Horoscop Urania săptămânal: 27 iulie - 2 august 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 27 iulie - 2 august 2015


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Berbec:

Întâmplările cu care vine la pachet ziua de 27 iulie v-ar putea provoca să vă puneţi la îndoială sistemul de valori, principii și credințe. Poate nu este cazul să fiţi pesimişti, ci să realizaţi că nimic nu are loc la voia întâmplării. Depinde de voi să găsiţi modalitatea de a vă adapta schimbărilor fără a face din țânțar armăsar. Faceţi ajustările necesare și priviţi cu încredere către viitor!


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Taur:

Zilele de 28, 29 și 30 vă pot demonstra că sunteţi cam rigizi în gândire, fapt care poate veni în defavoarea evoluției voastre personale. Nu v-ar strica să încercaţi să vedeţi viața dintr-o altă perspectivă, ieșind din acea zonă de confort care vă este cunoscută, dar care vă constrânge de ceva timp încoace. Nu lăsaţi noutatea să vă sperie. Scoateţi capul la lumină și vedeţi ce se întâmplă!


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Gemeni:

Dat fiind că Luna Plină din data de 31 stimulează axa cunoașterii din horoscopul vostru general, dar mai cu seamă casa filozofiei voastre de viață, este recomandat să vă personalizaţi sistemul de valori, principii și credințe. Aţi putea împrumuta câteva de la oamenii care îşi aniversează unicitatea, dar nu ar strica să le descoperiţi pe acelea care vorbesc întru totul despre voi. Este momentul să vă lărgiţi perspectivele!


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Rac:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din data de 31 nu are doar o natură financiară, ci sugerează și gradul vostru de posesivitate. Tocmai din acest motiv, s-ar putea să aveţi pretenţia, mai mult decât în mod normal, să primiţi în viață și mai ales în relațiile cu ceilalți la fel de mult pe cât oferiţi. Dacă vă doriţi să evitaţi eventualele decepţii, ar fi bine să evitați să aveţi astfel de așteptări.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Leu:

Din 28 până în 30 iulie, este posibil ca sănătatea să vină în atenția voastră, în cel mai fericit caz prin faptul că alegeţi să vă ordonați alimentația sau să adoptați un stil de viață mai exigent. Altfel, s-ar putea să fie nevoie să o faceţi obligatoriu ca urmare a faptului că bunăstarea voastră fizică are de suferit. Luaţi taurul de coarne și faceţi schimbările care se impun înainte ca sănătatea voastră să fie pusă în pericol.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Fecioară:

Luna Plină din data de 31 se suprapune tocmai pe axa caselor sănătății din horoscopul vostru general, cu mențiunea că efectele acestei lunații se fac simțite cu precădere la nivelul bunăstării voastre fizice. Dacă vă încearcă un simptom persistent cu totul ciudat, poate ar fi cazul să mergeţi la un control medical. În aceeași măsură, poate fi vorba fie de ceva serios, fie de un junghi inofensiv.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Balanţă:

Ziua de 2 august s-ar putea să fie cea care vă determină să vă îndreptaţi atenția asupra sănătății. Ce este drept, v-aţi permis cam multe în ceea ce privește alimentația, iar motivația de a face mișcare v-a cam lipsit în ultima vreme. Începeţi să vă reveniţi ușor, fără să vă propuneţi obiective nerealizabile. Mai mult, nu ar fi rău să renunţaţi pentru o perioadă la vicii.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Scorpion:

Este adevărat că Luna Plină din data de 31 nu ocupă nicio casă a sănătății din horoscopul vostru general, dar se face simțită cu precădere în cea a familiei, fundația universului vostru interior. Puteți considera că anumite experiențe atipice din trecut v-au marcat mult și acţionaţi greșit în unele împrejurări din cauza acestui lucru. Acum a venit momentul să vă eliberaţi de sub influența lor!


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Săgetător:

Axa peste care se suprapune Luna Plină din data de 31 este cea a cunoașterii, ocazie numai bună să vă dedicaţi dezvoltării personale. Feedback-ul celorlalți, cărțile de autocunoaștere, dar și atelierele de profil vă pot ajuta în acest sens. Interesaţi-vă de disponibilitatea lor în localitatea în care trăiţi și nu vă sfiiţi să le acordaţi o șansă. S-ar putea să vă uimească cu eficiența lor în acest proces.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Capricorn:

Dacă ziua de 27 vă surprinde într-o dispoziție reflexivă, meditativă, nostalgică pe alocuri, în zilele de 28, 29 și 30 sunteţi din nou pe val, în elementul vostru pe deplin. Poate că v-aţi însușit lecțiile finalului săptămânii trecute și acum vă este clar cum să procedaţi dacă vă mai întâlniţi cu ele. Nu uitaţi să mai cedaţi controlul din când în când pentru că nu vă face bine să le luaţi pe toate în cârcă.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Vărsător:

De vreme ce una dintre casele stimulate de Luna Plină din data de 31 este tocmai cea a vitalității voastre, nu este de mirare dacă organismul vostru răspunde prompt acestei lunații. Poate că veţi întâmpina greutăţi în ceea ce privește odihna și veţi gestiona destul de greoi energiile acestui eveniment astral. Totuși, nu vă descurajaţi, căci vă aflaţi printre privilegiații acestei săptămâni.


Horoscop 27 iulie - 2 august 2015, Peşti:

Luna Plină din data de 31 interconectează casele sănătății din horoscopul vostru general, cu specificarea că, în cazul vostru, efectele acestui eveniment astral influențează cu precădere pe cea a bunăstării voastre mentale. Nu vă prea convine în mod normal să vă simţiţi diferiţi de ceilalți, dar cu această ocazie, ar fi bine să conştientizaţi că tocmai acest lucru vă face speciali. Apreciaţi-vă cu totul!


Horoscop august 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS