Horoscop Urania zilnic: marţi, 17 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 17 noiembrie 2015


Horoscop 17 noiembrie 2015, Berbec:

Sunteţi destul de agitaţi, dar cu această stare nu faceţi decât să aţâţaţi şi mai mult focul; astrele vă propun să vă calmaţi şi să încercaţi să aveţi răbdare. Lucrurile se vor aranja pe făgaşul lor normal în timp, deocamdată nu puteţi face nimic în acest sens.


Horoscop 17 noiembrie 2015, Taur:

Începeţi ziua de marţi cu veşti minunate; sunteţi din ce în ce mai atenţi la lucrurile pe care trebuie să le faceţi pe plan profesional şi daţi dovadă de maturitate în deciziile pe care le luaţi. Superiorii sunt foarte mulţumiţi de voi, iar partenerii de afaceri vă fac tot mai multe propuneri de colaborare.


Horoscop 17 noiembrie 2015, Gemeni:

A 17-a zi a lunii vă pune la încercare; apar probleme destul de complicate la care trebuie să găsiţi rezolvare cât mai repede cu putinţă. Din fericire, vă păstraţi calmul şi daţi dovadă de mult profesionalism în discuţiile pe care le aveţi cu oamenii din jurul vostru.


Horoscop 17 noiembrie 2015, Rac:

Săptămâna asta este dedicată vieţii profesionale; vă îndreptaţi toată atenţia asupra unui proiect sau a unui examen pe care trebuie să îl daţi în următoarea perioadă. Spre seară aveţi parte de o discuţie foarte frumoasă cu o persoană din familie; primiţi un sfat interesant pe care vreţi să îl puneţi în aplicare.


Horoscop 17 noiembrie 2015, Leu:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi de modul în care evoluează lucrurile pe plan profesional; vă gândiţi că este timpul să faceţi o schimbare radicală, însă încă vă este teamă să vă asumaţi riscuri. Aveţi încredere în voi şi învăţaţi să ieşiţi din zona de confort pentru a lupta pentru ceea ce vreţi să obţineţi.


Horoscop 17 noiembrie 2015, Fecioară:

Astăzi învăţaţi o lecţie destul de importantă; este posibil să fiţi nevoiţi să pierdeţi un lucru special pentru a înţelege că, uneori, în viaţă nu trebuie să alergaţi după doi iepuri deodată. Din fericire, primiţi susţinere din partea persoanelor dragi, care vă ajută să treceţi peste acest eşec.


Horoscop 17 noiembrie 2015, Balanţă:

A doua zi a săptămânii începe cu dreptul pentru voi pe toate planurile; în ceea ce priveşte viaţa profesională, primiţi feedback pozitiv din partea superiorilor cu privire la un proiect important. Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun; dacă sunteţi singuri, astrele vă fac o surpriză frumoasă.


Horoscop 17 noiembrie 2015, Scorpion:

Marţi pare a fi o zi destul de frumoasă pentru voi; vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi la locul de muncă şi reuşiţi să rămâneţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi. După orele prânzului, sunteţi nevoiţi să rezolvaţi un conflict între doi colegi de echipă.


Horoscop 17 noiembrie 2015, Săgetător:

Ziua de marţi pare să fie ziua voastră norocoasă; începeţi ziua cu zâmbetul pe buze datorită unei veşti pe care o primiţi din partea unei persoane foarte dragi. După orele prânzului trebuie să participaţi la o întâlnire de afaceri, la care aveţi şansa să primiţi un proiect important.


Horoscop 17 noiembrie 2015, Capricorn:

Astăzi trebuie să fiţi foarte siguri pe voi şi atenţi la detalii; superiorii vă propun să vă ocupaţi de un proiect amplu, care vă poate aduce numeroase beneficii nu doar financiare, ci şi în carieră. După orele prânzului vă confruntaţi cu o problemă delicată, pe care trebuie să o rezolvaţi în timp record.


Horoscop 17 noiembrie 2015, Vărsător:

Ziua de astăzi nu este cea mai bună zi pentru voi; din păcate este posibil să daţi cu piciorul unei oportunităţi incredibile de colaborare din cauza faptului că vă este teamă să ieşiţi din zona de confort. Astrele vă recomandă să aveţi mai multă încredere în voi şi să fiţi dispuşi să vă asumaţi riscuri.


Horoscop 17 noiembrie 2015, Peşti:

Ziua de astăzi vă găseşte destul de liniştiţi şi relaxaţi; astrele vă oferă posibilitatea de a face câteva schimbări majore pe plan profesional, scoţându-vă în cale oameni importanţi, care vă pot ajuta în proiectele de care vă ocupaţi. Discutaţi cu partenerul de cuplu înainte de a lua decizii majore.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS