Horoscop Urania săptămânal: 7-13 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 7-13 septembrie 2015


Horoscop 7-13 septembrie 2015, Berbec:

Luna Nouă din data de 13 ocupă tocmai casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, ocazie numai bună să începeţi o cură de detoxifiere sau un program de exerciții sportive. Acum a venit momentul să vă apreciaţi și să aduceţi ajustările necesare stilului vostru de viață și/sau alimentație. Persoanele care suferă de diferite afecţiuni pot sesiza înregistrarea unor progrese la care nu se așteptau.


Horoscop 7-13 septembrie 2015, Taur:

Bunăstarea voastră fizică și/sau mentală nu intră în vizorul astrelor săptămâna aceasta. Dacă totuși aveţi în gând să faceţi o schimbare în ceea ce privește alimentația, asiguraţi-vă că nu exageraţi cu amidonul, grăsimile și zahărul. Sparanghelul, spanacul și conopida conțin sulfat de sodiu care vă ajută să evitați senzația de balonare, congestia la nivelul tiroidei, dar și retenția de apă în corp.


Horoscop 7-13 septembrie 2015, Gemeni:

Dat fiind că Luna Nouă din data de 13 se formează în casa familiei, fundația universului vostru interior, nu ar fi rău să adoptați o atitudine diferită în raport cu părinții, dar mai ales vizavi de experienţele mai puțin fericite din copilărie. Dacă v-aţi confruntat cu critici excesive din partea alor voştri, nu îi mai condamnaţi pentru acest lucru. Iertaţi și mergeţi mai departe cu seninătate!


Horoscop 7-13 septembrie 2015, Rac:

Zilele de 7 şi 8 v-ar putea surprinde într-o dispoziție mai ciudată decât în mod normal, fapt care nu îi frustrează doar pe cei apropiaţi vouă, ci și pe voi. Puteți avea tendința de a lua lucrurile foarte personal și a face din țânțar armăsar când nu este deloc cazul. Treceţi lucrurile prin filtrul rațiunii și ţineţi-vă în frâu stările de spirit schimbătoare. Situația nu stă așa de rău cum pare!


Horoscop 7-13 septembrie 2015, Leu:

Casa care găzduiește Luna Nouă din ziua de 13 nu simbolizează doar valorile voastre materiale, ci și cele morale, semn că s-ar dori ca de acum înainte să fiţi mai selectivi pe toate palierele vieții voastre. Nu vă mulţumiţi cu jumătăți de măsură și nu faceţi rabat de la calitate. Nu cereţi mult de la cei din jurul vostru dacă nu sunteţi dispuşi să faceţi același lucru și în ceea ce vă privește. Perfecţionaţi-vă!


Horoscop 7-13 septembrie 2015, Fecioară:

Luna Nouă din 13 septembrie are loc tocmai în casa vitalității și a imaginii voastre, motiv numa bun să investiţi la acest capitol. Schimbaţi-vă garderoba, look-ul și veţi vedea că lucrurile vor începe să arate altfel. Aceste transformări, oricât de mici și lipsite de importanță ar părea, vă ridică moralul și contribuie neaşteptat de mult la bunăstarea voastră mentală. Vedeţi-vă mai mult de voi!


Horoscop 7-13 septembrie 2015, Balanţă:

Luna Nouă din data de 13 ocupă tocmai casa subconștientului vostru, semn că există riscul ca săptămâna aceasta (auto)critica să atingă cote mari. În parametri normali, aceasta vă poate ajuta să evoluaţi și vă permite să îi sprijiniţi și pe ceilalți să îşi atingă adevăratul potențial, dar atunci când exageraţi, nimic bun nu rezultă din această atitudine. Încercaţi să fiţi chibzuiţi!


Horoscop 7-13 septembrie 2015, Scorpion:

Forma voastră fizică și mentală nu pare să figureze pe radarul astrelor săptămâna aceasta, ceea ce înseamnă că este ocazia potrivită să faceţi schimbări pe acest plan fără a fi împinşi de la spate în acest sens. Alimentele bogate în sulfat de calciu precum curmalele, roșiile și ceapa susțin refacerea țesuturilor și îmbunătățesc rezistența organismului la infecții. Introduceţi-le în meniul vostru!


Horoscop 7-13 septembrie 2015, Săgetător:

Chiar dacă bunăstarea voastră fizică și mentală nu este supusă niciunui risc major săptămâna aceasta, micile ajutări ale stilului de viață și alimentație sunt favorabile in această săptămână. Nu uitaţi de exercițiile fizice și introduceţi mai multe produse care conțin siliciu în meniul vostru zilnic. Cojile fructelor și legumelor și cerealele integrale vă întăresc sistemul nervos și țin artrita la distanță.


Horoscop 7-13 septembrie 2015, Capricorn:

Cum Luna Nouă din 13 septembrie se formează în casa filozofiei voastre de viață, ar fi bine ca săptămâna aceasta să vă reevaluaţi sistemul de valori, principii și credințe și să aduceţi ajustările care se impun. Important este să mizaţi pe calitate în tot și în toate și să nu faceţi rabat de la ea. Altfel, primiţi pe măsura eforturilor depuse și s-ar putea să fiţi dezamăgiţi de rezultate.


Horoscop 7-13 septembrie 2015, Vărsător:

Luna Nouă din ziua de 13 ocupă casa transformărilor din horoscopul vostru general, semn că săptămâna aceasta se anunță evenimente care pot avea un impact emoțional impresionant. Chiar dacă vin la pachet cu tumult sufletesc, nu înseamnă automat că este vorba de ceva grav. În orice caz, cert este că vă marchează și vă fac să priviţi mai adânc în interiorul vostru decât până acum.


Horoscop 7-13 septembrie 2015, Peşti:

În zilele de 8, 9, poate chiar și 10, forma voastră fizică ar putea avea de suferit. Aţi putea experimenta dureri de spate, iar dacă suferiţi de o boală cardiacă sau nivelul de colesterol din sânge este crescut, nu ar fi rău să faceţi unele schimbări în ceea ce privește stilul de alimentație. Reduceţi cât puteți de mult din alimentele grase și consumaţi mai multe produse proaspete, netratate termic.


Horoscop septembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS