Horoscop Urania săptămânal: 28 septembrie - 4 octombrie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 28 septembrie - 4 octombrie 2015


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Berbec:

Cum Luna Plină din data de 28 se manifestă plenar în casa vitalității voastre, este de așteptat să vă cadorisească cu rezerve aparent inepuizabile de energie. Dacă nu le direcţionaţi către un scop clar, s-ar putea să fiţi ceva mai nervoşi și irascibili decât de obicei. Căutaţi metode constructive prin care să vă eliberaţi de agitaţia la care vă predispune această lunație. Faceţi jogging sau mergeţi la sală!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Taur:

Luna Plină din ziua de 28 interconectează casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în ceea ce vă privește, efectele acestei lunații vă influențează cel mai mult forma mentală în care vă regăsiţi. Nivelul de nervozitate și irascibilitate poate ajunge să crească văzând cu ochii, riscând să daţi pe-afară când vă este vouă sau altora lumea mai dragă. Încercaţi totuși să vă abţineţi!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Gemeni:

Zilele de 30 septembrie și 1 octombrie vă pot surprinde cu moralul destul de scăzut. Poate că vă vine destul de greu să acceptaţi anumite lucruri asupra cărora nu vă puteți exercita controlul, dar atâta timp cât le abordaţi cu flexibilitatea voastră caracteristică, veţi reuși să le înţelegeţi, acceptaţi și depăşiţi cu mai multă ușurință. Nu persistaţi în tipare de gândire negativiste și priviţi partea plină a paharului.


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Rac:

În zilele de 2 şi 3 octombrie aţi putea tinde să gândiţi prea mult. Vehiculaţi în minte tot felul de scenarii, care mai de care mai rupte de realitate, vă puneţi întrebări care ştiţi că nu îşi vor găsi niciodată răspunsul și interpretaţi de-a-ndoaselea cele auzite sau spuse de ceilalți. Ar fi mai bine dacă aţi reuși să vă ţineţi gândurile sub control și să nu le lăsaţi să fugă în toate direcțiile. Luaţi-o mai ușor!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Leu:

Luna Plină din 28 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în cazul vostru, evoluaţi spiritual cunoscând oameni provenind din alte culturi sau având alte religii, discutând cu apropiații din afara ţării, întreprinzând călătorii peste hotare sau la mari distanțe de casă sau participând la ateliere de dezvoltare personală. Concentraţi-vă în această direcție!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Fecioară:

Întrucât Luna Plină din data de 28 se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul vostru general, aşteptaţi-vă ca săptămâna aceasta să aibă loc evenimente pe care nu vă va fi ușor să le treceţi cu vederea și care vă vor marca într-o mai mică sau mai mare măsură. Nu înseamnă neapărat că este vorba de ceva grav, dar în orice caz vă provoacă să reflectaţi îndelung asupra unor lucruri.


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Balanţă:

Evenimentele prefigurate în zilele de 30 septembrie şi 1 octombrie ar putea să vă răscolească destul de mult, mai ales dacă implică pe cineva drag cum ar fi persoana iubită. Aparent, o chestiune de viață sentimentală ajunge să vă preocupe și nu prea aveţi cum să evitați a vă implica sufletește pe acest plan. Încercaţi să vă recăpătaţi armonia și liniștea interioară și abia apoi vedeţi ce este de făcut în acest sens!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Scorpion:

Luna Plină de din ziua de 28 interconectează casele sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în ceea ce vă privește, efectele acestei lunații influențează forma fizică în care vă aflaţi în această perioadă. Riscul inflamațiilor, accidentelor, dar și al descoperirii unei afecțiuni cu parcurs galopant crește, deci ţineţi-vă sub atentă supraveghere săptămâna aceasta. Preveniţi că să nu trataţi!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Săgetător:

Zilele de 30 septembrie şi 1 octombrie v-ar putea surprinde cu nivelul de energie pe cote de avarie, deci nu este de mirare dacă stăruiţi mai mult decât în mod normal în pat sau luaţi pauze prelungite la serviciu. Deși nu este rău să o luaţi mai moale uneori, nu exageraţi petrecându-vă tot timpul liber în fața televizorului și consumând alimente care nu îi fac bine siluetei. Puțină mișcare ușoară nu vă strică!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Capricorn:

În zilele de 2 şi 3 octombrie s-ar putea ca forma voastră fizică să nu fie tocmai una de zile mari. Este posibil ca agenda acestor zile să vă fie destul de încărcată, motiv pentru care aţi putea tinde să nu mai aveţi la fel de multă grijă de sănătate. Aveţi mare grijă dacă întreprindeţi activități care v-ar putea pricinui accidente la nivelul membrelor superioare întrucât riscul să faceţi o nefăcută este destul de mare.


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Vărsător:

Luna Plină din 28 se suprapune peste axa (auto)cunoașterii din horoscopul vostru general, cu mențiunea că, în ceea ce vă privește, vă dezvoltați pe plan personal împărtăşindu-vă gândurile și trăirile voastre unei rude apropiate, având discuții revelatoare cu oamenii de la care nu v-aţi fi așteptat să vă deschidă ochii sau confesându-vă jurnalului personal. Ţineţi evidența emoțiilor voastre!


Horoscop 28 septembrie - 4 octombrie 2015, Peşti:

Sănătatea nu se numără printre sferele vieții voastre care cad sub incidența contextului astral de săptămâna aceasta. Chiar și așa, dacă vă propuneţi să aduceţi îmbunătățiri stilului vostru de alimentație, introduceţi în meniul vostru zilnic mai multe produse bogate în fier ca și carnea slabă de vită, spanacul și strugurii. Astfel, reuşiţi să vă ţineţi la adăpost de crizele de anemie și tulburările de ritm cardiac.


Horoscop octombrie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS