Horoscop Urania săptămânal: 8-14 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 8-14 iunie 2015


Horoscop 8-14 iunie 2015, Berbec:

Zilele de 8 şi 9 ar putea să vină ca o provocare pentru bunăstarea voastră la nivel fizic. În principiu, nu veţi avea motive să vă faceţi griji dacă aţi încerca să vă reglaţi programul de masă și aţi reduce din consumul de sare, zahăr și grăsimi. Totuși, există pericolul să o daţi în ipohondrie, acordând o prea mare importanță unor simple junghiuri sau experimentând simptome ireale.


Horoscop 8-14 iunie 2015, Taur:

În zilele de 10 și 11, sănătatea urcă în fruntea priorităților astrelor și nu ar fi rău să îi dedicaţi și voi mai mult din atenția voastră. Din câte se pare, treceţi printr-o perioadă destul de tulbure, dar dacă v-aţi strădui să adoptaţi o alimentație și un stil de viață echilibrate, aceasta nu îşi va pune amprenta pe sănătatea voastră fizică. Încercaţi să rămâneţi liniştiţi, chiar și atunci când totul o ia razna!


Horoscop 8-14 iunie 2015, Gemeni:

Dedicaţi acest weekend reconectării cu sinele și reîncărcării bateriilor. S-ar putea totuși să fiţi tentaţi să nu vă menajaţi, probabil pentru că v-aţi propus să faceţi vizite prietenilor sau să vă invitaţi rudele apropiate la masă, dar nu faceţi pe amfitrionii dacă rezervele voastre de energie sunt la pământ. Scuzaţi-vă, reprogramaţi aceste planuri și petreceţi mai mult timp cu voi înşivă.


Horoscop 8-14 iunie 2015, Rac:

Nu daţi curs tentației de a aștepta cu mâinile în piept ca situațiile complicate să se simplifice în ziua de 9. În loc să vă petreceţi toată ziua întrebându-vă ce aţi făcut să meritaţi ce vi se întâmplă acum, aţi putea să vedeţi cum puteți să întoarceţi lucrurile în favoarea voastră din nou. Depinde de voi dacă vi se schimbă norocul sau nu!


Horoscop 8-14 iunie 2015, Leu:

S-ar putea ca în ziua de 9 să vă încerce unele temeri și neliniști legate de viitor, de evoluția unor proiecte de grup sau planuri de lungă durată în care aţi investit timp, energie și bani sau care privesc buna credință a unor prieteni. Decât să vă faceţi scenarii care pot, în aceeași măsură, să se împlinească sau nu, mai bine lăsaţi timpul să îşi facă treaba și să vă demonstreze cum stau lucrurile.


Horoscop 8-14 iunie 2015, Fecioară:

Din câte se pare, vă începeţi săptămâna cu energie maximă, gata să vă suflecaţi mânecile și să vă puneţi pe treabă. Deși sunteţi energici și plini de viață, aveţi mare grijă cum vă gestionaţi forțele. Există riscul să le împrăştiaţi pe toate fronturile și să nu realizaţi mare lucru, rămânând vlăguiţi mult prea devreme. Focalizaţi-vă eforturile într-o singură direcție și totul va fi bine!


Horoscop 8-14 iunie 2015, Balanţă:

În zilele de 8 şi 9 iunie, s-ar putea să fiţi ceva mai critici cu voi înşivă decât de obicei. Nu este rău să aveţi standarde ridicate în ceea ce vă privește, dar din câte se pare, ale voastre riscă să fie de-a dreptul nerealizabile. Fiţi mai înţelegători cu voi înşivă, asumaţi-vă faptul că este omenesc să mai faceţi greșeli și că uneori se întâmplă să nu aveţi o zi tocmai bună. Autocritica este favorabilă până la un punct!


Horoscop 8-14 iunie 2015, Scorpion:

Eforturile voastre se îndreaptă în zilele de 10 şi 11 către atingerea echilibrului emoțional, dar vă recomand să nu vă aşteptaţi ca lucrurile să meargă ca pe roate. Universul vostru interior este, de regulă, unul schimbător și contradictoriu, iar dacă la această stare de a fi se mai adaugă și sursele de stres și presiune exterioare, aţi putea avea de-a face cu o multitudine de provocări. Faceţi-le față!


Horoscop 8-14 iunie 2015, Săgetător:

S-ar părea că întregul weekend s-ar putea să vă găsiţi în toane proaste. Socializarea nu mai are gust, nu vă mai bucură compania unor persoane cu care altădată vă făcea plăcere să petreceţi timp, preferând să staţi mai mult de unii singuri, acompaniaţi de gândurile și trăirile interioare. Faceţi un exercițiu de voință, ieşiţi din locuinţă și nu persistaţi în această stare de spirit ce nu vă caracterizează.


Horoscop 8-14 iunie 2015, Capricorn:

Dacă se întâmplă ca sănătatea voastră să nu se încadreze în limitele normale în ziua de 9 iunie, evitaţi să vă asociaţi simptomele cu anumite afecțiuni utilizând Internetul sau cunoștințele vreunui apropiat care nu are altă ocupație decât să îşi dea cu părerea. De asemenea, vă recomand să nu vă administraţi doctorii după ureche. Puteți fi alergici la un compus și să nu ştiţi acest lucru!


Horoscop 8-14 iunie 2015, Vărsător:

În zilele de 8 şi 9 aţi putea fi tentaţi să treceţi chestiunile privitoare la propria intimitate prin filtrul rațiunii, deși ştiţi bine că lucrurile acestea ar trebui făcute și simțite, nu trecute prin sita intelectului. Deși nu vă este tocmai ușor, lăsaţi-vă purtaţi de val și nu le priviţi dintr-o perspectivă tehnică, așa cum obişnuiţi să o faceţi de obicei. Fiţi spontani, faceţi ceva nebunesc, trăiţi clipa!


Horoscop 8-14 iunie 2015, Peşti:

Dacă aţi început să faceţi mai multă mişcare în ultima vreme, s-ar putea să observaţi rezultatele muncii din sala de gimnastică lunea aceasta, nu doar la aspectul fizic, ci și la nivelurile de energie de care dispuneţi. În cazul în care nu aţi reușit să vă desprindeţi de stilul de viață sedentar, gândiţi-vă ce tip de exerciții vi s-ar potrivi și luaţi-vă angajamentul de a începe antrenamentele de lunea aceasta!


Horoscop iunie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS