Horoscop Urania săptămânal: 17-23 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 17-23 august 2015


Horoscop 17-23 august 2015, Berbec:

În data de 23 august Soarele intră în zodia Fecioarei căreia îi corespunde casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, fapt care sugerează că pentru următoarea lună de zile această sferă a vieții voastre ar trebui să se numere printre prioritățile voastre. Nu ar strica să vă îndreptaţi stilul de viață, incluzând aici alimentația și mișcarea. Faceţi-vă timp să vă ocupaţi mai mult de voi înşivă!


Horoscop 17-23 august 2015, Taur:

Luna vă vizitează casa sănătății fizice în intervalul 17-19 august, semn că ar trebui ca în aceste zile să fiţi atenţi la modificările prin care trece organismul vostru. Se anunță risc crescut de inflamații la nivelul tractului urinar, vizați fiind atât persoanele de s#x masculin cât și cele de s#x feminin. Schimbările survenite la nivelul pielii pot indica faptul că nu vă hidrataţi suficient. Fiţi atenţi!


Horoscop 17-23 august 2015, Gemeni:

Luna tranzitează casa sănătății voastre fizice în zilele de 20 și 21, motiv numai bun ca nativele născute în acest semn să îşi programeze consultul ginecologic periodic. Dacă în cazul nativilor acestui semn s-ar preta o colonoscopie, indicat ar fi să se realizeze în intervalul acesta. Chiar și așa, nu sunt recomandate intervențiile chirurgicale pe tractul urogenital. Urgențele nu intră în discuție!


Horoscop 17-23 august 2015, Rac:

Abuzurile alimentare se cer imperios evitate în zilele de 22 și 23, mai ales dacă silueta voastră a început să se rotunjească ori suferiţi de boli hepatice. Luna trece în aceste zile tocmai prin casa sănătății voastre fizice, semn că nu ar strica să fiţi ceva mai cumpătaţi în alimentație. De asemenea, sunt de evitat activitățile fizice cu risc crescut care v-ar putea predispune la fracturi de șold.


Horoscop 17-23 august 2015, Leu:

Cel puțin până în ziua de 23 când Soarele părăsește zodia nașterii voastre, s-ar putea să resimţiţi intens multitudinea de planete din casa vitalității voastre. Așadar, fie vă bucuraţi de rezerve aparent inepuizabile de energie, fie simţiţi că sunteţi o lumânare care arde la ambele capete. Evitaţi alimentele fierbinți ori picante care vă pot accentua iritabilitatea și deficitul de atenție.


Horoscop 17-23 august 2015, Fecioară:

După data de 23 încolo, Soarele se plimbă prin zodia nașterii voastre pentru următoarea lună de zile, ceea ce înseamnă că aţi putea resimți un impuls binevenit de energie. Buna voastră dispoziție atinge cote înalte și chiar reuşiţi să îi molipsiţi pe cei din jur cu voioșia voastră. Nu v-ar strica să vă focusați mai mult pe imaginea voastră și, de ce nu, să investiţi mai mult la acest capitol.


Horoscop 17-23 august 2015, Balanţă:

Nivelul vostru de energie se anunță extrem de ridicat în intervalul 17-19 grație Lunii care se perindă prin zodia nașterii voastre. Pentru un tonus de invidiat, dar și un moral la înălțime, nu v-ar strica să vă programaţi o ședință de masaj sau să treceţi pe la coafor. Vor face minuni nu numai pentru felul în care arătați, ci și pentru modul în care vă simţiţi pe interior. Acordaţi-vă atenție!


Horoscop 17-23 august 2015, Scorpion:

În intervalul de zile 17-19 august, aţi putea fi tentaţi să duceţi la extrem sacrificiile și compromisurile pentru bunul mers al vieții de cuplu. Deși o faceţi pentru ca relația să meargă, gândiţi-vă dacă nu cumva vă nefericiţi pe voi înşivă renunțând la atât de multe pentru persoana iubită. Aţi avea mai multe de câștigat dacă aţi găsi împreună cu partenerul o soluție convenabilă pentru amândoi!


Horoscop 17-23 august 2015, Săgetător:

Dacă zilele de 20 și 21 vă găsesc într-o dispoziție nu tocmai bună, odată cu venirea weekend-ului, vă treziţi la viață. Fie că oboseală de la serviciu ori o simplă apatie contribuie la starea voastră din ajun de sfârșit de săptămână, cert este că treceţi peşte de îndată ce aveţi mai mult timp liber la dispoziție. Plănuiţi să faceţi ceva ce v-aţi dorit demult și profitaţi de zilele calde de august!


Horoscop 17-23 august 2015, Capricorn:

Deși sunteţi persoane cărora nu le este teamă de rigiditate, ordine și control, nu vă place atunci când altcineva încearcă să vă facă să vă încadraţi în aceste tipare. Evenimentele prefigurate în zilele de 22 şi 23 ar putea veni să vă demonstreze acest lucru, dar atâta timp cât conştientizaţi acest lucru despre voi, nimic nu vă poate opri să depăşiţi și înţelegeţi pe deplin aceste provocări.


Horoscop 17-23 august 2015, Vărsător:

Sănătatea nu reprezintă unul din centrii de interes ai astrelor săptămâna aceasta, dar cu toate acestea, din ziua de 17 până în ziua de 19 s-ar dori să vă reevaluaţi sistemul de valori, principii și credințe. Încercaţi să fiţi oneşti, echitabili și echilibraţi în tot ceea ce faceţi, chiar dacă nu vă iese de fiecare dată. Contează că vă daţi interesul, iar orice greșeală, atâta timp cât încercaţi să faceţi bine, este scuzabilă.


Horoscop 17-23 august 2015, Peşti:

Nici în cazul vostru bunăstarea fizică sau mentală nu constituie un subiect critic săptămâna aceasta. Chiar și așa, este indicat să nu vă programaţi un consult medical în zilele de 20 şi 21. Este posibil să apară o urgență în cazul medicului și să nu vă mai primească ori să nu rămâneţi cu mai nimic de pe urma vizitei făcute la cabinet. Dacă totuși nu o anulaţi, ar fi indicată părerea unui al doilea specialist.


Horoscop august 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS