Horoscop Urania săptămânal: 16-22 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 16-22 noiembrie 2015


Horoscop 16-22 noiembrie 2015, Berbec:

În intervalul de zile 18-20, v-aţi putea simți mai puțin comunicativi și sociabili decât de obicei. Dacă vă găsiţi într-o pasă meditativă, vă recomand să nu vă luaţi mai multe angajamente sociale decât v-ar fi confortabil să duceţi zilele acestea. Ar fi bine să vă acordaţi ceva mai mult timp vouă înşivă, reflectând la cele întâmplate în ultima vreme. Revelațiile nu se vor lăsa așteptate.


Horoscop 16-22 noiembrie 2015, Taur:

Zilele de 21 şi 22 riscă să vă surprindă cu nervii întinși la maximum. Nu sunteţi genul de persoane care să se aprindă din orice, dar dacă aţi pus prea multe la suflet de ceva timp încoace, nu este exclus ca sâmbătă sau duminică să vi se verse paharul. Dacă sunteţi sub medicaţie perioada aceasta, nu vă aşteptaţi ca rezultatele să apară peste noapte. Urmaţi indicațiile medicului și aveţi multă răbdare!


Horoscop 16-22 noiembrie 2015, Gemeni:

Ziua de 17 ar putea veni la pachet cu o senzație de disconfort fizic greu de trecut cu vederea. Luaţi aminte că aceasta vi s-ar putea datora și vouă, cel puțin într-o anumită măsură, dacă obişnuiţi să vă cultivaţi gândurile negative. Încercaţi să aflaţi ce încearcă organismul să vă transmită prin aceste stări nu tocmai plăcute. Învăţaţi să vă ascultați!


Horoscop 16-22 noiembrie 2015, Rac:

În zilele de 20 sau 22, există riscul să se agraveze o afecțiune de care suferiţi deja, indiciu că este important să faceţi schimbări de substanță în stilul vostru de viață și alimentație. Altfel, s-ar putea croniciza, afectându-vă pe termen lung. Este în puterea voastră să aveţi mai multă grijă de voi. Ar fi bine ca sănătatea să figureze în capul listei priorităților voastre în săptămânile care urmează.


Horoscop 16-22 noiembrie 2015, Leu:

În ziua de 16 v-ar putea incomoda unele probleme cu spatele sau reumatice, indiciu că nu v-ar prinde rău dacă v-aţi face loc în agendă pentru o ședință de masaj. Este posibil ca schimbările de temperatură de afară să fie cauza apariției acestor senzații de disconfort, deci semnele nu dau de gândit cum că ar fi ceva care v-ar putea afecta pe termen lung. Luaţi-vă totuși măsuri de siguranță!


Horoscop 16-22 noiembrie 2015, Fecioară:

Zilele de 17 și 18 vă găsesc cu rezervele de energie ușor scăzute și mai puțin capabili decât de obicei să îi rezistaţi tendinței către ipohondrie. Decât să vă administraţi medicamente după ureche, mai bine aţi încerca să faceţi schimbări în felul în care vă organizaţi timpul și meniul zilnic. Căutaţi să introduceţi mai multe produse proaspete, neprocesate termic în alimentație.


Horoscop 16-22 noiembrie 2015, Balanţă:

Se pare că nu veţi avea probleme cu sănătatea săptămâna aceasta. Totuși, persistă în atmosferă senzația că eventualele disconforturi cu care vă confruntați zilele acestea au o cauză mai subtilă pe lângă cea fiziologică. Ceva sau cineva vă dezechilibrează voluntar sau involuntar echilibrul interior, deci căutaţi să vă îndepărtaţi cumva de acest factor.


Horoscop 16-22 noiembrie 2015, Scorpion:

În data de 20, s-ar putea să nu fiţi menajaţi și să vi se spună direct lucruri pe care nu le-aţi vrea rostite cu atâta ușurință. Iar voi aveţi, cel puțin momentan, predispoziția de a pune la suflet toate fleacurile; există riscul să vă răniţi mai ușor decât în mod normal. Ar fi bine să vă arătați ceva mai stăpâni pe propriile emoții, astfel încât să nu vă dezechilibraţi emoțional prea ușor.


Horoscop 16-22 noiembrie 2015, Săgetător:

În ziua de 17 aţi putea să aflaţi sursa unor gânduri negre care v-au dat târcoale de ceva vreme, poate chiar de câțiva ani încoace. Chiar și așa, pare să nu vă fie tocmai ușor să le ţineţi în frâu, deși pare că aţi înțeles de unde provin. Reţineţi însă că sunteţi cu un pas mai aproape de a scăpa de ele cu totul. O cură de detoxifiere mentală nu v-ar strica zilele acestea, deci limpeziţi-vă mintea.


Horoscop 16-22 noiembrie 2015, Capricorn:

După 22 încolo, sunt favorizate cu precădere procesele de autoanaliză și introspecție. Gândiţi-vă care ar putea fi sursa unor prejudecăți și preconcepții la care vă este dificil să renunţaţi, deși sunteţi conştienţi că vă țin în loc și nu vă permit să vă dezvoltați în continuare pe plan personal. Chiar dacă par să vă ofere senzația că sunteţi în control ori în siguranță, căutaţi să scăpaţi de ele.


Horoscop 16-22 noiembrie 2015, Vărsător:

Aţi putea fi tentaţi în zilele de 16 sau 20 să vă detaşaţi prea mult de orice v-ar putea face să vă simţiţi fără apărare și expuşi. În consecință, v-aţi putea nega unele emoții, deși nu este exclus să fiţi conştienţi că acest lucru v-ar putea face mai mult rău decât bine. Exploraţi-vă această latură, chiar dacă vă este mai uşor să o reprimaţi. Nu va dura până când veţi simți beneficiile acestui exercițiu.


Horoscop 16-22 noiembrie 2015, Peşti:

În zilele de 17 și 18 pare să nu vă fie dificil să fiţi toleranţi cu voi înşivă, dar când vine vorba de a vă oferi afecţiune, situația este alta. Așadar, nu este exclus să vă permiteți cam multe, dar mai apoi să vă criticaţi pentru faptul că aţi nutrit aceste nevoi și aţi avut inițiativa de a le satisface. Ordonaţi-vă cumva gândurile și emoțiile căci altfel puteți dezvolta o atitudine contradictorie.


Horoscop noiembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS