Horoscop Urania săptămânal: 14-20 septembrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 14-20 septembrie 2015


Horoscop 14-20 septembrie 2015, Berbec:

În zilele de 16, 17 și 18 se întrezăresc evenimente cu impact emoțional considerabil. Nu înseamnă neapărat că vă confruntați cu ceva grav, dar cert este că se produc schimbări majore la nivel interior. Nu vă lăsaţi prea ușor doborâţi și acceptaţi-le ca lecții care vă pot ajuta să evoluaţi ca oameni. Fiţi deschişi și priviţi-le dintr-o perspectivă mai puțin fatalistă. Aveţi mult mai mult de câștigat astfel.


Horoscop 14-20 septembrie 2015, Taur:

Zilele de 14 și 15 s-ar putea dovedi destul de solicitante pe plan fizic, deci căutaţi să vă recompensaţi după orele de program obositoare cu un masaj, mai ales dacă statul la birou v-a cauzat dureri de spate. Dacă nativele acestui semn s-au ales recent cu o răceală și nu au tratat-o corespunzător și la timp, se pot alege cu dureri în regiunea inferioară a abdomenului.


Horoscop 14-20 septembrie 2015, Gemeni:

Intervalul de zile 9-11 nu se anunță a fi unul fast pentru bunăstarea voastră fizică. Eventualele dereglări ar putea surveni undeva de-a lungul tractului urogenital, dar mai multă prudenţă practicată la începutul săptămânii se poate dovedi de bun augur, reușind să vă țină departe de pericole. Un consult preventiv la urolog sau ginecolog nu v-ar strica zilele acestea.


Horoscop 14-20 septembrie 2015, Rac:

Recomandat ar fi ca mesele de sâmbătă și duminică să fie frugale pentru că tentația de a da curs exceselor este destul de mare. Chiar și în cazul în care aveţi în gând să faceţi o vizită unor persoane care se simt lezate dacă nu gustaţi din fiecare preparat pregătit pentru voi, indicat ar fi să vă limitaţi la câteva îmbucături. Altfel, vă puteți pricopsi cu dereglări ale tranzitului intestinal.


Horoscop 14-20 septembrie 2015, Leu:

Nu se poate spune că aveţi parte de o săptămână problematică în ceea ce privește sănătatea. Persoanelor trecute de prima tinerețe nu le-ar prinde rău însă să adopte o dietă bogată în proteine și calciu. Salată, legumele și fructele proaspete, ouăle, peștele și cerealele integrale nu ar trebui să lipsească de pe mesele lor dacă îşi doresc să țină la distanță mult timp durerile articulare.


Horoscop 14-20 septembrie 2015, Fecioară:

Nici în cazul vostru sănătatea nu figurează printre centrele de interes ale astrelor săptămâna aceasta. Nu exageraţi totuși cu cafeaua pentru că pune presiune suplimentară pe sistemul vostru nervos. Suplimentele de ginkgo biloba și ghimbirul vă pot ajuta să vă concentraţi și să faceţi față perioadelor dificile din punct de vedere intelectual. Lăsaţi-o însă mai moale cu stimulentele!


Horoscop 14-20 septembrie 2015, Balanţă:

Eventualele provocări la capitolul sănătate ar putea apărea în jurul zilei de 17, determinate fiind probabil de atenția insuficientă pe care o acordaţi propriei sănătăți ori de faptul că vă alertaţi mult prea ușor, conferind o prea mare importanță oricărui junghi. Atâta timp cât tindeţi spre o stare de echilibru, șansele de a vă alege cu o afecțiune serioasă scad exponențial. Depinde de voi!


Horoscop 14-20 septembrie 2015, Scorpion:

Zilele de 14 și 15 par să fie marcate de multă nehotărâre, indecizie, pendulare între două opțiuni. Este clar că vă preocupă destul de mult faptul că trebuie să luaţi o decizie, iar lipsa echilibrului interior se face resimțită prin durerile de cap care vă cuprind sporadic. În loc să continuaţi să vă chinuiţi, mai bine faceţi o alegere și vă adaptaţi din mers. Nu merită să stăruiţi în această stare!


Horoscop 14-20 septembrie 2015, Săgetător:

La mijlocul săptămânii, se adună norii deasupra universului vostru interior. Pare să nu vă fie deloc ușor să vedeţi partea plină a paharului, preferând să vă ocupaţi mintea cu tot felul de gânduri negative. Deși puteți fi tentaţi să vă autoizolaţi, refuzând să acceptați orice invitație de a lua aer și a schimba peisajul. Poate dacă i-aţi lăsa pe apropiați să vă scoată din pasa proastă aţi ieși mai câştigaţi.


Horoscop 14-20 septembrie 2015, Capricorn:

Zilele de 19 şi 20 vă găsesc într-o dispoziție meditativă, reflexivă, preferând să teoretizaţi tot ceea ce vă înconjoară în loc să preluaţi inițiativa și să acţionaţi. Introspecția s-ar putea dovedi bună în aceste zile, oferindu-vă răspunsuri la întrebările persistente din ultima perioadă. Profitaţi de acest context astral și reevaluaţi-vă sistemul de valori, principii și credințe.


Horoscop 14-20 septembrie 2015, Vărsător:

Deși astrele nu atentează la bunăstarea voastră fizică ori mentală săptămâna aceasta, este bine de știut că varicele, eliminarea defectuoasă a toxinelor și deshidratarea pot fi evitate prin introducerea în alimentație a fluorurii de calciu regăsite în alimente precum iaurtul, peștele și roșiile. În plus, reducerea stresului prin exercițiile de respirație și cele fizice poate face minuni și la nivel fizic.


Horoscop 14-20 septembrie 2015, Peşti:

Felul în care priviţi viața și modul în care vă tratează ea pot avea un impact foarte mare în intervalul de zile 16-18 asupra ratei de vindecare (dacă este cazul), dar și în ceea ce privește menținerea stării de bine la nivel psihic și fizic. Încercaţi să vă depărtaţi de tiparele de gândire fataliste și pesimiste care vă răpesc șansa de a vă bucura de o sănătate de fier durabilă.


Horoscop septembrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS