Horoscop Urania săptămânal: 14-20 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 14-20 decembrie 2015


Horoscop 14-20 decembrie 2015, Berbec:

În zilele de 16 și 17, bateriile voastre pot funcționa pe cote de avarie. S-ar părea că la mijlocul săptămânii nu aveţi chef de nimic, cu excepția activităților care nu vă solicită prea mult. Vă recomand să nu vă aglomeraţi agenda prea mult în acest interval, ci să vă dedicaţi timpul odihnei și relaxării. V-ar prinde bine câteva ture de bazin dacă vă place înotul.


Horoscop 14-20 decembrie 2015, Taur:

Întregul weekend riscă să vă surprindă foarte nervoşi, gata-gata să izbucniţi la cel mai mic impuls. Nu ar fi rău să vă relaxaţi puţin pentru a evita riscul de a le strica tuturor sfârșitul de săptămână, inclusiv vouă înşivă. Așadar, dacă simţiţi nevoia să vă descărcaţi pe cineva sau ceva, mai degrabă daţi o fugă la sala de sport. Așa vă asiguraţi că nu spuneţi lucruri pe care le puteți regreta.


Horoscop 14-20 decembrie 2015, Gemeni:

Nu se întrevăd surprize neplăcute care să țină de sănătate săptămâna aceasta. Cu toate că ziua de 17 ar putea fi destul de aglomerată pe plan profesional, se pare că vă conferă energie și vervă toată această suprasolicitare a forțelor voastre fizice și mentale. Ar fi bine totuși să nu uitați să mai luaţi câte o pauză din când în când ca să nu vă treziţi că weekend-ul vă prinde fără chef de nimic.


Horoscop 14-20 decembrie 2015, Rac:

Dacă nu sunteţi tocmai în cea mai bună formă fizică, evitaţi totuși să vă programaţi un consult luni, în cazul în care situația în care vă regăsiţi vă mai permite să așteptați. S-ar putea să se producă o încurcătură și să nu mai puteți fi primiţi de către specialişti ori să nu vă găsiţi voi cuvintele care să exprime cât mai clar ceea ce simţiţi. Nu vă trataţi după ureche ori la indicațiile unei rude apropiate.


Horoscop 14-20 decembrie 2015, Leu:

În ziua de 19 aţi putea primi o informație sau veste care să producă transformări de substanță în felul în care înţelegeţi concepte precum stil de viață ori alimentație. Nu înseamnă că trebuie să fie una negativă, dar cert este că atitudinea voastră în raport cu sănătatea s-ar putea schimba simțitor mai mult sau mai puțin instantaneu. Orice ar fi, arătaţi-vă deschişi să faceţi ajustări!


Horoscop 14-20 decembrie 2015, Fecioară:

Se anunță cod portocaliu, în cel mai rău caz roșu, în privința sănătăţii în zilele de 14 şi 15. Ar fi bine să evitaţi activitățile care presupun să staţi mult timp în picioare. Dacă serviciul vă solicită în acest sens, nu uitaţi să vă mai aşezaţi la un anumit interval de timp. Altfel, v-aţi putea alege cu cârcei de toată frumusețea care riscă să vă trezească din somn.


Horoscop 14-20 decembrie 2015, Balanţă:

Mijlocul de săptămână, mai precis zilele de 16 și 17, v-ar putea găsi într-o dispoziție neobişnuită, pe care nu v-o puteți explica nici voi. Până nu se limpezesc cât de cât apele, nu este bine să mergeţi la medic sau să vă trataţi după ureche. Ar putea fi doar ceva trecător, deci nu vă speriaţi. Este foarte posibil să nu fie vorba de ceva grav ori de natură cronică.


Horoscop 14-20 decembrie 2015, Scorpion:

Sfârșitul de săptămână pare să vă găsească dornici de distracție, poate prea dornici. Din dorința de a face cât mai multe lucruri în aceste zile, vă supuneţi fără rost la mici accidente ori uitați să mai rezervaţi timp odihnei de care aveţi atâta nevoie. Aveţi grijă cum vă dozaţi timpul căci altfel riscaţi să vă prindă prima zi a săptămânii viitoare cu bateriile goale și fără niciun chef de muncă. Daţi dovadă de moderație!


Horoscop 14-20 decembrie 2015, Săgetător:

Din câte se pare, astrele nu conspiră la apariția unor surprize neplăcute privind sănătatea. Totuși acesta nu reprezintă un motiv să vă faceţi de cap disipându-vă energia în tot soiul de activități fără scop. Saturn continuă să șadă în semnul nașterii voastre, indiciu că nivelul vitalității voastre rămâne în continuare scăzut. Așadar, căutaţi să vă folosiţi vlaga înțelept, fără să faceţi excese.


Horoscop 14-20 decembrie 2015, Capricorn:

S-ar putea ca ziua de 14 să nu vă prindă în cele mai bune toane, ba chiar destul de sifonaţi, mai-mai să credeţi că v-a deocheat cineva. Evident, toate aceste lucruri au loc doar în mintea voastră, cel mai probabil pentru că tindeţi să răstălmăciţi vorbele celorlalți sau să vă faceţi tot felul de scenarii, care mai de care mai îndepărtate de realitate. Este în puterea voastră să vă mutați gândurile în altă direcție.


Horoscop 14-20 decembrie 2015, Vărsător:

Zilele de 14 şi 15 pot fi cele mai reușite din săptămână în ce priveşte sănătatea, cu excepția cazului în care vă simţiţi presaţi să vă ridicaţi la înălțimea așteptărilor cuiva sau ale altcuiva. Cel mai bine ar fi să vă comportați natural și autentic, chiar dacă acest lucru nu mulțumește pe toată lumea. În definitiv, trebuie să vă faceţi pe plac vouă în primul rând și apoi să vă ocupaţi de nevoile celorlalți.


Horoscop 14-20 decembrie 2015, Peşti:

Zilele de 14 și 15 par să nu vă găsească într-o dispoziție prea bună, riscând chiar să fiţi destul de prăpăstioşi la începutul săptămânii, mai ales dacă soarta v-a cadorisit cu unele evenimente nu prea plăcute în ultima vreme. Sunteţi mai puternici decât credeţi, deci preluaţi frâiele propriilor gânduri și nu le permiteţi să vă afecteze starea de spirit. Căutaţi să fiţi mai optimişti!


Horoscop decembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS