Horoscop Urania săptămânal: 9-15 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 9-15 noiembrie 2015


Horoscop 9-15 noiembrie 2015, Berbec:

Luna Nouă din data de 11 noiembrie se formează în casa transformărilor din horoscopul vostru general, fapt care indică că săptămâna aceasta se anunță a fi plină de evenimente care se încredinţează să producă schimbări în felul în care înţelegeţi viața, dar mai ales relațiile cu ceilalți. Nu vă îngrijoraţi întrucât nu este musai ca întâmplările să fie unele neplăcute. Întâmpinaţi-le doar cu brațele deschise!


Horoscop 9-15 noiembrie 2015, Taur:

Zilele de 9 și 11 ar putea pune câteva piedici în calea bunăstării voastre fizice. Nu este nimic rău în a vă menaja, dar nu este decât un pas între a avea grijă de voi și a-i ceda lenevelii și trândăviei, cel puțin în ziua de luni. Din dorința de a vă regăsi echilibrul, aţi putea ajunge în ziua de 11 să vă obosiţi peste măsură. Căutaţi să fiţi moderaţi în tot ceea ce întreprindeţi zilele acestea.


Horoscop 9-15 noiembrie 2015, Gemeni:

Luna Nouă din 11 se desăvârșește tocmai în casa sănătății voastre fizice, indiciu că vi se pregătește o săptămână nu tocmai lipsită de peripeții pe acest plan. Încercaţi să îngrăşaţi porcul în Ajun, făcând câteva ajustări necesare stilului vostru de viață și alimentație care să vă aducă cu un pas mai aproape de ceea ce ar avea nevoie organismul vostru pentru a se bucura de o sănătate de fier.


Horoscop 9-15 noiembrie 2015, Rac:

Asiguraţi-vă că zilele de 12, 13 și 14 nu vă găsesc cu rezervele de energie la cote reduse întrucât există riscul ca atmosfera astrală a acestui interval să vă reducă și mai mult din vitalitate. Ar fi bine să nu vă programaţi prea multe activități în a doua parte a săptămânii, ci să vă concentraţi pe odihnă și refacere. Altfel, v-aţi putea epuiza complet până la sfârşitul săptămânii.


Horoscop 9-15 noiembrie 2015, Leu:

Luna Nouă din ziua de 11 se perfectează în casa familiei din horoscopul vostru general, semn cum că evoluția voastră ca persoane depinde într-o mai mică sau mai mare măsură de asumarea evenimentelor mai puțin plăcute din copilărie și/sau relația cu părinții. Dacă încă vă provoacă tot felul de senzații răscolitoare, înseamnă că trebuie să vă aplecaţi asupra lor. Căutaţi să închideţi aceste capitole cumva.


Horoscop 9-15 noiembrie 2015, Fecioară:

Luna Nouă din data de 11 se formează în casa comunicării din horoscopul vostru general, semn cum că feedback-ul celor de lângă voi, dar mai ales cel al rudelor apropiate, poate avea un aport considerabil la dezvoltarea voastră personală. Arătaţi-vă dispuşi să auziţi ceea ce au de spus cu privire la voi și străduiţi-vă să faceţi ajustările necesare pentru a vă apropia cât mai mult de potențialul vostru.


Horoscop 9-15 noiembrie 2015, Balanţă:

Astrele nu vă pregătesc nimic notabil privind sănătatea, fapt care denotă că nu ar trebui să aveţi motive serioase de îngrijorare. Dacă totuși vă gândiţi să aduceţi îmbunătățiri stilului vostru de alimentație, de exemplu, ţineţi cont că sarea celulară a zodiei voastre este fosfatul de sodiu pe care îl găsiţi în mere, morcovi și orezul brun. Introduceţi-le în meniul vostru mai des decât de obicei.


Horoscop 9-15 noiembrie 2015, Scorpion:

Luna Nouă din 11 se formează tocmai în semnul nașterii voastre, semn cum că acest eveniment astral va propulsează pe o curbă ascendentă, cel puțin în ceea ce privește pofta de viață și capacitatea de muncă. Deci dacă v-aţi simțit lipsiţi de energie în ultima vreme și fără chef de nimic, este probabil că de la acest fenomen încolo să răsară soarele și pe strada voastră. Sunteţi pe val!


Horoscop 9-15 noiembrie 2015, Săgetător:

Luna Nouă din ziua de 11 se desăvârșește tocmai în casa subconștientului din horoscopul vostru general, indiciu că v-ar putea trece prin minte scenarii destul de pesimiste săptămâna aceasta. Este normal să aveţi unele temeri, dar nu este deloc la locul lui să vă lăsaţi controlaţi de ele. Luaţi-vă angajamentul ca, cu ocazia acestui eveniment astral, să ajungeţi la originea și să vă debarasaţi de câteva din ele.


Horoscop 9-15 noiembrie 2015, Capricorn:

Zilele de 12, 13 și 14 v-ar putea da destul de multe teme de gândire care pot ajunge să vă solicite mental destul de mult. Puteți avea multe de învățat de pe urma evenimentelor din acest interval dacă nu vă opintiţi de impresia că le ştiţi deja pe toate. Nu ar strica deci să le primiţi ca lecții menite să vă ajute a vă cunoaște mai bine. Nu plecaţi de la premisa că le-aţi văzut pe toate.


Horoscop 9-15 noiembrie 2015, Vărsător:

Ziua de 15 s-ar putea să vă surprindă cu bateriile pe cote de avarie, fără niciun chef de a vă implica în vreo activitate care v-ar putea răpi și ultimul strop de energie pe care îl mai aveţi. Dacă există unele angajamente sociale pe ordinea de zi, scuzaţi-vă și acordaţi-vă câteva momente relaxării și odihnei. Veţi avea nevoie de ele pentru a începe săptămâna viitoare în forță.


Horoscop 9-15 noiembrie 2015, Peşti:

Luna Nouă din 11 se formează în casa filozofiei voastre de viață, semn cum că s-ar dori să vă reevaluaţi și să aduceţi ajustările necesare sistemului de valori, principii și credințe după care vă ghidaţi. Gândiţi-vă care sunt lecțiile cu care aţi rămas de pe urma celor mai recente evenimente notabile din viața voastră și găsiţi o modalitate prin care le puteți încorpora în crezul vostru personal.


Horoscop noiembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS