Horoscop Urania zilnic: marţi, 9 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 9 iunie 2015


Horoscop 9 iunie 2015, Berbec:

Începutul zilei de azi pare să fie unul mai dificil pentru nativii născuţi în zodia Berbec; vă este greu să discutaţi cu persoanele din jurul vostru fără a intra în polemici sau chiar certuri dureroase. Cel mai bine este să încercaţi să vă axaţi pe sarcinile profesionale care nu au nevoie de interacţiune cu colegii de muncă.


Horoscop 9 iunie 2015, Taur:

Sunteţi pe drumul cel bun în ceea ce priveşte proiectele personale; totul se desfăşoară conform planului, iar succesul este chiar mai aproape decât credeaţi. După orele prânzului aveţi câteva idei foarte bune pe care vă recomand să le puneţi în aplicare cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 9 iunie 2015, Gemeni:

O întâlnire cu şefii sau partenerii de afaceri poate reprezenta o rampă de lansare în carieră. Aveţi multe idei foarte bune, trebuie doar să ştiţi cum să le puneţi în valoare. Încercaţi să daţi dovadă de profesionalism şi maturitate; de asemenea, contează foarte mult să fiţi voi înşivă.


Horoscop 9 iunie 2015, Rac:

Ziua de marţi începe cu dreptul pentru nativii născuţi în zodia Rac; este posibil să primiţi o sumă de bani de la un partener de afaceri. Vă gândiţi serios să faceţi o investiţie importantă, însă încă sunteţi nesiguri pe ce drum vreţi să mergeţi. Aveţi răbdare şi nu luaţi încă o decizie finală; consultaţi-vă cu persoanele din jurul vostru.


Horoscop 9 iunie 2015, Leu:

După câteva zile liniştite, ziua de astăzi este tocmai bună pentru a reveni la sarcinile şi problemele profesionale. Sunteţi foarte atenţi în discuţiile cu partenerii şi puteţi încheia o colaborare foarte interesantă, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.


Horoscop 9 iunie 2015, Fecioară:

Săptămâna aceasta va fi una mai dificilă pentru voi; astăzi sunteţi nevoiţi să faceţi o alegere importantă, care vă poate schimba în mod radical viitorul. Persoanele din jurul vostru nu vă susţin, însă primiţi ajutor din partea astrelor. Este timpul să fiţi fericiţi, luptaţi pentru visele voastre.


Horoscop 9 iunie 2015, Balanţă:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi intenţionaţi să rămâneţi aşa tot restul zilei. În relaţia cu partenerul de cuplu lucrurile par să se îndrepte, iar problemele să dispară. Poziţia planetelor vă ajută să faceţi alegeri foarte bune şi pe plan profesional.


Horoscop 9 iunie 2015, Scorpion:

Ziua de marţi nu începe tocmai bine pentru nativii născuţi în zodia Scorpion. Şefii au multă treabă cu voi, aşa că sunteţi nevoiţi să vă amânaţi sau chiar anulaţi planurile pe care le aveaţi pregătite pentru această perioadă. Urmează să plecaţi într-o călătorie de afaceri alături de un partener de muncă.


Horoscop 9 iunie 2015, Săgetător:

Conjunctura astrală de astăzi favorizează viaţa profesională; sunteţi foarte activi şi aveţi multă inspiraţie, aşa că vă este uşor să găsiţi soluţii rapide chiar şi pentru cele mai dificile probleme. După orele prânzului vi se oferă şansa de a vă ocupa de un proiect major, care vă poate aduce schimbări importante în carieră.


Horoscop 9 iunie 2015, Capricorn:

De ceva timp nu vă mai găsiţi liniştea şi simţiţi că vă îndepărtaţi de ceea ce sunteţi cu adevărat; vă gândiţi serios că este timpul să faceţi câteva schimbări pe plan personal, însă încă vă este teamă să nu îi dezamăgiţi pe cei din jurul vostru. O persoană dragă vă oferă un sfat important, care vă ajută să vă regăsiţi.


Horoscop 9 iunie 2015, Vărsător:

Această perioadă a fost una mai complicată pentru voi, cu multe schimbări şi probleme destul de dificile. Iată că timpul trece şi totul revine la normal. Este momentul să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei sentimentale; partenerul de cuplu poate avea nevoie de ajutorul vostru.


Horoscop 9 iunie 2015, Peşti:

Ziua de 9 iunie începe cu dreptul pentru nativii născuţi în zodia Peşti. După o perioadă mai dificilă, iată că soarele pare să apară şi pe strada voastră. Vă gândiţi serios să faceţi câteva schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa profesională, însă încă nu ştiţi pe ce drum să o apucaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS