilei vă găseşte ocupaţi cu planurile pentru zilele următoare de muncă; vă doriţi să fiţi ordonaţi şi să ştiţi care sunt sarcinile voastre pentru a vă ocupa de ele mult mai uşor. Spre seară este posibil să aveţi parte de o vizită neaşteptată din partea unei persoane dragi.


Horoscop 13 iulie 2015, Fecioară:

Vă recomand să vă petreceţi ziua de astăzi de unii singuri; astrele vă oferă liniştea de care aveţi nevoie, depinde doar de voi dacă sunteţi hotărâţi să faceţi schimbări în viaţa voastră. Acum aveţi şansa de a vă face ordine în sentimente şi în gânduri. Seara vine cu o surprinză din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 13 iulie 2015, Balanţă:

Astrele vă ajută foarte mult pe plan profesional; acum aveţi şansa de a întâlni persoane influente, care vă vor deschide multe drumuri în proiectele pe care vreţi să le începeţi. De asemenea, acum aveţi şansa de a vă face puţină ordine în finanţe; dacă vă gândiţi la o investiţie, vă recomand să mai aşteptaţi.


Horoscop 13 iulie 2015, Scorpion:

Astrele sunt de partea voastră astăzi şi vă ajută să vă rezolvaţi problemele pe care le aveţi cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă, posibil partener de cuplu. Trebuie doar să ieşiţi din casă şi să aveţi curajul de a face primul pas.


Horoscop 13 iulie 2015, Săgetător:

Vă descurcaţi de minune pe plan personal; întâlniţi foarte multe persoane noi şi aveţi şansa de a vă extinde cercul de cunoştinţe sau chiar prieteni. Este important să ştiţi că cel mai mult contează prima impresie şi de aceea trebuie să fiţi voi înşivă. Seara o petreceţi de unii singuri.


Horoscop 13 iulie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi v-a rezervat o surpriză foarte frumoasă; aveţi şansa de a întâlni o persoană nouă, care va juca un rol destul de important în viitorul vostru. Acest om vă va ajuta să ieşiţi dintr-un impas sau dintr-o problemă destul de dificilă, aşa că vă recomand să îl ţineţi cât mai aproape de voi.


Horoscop 13 iulie 2015, Vărsător:

În cazul în care aveţi probleme pe plan sentimental, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a vă ocupa de ele. Astăzi aveţi multă răbdare şi reuşiţi să comunicaţi cu uşurinţă cu persoanele din jurul vostru. De asemenea, spre seară aveţi şansa de a lega o prietenie cu un om foarte important.


Horoscop 13 iulie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una complicată în ceea ce priveşte viaţa profesională; urmează o perioadă destul de stresantă, plină de schimbări neaşteptate. Este important să daţi dovadă de profesionalism şi să încercaţi să vă adaptaţi acestor modificări.

 

Horoscop Urania lunar: august 2015

 
Horoscop Urania august 2015


Horoscop august 2015, Berbec:

Horoscop Urania Berbec august 2015
Încă din data de 1 august, puteți simți că presiunea exercitată de astre în sfera relației sentimentale, dar și a oricăror legături care implică finanțe deținute la comun se reduce. În jurul datei de 3, gelozia și posesivitatea afișată față de partener sau copii vă aduc dezavantaje. După data de 7 august, randamentul vostru, dar și interacțiunile cu colegii de muncă se îmbunătățesc vizibil.

Începând cu data de 9, este posibil ca viața voastră sentimentală să se dinamizeze și să aveţi impulsul de a vă implica mai activ în cultivarea hobby-urilor. Dacă din 16 iulie 2014, sectorul sentimental a înflorit, v-aţi dedicat pasiunilor voastre sau chiar v-aţi extins familia, odată cu trecerea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, puteți realiza imposibilul dacă sunteţi animaţi de un ideal carieristic grandios.

După data de 27 august, accentul se mută pe socializare. Berbecii fără obligaţii pot întâlni pe cineva special, iar cei implicați într-o relație pot începe un capitol nou al vieții în doi. Competiția care vi se face până la sfârșitul lunii nu ar trebui să vă sperie pentru că această atmosferă vă ajută să închegaţi și mai mult legăturile cu colegii sau asociații, realizând progrese vizibile.


Horoscop august 2015, Taur:

Horoscop Urania Taur august 2015
Din data de 1 august, suportați cu mai multă ușurință obligaţiile pe care le comportă viața în doi, relațiile cu partenerii de afaceri, dar și competiția pe plan social și profesional. În jurul zilei de 3, viața de familie sau părinții voştri se pot pune opune relației de cuplu. După data de 7, vă comunicaţi cu uşurinţă sentimentele purtate partenerului și copiilor.

Începând cu ziua de 9, vă implicaţi mai activ pe plan familial, demarând proiecte casnice ambițioase sau făcând restructurări în dinamica rolurilor de acasă. Dacă din 16 iulie 2014 familia voastră s-a mărit ori v-aţi extins casa sau mutat într-o locuință mai spațioasă, odată cu trecerea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, axaţi-vă pe viața voastră sentimentală sau dedicaţi-vă hobby-urilor.

După data de 27 august, vorba bună mult vă aduce în raport cu colegii de muncă. Interacțiunile de la locul de muncă care se bazează pe tact și diplomație nu numai că vă ajută să evitați conflictele, ci vă permit să conlucrați productiv și eficient. Până și bunăstarea voastră fizică depinde de capacitatea voastră de a menține o atmosferă liniștită și armonioasă la serviciu.


Horoscop august 2015, Gemeni:

Horoscop Urania Gemeni august 2015
Încă din data de 1, este posibil să resimţiţi mai puțin intens greutatea sarcinilor profesionale, dar și oboseala pricinuită de acestea care până de curând își puseseră destul de serios amprenta pe forma voastră fizică. În jurul zilei de 3, deficiențele de comunicare se resimt în calitatea muncii voastre. După data de 7, este de așteptat ca discuțiile din familie să decurgă armonios și să ajungă la un rezultat.

Începând cu data de 9, se prefigurează că sunteţi mai asertivi în comunicare, deci nu ar fi ieşit din comun dacă ceilalți vă cataloghează drept nişte veritabili formatori de opinie. Dacă din 16 iulie 2014 v-aţi dezvoltat tehnicile de comunicare și cele sociale, de când Jupiter intră în Fecioară, adică din 11 august, urmăriţi să vă extindeţi familia, măriţi gospodăria sau vă mutaţi într-o casă mai mare.

După data de 27 august, este indicat să vă concentraţi pe viața voastră sentimentală. Nu este exclus să vă îndrăgostiţi, dar și să vă îmbunătăţiţi vizibil relația cu copiii. Vi se oferă, de asemenea, şanse de a vă găsi noi activităţi extraprofesionale care vă permit să vă exersaţi talentele native. Se arată mici câștiguri din speculații financiare dacă anticipaţi riscurile.


Horoscop august 2015, Rac:

Horoscop Urania Rac august 2015
Începând cu data de 1, se luminează climatul sentimental, semn că se descâlcesc ițele dramelor sentimentale trăite în ultima vreme. Până și relația cu copiii intră pe un făgaș normal. În jurul datei de 3, puteți încasa pagube de pe urma cheltuielilor neinspirate sau a speculațiilor financiare. După 7 august, sunt avantajate semnarea, respectiv (re)negocierea de contracte.

După data de 9 august, se prefigurează apariția şanselor de suplimentare a veniturilor și nu este exclus să vă intre în portofel sume deloc neglijabile. Dacă din 16 iulie 2014 încoace situația voastră materială s-a îmbunătățit vizibil, când Jupiter poposește în Fecioară, mai exact din 11 august încolo, propuneţi-vă să lucraţi la felul în care comunicaţi cu ceilalți. Concizia este rețeta succesului vostru.

Începând cu ziua de 27 august, se reinstalează armonia și liniștea în perimetrul propriului cămin. Tactul și diplomația vă ajută să faceţi față cu bine discuțiilor tensionate de acasă, ba chiar să le înăbuşiţi înainte ca spiritele să se încingă. Acesta este un prilej bun pentru a pune la punct planuri alături de cei apropiaţi deoarece fiecărei păreri care se vehiculează i se acordă respectul cuvenit.


Horoscop august 2015, Leu:

Horoscop Urania Leu august 2015
Atmosfera destul de tensionată de acasă are toate șansele să se aerisească începând cu data de 1. Evenimentele prefigurate în jurul zilei de 3 august pot să vă lase altă impresie, dar nu vă descurajaţi pentru că lucrurile merg lent, dar sigur înspre mai bine. După ziua de 7, se întrevăd oportunități de a vă suplimenta veniturile, fie și doar sub forma unor ponturi sau sugestii.

După data de 9, este posibil să aveţi ceva mai multă inițiativă decât de obicei, probabil pentru că încrederea voastră în forțele proprii este vizibil mai mare. Dacă din 16 iulie 2014 încoace prezența voastră a ajuns să umple fiecare încăpere în care v-aţi afișat, odată cu poposirea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, focusați-vă pe ridicarea nivelului vostru de trai. Nu vă faceţi griji, vin și oportunități!

Începând cu data de 27, sunteţi parcă mai îndemânatici ca niciodată când se pune problema să vorbiţi pe limba tuturor. Politețea și capacitatea de a-i face pe ceilalți să se simtă bine în preajma voastră vă pot ajuta să vă măriţi simțitor cercul de prieteni. Spre sfârșitul lunii, sunt favorizate negocierile de contracte, întâlnirile de afaceri importante, dar și ședințele de creație.


Horoscop august 2015, Fecioară:

Horoscop Urania Fecioară august 2015
Încă din prima zi a lunii, parcă vă vine mai ușor să interacţionaţi cu cei de lângă voi și nu vă mai temeţi la fel de mult că orice alegere nefericită de cuvinte, fie a voastră ori a celorlalți, va produce cataclisme emoționale de proporții. În jurul datei de 3, bârfele și zvonurile vă scot puţin dintr-ale voastre. După data de 7, felul în care vorbiţi vă reflectă cu fidelitate personalitatea și stilul personal.

Începând cu data de 9, s-ar putea să vă simţiţi împinşi de la spate, fie de circumstanțe, fie de oamenii apropiaţi, să ieşiţi la rampă, fapt cu care v-aţi obișnuit într-o oarecare măsură din 16 iulie 2014 până acum. Odată cu trecerea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, căutaţi să descoperiţi noi fațete ale personalității voastre și permiteţi-le și celorlalți să le cunoască în toată frumuseţea lor.

După data de 27, puteți avea oportunitatea de a valorifica mai avantajos lichiditățile și bunurile pe care le aveţi deja în posesie. În plus, se pot arăta modalități noi de a câștiga bani mulţi pe lângă salariu. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să vă informaţi, să aveţi încredere în ideile voastre și să căutaţi procedee de a le pune în practică. Încetul cu încetul, situația voastră materială intră pe un făgaș normal.


Horoscop august 2015, Balanţă:

Horoscop Urania Balanţă august 2015
Începând cu data de 1, resimţiţi cu mai puțină intensitate greutatea lipsurilor financiare, motiv numai bun să concepeţi strategii de depășire a eventualului impas financiar în care vă aflaţi. În jurul datei de 3, planurile de viitor și/sau proiectele avute în colaborare cu amicii pot exercita presiuni mari pe bugetul vostru. După data de 7, puteți exagera cu criticile, dar și acuzele la adresa propriilor persoane.

După data de 9 august, se recomandă lansarea proiectelor concepute în parteneriat cu prietenii, grupurile care vă împărtășesc perspectivele, respectiv concentrarea forțelor în direcția planurilor de viitor, fapt care vă este cunoscut din 16 iulie 2014 încoace. Odată cu intrarea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, puteți descoperi că perfecționismul poate fi atât o binecuvântare, cât și un blestem.

După data de 27, sunteţi ceva mai comunicativi decât i-aţi obișnuit pe ceilalți, ocazie perfectă pentru a releva celor din jur laturi noi ale personalității voastre. Persoanele născute în acest semn care lucrează cu oamenii sau în asociere cu terțe persoane beneficiază cel mai mult de pe urma deschiderii conferite de astre către sfârșitul lunii. Puteți realiza multe pe plan social dacă daţi dovadă de bună creștere și generozitate.


Horoscop august 2015, Scorpion:

Horoscop Urania Scorpion august 2015
Încă din prima zi a lunii, se ușurează presiunea resimțită ori de câte ori este nevoie să vă afişaţi în public, semn că vă purtați cu mai multă naturalețe, chiar și în preajma acelora pe care abia i-aţi cunoscut. În jurul datei de 3, este posibil să simţiţi ultima ei zvâcnire. După data de 7, se pot înregistra progrese vizibile în sfera planurilor de viitor și a proiectelor desfășurate cu prietenii.

După ziua de 9, se arată şanse de avansare în ierarhia profesională și/sau accedere pe scara socială. Dacă din 16 iulie 2014 încoace s-a schimbat ceva în bine la nivelul carierei și imaginii voastre în societate, odată cu trecerea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, urmărește expansiunea cercului de prieteni și conceperea unor planuri de viitor, dar și proiecte de grup mai ambițioase.

După data de 27, liniștea și armonia universului vostru interior depind în mare măsură de capacitatea voastră de a vă restabili echilibrul sufletesc în pofida zgomotului dinlăuntrul și din afara voastră. Cu ajutorul exercițiilor de management al stresului reuşiţi să evitați eventualele consecinţe ale tensiunii răbufnite. În plus, odihna activă vă permite să ardeţi energia negativă care altfel v-ar alimenta furia.


Horoscop august 2015, Săgetător:

Horoscop Urania Săgetător august 2015
Începând cu ziua de 1 august, vă simţiţi mai puțin fugăriţi de greșelile trecutului, nelinişti sau obsesii, fie ele reale sau imaginare. Cu toate acestea, în jurul datei de 3, acest lucru nu înseamnă că nu îşi pun amprenta pe filozofia voastră de viață de altfel optimistă și veselă. După data de 7, numele vostru se regăsește mai des pe buzele oamenilor importanţi, semn că sunteţi pe val social și profesional.

Din 9 încolo, puteți avea inițiativa unei plecări sau delegații în străinătate ori chiar a înscrierii la un curs de perfecționare continuă sau reconversie profesională. Dacă din 16 iulie 2014 încoace v-aţi desăvârșit educativ sau aţi găsit împlinirea pe alte meleaguri, odată cu intrarea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, căutaţi să vă faceţi un nume în societate ori pe plan profesional.

După data de 27, viața voastră socială se însufleţeşte considerabil, motiv numai bun să descoperiţi oamenii alături de care puteți pune la cale proiecte care vă reflectă viziunile și crezul. Nu în ultimul rând, pe lista voastră de priorități ar trebui să se găsească planurile de viitor care merită investiții sporite de timp, energie și bani. Nu va strică, de asemenea, să faceţi muncă de voluntariat sau acte umanitare!


Horoscop august 2015, Capricorn:

Horoscop Urania Capricorn august 2015
Încă din ziua de 1 august, se dezgheață planurile de viitor și proiectele de grup oprite acum ceva timp. Mai mult, puteți recupera declinul pe care acestea l-au suferit în ultimii ani. În jurul zilei de 3, se cer clarificate unele necazuri financiare care le privesc. După data de 7, sunt favorizate delegațiile în străinătate, studiile înalte și schimburile de experiență cu colegii cu ștate vechi.

Începând cu ziua de 9, se dorește să preluaţi frâiele propriei vieți intime și să reinstituiți ordinea în relația sentimentală sau profesională, în special dacă presupun finanțe deținute în comun. Dacă din 16 iulie 2014 încoace vi s-a predat faptul că unde sunt doi puterea crește, odată cu trecerea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, este esenţial să conştientizaţi că omul cât trăiește învață.

După data de 27, cariera și statutul vostru social intră în colimatorul astrelor. Puteți intra în contact cu oameni din cercuri influente cărora nu ar strica să le confirmaţi valoarea voastră ca oameni și profesionişti în domeniul în care activaţi. În acest fel, vi se susţine accederea în societate sau în ierarhia de la locul de muncă, reușind să punctaţi o promovare în una sau chiar ambele sfere.


Horoscop august 2015, Vărsător:

Horoscop Urania Vărsător august 2015
Dacă până acum vi se părea chinuitoare poziția voastră în ierarhia socială sau profesională, încă din prima zi a lunii suportați mai uşor așteptările care vin odată cu ea. Chiar și așa, în jurul zilei de 3, apar în peisaj indivizi care atentează la statutul vostru în aceste domenii de viață. După data de 7, o vizită la notar vă poate feri de încurcături cu persoanele de care vă leagă anumite sume de bani.

Din 9 încolo, viața voastră de cuplu se clinteşte din loc, fie pentru că întâlniţi pe cineva special, fie că se deschide un nou capitol alături de partener. Dacă din 16 iulie 2014 încoace competiția pe plan social a fost mai înverşunată sau v-aţi împlinit pe plan sentimental, odată cu intrarea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, susţineţi progresul prin investiții considerabile de energie, timp și bani.

După data de 27, se dorește să vă dirijaţi forțele către continuarea studiilor, dar și să luaţi în calcul întreprinderea unei călătorii prin alte locuri, indiferent dacă urmărește dezvoltarea personală, vizitarea unei persoane apropiate, perfecționarea continuă în domeniul în care lucraţi sau doar recreerea. În orice caz, își pune amprenta sigur pe evoluția voastră imediată ca oameni și profesionişti.


Horoscop august 2015, Peşti:

Horoscop Urania Peşti august 2015
Poate că în ultimii ani aţi considerat că sorții v-au fost nefavorabili, dar încă din prima zi a lunii, este posibil să conştientizaţi că Universul conspiră la realizarea dorințelor voastre dacă sunteţi optimişti. Nu vă lăsaţi însă descurajaţi de piedicile ivite în jurul zilei de 3. După data de 7, interacțiunile cu partenerul de viață sau afaceri, clienții și colaboratorii se uşurează vizibil.

Începând cu data de 9, volumul de muncă de la serviciu se mărește simțitor, direct proporțional însă cu oportunitățile voastre de a vă afișa dorinţele de lideri, dar și aptitudinile profesionale dezvoltate din 16 iulie 2014 încoace. Odată cu intrarea lui Jupiter în Fecioară din 11 august, vine timpul să căutaţi să vă împliniţi pe plan sentimental, ducând relația de cuplu la un nivel superior.

După data de 27, echilibrul de forțe în relațiile afective și profesionale presupun să puneţi la bătaie mai mult timp și energie decât până acum. Este esenţial, de asemenea, ca chestiunile financiare să fie suficient de bine puse la punct încât să nu intervină în bunul mers al parteneriatelor de viață sau afaceri. Este indicat ca ceea ce oferiţi să fie în perfectă concordanță cu ceea ce primiţi de la ceilalți.