Horoscop Urania săptămânal: 6-12 iulie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 6-12 iulie 2015


Horoscop 6-12 iulie 2015, Berbec:

Din câte se pare, zilele de 6 și 9 este posibil să vă prindă cu nivelurile de energie la cote scăzute sau poate că doar nu aveţi dispoziţia necesară pentru a face față agitației și aglomerației cotidiene. Încărcaţi-vă bateriile stând mai mult timp cu cei apropiaţi, petrecându-vă timpul liber la umbra unui copac pe malul unei ape sau lăsaţi-vă mintea să zburde cât colo citind ceva plăcut!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Taur:

În zilele de 7 şi 8 se pot produce evenimente care să permită furiei voastre înăbușite să iasă la suprafață. Iar cum rareori se întâmplă să vi se umple paharul și să manageriaţi corect tensiunea interioară, vă recomand să vă luaţi măsuri de precauție pentru a evita răbufnirile. Aţi putea face sport pentru a elimina energiile reziduale într-un mod care vă aduce reale beneficii!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Gemeni:

Intervalul de zile 9-11 s-ar putea să vă găsească scăldându-vă în ape străine, neputincioşi de a vă simți bine în propria piele. Drept urmare, este posibil să fiţi neobişnuiţi de refractari la nou, fie că este vorba despre situații sau persoane cu care nu v-aţi mai întâlnit până acum, fapt care nu vă stă în caracter. Nu ar strica să vă alintaţi mai mult în aceste zile fără să vă simţiţi deloc vinovaţi!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Rac:

Se pare că doar ziua de 12 iulie nu vă găsește în cea mai bună formă, în restul săptămânii vă menţineţi nivelul de energie la cote destul de înalte. Atâta timp cât în zilele de 6, 8 şi 9 credeţi că lucrurile se vor rezolva în favoarea voastră, chiar așa va fi. Puterea voastră de vizualizare poate face minuni în aceste zile. Bazaţi-vă în aceeași măsură și pe intuiție și ascultaţi-vă cu atenție vocea interioară!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Leu:

Ziua de 6 s-ar putea să vă prindă în ofsaid la capitolul sănătate. Poate că vă deranjează stomacul din pricina unor griji sau nevoi presante pe care nu le puteți satisface pentru moment sau vă supără o durere de spate chiar când vă așteaptă o alergătură intensă de colo-colo. Destăinuiţi-vă unui apropiat. Nu scăpaţi doar de piatra de pe inimă, ci și de disconfort!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Fecioară:

Emoțional vorbind, zilele de 7 şi 8 s-ar putea să fie cele mai solicitante. Nu puține se prefigurează a fi momentele în care vă veţi enerva foarte tare și nu rareori motivul va fi unul care are o legătură sau alta cu partenerul de viață sau afaceri, banii sau viața personală. Poate nu ar fi cazul să abordaţi subiecte sensibile care ar putea să vă dea vouă și celorlalți, de furcă.


Horoscop 6-12 iulie 2015, Balanţă:

În zilele de 6 şi 8 iulie, forma voastră fizică și mentală depind în mare măsură de felul în care vi se derulează treburile la serviciu. Aparent, vă afectează și dincolo de pragul ușii biroului parcursul vostru profesional, ceea ce înseamnă că acum aveţi mai multe motive să performați la înălțime. Amintiţi-vă totuși să nu vă extenuaţi. Altfel, nu faceţi altceva decât să nimeriţi din lac în puț!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Scorpion:

Zilele de 7 şi 8 par să vină ca o provocare la capitolul sănătate, dar din câte se pare, nu urmăresc să vă cadorisească cu o afecțiune menită să vă pună pe margine câteva zile. Ba dimpotrivă, dispuneţi de rezerve considerabile de energie pe care însă puteți risca să le epuizaţi pe fleacuri, suprasolicitându-vă. Folosiţi-vă de ele cu cap, astfel încât să nu vă extenuaţi înainte de weekend!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Săgetător:

Din ziua de 9 până în ziua de 11, pare-se că nu vă prea arde să faceţi mișcare. Ba din contră, păreţi să fiţi mai comozi decât de obicei, interesaţi mai curând de a vă răsfăța papilele gustative decât de a vă urmări atent aportul caloric. Nu strică să vă faceţi de cap din când în când culinar vorbind, dar cel puțin în aceste zile, evitaţi să faceţi excese de orice natură. S-ar putea să vă pice mai mult rău decât bine!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Capricorn:

În ziua de 12 s-ar putea să resimţiţi febra zilelor agitate de săptămâna aceasta. Poate că vă pricopsiţi cu un disconfort la nivelul încheieturilor mâinii sau cu junghiuri la articulația cotului ori a umărului. În orice caz, puțină odihnă și un program de weekend mai aerisit vă pot ajuta să evitați eventualele neplăceri la capitolul sănătate. Încercaţi să fiţi realişti cu privire la capacitățile voastre fizice!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Vărsător:

Aparent, ziua de 6 este și aceea care vă aduce încercări în ceea ce privește forma fizică și mentală. Felul în care gândiţi, dar mai ales percepeţi provocările de care aveţi parte perioada aceasta are un impact considerabil asupra modului în care vă simţiţi și vă recuperaţi, în cazul în care sunteţi în convalescență. Nu transformaţi totul într-o dramă și priviţi viitorul cu mult optimism!


Horoscop 6-12 iulie 2015, Peşti:

Astrele nu trag semnale de alarmă privitoare la sănătate săptămâna aceasta, dar acest lucru nu înseamnă că vă puteți lăsa pe tânjeală fără niciun risc. Zilele de 6, 8 și 9 vă îndeamnă la visare, iar cum voi aveţi o fire care se lasă cu ușurință purtată de val, nu lăsaţi peisajul să vă fure în defavoarea lucrurilor care chiar contează. Este important să ţineţi cont de priorități zilele acestea!


Horoscop Urania iulie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS