Horoscop Urania săptămânal: 15-21 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 15-21 iunie 2015


Horoscop 15-21 iunie 2015, Berbec:

Luna Nouă din data de 16 se formează în casa comunicării din horoscopul vostru general, motiv pentru care multe dintre nemulțumirile pe care le-aţi avea cu voi înşivă sau cu persoanele din jurul vostru și-ar putea găsi rezolvarea săptămâna aceasta dacă v-aţi pune în minte să le verbalizaţi deschis, pe un ton calm. Controlaţi-vă ieșirile și problema va fi pe jumătate rezolvată. Depinde doar de voi!


Horoscop 15-21 iunie 2015, Taur:

Deși astrele nu dau semne că ar fi probleme de sănătate, nu înseamnă că aveţi toate motivele să respiraţi uşuraţi. Reţineţi că în ziua de 15 iese Saturn din casa intimității voastre și se ține departe de ea pentru vreo trei luni, ceea ce înseamnă că puteți rezolva eventualele inconveniente pe acest plan fără să-i mai simţiţi răsuflarea în ceafă. Profitaţi de ocazie!


Horoscop 15-21 iunie 2015, Gemeni:

Luna Nouă din data de 16 ocupă tocmai casa personalității voastre, prilej numai bun să schimbaţi ceva la înfățișarea voastră, la felul în care vă prezentaţi în societate și la modul în care vă doriţi să vă perceapă ceilalți. Totuși, aceste schimbări nu vor avea un impact pozitiv doar pe plan social, ci vă oferă ocazia să vă priviţi într-o lumină nouă. Puneţi-vă în valoare calitățile fizice și morale!


Horoscop 15-21 iunie 2015, Rac:

Propuneţi-vă ca, odată cu Luna Nouă din ziua de 16 iunie, să mai tăiaţi din scenariile rupte de realitate pe care vi le faceţi uneori, să nu vă mai lăsaţi gândul să zboare la trecut ori greșelile comise cândva și să încetaţi să vă mai puneţi tot felul de întrebări. În sufletul vostru, ştiţi că nu vă fac bine, ba dimpotrivă, deci ascultaţi-vă vocea interioară și lăsaţi-vă purtaţi de val. Veţi observa că dă rezultate!


Horoscop 15-21 iunie 2015, Leu:

Luna Nouă din ziua de 16 se formează în casa speranțelor de viitor și chiar dacă se încurajează visarea pe fondul acestei lunații, vă recomand să nu vă pierdeţi în reverii. Încercaţi să rămâneţi concentraţi, să vă setaţi așteptări realizabile și cel mai important, să nu trăiţi în/doar pentru viitor. Este important să valorificaţi momentul actual pentru a face progrese cu planurile pe termen lung.


Horoscop 15-21 iunie 2015, Fecioară:

Luna Nouă din data de 16 se perfectează în casa reputației din horoscopul vostru general, semn că nu ar fi rău să lăsaţi lumina reflectoarelor să bată în direcția voastră săptămâna aceasta. De obicei, nu vă place să ieşiţi în evidență, dar de anul trecut încoace, Jupiter a tot încercat să vă scoată la lumină și să vă arate că nu este chiar rău să fiţi în centrul atenției. Nu vă împotriviţi și bucuraţi-vă de atenția oferită!


Horoscop 15-21 iunie 2015, Balanţă:

Luna Nouă din ziua de 16 ocupă casa filozofiei de viață din horoscopul vostru general, semn că a venit momentul să vă reevaluaţi valorile și principiile după care vă ghidaţi. Sunt favorizate cursurile de dezvoltare personală și călătoriile în locurile sfinte care vă pot ajuta să vă reconectaţi la vibrația voastră interioară. Dacă aveţi nevoie de călăuzire, apelaţi la duhovnicul vostru.


Horoscop 15-21 iunie 2015, Scorpion:

Luna Nouă din data de 16 este găzduită de casa intimității din horoscopul vostru general, semn că s-ar dori ca săptămâna aceasta să îi aduceţi la cunoştinţa partenerului dorințele și nevoile voastre emoționale. S-ar putea ca intuiția lui/ei să nu fie la fel de ascuțită ca și a voastră și să nu îşi dea seama ce anume vă lipsește decât dacă îi spuneţi direct. Deschiderea voastră îl va surprinde!


Horoscop 15-21 iunie 2015, Săgetător:

Chiar dacă astrele nu trag semnale de alarmă în ceea ce privește sănătatea voastră săptămâna aceasta, revenirea lui Saturn în casa subconștientului vostru din data de 15 s-ar putea să vă lase un gust amar. Multe dintre problemele cu care v-aţi luptat pe frontul interior în ultimii trei ani revin în peisaj pentru încă trei luni. Totuși, acum ştiţi cum trebuie să le abordaţi fără să mai suferiţi!


Horoscop 15-21 iunie 2015, Capricorn:

Luna Nouă din ziua de 16 ocupă tocmai casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, semn că plămânii, respectiv mâinile s-ar putea să fie ținta eventualelor mici accidente. Lăsaţi planurile care presupun să schimbaţi aerul pe altădată și nu vă aruncaţi în activități care necesită dibăcie și îndemânare. Coordonarea ochi-mână nu este punctul forte momentan!


Horoscop 15-21 iunie 2015, Vărsător:

În zilele de 17 şi 18 iunie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul vostru general, motiv pentru care se dorește să nu internalizaţi emoțiile puternice care v-ar putea încerca în aceste zile. În caz contrar, s-ar putea să vă pricopsiţi cu dureri de stomac aparent inexplicabile care, cel mai probabil, nu au o cauză exterioară, ci psihosomatică. Asumaţi-vă ceea ce simţiţi și astfel vă puneţi la adăpost!


Horoscop 15-21 iunie 2015, Peşti:

Luna Nouă din data de 16 se formează în casa familiei, a fundației voastre emoționale. Comunicarea deschisă și disponibilitatea către dialog v-ar putea ajuta să soluţionaţi anumite episoade din copilărie care și-au pus amprenta asupra voastră sau care încă vă impun comportamentul în anumite situații.


Horoscop iunie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS