Horoscop Urania săptămânal: 19-25 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 19-25 octombrie 2015


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Berbec:

Este probabil că cea mai mare parte a weekendului, adică zilele de 23 și 24, să nu vă surprindă într-o dispoziție de zile mari. Mai degrabă par să vă găsească într-o stare meditativă care vă face să staţi mai mult pe acasă în loc să ieşiţi într-un grup zgomotos în căutarea distracției. Nu vă autoizolaţi întrucât puteți cădea într-o pasă proastă care nu vă caracterizează.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Taur:

Semne cum că forma voastră fizică și/sau mentală poate lăsa de dorit se arată cândva în jurul zilei de 25. Segmentele de corp vizate sunt regiunea capului, dar și cea lombară, deci eliberaţi-vă mintea de gândurile pesimiste și îmbrăcaţi-vă adecvat întrucât riscaţi să vă alegeţi cu o cistită sau o infecție urinară. Vă recomand să ţineţi o cură de imunizare pentru sezonul rece.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Gemeni:

Astrele par să nu atenteze la bunăstarea voastră fizică și/sau morală săptămâna aceasta. Aparent, orice senzație de disconfort cu care v-aţi putea alege se rezolvă cât aţi clipi cu un somn bun. Dacă nu sunteţi în cea mai bună formă și aveţi şansa de a lucra de acasă, cel puțin pentru una-două zile, profitaţi de ea. Ceea ce pare să vă lipsească acum este un stil de viață și alimentație bine structurat.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Rac:

Aveţi grijă de sănătate săptămâna aceasta! Nu este indicat să faceţi excese și nici eforturi mari, oricât de tentaţi aţi fi în această direcție. Sistemul vostru imunitar poate da greş, iar dacă suferiţi deja de afecțiuni hepatice, se recomandă maximă prudență. Moderația este cheia în cazul vostru.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Leu:

Zilele de 19 şi 20 se pot dovedi solicitante pentru bunăstarea voastră fizică, probabil din cauza faptului că vă suprasoliciți din dorința de a demonstra cuiva ceva. În cazul în care aveţi probleme cu sănătatea, evitaţi să programaţi un consult medical în data de 23. Este posibil să nu rămâneţi cu mare lucru de pe urma lui și să fie nevoie în final de o a doua părere.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Fecioară:

Zilele de 21 și 22 vă pot surprinde cu probleme de sănătate. Dacă meseria voastră presupune multe ore la birou sau în picioare, vă puteți alege cu dureri la nivelul membrelor inferioare. Luaţi lucrurile uşor. Altfel, riscaţi să vă suprasolicitați mental, devenind pasibili de o cădere nervoasă. Odihniţi-vă!


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Balanţă:

În cea mai mare parte a weekendului, adică în zilele de 23 și 24, este posibil să vă mişcaţi mai greu din casă. Nu este de mirare că vă convine mai mult să dormiţi pe săturate decât să ieşiţi în oraș. Nu vă faceţi griji întrucât nu pare să fie nimic în neregulă cu voi. Poate că a venit momentul ca organismul vostru să îşi ceară drepturile.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Scorpion:

Deși astrele vă feresc în cea mai mare parte a săptămânii de încercări pe plan medical, s-ar putea să nu vă mai iasă pasiența duminică. Este probabil să primiţi lovitura finală din partea stresului cândva în jurul zilei de duminică când vă puteți alege cu o migrenă. Luaţi-vă gândul de la probleme cel puțin la finele acestei săptămâni și alegeţi să vă petreceţi timpul liber într-un fel care vă face mare plăcere.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Săgetător:

Sănătatea nu se numără printre capitolele de viață luate în vizor de către astre săptămâna aceasta. Dacă totuși se întâmplă să nu vă bucuraţi de o stare generală tocmai bună, aflaţi că teama că nu aţi fi apţi să vă ridicaţi la înălțimea așteptărilor superiorilor sau responsabilităților care vă revin poate fi cauza sau doar contribuie considerabil la pasa proastă în care vă regăsiţi.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Capricorn:

Astrele aduc vești bune cu privire la capitolul sănătate săptămâna aceasta. S-ar părea că zilele de 19 și 20 vin la pachet cu cel mai mare potențial energetic, ocazie numai bună să vă programaţi treburile cele mai solicitante atunci. Cu toate acestea, tindeţi către echilibru și nu vă consumaţi cu totul rezervele de anduranță la stres. Mai aveţi nevoie de ele și în zilele următoare!


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Vărsător:

Este probabil ca zilele de 19 şi 20 să vă surprindă cu garda jos pe plan mental. Tindeţi să persistaţi în tipare de gândire coercitive care nu vă permit să daţi frâu liber inventivității care vă caracterizează. Cu cât realizaţi mai repede că voi sunteţi sursele limitelor voastre, cu atât reuşiţi să puneţi mai repede capăt acestui cerc vicios. Este în puterea voastră să declanşaţi schimbarea la acest nivel.


Horoscop 19-25 octombrie 2015, Peşti:

Cu ocazia acestui mijloc de săptămână, s-ar putea să nu vă scăldaţi în cele mai limpezi ape. Fie simţiţi că sunteţi de pe altă planetă, fie aveţi impresia că ceilalți nu sunt deloc așa cum ar trebui să fie. Încercaţi să coborâţi cu picioarele pe pământ. Poate că nu vă este tocmai ușor, dar vă va face bine cu siguranță.


Horoscop noiembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS