Horoscop Urania săptămânal: 3-9 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 3-9 august 2015


Horoscop 3-9 august 2015, Berbec:

Este posibil ca zilele de 3 şi 4 să vă găsească într-o formă mai puțin bună. Din câte se pare, nu se prefigurează faptul că astrele atentează la sănătatea voastră, ci probabil vă determină să o luaţi mai moale și să nu cereţi prea multe de la voi înşivă. Așadar, este indicat să vă programaţi în aceste zile activitățile de pe agendă care nu presupun efort fizic și psihic susținut. Aveţi răbdare!


Horoscop 3-9 august 2015, Taur:

Nu de multe ori vi se întâmplă să vă înfuriaţi, dar când se arată un astfel de moment, vă vine greu să nu izbucniţi. S-ar putea să vă întâlniţi cu asemenea momente în zilele de 4 şi 5, dar de dorit ar fi să vă canalizaţi această energie către scopuri lucrative. Fie că alergaţi, mergeţi la sală sau vă dedicaţi unei activități profesionale de perspectivă, consumaţi furia productiv.


Horoscop 3-9 august 2015, Gemeni:

Aţi putea avea tendința în zilele de 3, 5 şi 6 să vă atribuiţi mai multe sarcini decât puteți duce. Nu este de mirare dacă programul astfel stabilit nu vă mai permite să vă odihniţi. Acest lucru nu poate decât să agraveze eventuala surmenare cu care vă luptați de ceva timp încoace. Bine ar fi să nu vă supraapreciaţi capacitățile și să faceţi doar cât vă este confortabil.


Horoscop 3-9 august 2015, Rac:

Mintea vă zboară în toate direcțiile în zilele de 8 şi 9 august, adesea țesând scenarii ireale. Poate nu ar fi rău să-i puneţi opreliști, mai ales dacă nostalgia voastră caracteristică dă semne de metamorfozare în depresie. Lăsaţi-vă gândurile să zburde în măsura în care vă alimentează imaginația și nimic mai mult. Altfel, nu faceţi altceva decât să vă autoiluzionaţi!


Horoscop 3-9 august 2015, Leu:

Se pare că astrele nu se iau de bunăstarea voastră fizică săptămâna aceasta. Totuși, ar putea să vă dea motive să nu vă simţiţi în largul vostru, fie pentru că în mediul familial nu puteți fi voi înşivă ori din pricina faptului că o problemă personală vă răpește optimismul și jovialitatea caracteristice. Orice s-ar întâmpla, nu vă pierdeţi zâmbetul și înconjuraţi-vă de oameni veseli și pozitivi.


Horoscop 3-9 august 2015, Fecioară:

Dintr-un motiv sau altul, ceva mai mult perioada aceasta decât oricând altcândva, evitați orice context social care ar presupune să ieşiţi la rampă. Dacă aceste conjuncturi sociale curg gârlă zilele acestea, înseamnă că trebuie să vă depăşiţi frica de a vă poziționa sub lumina reflectoarelor. În loc să vă ascundeţi și mai mult, încercaţi să profitați de ele. Bucuraţi-vă de atenție!


Horoscop 3-9 august 2015, Balanţă:

Din câte se pare, riscul crescut de neplăceri pe plan fizic se anunță doar în data de 3 august. Ieşiţi de sub codul roșu dacă vă ordonaţi stilul de viață sau programul de masă, deci nu aveţi motive să vă faceţi prea multe griji. Consumaţi cât mai multe lichide, mergeţi la înot și faceţi mișcare. Este mai ușor decât credeţi să vă ţineţi departe de eventualele amenințări la adresa bunăstării voastre fizice și mentale.


Horoscop 3-9 august 2015, Scorpion:

Temperaturile de afară și responsabilitățile de la serviciu din zilele de 4 şi 5 vă pot aduce la punctul de fierbere. Sunteţi ca o oală sub presiune, gata-gata să izbucniţi la cel mai mic semn conform căruia lucrurile nu ar funcționa conform planului. Nu vă neliniştiţi prea tare și asumaţi-vă faptul că uneori trebuie să lăsaţi natura să îşi urmeze cursul. Altfel, riscaţi să deveniţi nişte pachete de nervi!


Horoscop 3-9 august 2015, Săgetător:

Deși sunteţi firi adaptabile, este posibil ca cel puțin în zilele de 6 şi 7 să fiţi destul de refractari la schimbare. Vă recomand o reevaluare a stilul de viață din ultima vreme, dar și a alimentației. Se știe că rezistaţi cu greu plăcerilor culinare care nu întotdeauna sunt și cele mai sănătoase. Mizați pe calitate și nu pe cantitate și nu veţi fi nevoiţi să renunţaţi la ele cu totul.


Horoscop 3-9 august 2015, Capricorn:

Zilele de 8 şi 9 ar putea veni, în cazul vostru, cu provocări în ceea ce privește bunăstarea voastră fizică. Cel mai probabil, apar în urma faptului că sunteţi mereu în mișcare și nu vă rezervaţi timpul necesar pentru o pauză sau odihna de care aveţi nevoie urgentă după săptămâna plină de la serviciu. Weekend-ul este destinat și reîncărcării bateriilor, nu numai activităților de distracţie.


Horoscop 3-9 august 2015, Vărsător:

S-ar părea că sănătatea nu se află pe radarul astrelor săptămâna aceasta. Așadar, dacă vă confruntaţi cu neplăceri, șansele sunt mari să nu fie altceva decât un disconfort sporadic care să nu semnaleze ceva mai grav. Chiar și așa, nu înseamnă că aveţi toate motivele din lume să vă neglijaţi sănătatea. Încercaţi doar să nu vă speriaţi la orice simptom. Măsura este ingredientul vital.


Horoscop 3-9 august 2015, Peşti:

Dacă vă aflaţi în situația de a vi se prescrie un tratament săptămâna aceasta, nu faceţi rabat de la nimic și apelaţi, în caz de nevoie, la economii pentru a vi le permite. De asemenea, nu renunţaţi prea ușor dacă progresele se înregistrează mai greu decât vă aşteptaţi. Poate că organismul vostru are nevoie de mai mult timp pentru a răspunde medicației administrate. Aveţi mai multă răbdare!


Horoscop august 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS