Horoscop Urania săptămânal: 20-26 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 20-26 iulie 2015


Horoscop 20-26 iulie 2015, Berbec:

Evenimentele prefigurate din zilele de 21 şi 22 vin ca o concluzie favorabilă la contextul familial recent. Din câte se pare, lucrurile se așază într-un fel care vă favorizează, deci nu ar fi de mirare dacă simţiţi că vi se ia o piatră de pe inimă. Un anumit capitol mai puțin fericit este pe cale să se încheie, ocazie numai bună să priviţi viața dintr-un alt unghi decât până acum.


Horoscop 20-26 iulie 2015, Taur:

În intervalul 21-23 este posibil să depuneţi mai multe eforturi decât până acum pentru a vă crea în jur o atmosferă liniștită și armonioasă care să-i priască atât minții, cât și organismului vostru. Totuși, v-aţi putea confrunta cu tendința de a aluneca către lene și o prea mare indulgență vizavi de voi înşivă. Este esenţial să nu confundaţi echilibrul cu neglijenţa. Pare complicat, dar vă veţi descurca!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Gemeni:

Zilele de 25 si 26 s-ar putea dovedi oarecum grele în privinţa sănătăţii. Poate că vă găsesc într-o pasă proastă, preocupaţi sau doar extenuaţi, stare care v-a devenit cunoscută într-o oarecare măsură în ultima vreme. Înconjuraţi-vă de oameni veseli, luaţi lucrurile mai puțin în serios decât o faceţi în mod normal sau rezervaţi-vă câteva ore pentru odihnă. Va fi bine!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Rac:

Sănătatea pare să nu se numere printre cele vizate de astre săptămâna aceasta. Ba din contră, contextul astral al zilelor de 21, 22 și 23 vă conferă bună dispoziție și optimism. Poate că nu ajungeţi să triumfaţi, dar resimţiţi mai puțin greutăţile pe care nu aţi putut să nu le observaţi de ceva timp încoace. Încercaţi să vă menţineţi așa cât mai multă vreme. Nu este ușor, dar nici imposibil!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Leu:

În zilele de 21, 22 şi 23 ar putea avea loc evenimente în planul personal sau familial care vă eliberează de anumite îndoieli, neliniști sau temeri care v-au cam dat de furcă în ultima perioadă. Primiţi informaţii despre însănătoșirea unei persoane dragi, sosesc analize medicale care arată că totul este în ordine sau doar se liniștesc apele în viața voastră și puteți respira uşuraţi. Iese soarele și pe strada voastră!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Fecioară:

Din câte se pare, sănătatea reușește să se țină departe de colimatorul astrelor săptămâna aceasta. Este important totuși să evitați risipirea energiei în mai multe direcții. Ce este drept, vă așteaptă multe drumuri de colo-colo și multă agitație, dar atâta timp cât vă menţineţi cumva deasupra lor, reuşiţi să faceţi față provocărilor. Fiţi selectivi și nu vă întindeţi mai mult decât vă este plapuma!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Balanţă:

Este posibil ca ziua de 20 iulie să fie singura care vă surprinde cu garda jos. Nimeni și nimic nu pare să vă intre prea ușor în grații, poate că sunteţi mai mofturoşi decât de obicei, fapt care nu vă permite să vă bucuraţi de şansele care vă ies în cale lunea aceasta. Poate că lucrurile nu stau mereu așa cum vreţi voi, dar nu le lăsaţi să vă supere prea puternic echilibrul la nivel interior.


Horoscop 20-26 iulie 2015, Scorpion:

Intervalul 21-23 se întrevede a fi unul destul de solicitant pentru bunăstarea voastră fizică, dar mai ales mentală. Probabil că vă va fi ceva mai greu decât de obicei să vă regăsiţi liniștea interioară de vreme ce gândurile voastre atentează la calmul vostru sufletesc. Exercițiile de respirație vă pot ajuta să vă recăpătaţi pacea și armonia în cuget și simțire. Refuzaţi să persistaţi în pasa aceasta proastă!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Săgetător:

Zilele de 24 și 25 s-ar putea să vă surprindă ușor melancolici, poate chiar negativişti, atitudine despre care nu se poate spune că vă defineşte. De asemenea, este posibil să consideraţi că nu dispuneţi de energia necesară pentru a ieși din acest con de umbră. Greşit! Faceţi un efort și schimbaţi-vă optica. Sunteţi mai capabili decât oricine altcineva să vedeţi lucrurile într-o lumină nouă.


Horoscop 20-26 iulie 2015, Capricorn:

Ziua de 26 iulie s-ar putea să vă fie presărată cu evenimente care vă determină să cădeţi pe gânduri. La propriu. Și să vă fie greu să vă ridicaţi. Poate nu fizic, dar la nivel moral, cu siguranță. Abţineţi-vă să vă puneţi întrebări ale căror răspunsuri nu le veţi afla niciodată. Unele întâmplări sunt sortite să se întâmple, nu pot fi controlate și tot ce puteți face este să le luaţi așa cum sunt și să mergeţi mai departe.


Horoscop 20-26 iulie 2015, Vărsător:

Pare că sănătatea este ocolită de influența astrelor zilele acestea. Dacă vi s-a dat un diagnostic recent, dar simţiţi nevoia unei a doua păreri, consultaţi un doctor la mijlocul săptămânii. Este foarte posibil să primiţi vești bune. În rest, încercaţi să nu mai puneţi la suflet toate câte se întâmplă în jurul vostru. Aveţi multe de câștigat dacă luaţi lucrurile așa cum sunt fără să vă văitaţi!


Horoscop 20-26 iulie 2015, Peşti:

Sănătatea trece cu bine de radarul astrelor săptămâna aceasta, ocazie numai bună să vă focusaţi pe alte sectoare. Chiar și așa, nu vă strică să reinstauraţi ordinea în stilul vostru de viață dacă credeţi că v-aţi permis cam multe în ultima vreme. Faceţi-o însă treptat, fără să vă impuneţi limite prea mari încă de la început. Tehnica pașilor mărunți dă mereu rezultatele scontate.


Horoscop august 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS