Horoscop Urania zilnic: duminică, 20 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 20 septembrie 2015


Horoscop 20 septembrie 2015, Berbec:

Vă întâlniţi cu cineva care reuşeşte să vă fascineze pur şi simplu, să vă dea fluturi în stomac. După-amiază s-ar putea, pe de o parte, să întâmpinaţi probleme de natură birocratică, pe de alta, să câştigaţi un premiu sau un pariu. Intuiţia este cea care vă salvează azi din orice necaz.


Horoscop 20 septembrie 2015, Taur:

Este un bun prilej să vă chemaţi câţiva prieteni la o cafea, ca să vă destindeţi povestind verzi şi uscate. Trebuie să fiţi mai atenţi la cheltuieli, dacă nu vreţi să aveţi discuţii cu partenerul de viaţă. Nu este momentul pentru investiţii.


Horoscop 20 septembrie 2015, Gemeni:

V-a intrat zilele trecute în cont o sumă importantă şi acum, că tot sunteţi liberi, aveţi deci să faceţi nişte investiţii, poate pentru reamenajarea locuinţei, aşa că ieşiţi la cumpărături. Spre seară vă întâlniţi cu rude şi prieteni şi s-ar putea să aflaţi despre cineva apropiat că are probleme de sănătate.


Horoscop 20 septembrie 2015, Rac:

Participaţi astăzi la o reuniune, ar putea fi o nuntă ori un botez şi aici aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu mai mulţi oameni şi să descoperiţi preocupări comune astfel încât să vă asociaţi pe viitor. Nu luaţi nicio decizie înainte să vă sfătuiţi şi cu partenerul de viaţă.


Horoscop 20 septembrie 2015, Leu:

Nu este o zi bună pentru afaceri, ci doar pentru socializare. Ar fi bine, aşadar, să petreceţi timp alături de persoana iubită şi de gaşca voastră de prieteni. Aveţi parte de surprize dintre cele mai plăcute, ba chiar o veste importantă v-ar putea face să săriţi în sus de bucurie.


Horoscop 20 septembrie 2015, Fecioară:

Reîntâlniţi o persoană dragă care va contribui la starea voastră sufletească prin simpla ei prezenţă. Ar fi bine să vă relaxaţi şi să lăsaţi problemele de rezolvat pe o altă zi. Faceţi-vă programul după bunul plac, mergeţi la un spa, îngrijiţi-vă ca să arătaţi nemaipomenit toată săptămâna care vine.


Horoscop 20 septembrie 2015, Balanţă:

Nu prea vă stau locului picioarele. Plecaţi unde vedeţi cu ochii, fără un plan anume. Vă recomand să nu plecaţi singuri, ci să luaţi cu voi fie un/o prieten/ă, fie persoana iubită. Mai ales că sunteţi predispuşi la accidentări. Conduceţi cu prudenţă!


Horoscop 20 septembrie 2015, Scorpion:

Este un moment important în viaţa voastră. Dacă nu vă căsătoriţi azi, poate cununaţi pe cineva ori poate stabiliţi viitorul relaţiei sau aflaţi despre venirea pe lume a unui copil. Este posibil şi să primiţi un premiu sau să vi se recunoască nişte merite. După-amiază vă simţiţi foarte bine într-o vizită la prieteni.


Horoscop 20 septembrie 2015, Săgetător:

Încercaţi să nu vă planificaţi lucruri importante pentru astăzi. Nu puteţi să le finalizaţi şi este păcat. Cel mai bine lăsaţi ziua asta pentru relaxare şi distracţie. Aţi putea pleca împreună cu grupul de prieteni într-o staţiune montană. Veţi fi sufletul petrecerii, ceea ce vi se potriveşte cel mai bine.


Horoscop 20 septembrie 2015, Capricorn:

Aveţi suficienţi bani astfel încât să puteţi cheltui cu lejeritate. Veţi primi şi un cadou din partea persoanei iubite care îi va reflecta îndeaproape sentimentele pe care vi le poartă. Primiţi sfaturi din partea unei persoane mai în vârstă şi ar fi bine să ţineţi seama de ele.


Horoscop 20 septembrie 2015, Vărsător:

Faceţi-vă timp şi pentru voi fiindcă, dacă ieşiţi, aveţi ocazia să întâlniţi pe cineva interesant şi ar putea fi punctul de plecare pentru o relaţie sentimentală serioasă, întrucât vă inspiră multă stabilitate.


Horoscop 20 septembrie 2015, Peşti:

Vă adunaţi rudele şi prietenii la un grătar şi vă veţi distra pe cinste. Era şi cazul pentru că aţi muncit din greu toată săptămâna. Totuşi, evitaţi orice fel de discuţie în contradictoriu ca să nu se ajungă la ceartă. Unul dintre cei prezenţi s-ar putea să vă pice cu tronc.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS