Horoscop Urania zilnic: miercuri, 18 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 18 noiembrie 2015


Horoscop 18 noiembrie 2015, Berbec:

Ziua de miercuri va fi una extrem de aglomerată pentru voi; trebuie să vă planificaţi foarte bine timpul încă de la primele ore ale dimineţii astfel încât să nu fie nevoie să rămâneţi peste program. Seara va fi una liniştită, petrecută în compania unor persoane interesante.


Horoscop 18 noiembrie 2015, Taur:

Miercuri pare a fi o zi în care sunteţi decişi să vă ocupaţi mai mult de viaţa profesională; este posibil să mergeţi la o întâlnire cu superiorii pentru a discuta despre viitorul vostru în cadrul companiei. Aveţi răbdare şi vă exprimaţi cu mare atenţie punctul de vedere; puteţi primi proiecte noi şi interesante.


Horoscop 18 noiembrie 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale; sunteţi nevoiţi să aveţi răbdare cu persoanele cu care interacţionaţi astfel încât să nu se declanşeze vreun conflict de care trebuie să vă ocupaţi. După orele prânzului, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 18 noiembrie 2015, Rac:

Astăzi primiţi un sfat foarte important de la o persoană dragă, care vă face să vă gândiţi şi mai bine la drumul pe care vreţi să mergeţi şi la schimbările pe care trebuie să le luaţi în următoarea perioadă. După orele prânzului vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei cu partenerul de cuplu.


Horoscop 18 noiembrie 2015, Leu:

Astrele vă oferă posibilitatea de a explora mai mult pe plan profesional; este posibil să întâlniţi câteva persoane importante, care vor juca un rol major în formarea voastră. Deciziile pe care le luaţi în următoarea perioadă trebuie să fie bine gândite.


Horoscop 18 noiembrie 2015, Fecioară:

Nu sunteţi nişte persoane foarte răbdătoare, însă în această perioadă sunteţi nevoiţi să învăţaţi să fiţi calmi. Persoanele cu care colaboraţi la un proiect profesional nu vor fi de acord cu schimbările pe care vreţi să le faceţi; trebuie să discutaţi deschis şi să ajungeţi la un compromis.


Horoscop 18 noiembrie 2015, Balanţă:

A treia zi a săptămânii vă găseşte foarte zen şi cu zâmbetul pe buze; este posibil să aveţi această stare de spirit datorită unei discuţii pe care aţi avut-o recent cu o persoană dragă de la care aţi primit un sfat bun cu privire la viaţa personală. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului de cuplu.


Horoscop 18 noiembrie 2015, Scorpion:

Astăzi sunteţi pe cont propriu deoarece astrele nu vă ajută în deciziile pe care trebuie să le faceţi; încercaţi să aveţi răbdare şi să analizaţi cu mare atenţie întreaga situaţie înainte de a lua o hotărâre finală. Un sfat primit de la o persoană dragă vă poate ajuta mult.


Horoscop 18 noiembrie 2015, Săgetător:

Încă de la primele ore ale dimineţii aveţi foarte multe de rezolvat; sunteţi concentraţi asupra vieţii profesionale şi încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi. Spre seară, un prieten drag vă cere părerea cu privire la o decizie pe care vrea să o ia; sfatul vostru este important pentru el.


Horoscop 18 noiembrie 2015, Capricorn:

A 18-a zi a lunii pare să fie ziua voastră norocoasă; astrele vă oferă posibilitatea de a ieşi din carapacea voastră şi a cunoaşte persoane noi. În cazul în care sunteţi singuri, acum aveţi şansa de a întâlni un posibil partener de cuplu. Seara se încheie cu o veste frumoasă primită din partea unui om apropiat.


Horoscop 18 noiembrie 2015, Vărsător:

Astăzi sunteţi cu capul în nori şi nu vă puteţi concentra asupra vieţii profesionale; din păcate, sunt multe de rezolvat şi superiorii sunt nemulţumiţi de modul în care vă îndepliniţi sarcinile. Cel mai bine este să cereţi ajutorul unui coleg de muncă; împreună veniţi cu idei foarte bune pentru proiectele importante.


Horoscop 18 noiembrie 2015, Peşti:

Următoarea perioadă va fi una mai dificilă în ceea ce priveşte viaţa financiară; de aceea, astrele vă recomandă să începeţi de acum să faceţi economii. Nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite. Spre seară, primiţi o vizită de la o persoană foarte dragă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS