Horoscop Urania săptămânal: 5-11 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 5-11 octombrie 2015


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Berbec:

Intervalul de zile 7-10, dar cu precădere a treia zi din săptămână ar putea plana greu asupra bunăstării fizice, dar și a moralului vostru. Poate v-aţi umplut până la refuz agenda zilnică, iar proviziile voastre de energie nu pot susține abundenţa de activități pe care vi le-aţi propus. Eliberaţi-vă cât de cât programul, mai ales dacă urmaţi un tratament sau vă simţiţi extenuaţi.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Taur:

Dacă urmaţi un tratament sau sunteţi în perioada de convalescență, luaţi aminte că începând cu ziua de 9, starea voastră de sănătatea poate da semne încurajatoare de îmbunătățire. Chiar și în cazul în care nu aveţi motive să vă plângeţi cât privește sănătatea, puteți observa că aveţi mai multă energie decât până acum. Nu vă suprasolicitaţi totuși întrucât riscaţi să începeţi săptămâna care urmează epuizaţi.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Gemeni:

Sănătatea pare să nu intre în colimatorul astrelor săptămâna aceasta. Cu toate acestea, bine ar fi să nu figureze în fundul listei voastre de priorități. Sarea celulară specifică zodiei voastre este clorura de potasiu care ajută la crearea fibrinei în sânge, organe și țesuturi. O găsiţi în alimente precum sparanghelul, morcovul, portocalele și prunele. Introduceţi-le în meniul vostru.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Rac:

Evitaţi, mai ales în jurul zilei de 11, să vă trataţi după ureche, ghidându-vă după experiențele pozitive ale apropiaţilor cu anumite remedii despre care se zice că ar trata afecțiunea de care suferiţi și voi. Nu numai că este probabil să vă puneţi un diagnostic greșit, ci riscaţi, pe deasupra, să vă administraţi un tratament necorespunzător. Dacă vă simţiţi rău, consultaţi un medic și ascultaţi-i cu sfințenie îndrumările.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Leu:

Șansele sunt mari să începeţi săptămâna nesiguri, cu bateriile la cote de avarie. Este posibil să vă acapareze un soi de hipersensibilitate care să vă scadă imunitatea în fața descurajărilor celorlalți sau a neputințelor voastre ireale. Poate nu ar fi rău să vă refugiaţi, cel puțin pentru moment, la adăpostul unei lecturi interesante sau al unei comedii romantice. Este vorba doar de ceva temporar.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Fecioară:

Contextul astral al zilelor de 6 şi 7 vă poate predispune la o indispoziție a cărei sursă nu o puteți descoperi cu acuratețe. Este drept că în mod normal obişnuiţi să îi ajutați pe toți și mai puțin pe voi înşivă, dar de data aceasta nu ar trebui să vă simţiţi vinovaţi dacă faceţi ceva doar pentru voi. Amânaţi-vă eventualele angajamente și faceţi ceva ce v-aţi dorit de mult, dar aţi lăsat mereu pe altă dată.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Balanţă:

Intervalul de zile 7-10, dar cu precădere a treia zi din săptămână, vă poate pune la încercare bunăstarea fizică, dar mai ales pe cea mentală. Dacă vă confruntați cu o boală, luaţi aminte că atitudinea ușor delăsătoare pe care o afişaţi în raport cu sănătatea voastră a contribuit la degradarea acesteia. Controlaţi-vă alimentația și căutaţi echilibrul.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Scorpion:

În mai toată săptămâna, șansele sunt mici să vă loviţi de greutăți în ceea ce privește sănătatea. Totuși, ziua de duminică poate veni la pachet cu provocări. Pare că o problemă relațională ajunge să vă preocupe într-atât de intens încât este posibil să vă alegeţi cu dureri de cap. Eliberaţi-vă mintea de acest gând executând exerciții de management al stresului.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Săgetător:

Din câte se pare, sănătatea sare săptămâna aceasta la numărătoarea sectoarelor greu încercate de astre. Cu toate acestea, nu ar strica să introduceţi în meniul vostru zilnic mai multe alimente bogate în siliciu precum salatele, perele și cerealele integrale. Dacă vă amorțesc adeseori încheieturile, veţi observa că aceste produse vă vor ajuta să îndepărtaţi aceste stări. Important este să aveţi răbdare.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Capricorn:

Dacă urmaţi un tratament săptămâna aceasta, iar rezultatele nu apar până duminică, nu vă descurajaţi și nu puneţi la îndoială pregătirea medicului. Dar în cazul în care simţiţi nevoia unei a două păreri, nu ezitaţi să consultați un alt specialist. Poate că organismul vostru reacționează ceva mai lent la remediile utilizate și este nevoie de un timp mai îndelungat pentru a simți diferența.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Vărsător:

Este posibil să începeţi săptămâna nu prea bine, cel puțin cât privește sănătatea. Dacă aveţi parte de provocări, aflaţi că printre cauze se numără și cele de natură psihosomatică. Poate că vă roade ceva și până acum nu aţi avut curajul să vă verbalizaţi gândurile și emoțiile. Încercaţi să vă descărcaţi cumva, fie că vorbiţi cu cineva apropiat sau vă destăinuiţi unui jurnal. Căutaţi să nu le mai internalizaţi.


Horoscop 5-11 octombrie 2015, Peşti:

Astrele aduc vești bune legate de forma voastră fizică și mentală de săptămâna aceasta. Maximul de energie și vitalitate l-aţi putea avea în zilele de 6 şi 7 când este indicat să vă programaţi activitățile cele mai solicitante ale acestor zile. Totuși, este important să alocaţi suficient timp odihnei, astfel încât zilele de 10 şi 11 să nu vă surprindă cu bateriile descărcate. Important este să nu vă suprasolicitați.


Horoscop octombrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS