Horoscop Urania zilnic: duminică, 15 noiembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 15 noiembrie 2015


Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Berbec:

Sunteţi agresivi azi şi, deşi ar trebui să fie o zi liniştită, sunteţi agitaţi şi puşi pe harţă. Nu abuzaţi însă de autoritatea pe care o aveţi în familie sau în grupul de prieteni. Partenerul de viaţă este nemulţumit de faptul că v-aţi luat de lucru şi acasă, în weekend şi s-ar putea să apară unele discuţii.


Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Taur:

Azi veti fi mediatori. Reuşiţi să împăcaţi pe toată lumea cu toată lumea, găsiţi pentru fiecare o vorbă bună, ceea ce va atrage multă simpatie. Nu oricine are acest talent de arbitru, ca atare folosiţi-vă de aceste calităţi ale voastre.


Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Gemeni:

Dacă plecaţi pe undeva azi fiţi atenţi şi nu vă grăbiţi. Există riscul să fiţi implicaţi într-un accident de circulaţie, aşa că prudenţă maximă. Prietenii în compania cărora sunteţi vă vor face o surpriză plăcută, poate fi un cadou sau chiar vă vor face cunoştinţă cu un bărbat/femeie interesant/ă, de care să vă îndrăgostiţi pe loc.


Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Rac:

Este vremea să vă luaţi rămas bun de la un lucru care a însemnat enorm pentru sufletul vostru o perioadă, dar aşa este viaţa: tot ce este frumos se termină la un moment dat. Spre prânz, prietenii vă invită la un grătar să profitaţi încă de vremea frumoasă. Va stresaţi să pregătiţi repede ceva ca să nu mergeţi cu mâna goală.


Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Leu:

Este o zi veselă, în care vreţi să faceţi orice numai să nu staţi acasă. Aveţi o atitudine tonică, pozitivă, ceea ce vă ajută mult. Urcaţi-vă în maşină sau în tren şi porniţi spre distracţie. Chiar dacă plecaţi singuri vă veţi găsi rapid companie, cu atât mai mult cu cât sunteţi o doză de bucurie pentru cei din jur.


Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Fecioară:

Nu vă contraziceţi doar pentru că vă simţiţi neglijaţi de o anumită persoană astăzi. Veţi vedea că lucrurile nu stau chiar aşa şi cel care nu vă oferă atenţie o face nu din rea voinţă, ci pentru că este foarte ocupat. Aveţi nişte bani în cont şi ar fi bine ca azi să vă achitaţi unele datorii presante.


Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Balanţă:

Este o zi favorabilă pe toate planurile. Chiar dacă este weekend, aveţi şanse de reuşită în plan financiar. Cum? Voi ştiţi mai bine... Relaţia cu partenerul de viaţă este armonioasă; nu ar fi rău să ieşiţi împreună undeva, măcar la o plimbare, să vă mai dezmorţiţi.


Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Scorpion:

Oamenii care vă înconjoară azi sunt cam irascibili şi nimic nu le convine, deci înarmaţi-vă cu multă răbdare ca să îi convingeţi că aveţi şi voi dreptate. Totuşi, nu ar fi rău să-i ascultaţi şi pe ei înainte de a vă ridica pentru ideile voastre, pentru că adevărul ar putea fi undeva la mijloc.


Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Săgetător:

Azi iese la suprafaţă teama voastră cu privire la ce vă rezervă ziua de mâine. O prietenă bună sau chiar mama v-ar putea ajuta să treceţi peste aceste anxietăţi. Priviţi cu răbdare spre viitor. Implicaţi-vă trup şi suflet, cu încredere deplină în rezultatele finale, atâta doar că trebuie să fiţi conştienţi că nu veţi ajunge repede acolo.


Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Capricorn:

Nu vă jucaţi aşa cu banii pe care îi aveţi la dispoziţie! Sunteţi tentaţi să faceţi cumpărături doar de dragul de a colinda prin magazine, dar asta nu este tocmai sănătos pentru bugetul vostru. Drămuiţi bine banii de care dispuneţi. Găsiţi-vă mai bine altceva de făcut, poate să mutaţi mobila prin casă ori să vizionaţi un serial.


Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Vărsător:

Aveţi multe probleme de rezolvat în acest weekend. De la comisioane, la vizite şi, evident, curăţenie. Nu mai ştiţi ce să faceţi mai întâi. Aşezaţi-vă şi faceţi-vă un plan şi veţi duce totul la bun sfârşit. Atenţie la cheltuielile pe care le faceţi. Găsiţi-vă şi puţin timp pentru odihnă, dacă nu vreţi să regretaţi săptămâna care vine.


Horoscop zilnic 15 noiembrie 2015, Peşti:

Duminica asta sunteţi cam mofturoşi, iar dispoziţia voastră se tot schimbă. Sunt şanse mari să fiţi prea duri cu voi. Înconjuraţi-vă de cei dragi şi de cei pe care îi iubiţi. După-amiază, puteţi să vă faceţi planuri de viitor împreună cu partenerul de viaţă. Spre seară, aflaţi că un prieten are probleme cu sănătatea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS