Horoscop Urania zilnic: joi, 31 decembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 31 decembrie 2015


Horoscop 31 decembrie 2015, Berbec:

Ziua de joi poate aduce multe lucruri neprevăzute în ceea ce priveşte viaţa profesională; contează foarte mult să nu luaţi în considerare promisiunile partenerilor de afaceri deoarece este posibil să fiţi dezamăgiţi. Cel mai bine este să vă lăsaţi conduşi de intuiţie.


Horoscop 31 decembrie 2015, Taur:

Profitaţi de această zi liniştită pentru a vă ocupa de viaţa profesională; gândiţi planuri şi încercaţi să veniţi cu idei inovative în ceea ce priveşte proiectele de care vă ocupaţi. Deveniţi tot mai cunoscuţi în domeniul în care activaţi, iar veştile bune continuă să apară.


Horoscop 31 decembrie 2015, Gemeni:

Trebuie să vă ocupaţi de foarte multe probleme şi deja simţiţi că sunteţi epuizaţi; din fericire, primiţi susţinere din partea celor dragi şi rămâneţi concentraţi asupra sarcinilor pe care le aveţi de rezolvat. Încercaţi să fiţi optimişti, ce a fost mai greu a trecut.


Horoscop 31 decembrie 2015, Rac:

Aceasta este prima zi după foarte multe zile dificile în care puteţi face orice vă doriţi; aveţi mult timp liber şi decideţi să vă bucuraţi de compania persoanei iubite. Spre seară este posibil să primiţi o veste frumoasă de la o persoană dragă, cel mai probabil membru al familiei.


Horoscop 31 decembrie 2015, Leu:

O problemă destul de dificilă cu care ajungeţi să vă confruntaţi astăzi vă ajută să reluaţi legătura cu multe persoane dragi din familie. Vă apropiaţi foarte mult de aceşti oameni şi chiar ajungeţi să le cereţi ajutorul în momentul în care simţiţi că nu vă mai descurcaţi.


Horoscop 31 decembrie 2015, Fecioară:

Ultima zi a anului 2015 pare să fie una minunată pentru planul financiar; pe final de an superiorii vă surprind cu un bonus major care vă ajută să vă plătiţi datoriile. În cazul în care vă gândiţi să investiţi banii, astrele vă recomandă să investiţi în locuinţă.


Horoscop 31 decembrie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei de 31 decembrie se anunţă a fi una destul de stresantă; trebuie să intraţi într-o şedinţă de urgenţă pentru a discuta despre viitoarele proiecte cu potenţialii colaboratori. Spre seară aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea persoanei iubite.


Horoscop 31 decembrie 2015, Scorpion:

Ziua de astăzi este destul de liniştită, aşa că profitaţi la maxim de ea pentru a face planuri cu privire la proiectele profesionale pentru anul 2016. Spre seară participaţi la un eveniment organizat de o persoană dragă.


Horoscop 31 decembrie 2015, Săgetător:

Astăzi pare să fie un moment foarte bun pentru a discuta cu partenerul de cuplu despre viitorul relaţiei voastre; contează foarte mult să fiţi sinceri unul cu celălalt şi să fiţi dispuşi să faceţi compromisuri. În cazul în care sunteţi singuri, spre seară aveţi şansa să întâlniţi o persoană interesantă, care să vă cucerească de la prima privire.


Horoscop 31 decembrie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei de azi vă ocupaţi de problemele profesionale rămase nerezolvate; vă concentraţi foarte uşor şi terminaţi mult mai repede decât aţi anticipat. După orele prânzului discutaţi cu prietenii cu privire la planurile pe care le aveţi pentru următoarele zile.


Horoscop 31 decembrie 2015, Vărsător:

Astăzi vă înzestraţi cu multă răbdare şi decideţi să vă ocupaţi de problemele care v-au dat de furcă în urmă cu puţin timp; din fericire de data aceasta acordaţi o atenţie deosebită detaliilor şi chiar ajungeţi să vă impresionaţi şefii cu ideile pe care le aveţi. Seara va fi una chiar foarte liniştită.


Horoscop 31 decembrie 2015, Peşti:

Vă gândiţi ca pe final de an să faceţi o achiziţie majoră, cel mai probabil în imobiliare. Nu luaţi o decizie finală înainte de a vă consulta cu partenerul de cuplu, sunt foarte multe de pus la punct şi trebuie să fiţi siguri că sunteţi dispuşi să faceţi acest pas. De asemenea, puneţi în balanţă argumentele pro şi contra în a deţine o locuinţă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS