Horoscop Urania zilnic: duminică, 1 februarie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 1 februarie 2015


Horoscop 1 februarie 2015, Berbec:

Astăzi primiţi un flux de energie pozitivă, care contribuie favorabil la aspectele personale ale vieţii voastre şi nu numai. Bucuraţi-vă de această zi şi lăsaţi deoparte problemele. Este o perioadă foarte frumoasă pentru a vă relaxa şi a vă bucura de compania persoanelor dragi din viaţa voastră.


Horoscop 1 februarie 2015, Taur:

Astăzi sunteţi foarte productivi şi vă descurcaţi de minune cu planurile voastre. Reuşiţi să rezolvaţi o problemă pe care o amânaţi de ceva timp doar din cauza faptului că nu aveaţi starea de dispoziţie necesară pentru a vă ocupa de ea. Cel mai probabil, seara va fi petrecută în compania persoanei iubite.


Horoscop 1 februarie 2015, Gemeni:

Ziua de duminică se anunţă una frumoasă şi pentru nativii născuţi în semnul Gemenilor. Reuşiţi să vă odihniţi în prima parte a zilei; după orele prânzului, este posibil să primiţi musafiri sau chiar să faceţi un drum mai lung pentru a vă întâlni cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp.


Horoscop 1 februarie 2015, Rac:

Ziua de astăzi pare să fie foarte relaxantă pentru nativii născuţi în zodia Rac; în prima parte a zilei aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de linişte. După orele prânzului, partenerul de cuplu vă cere ajutorul cu privire la o problemă profesională şi faceţi tot posibilul să îl ajutaţi. Seara se încheie frumos pentru voi.


Horoscop 1 februarie 2015, Leu:

Chiar dacă aveţi câteva probleme de care trebuie să vă ocupaţi, ziua de duminică pare să fie una frumoasă pentru voi. Sunteţi foarte liniştiţi şi rămâneţi calmi indiferent de dificultăţile pe care le întâmpinaţi. Seara vine cu o surpriză frumoasă din partea unei persoane foarte dragi.


Horoscop 1 februarie 2015, Fecioară:

Astăzi sunteţi hotărâţi că trebuie să faceţi câteva schimbări în locuinţă, aşa că începeţi să faceţi planuri şi să găsiţi noi modalităţi de a redecora. Mare atenţie la cumpărăturile pe care urmează să le faceţi, nu depăşiţi bugetul pe care îl aveţi deoarece nu este o perioadă bună pentru împrumuturi.


Horoscop 1 februarie 2015, Balanţă:

Planul personal are prioritate astăzi; vă îndreptaţi toată atenţia asupra vieţii sentimentale, dar şi în relaţia cu cei din jurul vostru. Este un moment foarte bun pentru a relua legăturile cu prieteni vechi, pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp sau chiar pentru a rezolva conflicte mai vechi.


Horoscop 1 februarie 2015, Scorpion:

În cazul în care vă doriţi ca relaţia cu partenerul de cuplu să funcţioneze, este nevoie de o discuţie sinceră şi serioasă. Trebuie să lăsaţi deoparte capriciile şi să învăţaţi să faceţi compromisuri. De aceea, contează foarte mult să fiţi sinceri unul cu celălalt.


Horoscop 1 februarie 2015, Săgetător:

Prima parte a zilei ar trebui dedicată odihnei; profitaţi de această perioadă relaxantă pentru a petrece timp frumos în compania partenerului de viaţă. După orele prânzului, este posibil să simţiţi nevoia de a face câteva modificări în planurile şi proiectele voastre profesionale.


Horoscop 1 februarie 2015, Capricorn:

Dacă până acum vă era destul de dificil să socializaţi cu colegii, iată că schimbările vă fac mai mult decât bine. Reuşiţi cu uşurinţă să vă integraţi la locul de muncă şi vă descurcaţi de minune la proiectele profesionale în echipă. Succesul vostru depinde foarte mult de relaţia pe care o aveţi cu persoanele importante din domeniul de activitate.


Horoscop 1 februarie 2015, Vărsător:

Temerile voastre sunt nefondate în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca o discuţie cu o persoană mai în vârstă să vă facă să aveţi câteva dubii referitoare la deciziile pe care le-aţi luat, dar şi schimbările pe care urmează să le faceţi în următoarea perioadă. Important este să vă ascultaţi instinctul şi să faceţi ce vă dictează inima.


Horoscop 1 februarie 2015, Peşti:

Este posibil să vă aglomeraţi cu multe sarcini doar din cauza faptului că nu ştiţi să vă opriţi din muncă. Nu trebuie să rezolvaţi totul dintr-o dată. Vă recomand să aveţi răbdare şi să vă ocupaţi mai întâi de problemele cu adevărat importante. Astrele sunt de partea voastră şi astăzi.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 31 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 31 ianuarie 2015


Horoscop 31 ianuarie 2015, Berbec:

Sunteţi destul de liniştiţi în prima parte a zilei de sâmbătă, însă starea de spirit se schimbă radical către seară. Indiferent de problemele pe care le aveţi, astrele sunt de partea voastră, însă acum totul depinde de voi. Urmaţi-vă instinctele şi ascultaţi-vă inima fără a căuta sfaturi la cei din jurul vostru.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Taur:

Relaţia cu superiorii s-a răcit destul de mult; treceţi printr-o rutină neplăcută pentru voi şi vă doriţi foarte mult să aveţi voinţa de a face o schimbare pe plan profesional. Astrele sunt de partea voastră, aşa că dacă vreţi, acesta este cel mai bun moment pentru a vă lua soarta în mâini şi a începe proiecte noi.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Gemeni:

Este sâmbătă şi aveţi destul de multe de realizat înainte de a vă gândi la odihnă. Din păcate pentru voi, aveţi o zi destul de obositoare şi vă este foarte dificil să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de problemele şi sarcinile pe care le-aţi primit. Cel mai bine este să cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Rac:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile profesionale; este posibil să aveţi mai multe de obicei, însă nu vă faceţi probleme. Aveţi suficient timp să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. După orele prânzului, atmosfera se schimbă, iar voi începeţi să vă relaxaţi. Seara va fi una cu adevărat specială.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Leu:

Astăzi primiţi o veste frumoasă din partea superiorilor; este posibil să aveţi posibilitatea de a începe un nou proiect sau chiar de a evolua pe plan profesional. Acesta este momentul mult aşteptat, aşa că vestea vă va face să vă simţiţi ca în al nouălea cer. Sărbătoriţi în compania celor dragi.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Fecioară:

Este sâmbătă, însă încă aveţi foarte multe de rezolvat înainte de a vă gândi la odihnă. Dacă rămâneţi concentraţi asupra sarcinilor voastre, veţi termina totul mai repede decât credeaţi. Spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment important; aveţi posibilitatea de a face o cucerire importantă.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Balanţă:

Problemele personale par să pună stăpânire pe voi; dacă până acum eraţi puternici, iată că există posibilitatea să cedaţi. Vă recomand să încercaţi să vă relaxaţi. Găsiţi activităţi care vă ajută să uitaţi de dificultăţi chiar şi pentru puţin timp.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Scorpion:

Cu cât sunteţi mai liniştiţi şi precauţi, cu atât vă va fi mai uşor să vă ocupaţi de dificultăţile pe care le întâmpinaţi în cursul zilei de astăzi. De asemenea, există posibilitatea de a primi un ajutor din partea unei persoane foarte dragi. Spre seară, aveţi parte de o surpriză din partea unei persoane dragi.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de 31/01/2015 este foarte bună pentru comunicare şi relaţii personale; în cazul în care sunteţi singuri, astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să întâlniţi o persoană nouă. Dacă rămâneţi relaxaţi şi siguri pe voi, vă va fi destul de uşor să începeţi o relaţie frumoasă.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi este una foarte importantă pentru nativii născuţi în zodia Capricorn; a venit timpul să acceptaţi evenimentele din trecut şi să deschideţi noi uşi; sunteţi pregătiţi pentru ceea ce urmează şi hotărâţi că acesta este cel mai bun moment pentru schimbările personale. Va fi o perioadă mai dificilă, de acomodare, însă totul se va aranja aşa cum vă aşteptaţi.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Vărsător:

Dimineaţa începe foarte frumos pentru Vărsători, cu o mică surpriză din partea partenerului de cuplu. Din păcate, această stare de dispoziţie nu ţine foarte mult. La locul de muncă aveţi parte de o dispută cu un coleg de muncă. Vreţi să rezolvaţi acest conflict, însă vă este extrem de dificil să găsiţi o soluţie care să funcţioneze.


Horoscop 31 ianuarie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi este mai degrabă o şansă pentru a vă opri pentru puţin timp din planurile voastre şi a încerca să înţelegeţi dacă este bine ceea ce faceţi. Drumul pe care îl alegeţi va schimba numeroase lucruri în viaţa voastră şi veţi fi nevoiţi să faceţi multe compromisuri. O discuţie cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să luaţi decizia potrivită.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 30 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 30 ianuarie 2015


Horoscop 30 ianuarie 2015, Berbec:

Se pare că astrele vă aduc o mică schimbare pe plan profesional; dacă sunteţi într-o relaţie, este posibil ca în următoarea perioadă să luaţi o decizie frumoasă în ceea ce priveşte viitorul alături de partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană care vă va cuceri imediat.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Taur:

După o perioadă mai încărcată, iată că a venit timpul să vă îndreptaţi atenţia şi asupra vieţii sentimentale. Este posibil să rezolvaţi o problemă de dragoste şi chiar să schimbaţi viitorul relaţiei cu partenerul de cuplu. Spre seară, aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea unei persoane dragi.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Gemeni:

Sunteţi într-o dilemă în ceea ce priveşte viaţa personală; vreţi foarte mult să faceţi o schimbare, însă vă este teamă de noutăţile care vor veni cu această modificare. Vă este teamă de provocările care vă aşteaptă; o discuţie serioasă cu o persoană mai în vârstă vă poate scăpa din acest impas.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Rac:

După o perioadă mai complicată în ceea ce priveşte viaţa financiară, iată că acum puteţi respira uşuraţi; în sfârşit lucrurile par să se aranjeze foarte bine şi pentru voi. Este posibil ca astăzi să primiţi un bonus suplimentar sau chiar o mărire de salariu, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Leu:

Astrele nu vă pregătesc o zi liniştită, însă voi rămâneţi cu posibilitatea de a schimba tot ce se întâmplă în următoarea perioadă. Tot ce trebuie să faceţi este să încercaţi să rămâneţi liniştiţi şi să încercaţi să păstraţi o atmosferă calmă şi senină în jurul vostru.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Fecioară:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de câteva probleme profesionale; sunteţi foarte atenţi la ceea ce faceţi şi de aceea reuşiţi să terminaţi mai repede decât vă aşteptaţi. Seara vine cu multe surprize frumoase. Aveţi numeroase oportunităţi de distracţie şi trebuie să fiţi pregătiţi pentru ele.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Balanţă:

Relaţia cu cei din jurul vostru s-a răcit destul de mult în ultima perioadă; de asemenea, este momentul să încercaţi să acordaţi mai multă atenţie partenerului de cuplu. Chiar dacă v-aţi obişnuit cu această situaţie, există posibilitatea ca unul dintre voi să se sature de rutină şi să pună piciorul în prag; atunci va fi şi mai dificil.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Scorpion:

Sunteţi foarte liniştiţi şi aveţi o dispoziţie destul de romantică pe întreaga durată a zilei de vineri. Acesta este un moment foarte bun pentru a avea discuţii sincere cu partenerul de cuplu şi pentru a rezolva conflictele pe care le aveţi. Negocierile vor fi în toi, în special în a doua parte a zilei.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei de 30/01/2015 vă ocupaţi de o problemă mai veche, care v-a tot creat neplăceri în ultima perioadă. Vă luaţi inima în dinţi şi decideţi că este timpul să faceţi ceva în acest sens. Din fericire, este posibil să primiţi ajutor din partea celor apropiaţi. Seara este tocmai bună pentru viaţa sentimentală.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Capricorn:

Sunteţi pregătiţi pentru tot ce vă aduce ziua de vineri; aveţi foarte multe idei bune şi sunteţi dispuşi să le puneţi în aplicare. De aceea vă luaţi inima în dinţi şi mergeţi să cereţi acordul superiorilor. Este posibil ca vestea pe care o primiţi spre seară să vină şi cu o schimbare radicală pe plan sentimental.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Vărsător:

În cazul în care vă este teamă de schimbări, încercaţi să acceptaţi ca acestea fac parte din viaţa voastră; de asemenea, vă oferă posibilitatea de a evolua şi de a învăţa lucruri noi. Aveţi noroc că cei din jurul vostru sunt susţinători şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie în această perioadă.


Horoscop 30 ianuarie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi nu este tocmai bună pentru a vă ocupa de problemele profesionale, aşa că rămâneţi la sarcinile obişnuite şi nu faceţi nicio schimbare în acest sens. Pe plan sentimental, lucrurile între voi şi partenerul de cuplu par să devină tot mai serioase.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 29 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 29 ianuarie 2015


Horoscop 29 ianuarie 2015, Berbec:

Astrele de astăzi sunt de partea voastră în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor profesionale; sunteţi foarte inspiraţi şi vă este uşor să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. După orele prânzului este o perioadă bună pentru a vă îndrepta atenţia asupra domeniilor care necesită multă imaginaţie şi inspiraţie.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Taur:

Chiar dacă astrele nu sunt de partea voastră, joi reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să staţi departe de probleme. Se anunţă a fi o zi destul de uşoară pe plan profesional, reuşind să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu trece printr-o schimbare radicală.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Gemeni:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi foarte nervoşi şi agitaţi deoarece nu reuşiţi să vă ocupaţi de o problemă complicată, care vă dă bătăi de cap de ceva timp. Cel mai bine este să cereţi ajutorul celor apropiaţi; chiar şi o discuţie sinceră cu o persoană de încredere vă poate ajuta să înţelegeţi ce trebuie să faceţi mai departe.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Rac:

Lucrurile s-au aranjat foarte frumos pentru voi pe plan profesional, iar acum este momentul să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale. Este posibil ca partenerul de cuplu să se simtă neglijat din cauza faptului că aţi fost destul de ocupaţi în ultima perioadă; încercaţi să rezolvaţi această situaţie.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Leu:

Ziua de astăzi este una destul de relaxantă; aveţi timp suficient să vă odihniţi şi să vă puneţi în ordine gândurile şi sentimentele. După orele prânzului, petreceţi clipe frumoase alături de o persoană dragă, cel mai probabil un membru al familiei.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Fecioară:

Începeţi ziua cu piciorul stâng; încă de la primele ore ale dimineţii primiţi o veste neaşteptată din partea superiorilor, care vă va face să vă schimbaţi planurile pentru următoarea perioadă. Vor urma câteva schimbări, la care trebuie să vă adaptaţi destul de repede pentru a vă continua sarcinile.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Balanţă:

Primele ore ale zilei vor fi destul de complicate deoarece sunteţi agitaţi şi nu reuşiţi să vă concentraţi. Din fericire, după orele prânzului starea voastră de spirit se schimbă complet. Reuşiţi să vă adunaţi gândurile şi sunteţi foarte creativi în ideile şi planurile pe care le prezentaţi celor cu care vă întâlniţi.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Scorpion:

Ziua de 29/01/2015 vine cu numeroase surprize nu tocmai plăcute pentru nativii născuţi în zodia Scorpion; întâmpinaţi mai multe probleme şi obstacole în rezolvarea sarcinilor voastre. Fiecare pas va fi destul de dificil pentru voi, însă din fericire vă menţineţi pe linia de plutire şi rămâneţi la fel de optimişti ca şi până acum.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi nu este aşa cum vă aşteptaţi; aveţi numeroase situaţii dificile de care trebuie să vă ocupaţi, iar timpul nu pare să fie de partea voastră. Chiar şi aşa, în ciuda tuturor acestor probleme, rămâneţi încrezători în forţele proprii şi nu vă pierdeţi optimismul. Seara se anunţă a fi una relaxantă.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Capricorn:

Astăzi sunteţi foarte relaxaţi, însă din păcate nu reuşiţi să rămâneţi concentraţi pentru a vă ocupa de sarcinile pe care le primiţi. Proiectele pe care le vreţi sunt foarte bune, însă trebuie ca mai întâi să gândiţi planuri şi să veniţi cu idei concrete, apoi să vă apucaţi de treabă.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Vărsător:

Problemele prin care treceţi sunt destul de dificile, însă nu vă faceţi nicio grijă deoarece ştiţi că le puteţi rezolva. Nimic nu vă va face să deviaţi de la traiectoria voastră şi să vă vedeţi îndeplinite visurile. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou neaşteptat.


Horoscop 29 ianuarie 2015, Peşti:

Este foarte important ca joi să vă bazaţi doar pe experienţa de viaţă; nu vă lăsaţi influenţaţi de ce zic cei din jurul vostru, ci încercaţi să vă concentraţi doar asupra planurilor voastre. De asemenea, nu trebuie să vă fie frică să acţionaţi. Dacă aşteptaţi prea mult, problemele se pot complica şi mai mult.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 28 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 28 ianuarie 2015


Horoscop 28 ianuarie 2015, Berbec:

Astăzi nu veţi avea o stare foarte bună şi din această cauză nu veţi simţi nevoia să petreceţi prea mult timp în preajma celorlalte persoane din familie. Veţi fi destul de ţâfnoşi şi nimic nu vă va mulţumi aşa uşor. Totuşi, evitaţi să vă menţineţi această stare pe toată durata zilei, nu va duce la nimic bun. Persoana iubită vă poate ajuta să vă simţiţi mai bine, este suficient să purtaţi o discuţie deschisă.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Taur:

Relaţiile excepţionale pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru vă vor determina să faceţi schimbări în viaţa voastră. Vă veţi bucura de tot sprijinul de care aveţi nevoie şi veţi fi înconjuraţi numai de persoane care vă vor binele. Cu toate astea, veţi fi puţin sceptici în privinţa unor decizii, aşa că ar fi bine să lăsaţi pe altcineva să preia iniţiativa în locul vostru.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Gemeni:

Norocul vă va însoţi la orice pas, iar starea voastră generală va fi una foarte bună. Încă de la primele ore ale dimineţii veţi zâmbi fără un motiv anume şi veţi fi nerăbdători să vă începeţi ziua. Activităţile programate pentru ziua de miercuri vă vor pune în legătură cu persoane influente, aşa că va fi foarte important să faceţi o impresie foarte bună în faţa lor.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Rac:

Lipsa de bani vă va forţa să vă implicaţi în câteva activităţi în afara programului de muncă pentru a avea şi alte surse de venit. Chiar dacă nu toate planurile vă vor ieşi aşa cum trebuie, asta nu înseamnă că trebuie să vă descurajaţi. Atât timp cât aveţi un scop bine definit, în mod sigur veţi reuşi să-l duceţi la îndeplinire.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Leu:

Primiţi o sumă importantă de bani şi veţi dori să începeţi să faceţi câteva modificări în casă. Persoana iubită va avea unele nemulţumiri legate de deciziile pe care le luaţi şi este posibil să aveţi câteva discuţii mai tensionate. Aveţi grijă să nu vă transmită şi vouă starea şi să vă influenţeze în aşa fel încât să renunţaţi la planurile voastre.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Fecioară:

Astăzi veţi avea toate motivele să fiţi fericiţi, iar foarte multe persoane vă vor admira pentru ceea ce aţi realizat până în acest moment. Cu toate astea, voi veţi avea câteva nemulţumiri legate de situaţia financiară, motiv pentru care toată atenţia vă va fi îndreptată către găsirea unor activităţi prin intermediul cărora să vă măriţi veniturile.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Balanţă:

Este o zi în care iubirea va fi pusă sub semnul întrebării, în orice formă a sa. Starea voastră generală nu va fi una foarte bună şi va fi necesar să găsiţi o metodă să vă relaxaţi. Daţi dovadă de foarte multă toleranţă faţă de anumite persoane din jurul vostru şi acest lucru este posibil să vă aducă câteva beneficii. Sunt şanse foarte mari ca o persoană din anturaj să se ofere să vă ajute în rezolvarea unor probleme mai vechi.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Scorpion:

Vă simţiţi copleşiţi de probleme şi veţi dori să împărţiţi responsabilităţile cu cei din jurul vostru. Cu toate că unele persoane vor fi înţelegătoare faţă de voi şi vor încerca să vă ajute, altele vor considera acest gest al vostru ca fiind unul de disperare şi îşi vor căuta tot felul de scuze, pentru a nu se implica prea mult în ceea ce nu le priveşte în mod direct.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Săgetător:

Nu este o perioadă foarte bună pentru voi în ce priveşte situaţia financiară. Aşadar, ar trebui să daţi mai multă atenţie proiectelor în care sunteţi implicaţi şi să încercaţi să faceţi noi investiţii care să vă aducă, în timp, câştiguri substanţiale. Problemele legate de nişte acte de proprietate sau de câteva datorii mai vechi ar trebui rezolvate până la sfârşitul acestei zile.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Capricorn:

Deciziile pe care le veţi lua azi vor avea un efect rapid în ceea ce priveşte cariera voastră. Veţi avea mari şanse să vă afirmaţi, însă trebuie să analizaţi foarte bine fiecare situaţie, pentru ca nimic să nu vă ia prin surprindere. Setaţi-vă priorităţile şi nu vă lăsaţi influenţaţi de părerile anumitor persoane din jurul vostru, indiferent cât de plauzibile ar părea.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Vărsător:

Sunteţi presaţi de câteva probleme personale, iar acest lucru vă împiedică să zâmbiţi şi să vă simţiţi bine. Dorinţa de a vă retrage din anumite activităţi va fi destul de puternică, însă această decizie nu este recomandată. Aşadar, ieşiţi mai mult în oraş şi socializaţi, vă va ajuta să vă recăpătaţi încrederea în voi şi în mod sigur veţi descoperi oameni noi.


Horoscop 28 ianuarie 2015, Peşti:

Astăzi veţi avea câteva probleme legate de acte sau de o moştenire. În acest moment totul va depinde de voi dacă veţi dori să treceţi peste aceste impedimente sau nu. Totul se poate rezolva foarte uşor, luând o decizie în acord cu celelalte persoane implicate în aceste probleme. Veţi avea o mare putere de convingere şi veţi acţiona cu încredere.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 27 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 27 ianuarie 2015


Horoscop 27 ianuarie 2015, Berbec:

Sunteţi destul de nepăsători cu privire la ce zic cei din jurul vostru, iar acesta este un lucru foarte bun pentru voi. În sfârşit nu vă interesează părerea celor apropiaţi şi căutaţi doar să găsiţi drumul pe care vreţi să mergeţi. Chiar dacă ziua este aglomerată, seara pare să fie un sfetnic bun pentru nativii născuţi în zodia Berbec.


Horoscop 27 ianuarie 2015, Taur:

În ultima perioadă aţi fost mai apropiaţi de partenerul de cuplu decât de obicei, iar acesta este un lucru cu adevărat minunat. Sunt multe schimbări cu care trebuie să vă acomodaţi şi, din fericire, partenerul de cuplu vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie, iar asta vă apropie şi mai mult.


Horoscop 27 ianuarie 2015, Gemeni:

În cazul în care sunteţi persoane mai aventuriere şi libere, iată că ziua de astăzi se anunţă a fi una dificilă pentru voi. Trebuie să daţi dovadă de maturitate şi profesionalism în toate sarcinile de care vă ocupaţi. Mai mult decât atât, se pare că partenerii de afaceri sunt cu ochii pe voi şi vă analizează fiecare mişcare.


Horoscop 27 ianuarie 2015, Rac:

Ziua de astăzi este una foarte bună pentru planul profesional; sunteţi foarte dinamici şi reuşiţi să vă concentraţi asupra sarcinilor pe care le primiţi. De asemenea, vă este uşor să lucraţi alături de colegii de muncă, iar împreună puteţi rezolva probleme destul de complicate.


Horoscop 27 ianuarie 2015, Leu:

Scopul vostru de astăzi este să vă depăşiţi concurenţa şi să vă puneţi în evidenţă talentele profesionale. Chiar şi aşa, încercaţi să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi să nu depăşiţi limitele impuse. De asemenea, învăţaţi să acceptaţi sfaturile celor din jurul vostru deoarece vă vor ajuta foarte mult.


Horoscop 27 ianuarie 2015, Fecioară:

Ziua de astăzi pare să fie una mai dificilă pentru voi; o problemă personală vă dă peste cap toate planurile. Buna dispoziţie dispare, iar voi încercaţi să uitaţi de aceste momente grele îngropându-vă în muncă. Nu veţi rezolva mai nimic dacă evitaţi situaţia. Îmbărbătaţi-vă şi mergeţi mai departe.


Horoscop 27 ianuarie 2015, Balanţă:

Ziua de astăzi vă găseşte într-o dispoziţie destul de proastă; nu aveţi chef să vă ocupaţi de nimic, însă continuaţi să vă duceţi la bun sfârşit sarcinile pentru care nu trebuie să depuneţi prea mult efort. Mare atenţie la relaţia sentimentală, nu lăsaţi ca starea voastră să intervină cu planurile făcute alături de partenerul de cuplu.


Horoscop 27 ianuarie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi vine cu câteva modificări în ceea ce priveşte viaţa voastră profesională; este posibil să primiţi mai multe sarcini, însă beneficiile vor fi şi ele pe măsura muncii depuse. Chiar dacă sunteţi foarte încântaţi de aceste schimbări, încercaţi să o luaţi treptat deoarece adaptarea este cea mai dificilă.


Horoscop 27 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi este numai bună pentru planul sentimental. Dacă sunteţi într-o relaţie, iată că acum hotărâţi să îi oferiţi partenerului de cuplu un cadou frumos. În cazul în care sunteţi singuri, simţiţi nevoia să faceţi o schimbare şi decideţi să acţionaţi. Astrele sunt de partea voastră, aşa că acum totul depinde de voi.


Horoscop 27 ianuarie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei de marţi vă ocupaţi de treburile obişnuite, fără prea multă bătaie de cap. După orele prânzului partenerul de cuplu vă face o surpriză frumoasă. Este posibil să vă simţiţi stânjeniţi deoarece vă place ca voi să deţineţi controlul, însă lăsaţi-l să îşi ducă la bun sfârşit planul; voi doar urmaţi-l.


Horoscop 27 ianuarie 2015, Vărsător:

Problemele profesionale sau treburile casnice vă pot mânca tot timpul şi energia. Ziua de astăzi se anunţă a fi una destul de aglomerată, iar voi nu aveţi timp nici măcar să respiraţi. Organizaţi-vă bine sarcinile astfel încât să terminaţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 27 ianuarie 2015, Peşti:

Ziua se anunţă a fi una productivă pentru voi; dimineaţa este mai dificilă, însă o dată ce v-aţi pus pe treabă, vă intraţi în ritm şi nu renunţaţi până când nu terminaţi tot. Spre seară petreceţi clipe frumoase în compania partenerului de cuplu sau a unor prieteni foarte dragi.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 26 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 26 ianuarie 2015


Horoscop 26 ianuarie 2015, Berbec:

Este luni şi ar trebui să fie o zi destul de dificilă şi complicată pentru nativii născuţi în semnul Berbec; însă, de data aceasta, sunteţi foarte energici şi puşi pe treabă. Reuşiţi să vă ocupaţi de toate sarcinile primite. După orele prânzului, este un moment foarte bun pentru negocieri sau alte şedinţe importante.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Taur:

Astăzi, mai mult ca oricând, realizaţi că nimeni nu vă va ajuta în planurile voastre. De aceea trebuie să începeţi să o luaţi treptat de unii singuri pe acest drum nou, însă plin de oportunităţi. Bineînţeles că la început va fi destul de dificil, veţi întâmpina numeroase obstacole, însă apoi totul se va desfăşura mult mai uşor decât v-aţi aştepta.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Gemeni:

Săptămâna începe cum nu se putea mai bine; este posibil ca astăzi să primiţi un răspuns din partea superiorilor sau a colaboratorilor cu privire la propunerea voastră de proiect, iar acesta va fi unul foarte bun pentru voi. Seara vă găseşte într-o companie foarte plăcută.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Rac:

Viaţa profesională este aranjată cum nu se putea mai bine; în sfârşit faceţi ceea ce vă place şi, deşi munciţi mult mai mult decât credeaţi că este cu putinţă, nici nu simţiţi oboseala. Sunteţi fericiţi că sunteţi apreciaţi de colegi şi superiori, iar asta vă oferă energia necesară pentru a merge mai departe.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Leu:

Sunteţi hotărâţi să faceţi câteva schimbări pe plan profesional, însă vă grăbiţi şi puteţi întâmpina mai multe dificultăţi decât credeaţi că este cu putinţă. Vă recomand să aveţi răbdare şi, de asemenea, să aşteptaţi şi ajutorul celor care îşi doresc să investească în acest proiect. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Fecioară:

Ziua de luni nu este deloc aşa cum vă aşteptaţi; astăzi astrele sunt de partea voastră şi vă ajută în toate sarcinile pe care le aveţi de îndeplinit. După orele prânzului, este posibil să primiţi o sumă de bani destul de mare. Hotărâţi că este timpul să faceţi câteva investiţii majore pentru a vă mări câştigurile financiare.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Balanţă:

Aveţi foarte multe proiecte şi idei pe care vă doriţi să le vedeţi transformate în realitate; însă acesta nu este cel mai bun moment pentru a face schimbări pe plan profesional. În schimb, vă recomand să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii sentimentale, este nevoie de mai mult interes din partea voastră în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Scorpion:

Săptămâna începe cum nu se poate mai bine pentru nativii născuţi în zodia Scorpion; primiţi o veste foarte frumoasă din partea superiorilor, iar asta demonstrează că ideile voastre sunt foarte apreciate în cadrul companiei. Pe plan sentimental, în cazul în care sunteţi singuri, astrele vă oferă posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei lucrurile decurg ca la carte; sunteţi foarte activi şi reuşiţi să vă ocupaţi cu uşurinţă de sarcinile primite astăzi. După orele prânzului este posibil să vă ocupaţi de o situaţie mai complicată pe plan sentimental. Dacă rămâneţi calmi şi acceptaţi compromisuri, puteţi rezolva această problemă complicată.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Capricorn:

Ziua de astăzi vine cu mici schimbări pe plan profesional; chiar dacă nu vă aşteptaţi la asta şi nu ştiţi cum să reacţionaţi, reuşiţi cu uşurinţă să vă adaptaţi acestor modificări. Superiorii au încredere în voi, iar asta vă oferă puterea pentru a trece peste greutăţi. Un sfat bun din partea unui coleg experimentat vă ajută foarte mult.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Vărsător:

Este foarte important să faceţi ceea ce vă place şi aşa va fi o plăcere să munciţi. Iată că acum aveţi posibilitatea de a veni cu idei şi de a vă extinde planurile cu privire la hobby-urile voastre; o activitate care vă relaxează se poate transforma într-o afacere profitabilă dacă vă daţi interesul.


Horoscop 26 ianuarie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi decurge obişnuit la locul de muncă; aveţi destul de multe de rezolvat, aşa că sunteţi foarte concentraţi asupra sarcinilor primite. Spre seară, este posibil ca partenerul de cuplu să simtă nevoia unei discuţii serioase cu privire la viitorul relaţiei voastre.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 25 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 25 ianuarie 2015


Horoscop 25 ianuarie 2015, Berbec:

Este o zi minunată pentru a vă face ordine în viaţă sau pentru a vă face noi prieteni. Încă de la primele ore ale dimineţii vă veţi implica în foarte multe activităţi, iar energia de care veţi da dovadă vă va ajuta să vă faceţi remarcaţi în foarte multe situaţii. Profitaţi de fiecare moment la maximum şi simţiţi-vă bine!


Horoscop 25 ianuarie 2015, Taur:

Viaţa de cuplu pare să întâmpine ceva greutăţi, motiv pentru care starea voastră nu va fi una foarte bună. Veţi simţi nevoia să vă deschideţi sufletul în faţa anumitor persoane şi să le urmăriţi sfaturile. Totodată, intuiţia vă va ajuta să faceţi câteva alegeri bune, motiv pentru care ar fi indicat să o ascultaţi mai des.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Gemeni:

Deşi încercaţi să mulţumiţi pe toată lumea, acest lucru nu vă va ieşi foarte bine. Este timpul să vă concentraţi întreaga atenţie către viaţa personală şi să lăsaţi problemele altora să mai aştepte. Dacă munciţi de acasă, pe parcursul acestei zile ar fi indicat să nu vă grăbiţi să vă implicaţi şi în alte proiecte.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Rac:

Cheltuielile pe care le veţi face azi se vor resimţi considerabil în bugetul vostru. Familia sau persoana iubită vor face anumite presiuni asupra voastră şi vă vor ruga să vă schimbaţi atitudinea faţă de ei. Deşi nu aveţi dispoziţia necesară, spre seară va fi necesar să răspundeţi şi la o propunere de colaborare mai veche.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Leu:

Este timpul să luaţi atitudine şi să faceţi câteva schimbări semnificative în viaţa voastră! Gata cu aşteptările pe care le aveţi de la alte persoane, astrele vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii pentru voi. Totodată, este o zi foarte bună şi pentru a vă consolida relaţiile cu cei dragi sau pentru a vă implica într-o nouă relaţie sentimentală.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Fecioară:

Încercaţi să fiţi precauţi astăzi. Nu este o zi foarte bună pentru a face investiţii sau pentru a vă implica în noi proiecte, iar sfaturile venite din partea anumitor persoane nu vă vor fi de prea mare folos. Spre finalul zilei sunt şanse să primiţi câteva veşti bune, motiv pentru care nu ar fi rău să încercaţi să zâmbiţi mai mult.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Balanţă:

Aveţi foarte multă energie şi rezolvaţi totul cu uşurinţă. La birou sau acasă lucrurile merg foarte bine, motiv pentru care nu ar fi rău să luaţi o pauză de la orice fel de activitate şi să vă simţiţi bine în compania persoanei iubite. O escapadă romantică ar putea fi cea mai bună opţiune pentru voi în acest moment.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Scorpion:

Ajungeţi în punctul în care nimic nu vă mai mulţumeşte, însă această stare nu vă va ajuta să obţineţi ce vreţi. Profitaţi de această zi şi încercaţi să vă implicaţi în activităţi plăcute, găsiţi-vă un nou hobby sau acordaţi-le mai mult timp celor din familie, în mod sigur până la finalul zilei vă veţi simţi mult mai bine.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Săgetător:

Astăzi vi se oferă posibilitatea să vă ordonaţi toate problemele şi să vă gândiţi la următoarele schimbări pe care le veţi face. Vă simţiţi în siguranţă în compania persoanei iubite, iar până la finalul zilei veţi găsi şi câteva hobby-uri noi. Aşadar, trebuie să profitaţi la maximum de fiecare moment al acestei zile.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Capricorn:

Obţineţi rezultate foarte bune la locul de muncă, motiv pentru care foarte mulţi colegi vă vor invidia. Nu trebuie să le daţi atenţie şi nici să vă pierdeţi în detalii atunci când vorbiţi cu unii dintre ei. Totodată, până la finalul zilei va fi necesar să rezolvaţi şi o problemă de ordin financiar, dar nu ar trebui să fie o bătaie prea mare de cap pentru voi.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Vărsător:

Ar fi indicat să încercaţi să vă temperaţi reacţiile pe parcursul acestei zile. Chiar dacă unele persoane vă vor enerva cumplit, astrele vă sfătuiesc să nu le daţi atenţie. Încercaţi să vă ocupaţi timpul cu activităţi plăcute, mergeţi la cumpărături sau organizaţi o ieşire în oraş cu prietenii.


Horoscop 25 ianuarie 2015, Peşti:

Astăzi veţi avea ocazia să vă asumaţi foarte multe responsabilităţi, lucru care nu vă va enerva, dar în mod sigur vă va pune în alertă. Deşi aveţi propriile probleme pentru care să vă faceţi griji, va fi necesar să le acordaţi mai multă atenţie anumitor persoane din familie sau din cercul de prieteni.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 23 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 23 ianuarie 2015


Horoscop 23 ianuarie 2015, Berbec:

Încă de dimineaţă sunteţi foarte concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi. În ciuda problemelor personale, aveţi multă creativitate şi încercaţi să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. Cel mai bine este să vă faceţi un plan bine detaliat cu toate ideile şi proiectele de care vreţi să vă ocupaţi.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Taur:

Sunteţi hotărâţi ca vineri să renunţaţi la teamă şi să începeţi să vă croiţi drumul pe care vreţi să mergeţi. Cel mai indicat este să începeţi cu mici cercetări pentru a afla ce vă aşteaptă. În cazul în care hotărâţi să mergeţi în această direcţie, trebuie să ştiţi că o dată ce aţi început asta, nu aveţi cum să mai daţi înapoi.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Gemeni:

Cel mai probabil ziua de 23/01/2015 vine cu multe noutăţi pentru nativii născuţi în semnul Gemenilor. Deşi schimbările sunt neaşteptate, vă descurcaţi destul de bine şi reuşiţi să vă adaptaţi mai repede decât vă aşteptaţi. Mare atenţie la relaţia cu colegii de muncă, sunt mulţi care vor să vă pună beţe în roate.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Rac:

O mică dispută cu un membru al familiei se poate transforma într-un conflict mai dureros decât credeaţi. Chiar dacă faceţi tot posibilul pentru a trece peste această situaţie complicată, vă este destul de dificil să nu fiţi răniţi de vorbele aruncate. Aveţi noroc cu partenerul de viaţă, care vă este alături în acest moment neplăcut.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Leu:

Astăzi primiţi o veste neaşteptată în ceea ce priveşte viitorul vostru în cadrul companiei. Este posibil să vi se ofere o mărire de salariu sau să intraţi în training pentru un post mai avansat; sunteţi entuziasmaţi şi foarte mândri de faptul că, în ciuda aparenţelor, vă este recunoscută şi apreciată munca de până acum.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Fecioară:

Situaţia financiară nu este tocmai roz în aceste momente. Deşi nu vreţi să luaţi în serios această problemă, vă recomand totuşi să încercaţi să mai diminuaţi cheltuielile şi să încercaţi să fiţi mai chibzuiţi atunci când vine vorba de cheltuirea banilor. Următoarea perioadă nu se anunţă a fi una fericită pentru voi.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Balanţă:

Astăzi primiţi o veste foarte frumoasă din partea unei persoane apropiate din viaţa voastră. Sunteţi nevoiţi să renunţaţi la planurile voastre şi chiar să faceţi mai multe drumuri prin oraş pentru a vă ocupa de câteva situaţii personale. Aveţi parte de o zi încărcată, însă sunteţi cu zâmbetul pe buze mai tot timpul.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Scorpion:

Este posibil ca astăzi să fie amânat un proiect în care voi vă puseserăţi toate speranţele. Această situaţie schimbă destul de mult planurile pe care le aveaţi pregătite pentru următoarea perioadă. De asemenea, sunteţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa financiară; sunteţi nevoiţi să fiţi mai atenţi la cheltuieli.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de vineri pare să fie mai mult decât excelentă pentru viaţa profesională. Aveţi foarte multe idei bune pe care aşteptaţi de ceva timp să le puneţi în practică. Ei bine, acesta este cel mai bun moment pentru a vă apuca de treabă; primiţi susţinere din partea colegilor de muncă şi a superiorilor în acest nou proiect.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei sunteţi uşor agitaţi; aveţi foarte multe pe cap şi vă este destul de dificil să vă concentraţi. Starea de spirit se schimbă complet după orele prânzului. Deveniţi mult mai energici şi sunteţi foarte siguri pe voi. Este un moment excelent pentru a vă ocupa de şedinţe, întâlniri sau negocieri importante.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Vărsător:

În timp ce lucrurile din viaţa profesională par să meargă conform planului, hotărâţi că acesta este un moment excelent pentru a vă îndrepta atenţia asupra planului personal. Este posibil ca astăzi să vă doriţi să faceţi mici modificări în relaţia pe care o aveţi cu cei din jurul vostru şi nu numai.


Horoscop 23 ianuarie 2015, Peşti:

Astăzi se pare că sunteţi nişte adevăraţi psihologi sau oameni de afaceri; fie reuşiţi să vă ajutaţi o persoană foarte apropiată cu un sfat important cu privire la o problemă destul de delicată, fie găsiţi o soluţie unică pentru a vă ocupa de un proiect important, care vă aduce succesul mult aşteptat.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 22 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - joi, 22 ianuarie 2015


Horoscop 22 ianuarie 2015, Berbec:

Ziua de joi nu va fi una uşoară pentru nativii născuţi în semnul Berbecului; vă spun asta ca să fiţi pregătiţi pentru orice problemă şi dificultate întâmpinaţi. Fie că este vorba despre un proiect sau o decizie importantă pe care vreţi să o luaţi, trebuie să ştiţi că o veţi rezolva într-un fel sau altul, însă va dura ceva timp şi efort.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Taur:

Săptămâna aceasta este una foarte importantă pentru Tauri; sunteţi mult mai activi decât de obicei şi faceţi tot posibilul pentru a pune pe picioare un proiect foarte important pentru voi. Aveţi mult de muncă, însă dacă rămâneţi la fel de optimişti şi puşi pe treabă cu siguranţă veţi reuşi.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Gemeni:

Pe plan profesional, ziua de astăzi ar trebui să fie dedicată muncii de rutină. Nu sunteţi tocmai în apele voastre şi de aceea este important să vă axaţi doar pe sarcinile obişnuite, care nu necesită atenţie prea mare. După orele prânzului, deveniţi mai liniştiţi şi ajungeţi chiar să vă şi relaxaţi.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Rac:

În timp ce în viaţa profesională totul va merge ca pe roate, nu putem spune acelaşi lucru şi despre planul personal. Relaţia cu persoanele din jurul vostru, în special cu membrii familiei, a fost lăsată de izbelişte în ultima perioadă. Acum este momentul pentru a redresa situaţia.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Leu:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de situaţii mult prea tehnice pentru voi; trebuie să fiţi foarte atenţi astfel încât să rezolvaţi aceste probleme. După orele prânzului sunteţi mai destinşi, iar seara se anunţă a fi una cu adevărat specială. Vă simţiţi liberi şi un pic excentrici şi vreţi să încercaţi lucruri noi.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi puşi pe treabă. Proiectele voastre nu au cum să fie amânate, aşa că faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate problemele în cel mai scurt timp cu putinţă. După orele prânzului, primiţi o veste frumoasă din partea unui colaborator sau partener de afaceri.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Balanţă:

V-aţi făcut multe planuri cu privire la proiectele de care vreţi să vă apucaţi; din păcate, astrele nu sunt de partea voastră şi sunteţi nevoiţi să amânaţi sau chiar să anulaţi mai multe întâlniri. Nu este o perioadă deloc bună pentru a face schimbări profesionale. Veţi întâmpina mai multe obstacole decât vă aşteptaţi.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile obişnuite de la locul de muncă. Starea de dispoziţie vi se schimbă radical după orele prânzului, când un eveniment neaşteptat vă poate da peste cap toate planurile făcute. Vor apărea modificări bruşte în viaţa voastră personală.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de 22/01/2015 vine cu multe schimbări şi modificări pentru voi; în ceea ce priveşte planul profesional, este posibil să primiţi un proiect amplu, de care trebuie să vă ocupaţi în cel mai scurt timp cu putinţă. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, partenerul de cuplu vă poate cere sprijinul într-o situaţie nu tocmai plăcută pentru dumneavoastră.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Capricorn:

Astăzi trebuie să vă descurcaţi doar cu victorii mici şi să încercaţi să rămâneţi realişti. Nu este o zi tocmai bună pentru a face planuri sau a pune la cale proiecte importante. Cel mai bine este să vă axaţi pe sarcinile de rutină. Deşi sunt plictisitoare, nu veţi întâmpina dificultăţi în rezolvarea lor.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Vărsător:

Încă de dimineaţă aveţi foarte multă energie, pe care vreţi să o consumaţi fix aşa cum ştiţi voi mai bine şi anume ocupându-vă de problemele profesionale. Deşi este o perioadă încărcată şi aglomerată, reuşiţi să vă descurcaţi de minune în faţa situaţiilor neprevăzute, impresionându-vă chiar şi şefii cu tehnicile voastre incredibile.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Peşti:

Încercaţi să nu planificaţi absolut nimic în următoarea perioadă deoarece cât mai curând, cel mai probabil spre seară, primiţi o veste neaşteptată. Veţi fi nevoiţi să faceţi o schimbare destul de importantă în viaţa personală. Multe persoane nu vor fi de acord cu deciziile voastre.

 

Horoscop Urania săptămânal: 26 ianuarie - 1 februarie 2015

 
Horoscop Urania 26 ianuarie - 1 februarie 2015


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Berbec:

Începe să se populeze casa frustrărilor şi angoaselor din horoscopul vostru odată cu intrarea lui Venus în Peşti de marţi, dar abia de joi începeţi să simţiţi efectul acestui conglomerat de planete. În aceste zile, vă deranjează mai mult decât de obicei faptul că trebuie să vă bateţi capul cu unii indivizi, că aveţi de umblat foarte mult ori că pur şi simplu, nu se leagă nimic. Este ceva temporar!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Taur:

Se lasă cu oareşce tensiune interioară sâmbătă şi duminică. Probabil vă chinuiţi prea mult să vă căutaţi cuvintele pentru a nu supăra pe nimeni, vă nelinişteşte o veste sau poate întâmpinaţi dificultăţi cu autovehiculul personal. În orice caz, vorbim de întâmplări de zi cu zi pe care le înghiţiţi mai greu decât în mod normal şi care vă pot provoca dureri de cap. Nu le puneţi pe toate la suflet!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Gemeni:

Dacă v-aţi pregătit foarte mult pentru un examen, v-aţi propus să faceţi o călătorie importantă sau aţi programat un interviu de angajare în care v-aţi pus mari speranţe cândva în intervalul luni-miercuri, nu vă panicaţi dacă nu iese cum vreţi voi. Vă puteţi simţi demoralizaţi, gata-gata să lăsaţi baltă totul, dar ambiţionaţi-vă mai mult. Adoptaţi tehnica paşilor mărunţi pentru a evita decepţiile!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Rac:

Vă recomand ca joi şi vineri să vă programaţi sarcinile care nu presupun consum de energie fizică şi mentală mare. Poate vă alegeţi cu crampe musculare în regiunea braţelor sau a coapselor, vă apucă o tuse teribilă sau doar vă simţiţi extenuaţi. Dacă sunteţi sub medicaţie, dar nu sunteţi deloc bine, adresaţi-vă doctorului. Probabil prezentaţi efecte adverse sau sunteţi alergici la vreun compus!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Leu:

Se ştie că weekendul ne-a fost dat pentru recăpătarea puterilor, iar cel puţin în cazul zilelor de vineri şi sâmbătă din această săptămână, vorba se aplică la perfecţiune. Dacă pare să nu vă convină nimic din ceea ce fac şi spun apropiaţii voştri, ba chiar sunteţi ursuzi şi pe punctul de a izbucni în lacrimi din orice, este clar că aveţi nevoie de odihnă. Oboseala îşi spune cuvântul!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Fecioară:

Aparent, filozofia voastră de viaţă conservatoare sau din contră, faptul că vă permiteţi mai multe mofturi decât ar fi cazul stă la baza problemelor de sănătate cu care vă confruntaţi în prima parte a săptămânii sau pe care le experimentaţi de ceva vreme, dar care ating apogeul în intervalul luni-miercuri. Dacă aveţi rezerve în privinţa doctorului pe care-l frecventaţi acum, cereţi o a doua părere!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Balanţă:

Zilele de joi şi vineri se pot dovedi destul de grele, fapt care vă poate scădea nivelul de energie sub limita admisă. În plus, casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general se îmbogăţeşte cu încă un chiriaş, Venus, ceea ce înseamnă că se anunţă provocări suplimentare. Dacă sunteţi cu nervii întinşi la maximum, încercaţi o sesiune de masaj sau o şedinţă de aromaterapie pentru relaxare.


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Scorpion:

Se pare că nu săptămâna lucrătoare vă cauzează stres şi oboseală, ci tocmai zilele de weekend. Pentru a evita extenuarea totală, nu vă înhămaţi la o vacanţă sau la o ieşire prelungită în afară localităţii sâmbătă şi duminică, dacă vineri simţiţi că n-aţi fi în stare să vă şi bucuraţi de aceste planuri. Mai mult, căutaţi să vă înconjuraţi de oameni cu o gândire matură care să nu exercite presiune asupra voastră!


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Săgetător:

Dacă aveţi probleme cu sănătatea, s-ar putea ca intervalul de zile luni-miercuri să fie ceva mai dificil. Ameliorarea stării de sănătate se face greoi, semn că medicaţia nu este suficientă pentru ca lucrurile să meargă înspre bine. Din câte se pare, se recomandă o schimbare a stilului de viaţă sau a alimentaţiei pentru a vă asigura că scăpaţi de probleme definitiv.


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Capricorn:

Tranzitul Lunii prin casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general de joi şi vineri îşi poate pune amprenta pe tonusul şi energia voastră, dar victima sa colaterală pare să fie tocmai abilitatea voastră de a vă ţine de programul acestor zile. Aşadar, dacă nu vă stă mintea la nimic, uitaţi lucruri foarte uşor sau aveţi impresia că orice atingeţi se transformă într-un haos, este clar că trebuie să vă deconectaţi.


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Vărsător:

Luna se perindă weekendul acesta, mai precis sâmbătă şi duminică, prin casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general, iar dacă nu vă aduce faţă în faţă cu o afecţiune netratată sau nu vă lasă garda imunitară jos, mai mult ca sigur vă încordează mai mult decât aţi putea duce cu demnitate. Această stare de nelinişte poate crea o breşă în agenda voastră zilnică, ceea ce vă poate da peste cap.


Horoscop 26 ianuarie - 1 februarie 2015, Peşti:

Cel puţin în prima parte a săptămânii, mai exact în intervalul luni-miercuri, agenda zilnică se arată destul de încărcată, semn că nu prea aveţi cum să scăpaţi şi să faceţi lucrurile doar pe jumătate. Dar cu două planete retrograde, adică Mercur în casa componentei emoţionale şi mentale a sănătăţii şi Jupiter în casa componentei fizice medicale, nu este foarte uşor. Fiţi optimişti!

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 21 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 21 ianuarie 2015


Horoscop 21 ianuarie 2015, Berbec:

Încă de la primele ore ale dimineţii este posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea şefilor. Aceste noutăţi vă vor schimba destul de mult planurile de viitor, însă vă vor aduce numeroase beneficii profesionale şi financiare. Sărbătoriţi succesul cu partenerul de viaţă.


Horoscop 21 ianuarie 2015, Taur:

Evenimentele importante de astăzi vă vor lua prin surprindere. Chiar dacă nu sunteţi pregătiţi, reuşiţi să vă reveniţi din starea de şoc şi să vă ocupaţi aşa cum trebuie de această situaţie. Seara se anunţă a fi una foarte liniştită pentru voi; este un moment bun pentru viaţa sentimentală.


Horoscop 21 ianuarie 2015, Gemeni:

Trebuie să luaţi câteva decizii importante, însă nu sunteţi convinşi că ştiţi sigur cu ce trebuie să începeţi. Planurile pe care le aveţi sunt foarte bune, trebuie doar să ştiţi care este ordinea pe care trebuie să o folosiţi atunci când le puneţi în aplicare. Faceţi-vă timp să analizaţi detaliile deoarece succesul depinde doar de voi.


Horoscop 21 ianuarie 2015, Rac:

În ultima perioadă partenerul de cuplu v-a oferit o atenţie mai mare, iar asta nu poate decât să vă mulţumească. Sunteţi foarte fericiţi de modul în care evoluează lucrurile între voi şi deja vă gândiţi dacă este timpul pentru a trece la etapa următoare.


Horoscop 21 ianuarie 2015, Leu:

Ziua de astăzi este foarte importantă pentru voi deoarece aveţi ocazia de a demonstra că sunteţi persoane importante în cadrul companiei. Aveţi mare atenţie să nu fiţi distraşi de la ideile pe care le aveţi; de asemenea, este indicat să aveţi un plan solid bine pus la punct.


Horoscop 21 ianuarie 2015, Fecioară:

Este posibil ca miercuri să intraţi într-o ceartă neaşteptată cu un coleg de muncă sau partener de afaceri. Fără a face prea mare scandal din asta, încercaţi să vă păstraţi calmul şi faceţi tot posibilul să rezolvaţi conflictul cu profesionalism şi diplomaţie. Seara este o perioadă bună pentru a face planuri sentimentale.


Horoscop 21 ianuarie 2015, Balanţă:

Aveţi multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în aplicare, însă încă nu ştiţi sigur dacă acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi. Şefii aşteaptă foarte multe de la voi, aşa că încercaţi să vă pregătiţi terenul pentru următoarele mişcări. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu poate avea nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 21 ianuarie 2015, Scorpion:

Ziua de 21/01/2015 vă găseşte foarte liniştiţi şi calmi, ceea ce înseamnă că este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele personale din viaţa voastră. Încercaţi să rezolvaţi conflictele pe care le aveţi cu cei din jurul vostru; poate că este timpul să vă recunoaşteţi greşelile.


Horoscop 21 ianuarie 2015, Săgetător:

Iată că ziua de miercuri se anunţă a fi una cu adevărat excelentă pentru dezvoltarea profesională. Este posibil ca ideile voastre de proiecte să fie apreciate de persoanele care trebuie. Puteţi primi sprijin financiar sau puteţi găsi un sponsor pe o perioadă nedeterminată care vă poate ajuta în proiectele voastre.


Horoscop 21 ianuarie 2015, Capricorn:

Problemele din viaţa sentimentală vor dispărea doar dacă atât voi, cât şi partenerii de cuplu, vă doriţi aceleaşi lucruri. Trebuie să lăsaţi deoparte conflictele şi să staţi de vorbă. Pentru ca relaţia voastră să funcţioneze, este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi şi câteva compromisuri.


Horoscop 21 ianuarie 2015, Vărsător:

Astăzi îndoielile voastre sunt înlocuite direct cu probleme. Aveţi parte de o zi destul de complicată, însă dacă vă păstraţi calmul veţi reuşi să vă ocupaţi de mai mult de jumătate din sarcinile pe care le-aţi primit. Vă recomand să începeţi prin a vă pune în ordine ideile şi gândurile.


Horoscop 21 ianuarie 2015, Peşti:

În prima parte a zilei sunteţi foarte hotărâţi şi puşi pe treabă; aveţi multă imaginaţie şi sunteţi destul de calmi, ceea ce vă ajută să vă rezolvaţi problemele şi sarcinile primite. După orele prânzului, puteţi primi un sfat foarte bun din partea unei persoane în vârstă; hotărâţi să faceţi o schimbare în viaţa voastră sentimentală.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 20 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - marţi, 20 ianuarie 2015


Horoscop 20 ianuarie 2015, Berbec:

Se pare că pentru Berbeci sarcinile nu vor să se termine; chiar dacă vă rezolvaţi sarcinile, de fiecare dată mai apare încă ceva ce are nevoie de toată atenţia voastră. În cazul în care nu vă descurcaţi din cauza timpului, vă recomand să cereţi ajutorul colegilor de muncă.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Taur:

Evoluţia profesională a celor din jurul vostru vă face să înţelegeţi că este timpul să ieşiţi din zona de confort şi să vă apucaţi de treabă. Nu trebuie să aşteptaţi să vă pice din cer deoarece asta nu se va întâmpla niciodată. Setaţi-vă un termen limită şi apucaţi-vă de proiectele pe care le aveţi plănuite.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Gemeni:

Trebuie să ştiţi că munca importantă nu este niciodată uşor de realizat şi presupune anumite compromisuri, însă rezultatele vor fi impresionante. Nu vă fie teamă să treceţi peste limita confortului şi să acceptaţi oferte noi. Pe plan sentimental, seara pare să fie o perioadă foarte bună pentru o discuţie serioasă cu partenerul de viaţă.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Rac:

Începeţi a doua zi a săptămânii cu multe sarcini de rezolvat; aveţi foarte multe pe cap, însă dacă vă planificaţi timpul aşa cum trebuie, cu siguranţă nu veţi fi nevoiţi să rămâneţi peste program. În a doua parte a zilei de marţi este posibil să fiţi felicitaţi de superiori pentru profesionalismul de care daţi dovadă de fiecare dată.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Leu:

Ziua de astăzi vă găseşte foarte energici şi creativi; aceasta este o perioadă foarte bună pentru a începe noi proiecte sau chiar pentru a participa la întâlniri în ceea ce priveşte negocieri financiare. Pe plan sentimental, totul decurge foarte bine în relaţia de cuplu.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Fecioară:

Marţi sunteţi mai sentimentali ca niciodată; nu este o zi bună pentru rezolvarea problemelor profesionale, însă este un moment excelent pentru a discuta cu partenerul de cuplu despre viitorul relaţiei voastre. Vă gândiţi serios că este timpul pentru a trece la nivelul următor.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Balanţă:

Deciziile pe care le luaţi astăzi trebuie să fie foarte inspirate deoarece vor fi făcute pentru o perioadă destul de lungă de timp şi vă pot influenţa destul de mult viaţa profesională. Aspectele practice se vor dovedi mai importante în aceste momente.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Scorpion:

Este posibil ca un caz destul de complicat să vă facă să fiţi mai sensibili decât de obicei şi să începeţi să apreciaţi mai mult ceea ce aveţi. Circumstanţele vor promova un ritm mai ferm al deciziilor pe care vreţi să le luaţi; atenţia la detalii va fi intensificată şi ea.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Săgetător:

Se pare că ziua de astăzi nu influenţează cu nimic starea voastră de spirit; nici sarcinile pe care le aveţi de rezolvat nu vă vor da prea mari bătăi de cap. Spre seară, atmosfera pare să devină şi mai relaxată. Pe plan sentimental, sunteţi mai fericiţi ca niciodată.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei de marţi trebuie să faceţi mai multe drumuri scurte şi să staţi la cozi pentru a vă ocupa de câteva probleme legale destul de importante. Seara se anunţă a fi foarte frumoasă deoarece este posibil să revedeţi o persoană dragă, cu care aţi avut o legătură importantă în trecut.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Vărsător:

Aveţi foarte multe proiecte pe care vreţi să le puneţi în aplicare, însă planurile voastre nu sunt bine conturate. Vă recomand să vă faceţi timp pentru a vă evalua posibilităţile şi a înţelege ce vreţi cu adevărat. O persoană mai în vârstă vă poate ajuta cu un sfat în acest sens.


Horoscop 20 ianuarie 2015, Peşti:

Problemele par să devină tot mai complicate pentru nativii născuţi în semnul Peştilor; este indicat să le acordaţi o atenţie deosebită şi să faceţi tot posibilul pentru a vă ocupa de acest aspect destul de important pentru voi. Cu cât o faceţi mai repede, cu atât acestea vor dispărea din viaţa voastră.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 19 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - luni, 19 ianuarie 2015


Horoscop 19 ianuarie 2015, Berbec:

Ziua de luni va fi una destul de aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Berbecului; este indicat să rămâneţi calmi tot timpul. Numai un control sever asupra emoţiilor şi o gândire matură vă vor ajuta să ieşiţi învingători după evenimentele de azi. De asemenea, primiţi susţinere din partea unei persoane de la care nu vă aşteptaţi.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Taur:

Sunteţi destul de severi când vine vorba despre propriile persoane, dar şi despre cei mai importanţi oameni din jurul vostru. Motivul este unul simplu - aveţi aşteptări foarte mari de la aceste persoane şi vreţi să realizeze lucruri importante în viaţă. Vă recomand ca astăzi să lăsaţi garda jos şi să fiţi mai înţelegători.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Gemeni:

Prima parte a zilei de 19/01/2015 este una încărcată cu probleme. Participaţi la mai multe întâlniri sau negocieri şi faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de o problemă financiară, care vă dă bătăi de cap. Din fericire, seara se anunţă a fi una liniştită, în care aveţi timp să vă relaxaţi după o zi cu adevărat grea.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Rac:

În timp ce majoritatea zodiilor au parte de o zi destul de încărcată şi aglomerată, voi sunteţi chiar relaxaţi. Ziua de azi vă oferă şansa de a vă bucura de linişte şi chiar de a vă pune ordine în gânduri. Nu este un moment bun pentru a lua decizii importante, însă este o perioadă excelentă pentru a face planuri corespunzătoare.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Leu:

Credeaţi că ziua de astăzi va fi una liniştită, însă nici pe departe; trebuie să ieşiţi din zona voastră de confort şi să vă ocupaţi de mai multe situaţii dificile. La prânz este posibil să participaţi la o şedinţă importantă cu superiorii, care vă poate decide viitorul în cadrul companiei.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Fecioară:

Astăzi este indicat să vă ocupaţi strict de problemele profesionale sau chiar personale; acesta va fi cel mai bun mod pentru a evita situaţiile neplăcute din relaţia de cuplu. Staţi departe de conflictele sentimentale deoarece puteţi lua decizii nepotrivite, pe care mai târziu le veţi regreta.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Balanţă:

Relaţia de cuplu este puternic afectată de problemele profesionale, dar şi de experienţele voastre din trecut. Este posibil ca partenerul de viaţă să afle mai multe decât este necesar şi nu va fi tocmai mulţumit de asta. Evitaţi discuţiile contradictorii, aşa puneţi şi mai multe paie pe foc.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Scorpion:

Încă de la primele ore ale dimineţii intervine o situaţie neplăcută, de care trebuie să vă ocupaţi rapid. Planurile de astăzi vor trebui amânate sau chiar anulate. Din fericire, persoanele din jurul vostru vă înţeleg şi vă oferă tot sprijinul de care aveţi nevoie pentru a rezolva această problemă.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Săgetător:

În ciuda problemelor şi trecutului vostru sentimental, iată că astrele vă oferă o şansă uriaşă pentru a scăpa de orice problemă în dragoste. Acum este un moment foarte bun pentru a hotărî ce vreţi să faceţi cu relaţia de cuplu şi pentru a lua o decizie finală cu privire la această situaţie.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Capricorn:

Fiţi mai înţelepţi şi folosiţi-vă de experienţele din trecut pentru a nu mai face aceleaşi greşeli. Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi şi să menţineţi drept drumul pe care aţi hotărât să mergeţi. Nu vă mai lăsaţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru deoarece este posibil să ajungeţi fix din locul din care aţi plecat.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de 19.01.2015 nu este una bună pentru viaţa sentimentală. Dacă partenerul de viaţă este morocănos şi nemulţumit, nu îl confruntaţi. Încercaţi să staţi departe de problema lui şi să îi oferiţi spaţiul necesar şi timpul corespunzător pentru a se ocupa de ea.


Horoscop 19 ianuarie 2015, Peşti:

Problemele de la locul de muncă vă pot schimba radical starea de spirit; indiferent de relaţia pe care o aveţi cu persoanele din jurul vostru, luni sunteţi mult mai morocănoşi şi distanţi. Încercaţi să nu luaţi în calcul părerile celor cu care intraţi în contact. Cu cât vă pasă mai mult, cu atât veţi fi mai afectaţi.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 18 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - duminică, 18 ianuarie 2015


Horoscop 18 ianuarie 2015, Berbec:

Vă recomand ca astăzi să vă concentraţi pe detalii; vedeţi foarte bine lucrurile în ansamblu, însă rataţi multe oportunităţi din cauză că vă grăbiţi cu rezolvarea problemelor. Încercaţi să aveţi răbdare şi să fiţi atenţi şi la acele elemente reduse; ele fac diferenţa.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Taur:

În prima parte a zilei de duminică încercaţi să rezolvaţi câteva probleme profesionale; vă va lua destul de puţin timp. Restul zilei faceţi tot posibilul pentru a vă ocupa de schimbări în locuinţă. Aveţi mai multe de făcut, aşa că veţi avea o zi destul de plină, însă extrem de mulţumitoare pentru voi.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Gemeni:

Astăzi vă simţiţi foarte creativi; aveţi foarte multe idei bune şi suficientă energie pentru a vă pune în practică ideile. Găsiţi cu uşurinţă foarte multe persoane care să vă susţină în aceste proiecte. Seara se încheie foarte bine, cu o mică surpriză din partea unei persoane importante.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Rac:

Ziua de 18/01/2015 vine cu o surpriză pentru nativii născuţi în semnul Racului; este posibil să întâlniţi o persoană care va juca un rol foarte important în viaţa voastră. Cel mai probabil va fi vorba despre o colaborare profesională, însă încă este prea devreme pentru a spune mai multe despre asta.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Leu:

Excesiv de ambiţioşi, astăzi vă puteţi simţi destul de nemulţumiţi de propria persoană. Ideile voastre sunt foarte bune, însă din păcate nu reuşiţi să treceţi peste nişte obstacole destul de mari. Vă recomand să vă faceţi timp să vă relaxaţi şi să vă puneţi în ordine gândurile şi abia apoi să vă reapucaţi de treabă.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Fecioară:

În ciuda determinării înăscute, astăzi este posibil să faceţi faţă înfrângerii. Un coleg de muncă primeşte laudele superiorilor, iar voi nu puteţi să credeţi că a luat-o în faţa voastră. Vă recomand să vă liniştiţi; uneori astfel de mici lovituri sunt suficiente pentru a vă îmbărbăta şi a vă face să munciţi mai mult.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Balanţă:

Relaţiile pe care le aveţi cu persoanele din jurul vostru încep să se răcească şi asta doar din cauza faptului că nu reuşiţi să acceptaţi pe cineva mult prea aproape de voi. Vă recomand să fiţi mai receptivi şi prietenoşi şi să încercaţi să treceţi peste aceste bariere impuse chiar de voi.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Scorpion:

Ziua de 18.01.2015 vine cu câteva schimbări pentru nativii născuţi în zodia Scorpion. Vă simţiţi atraşi de noutăţi; cel mai probabil vă îndreptaţi atenţia asupra lucrurilor interesante şi necunoscute, în special pe plan sentimental. Mare atenţie la deciziile pe care le faceţi, nu vă lăsaţi prea mult conduşi de instinctul plăcerii.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de duminică este mai mult decât excelentă pentru a lăsa deoparte grijile şi problemele şi a vă face timp pentru propriile persoane. Dacă timpul este de partea voastră, vă recomand să ieşiţi la o plimbare mai lungă în aer liber; vă va ajuta foarte mult să vă relaxaţi.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Capricorn:

Astăzi vă simţiţi foarte sociabili şi pregătiţi să vă faceţi cunoştinţe noi; din fericire, astrele sunt şi ele de partea voastră şi vă oferă condiţiile necesare pentru a vă pune în aplicare şarmul şi stilul vostru cuceritor. În cazul în care sunteţi singuri, acesta este un moment mai mult decât potrivit pentru a încerca să găsiţi un posibil partener de cuplu.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Vărsător:

În mare parte, ziua vi-o petreceţi singuri şi nu sunteţi deloc trişti din această cauză, ci din contră - vă simţiţi foarte bine în momentul în care sunteţi de unii singuri deoarece aveţi timp să reflectaţi asupra problemelor pe care le aveţi şi să vă puneţi ordine în gânduri.


Horoscop 18 ianuarie 2015, Peşti:

Ziua începe destul de liniştit pentru nativii născuţi în semnul Peştilor; dimineaţa este un moment foarte bun pentru lenevit şi relaxat. După orele prânzului, este posibil să primiţi o veste de departe din partea unui membru al familiei sau a unei persoane foarte dragi. Spre seară faceţi planuri pentru o scurtă vacanţă.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 17 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 17 ianuarie 2015


Horoscop 17 ianuarie 2015, Berbec:

În prima parte a zilei de sâmbătă sunteţi destul de detaşaţi şi foarte sociabili şi vă este extrem de uşor să intraţi în discuţie cu persoane interesante. În cazul în care sunteţi singuri, vă recomand să încercaţi să ieşiţi în oraş. Astrele sunt în favoarea voastră şi vă ajută să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Taur:

Sunteţi foarte liniştiţi şi tot ce vreţi este să aveţi puţină pauză. Aveţi timp suficient pentru a vă ocupa de toate sarcinile primite şi nu sunteţi nevoiţi să rămâneţi peste program. Spre seară este posibil să revedeţi un membru al familiei sau un prieten mai vechi.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Gemeni:

Ziua de 17/01/2015 vă găseşte destul de serioşi şi hotărâţi să faceţi schimbări majore în viaţa voastră. Este posibil să decideţi să schimbaţi lucrurile pe plan sentimental. O conversaţie deschisă cu o persoană mai matură vă poate ajuta să luaţi cea mai bună hotărâre.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Rac:

Conjunctura astrală favorizează relaţiile cu persoanele din jurul vostru. Se pare că ziua de astăzi este una foarte bună pentru a vă ocupa de contracte sau negocieri importante. De asemenea şi pe plan sentimental reuşiţi să fiţi mai romantici şi mai atenţi decât de obicei.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Leu:

Astăzi este posibil să întâmpinaţi câteva probleme la locul de muncă. Pentru a rezolva situaţia, este recomandat să vă păstraţi calmul şi să încercaţi să analizaţi fiecare detaliu înainte de a lua o hotărâre finală. Pe plan sentimental, un telefon din partea unei persoane din trecut vă poate afecta relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Fecioară:

Aveţi planuri foarte mari pentru următoarea perioadă, însă încă nu ştiţi care este primul pas pe care trebuie să îl faceţi. Nu sunteţi indecişi, însă nu reuşiţi să faceţi ordine în gânduri şi vă este dificil să vă găsiţi liniştea. O discuţie cu o persoană mai experimentată vă poate ajuta mai mult decât credeţi.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei se anunţă a fi una chiar foarte obişnuită, fără întâmplări care să vă dea bătăi de cap. După orele prânzului, se instalează o stare de linişte. Sunteţi foarte romantici şi de aceea vă recomand să petreceţi sfârşitul zilei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Scorpion:

Astăzi este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi faţă furiei superiorilor. Din cauza unei greşeli a unui coleg de muncă, se poate anula un contract foarte important pentru voi. Cum nu aveţi nimic de făcut, trebuie doar să aşteptaţi să vedeţi cum se vor aranja lucrurile. Vă recomand să aveţi răbdare.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de 17.01.2015 este tocmai bună pentru întâlniri, discuţii şi consultări. Sunteţi foarte deschişi la nou şi vă este uşor să comunicaţi cu cei din jurul vostru. Spre seară este posibil să primiţi o invitaţie la un eveniment important; deşi nu aveţi starea de dispoziţie necesară, decideţi să mergeţi.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Capricorn:

Primele ore ale zilei sunt unele destul de obişnuite; sunteţi îngropaţi în rutina de la muncă şi vă ocupaţi de orice problemă întâmpinaţi cu mult tact. După orele prânzului, o persoană foarte dragă vă va da o veste cu adevărat specială. Seara vă găseşte mai fericiţi ca niciodată, făcând planuri pentru viitor.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de sâmbătă pare să fie cea mai liniştită din această săptămână. Încă aveţi câteva sarcini de dus la bun sfârşit, însă nimic nu se compară cu ultima perioadă, care a fost una de foc. Acum aveţi timp să mai faceţi chiar şi pauze şi să vă relaxaţi. Spre seară, este posibil să petreceţi alături de prieteni în oraş.


Horoscop 17 ianuarie 2015, Peşti:

Vă recomand să vă ocupaţi de munca profesională în primele ore ale zilei. Atunci sunteţi mai atenţi şi nu veţi face nicio greşeală în rezolvarea sarcinilor. După orele prânzului, decideţi să vă schimbaţi planurile pentru weekend. Vreţi să faceţi ceva diferit, ieşit din zona voastră de confort.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 16 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - vineri, 16 ianuarie 2015


Horoscop 16 ianuarie 2015, Berbec:

Este posibil ca ziua de astăzi să vină cu o oarecare surpriză pentru nativii născuţi în semnul Berbecului; persoanele din jurul vostru vor fi foarte sincere în timpul discuţiilor pe care urmează să le aveţi. Deşi este dificil, acceptaţi aceste remarci deoarece sunt constructive şi vă ajută să vă dezvoltaţi profesional şi emoţional.


Horoscop 16 ianuarie 2015, Taur:

Ultima perioadă a fost una destul de aglomerată pentru Tauri, cu multe schimbări şi noutăţi. Nu sunteţi obişnuiţi cu toate aceste modificări şi este posibil să fiţi destul de afectaţi. Vă recomand ca astăzi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite şi să găsiţi timp pentru a vă relaxa; chiar aveţi nevoie de puţină odihnă.


Horoscop 16 ianuarie 2015, Gemeni:

Este posibil ca astăzi să primiţi o ofertă de colaborare din partea unui partener important sau coleg de muncă. Deşi sună foarte tentant, asiguraţi-vă că analizaţi cu mare atenţie această situaţie. Nu luaţi o decizie finală înainte de a discuta cu partenerul de cuplu deoarece trebuie să faceţi compromisuri mult prea mari, care îl pot deranja.


Horoscop 16 ianuarie 2015, Rac:

Vă concentraţi foarte mult asupra detaliilor; acesta nu este un lucru rău, însă tehnica pe care o folosiţi acum nu funcţionează asupra proiectelor pe care le aveţi de rezolvat. Încercaţi să vedeţi lucrurile în ansamblu. Spre seară, este posibil să primiţi un bonus din partea superiorilor.


Horoscop 16 ianuarie 2015, Leu:

Prima parte a zilei vine cu câteva probleme complicate de rezolvat; dacă vă păstraţi calmul, reuşiţi să vă ocupaţi de aceste situaţii neplăcute. După orele prânzului, aveţi timp să vă relaxaţi. Acesta este un moment bun pentru a restabili armonia în interiorul vostru şi pentru a vă îndrepta atenţia asupra lucrurilor care vă plac cu adevărat.


Horoscop 16 ianuarie 2015, Fecioară:

Astăzi, pentru prima dată într-o perioadă destul de lungă, simţiţi nevoia unei schimbări. Rutina vă copleşeşte şi vă doriţi să faceţi ceva nou şi inedit. Ieşiţi din zona de confort şi vă simţiţi ciudat, însă liberi şi foarte relaxaţi. Activităţile şi evenimentele noi vor părea distractive şi nu înfricoşătoare, aşa cum vă aşteptaţi.


Horoscop 16 ianuarie 2015, Balanţă:

După o perioadă de relaxare şi odihnă, este timpul să reveniţi la viaţa normală. Sunteţi încărcaţi cu multă energie şi puşi pe treabă; vă aşteaptă multă muncă dificilă, însă fiecare rezultat bun pe care îl aveţi vă va aduce numai beneficii atât pe plan profesional, cât şi financiar.


Horoscop 16 ianuarie 2015, Scorpion:

Vă recomand ca vineri să încercaţi să staţi departe de tentaţii. Rămâneţi la sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă şi ocupaţi-vă doar de acestea. Este posibil ca orice propunere care vine către voi să aibă mai multe obiective ascunse. Aşa că aveţi mare grijă ce alegeri faceţi.


Horoscop 16 ianuarie 2015, Săgetător:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa sentimentală; este un moment foarte bun pentru a face schimbări majore în relaţia cu partenerul de cuplu pentru un viitor frumos. În cazul în care sunteţi singuri, astrele sunt de partea voastră şi vă ajută să întâlniţi o persoană interesantă, care vă va cuceri imediat.


Horoscop 16 ianuarie 2015, Capricorn:

Se pare că începutul anului este unul destul de frumos pentru Capricorni; sunteţi dispuşi să ieşiţi din zona de confort şi să exploraţi şi alte teritorii. Starea de agitaţie şi de nelinişte pe care o simţiţi pare să fie mai importantă decât confortul cu care eraţi obişnuit până acum. Mare atenţie însă, nu împingeţi prea mult limitele.


Horoscop 16 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de 16/01/2015 pare să vină cu o surpriză foarte frumoasă pentru nativii născuţi în semnul Vărsătorului. După mult timp în care aţi făcut tot posibilul să vă transformaţi visul în realitate, iată că vedeţi beneficiile muncii voastre. Este posibil ca proiectul la care aţi lucrat în ultima perioadă să primească atenţie din partea unor investitori importanţi.


Horoscop 16 ianuarie 2015, Peşti:

Nu lăsaţi ca amintirile să vă copleşească şi să vă modeleze gândirea. Este foarte important să nu contaţi pe trecut atunci când trebuie să luaţi decizii importante. Aveţi încredere în voi şi lăsaţi-vă purtaţi de ceea ce simţiţi. Alegerile pe care le faceţi acum vor aduce numeroase schimbări pe plan sentimental şi nu numai.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 14 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 14 ianuarie 2015


Horoscop 14 ianuarie 2015, Berbec:

Ziua de miercuri vine cu multe surprize pentru nativii născuţi în semnul Berbecului; trebuie doar să fiţi acolo şi să le observaţi. Încercaţi să luaţi o pauză şi să vă deconectaţi de la problemele pe care trebuie să le înfruntaţi. Este posibil să vedeţi lucruri pe care nu le-aţi observat până acum.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Taur:

Astăzi ieşiţi din zona de confort şi încercaţi să faceţi o schimbare pe plan personal; a venit momentul să fiţi mai sociabili, să ieşiţi în lume şi să participaţi la întâlniri. Reuşiţi cu uşurinţă să vă faceţi plăcuţi şi chiar să vă faceţi noi cunoştinţe sau prieteni de durată.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de o mică problemă sentimentală; dacă rămâneţi calmi, reuşiţi să rezolvaţi această situaţie neplăcută. După orele prânzului, starea voastră de spirit se va dovedi destul de schimbătoare. Vă va fi destul de greu să vă concentraţi asupra unui singur lucru şi să vă rezolvaţi sarcinile.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Rac:

Încercaţi ca din când în când să mai scăpaţi de seriozitate; sunteţi foarte rigizi şi uitaţi să vă relaxaţi. Amintiţi-vă că viaţa este şi pentru distracţie, nu doar muncă. Este posibil ca o persoană cu o multă putere asupra voastră să vă convingă să renunţaţi la un plan important. Mare atenţie la ce urmează.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Leu:

Primele ore ale dimineţii vor fi cea mai dificilă perioadă a zilei de 14/01/2015. Este posibil să intraţi într-o ceartă neaşteptată cu un coleg de muncă; această neînţelegere se poate transforma într-un conflict serios dacă nu ştiţi când să vă opriţi. După orele prânzului, sunteţi mult mai relaxaţi.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Fecioară:

Decideţi ca astăzi să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi alte lucruri; este posibil să vă abateţi de la un plan important şi de la regulile rigide. Vă veţi simţi destul de ciudat, însă surprinzător de bine. Ultimele ore ale zilei vor fi petrecute într-o companie neaşteptată.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Balanţă:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie foarte importantă, iar mai multe persoane din jurul vostru încearcă să vă ajute să faceţi alegerea potrivită. Este indicat să nu luaţi în considerare sfatul lor, ci doar să faceţi ceea ce vă spune inima. Lăsaţi-vă purtaţi de instinct şi niciodată nu veţi da greş.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Scorpion:

Sunteţi persoane foarte comunicative, pline de viaţă şi active, aşa că vă va fi destul de uşor să vă adaptaţi schimbărilor care pun stăpânire pe viaţa voastră. Urmează o perioadă mai complicată pentru Scorpioni, însă cu multe beneficii pe toate planurile, în special în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Săgetător:

Acţiunile voastre depind foarte mult de starea de spirit. Sarcinile pe care le aveţi de rezolvat vă vor da bătăi de cap deoarece vă este foarte dificil să vă concentraţi şi să înţelegeţi ce aveţi de făcut. Seara, în schimb, se anunţă a fi una destul de liniştită şi frumoasă.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Capricorn:

Miercuri decideţi să ieşiţi din zona de confort şi să faceţi câteva schimbări în viaţa personală. Este un moment destul de important pentru voi deoarece de cele mai multe ori sunteţi statici şi urâţi noutăţile. Pe plan sentimental surprizele se ţin lanţ; astrele vă pregătesc pentru ceva important.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Vărsător:

Ziua de 14.01.2015 vine cu o schimbare pentru nativii născuţi în semnul Vărsătorului; este posibil să primiţi un proiect important, însă trebuie să lucraţi în echipă. Vă este destul de dificil să vă coordonaţi sarcinile cu cele ale colegilor, însă sunteţi nevoiţi să faceţi asta. Încercaţi să mai lăsaţi de la voi şi să nu fiţi foarte severi.


Horoscop 14 ianuarie 2015, Peşti:

Ziua de miercuri vă poate aduce câteva schimbări în viaţa profesională; este foarte important să nu faceţi planuri mari, ci doar să vă lăsaţi conduşi de valul acestor modificări. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu este tot mai serioasă. Dacă sunteţi singuri, astrele vă surâd şi vă ajută să faceţi o cucerire importantă.

 

Horoscop Urania săptămânal: 19-25 ianuarie 2015

 
Horoscop Urania 19-25 ianuarie 2015


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Berbec:

Îndârjirea voastră caracteristică poate deveni de-a dreptul extenuantă uneori, ca de exemplu vinerea şi sâmbăta aceasta. Prin urmare, dacă vă cuprinde o moleşeală inexplicabilă, stăruiţi în aşternuturi mai mult decât de obicei şi vă vine a mai prinde un pui de somn în timpul zilei, nu vă îngrijoraţi. Astrele vă semnalează că este timpul să luaţi o pauză.


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Taur:

Oricât de aşezaţi aţi fi, începutul şi sfârşitul de săptămână vă scot cu totul dintr-ale voastre. Dacă în jurul zilei de luni vă îngrijorează nedreptăţile la care sunteţi martori sau pe care alţii vi le provoacă, în apropierea zilei de duminică realizaţi că nu are rost să vă supăraţi din cauza lor, dar s-a dus vremea în care stăteaţi liniştiţi cu mâinile în sân. Stabilitatea la care ţineaţi atât de mult se clatină.


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Gemeni:

În mod obişnuit, sunteţi genul de persoane care trăiesc clipa, dar cu anumite ocazii, ca de exemplu la începutul şi sfârşitul săptămânii, vă năpădesc grijile legate de viitor sau situaţia financiară. Fie că treceţi printr-o perioadă grea sau nu, luaţi aminte că atrageţi ceea ce proiectaţi în Univers. Dacă puneţi răul în faţă şi vedeţi totul dintr-o perspectivă fatalistă, puteţi atrage nedorit evenimente nefaste.


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Rac:

Luna Nouă de marţi din casa transformărilor vă aduce faţă în faţă cu cele mai stranii stări şi emoţii. Aţi fi tentaţi să credeţi că nu vă e străină nicio senzaţie, dat fiind faptul că zodia naşterii voastre este una dintre cele mai senzitive din Zodiac. Dacă este de bine sau de rău acest lucru, depinde de felul în care le gestionaţi. Fie se lasă cu frământări interioare, fie ajungeţi să vă împrieteniţi cu ele!


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Leu:

Este adevărat că Vărsătorul nu figurează printre semnele adăpostite de casele sănătăţii din horoscopul vostru general, dar simplul fapt că Luna Nouă de marţi din această zodie influenţează felul în care ceilalţi se comportă cu voi zilele acestea este suficient încât să afirm că vă aşteaptă o săptămână care vă dă unele bătăi de cap. Nu puneţi la suflet tot ce vi se întâmplă!


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Fecioară:

Unii se schimbă când este Lună Plină, voi o faceţi când este Lună Nouă în casa sănătăţii! Trebuie să admiteţi că uneori o cam luaţi razna când vine vorba de sănătate, sport sau stil de viaţă. Aţi fi mai relaxaţi dacă nu v-aţi impune standarde ştiinţifico-fantastice, ca de pildă să obţineţi abdomenul unui antrenor de fitness sau să învăţaţi pe dinafară aditivii din fiecare aliment.


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Balanţă:

Dacă sunteţi la dietă, încercaţi să vă lăsaţi de fumat sau să mai reduceţi din paharele de vin care vă acompaniază mesele principale, aveţi ambiţie şi nu cedaţi ispitelor care ar putea apărea weekend-ul acesta. Poate că aţi crede că o felie de pâine în plus nu vă dăunează, dar riscaţi să vă pierdeţi toată ambiţia dacă procedaţi în acest fel!


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Scorpion:

Începutul şi sfârşitul de săptămână vin cu risc crescut de mici accidentări. Fiţi atenţi cum traversaţi şi încercaţi să nu conduceţi agresiv, astfel încât să nu se lase cu incidente. Poate că în jurul zilei de luni vă stă mintea la alte lucruri, la ceea ce aţi spus sau a zis cineva şi sunteţi neatenţi. Faceţi în aşa fel încât să nu ajungeţi în weekend să vă întrebaţi ce s-ar fi întâmplat dacă aţi fi fost ceva mai precauţi.


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Săgetător:

Sănătatea voastră pare să fie de neclintit în această săptămână. Chiar şi aşa, nu înseamnă că aveţi liber să vă expuneţi oricăror riscuri, să vă îndopaţi de luni până duminică sau să vă neglijaţi tratamentul dacă sunteţi sub medicaţie. Saturn este încă în semnul vostru zodiacal şi nu îşi propune să plece de acolo pentru următorii trei ani, deci amintiţi-vă să vă dozaţi energia şi să vă folosiţi de ea cu înţelepciune.


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Capricorn:

Ar fi bine să vă curăţaţi filtrul raţiunii până în weekend, astfel încât să nu vă faceţi o părere greşită despre voi înşivă sau cei din jurul vostru fără niciun motiv. Puteţi fi tentaţi să le răstălmăciţi vorbele, să rămâneţi fără voce atunci când aţi putea să daţi o replică sau pur şi simplu să înotaţi prea adânc în oceanul propriilor gânduri dăunătoare. Canalizaţi-vă energia în ceva care vă face sufletul să tresalte!


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Vărsător:

Felicitări, aţi tras lozul norocos şi sunteţi fericiţii posesori ai unei Luni Noi în semnul vostru zodiacal! Este adevărat că în horoscopul vostru general Vărsătorul nu ocupă o casă a sănătăţii, dar acest semn semnifică însăşi vitalitatea voastră. Folosiţi-vă de acest prilej pentru a deveni oameni noi, cu alte obiceiuri, alte feluri de a vedea lucrurile şi de a gândi. Nu este uşor, dar fiţi siguri că nu este exclus!


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Peşti:

Nu vă fie teamă că ceilalţi v-ar putea respinge dacă v-aţi arăta adevărata natură sau senzaţiei de jenă atunci când vă purtaţi aşa cum vă spune inima. Poate că vă simţiţi neînţeleşi şi diferiţi de ceilalţi, dar unde ar mai fi frumuseţea dacă v-aţi ţine după turmă? În loc să cedaţi acestor nelinişti, folosiţi-vă de Luna Nouă de marţi pentru a vă îmbrăţişa personalitatea!