Horoscop Urania zilnic: luni, 4 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 4 mai 2015


Horoscop 4 mai 2015, Berbec:

În cursul zilei de luni veţi fi invitaţi de către o persoană dragă vouă la un eveniment important; chiar dacă aveaţi alte planuri pentru această perioadă, nu vă va fi dificil să le anulaţi sau amânaţi. Seara se anunţă a fi una foarte interesantă, mai ales dacă sunteţi singuri.


Horoscop 4 mai 2015, Taur:

Aceasta va fi probabil cea mai interesantă perioadă din acest an pentru Tauri; vă aşteaptă foarte multe schimbări şi nu vă este teamă de compromisuri. Vreţi doar să vă vedeţi visurile îndeplinite şi aţi merge până în pânzele albe pentru asta. Seara se anunţă una liniştită, chiar plictisitoare.


Horoscop 4 mai 2015, Gemeni:

În prima parte a zilei de azi aveţi posibilitatea să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de puţin timp de unii singuri; după orele prânzului, multe se vor schimba. Cel mai probabil o persoană dragă va veni la voi cu o problemă complicată şi sunteţi nevoiţi să o ajutaţi indiferent de situaţie.


Horoscop 4 mai 2015, Rac:

În cursul zilei de 4.05.2015 vă ocupaţi de problemele profesionale; după o perioadă foarte liniştită, acum este timpul să vă întoarceţi la treburile voastre. Din fericire, sunteţi cu zâmbetul pe buze întreaga zi şi nimic nu vă poate schimba starea de dispoziţie. Vă este uşor să vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi.


Horoscop 4 mai 2015, Leu:

V-aţi săturat de toate problemele de la locul de muncă şi consideraţi că este timpul să faceţi o schimbare; aveţi încredere în voi şi nu vă este teamă să faceţi compromisuri. Din fericire, aceasta este o zi cu multe oportunităţi interesante, de care puteţi profita. O persoană dragă vă poate face o ofertă interesantă.


Horoscop 4 mai 2015, Fecioară:

Ziua de luni este una foarte relaxantă pentru voi; aveţi ocazia să vă relaxaţi şi chiar să petreceţi clipe frumoase alături de persoanele dragi din viaţa voastră. Spre seară este posibil să primiţi o vizită neaşteptată de la cineva din trecut; multe amintiri vor ieşi la suprafaţă.


Horoscop 4 mai 2015, Balanţă:

Ultima perioadă a fost una foarte bună în ceea ce priveşte planul profesional; aţi avut foarte multe colaborări la proiecte destul de importante, care v-au adus multe beneficii financiare. V-aţi obişnuit aşa, însă trebuie să ştiţi că nu va fi astfel tot timpul. Este necesar să ştiţi să vă gestionaţi finanţele.


Horoscop 4 mai 2015, Scorpion:

Astăzi aveţi posibilitatea de a vă ocupa de relaţia cu partenerul de cuplu; este un moment foarte bun pentru a avea o discuţie importantă în ceea ce priveşte viitorul relaţiei voastre. În cazul în care sunteţi singuri, astrele vă vin în ajutor. Spre seară este posibil să întâlniţi o persoană interesantă.


Horoscop 4 mai 2015, Săgetător:

Sunteţi hotărâţi să faceţi câteva schimbări importante pe plan profesional, însă se pare că aţi ales cea mai nepotrivită perioadă pentru aceste modificări. Astrele nu sunt deloc în favoarea voastră şi oricât de mult aţi încerca, rezultatele nu vă vor mulţumi. Aveţi răbdare, va veni şi timpul vostru.


Horoscop 4 mai 2015, Capricorn:

Veţi petrece prima parte a zilei de unii singuri; va fi o perioadă foarte bună pentru a vă face ordine în gânduri şi pentru a face schimbările de care aveţi nevoie pentru a fi fericiţi şi liniştiţi. După orele prânzului este posibil să revedeţi o persoană dragă, cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp.


Horoscop 4 mai 2015, Vărsător:

Relaţia cu partenerul de cuplu pare să fie pe un drum plin de obstacole; din fericire, treceţi printr-o perioadă în care sunteţi foarte liniştiţi sufleteşte şi aveţi răbdare cu persoanele din jurul vostru. Decideţi să îi mai daţi o şansă relaţiei, însă vreţi ca amândoi să depuneţi efort pentru a fi fericiţi.


Horoscop 4 mai 2015, Peşti:

Această perioadă este una destul de încărcată pentru voi; au loc numeroase schimbări la locul de muncă, iar voi sunteţi nevoiţi ca de fiecare dată să vă adaptaţi acestor modificări. Vă este dificil să ţineţi pasul cu noutăţile, însă faceţi tot posibilul; şefii sunt mulţumiţi de modul în care vă descurcaţi.


S-ar putea să vă placă şi → horoscop Urania săptămânal: 4-10 mai 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS