Horoscop Urania săptămânal: 19-25 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 19-25 ianuarie 2015


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Berbec:

Îndârjirea voastră caracteristică poate deveni de-a dreptul extenuantă uneori, ca de exemplu vinerea şi sâmbăta aceasta. Prin urmare, dacă vă cuprinde o moleşeală inexplicabilă, stăruiţi în aşternuturi mai mult decât de obicei şi vă vine a mai prinde un pui de somn în timpul zilei, nu vă îngrijoraţi. Astrele vă semnalează că este timpul să luaţi o pauză.


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Taur:

Oricât de aşezaţi aţi fi, începutul şi sfârşitul de săptămână vă scot cu totul dintr-ale voastre. Dacă în jurul zilei de luni vă îngrijorează nedreptăţile la care sunteţi martori sau pe care alţii vi le provoacă, în apropierea zilei de duminică realizaţi că nu are rost să vă supăraţi din cauza lor, dar s-a dus vremea în care stăteaţi liniştiţi cu mâinile în sân. Stabilitatea la care ţineaţi atât de mult se clatină.


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Gemeni:

În mod obişnuit, sunteţi genul de persoane care trăiesc clipa, dar cu anumite ocazii, ca de exemplu la începutul şi sfârşitul săptămânii, vă năpădesc grijile legate de viitor sau situaţia financiară. Fie că treceţi printr-o perioadă grea sau nu, luaţi aminte că atrageţi ceea ce proiectaţi în Univers. Dacă puneţi răul în faţă şi vedeţi totul dintr-o perspectivă fatalistă, puteţi atrage nedorit evenimente nefaste.


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Rac:

Luna Nouă de marţi din casa transformărilor vă aduce faţă în faţă cu cele mai stranii stări şi emoţii. Aţi fi tentaţi să credeţi că nu vă e străină nicio senzaţie, dat fiind faptul că zodia naşterii voastre este una dintre cele mai senzitive din Zodiac. Dacă este de bine sau de rău acest lucru, depinde de felul în care le gestionaţi. Fie se lasă cu frământări interioare, fie ajungeţi să vă împrieteniţi cu ele!


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Leu:

Este adevărat că Vărsătorul nu figurează printre semnele adăpostite de casele sănătăţii din horoscopul vostru general, dar simplul fapt că Luna Nouă de marţi din această zodie influenţează felul în care ceilalţi se comportă cu voi zilele acestea este suficient încât să afirm că vă aşteaptă o săptămână care vă dă unele bătăi de cap. Nu puneţi la suflet tot ce vi se întâmplă!


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Fecioară:

Unii se schimbă când este Lună Plină, voi o faceţi când este Lună Nouă în casa sănătăţii! Trebuie să admiteţi că uneori o cam luaţi razna când vine vorba de sănătate, sport sau stil de viaţă. Aţi fi mai relaxaţi dacă nu v-aţi impune standarde ştiinţifico-fantastice, ca de pildă să obţineţi abdomenul unui antrenor de fitness sau să învăţaţi pe dinafară aditivii din fiecare aliment.


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Balanţă:

Dacă sunteţi la dietă, încercaţi să vă lăsaţi de fumat sau să mai reduceţi din paharele de vin care vă acompaniază mesele principale, aveţi ambiţie şi nu cedaţi ispitelor care ar putea apărea weekend-ul acesta. Poate că aţi crede că o felie de pâine în plus nu vă dăunează, dar riscaţi să vă pierdeţi toată ambiţia dacă procedaţi în acest fel!


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Scorpion:

Începutul şi sfârşitul de săptămână vin cu risc crescut de mici accidentări. Fiţi atenţi cum traversaţi şi încercaţi să nu conduceţi agresiv, astfel încât să nu se lase cu incidente. Poate că în jurul zilei de luni vă stă mintea la alte lucruri, la ceea ce aţi spus sau a zis cineva şi sunteţi neatenţi. Faceţi în aşa fel încât să nu ajungeţi în weekend să vă întrebaţi ce s-ar fi întâmplat dacă aţi fi fost ceva mai precauţi.


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Săgetător:

Sănătatea voastră pare să fie de neclintit în această săptămână. Chiar şi aşa, nu înseamnă că aveţi liber să vă expuneţi oricăror riscuri, să vă îndopaţi de luni până duminică sau să vă neglijaţi tratamentul dacă sunteţi sub medicaţie. Saturn este încă în semnul vostru zodiacal şi nu îşi propune să plece de acolo pentru următorii trei ani, deci amintiţi-vă să vă dozaţi energia şi să vă folosiţi de ea cu înţelepciune.


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Capricorn:

Ar fi bine să vă curăţaţi filtrul raţiunii până în weekend, astfel încât să nu vă faceţi o părere greşită despre voi înşivă sau cei din jurul vostru fără niciun motiv. Puteţi fi tentaţi să le răstălmăciţi vorbele, să rămâneţi fără voce atunci când aţi putea să daţi o replică sau pur şi simplu să înotaţi prea adânc în oceanul propriilor gânduri dăunătoare. Canalizaţi-vă energia în ceva care vă face sufletul să tresalte!


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Vărsător:

Felicitări, aţi tras lozul norocos şi sunteţi fericiţii posesori ai unei Luni Noi în semnul vostru zodiacal! Este adevărat că în horoscopul vostru general Vărsătorul nu ocupă o casă a sănătăţii, dar acest semn semnifică însăşi vitalitatea voastră. Folosiţi-vă de acest prilej pentru a deveni oameni noi, cu alte obiceiuri, alte feluri de a vedea lucrurile şi de a gândi. Nu este uşor, dar fiţi siguri că nu este exclus!


Horoscop 19-25 ianuarie 2015, Peşti:

Nu vă fie teamă că ceilalţi v-ar putea respinge dacă v-aţi arăta adevărata natură sau senzaţiei de jenă atunci când vă purtaţi aşa cum vă spune inima. Poate că vă simţiţi neînţeleşi şi diferiţi de ceilalţi, dar unde ar mai fi frumuseţea dacă v-aţi ţine după turmă? În loc să cedaţi acestor nelinişti, folosiţi-vă de Luna Nouă de marţi pentru a vă îmbrăţişa personalitatea!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS