Horoscop Urania zilnic: vineri, 29 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 29 mai 2015


Horoscop 29 mai 2015, Berbec:

Ziua de azi vine la pachet cu multă voie bună pentru nativii Berbeci; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi cu zâmbetul pe buze şi aşa veţi rămâne întreaga zi. După orele prânzului astrele favorizează relaţiile cu persoanele apropiate din jurul vostru. Vă este uşor să comunicaţi şi să vă faceţi înţeleşi.


Horoscop 29 mai 2015, Taur:

Dacă până acum aţi fost într-o luptă continuă cu persoanele din jurul vostru, iată că lucrurile încep să se aranjeze foarte bine pentru voi. Relaţia cu oamenii dragi se îmbunătăţeşte considerabil. Pe plan profesional, perioada prin care treceţi acum este probabil cea mai bună pentru schimbări şi parteneriate.


Horoscop 29 mai 2015, Gemeni:

Ziua de vineri nu este tocmai bună pentru viaţa personală; este posibil să fiţi conduşi de emoţii puternice, care nu vă vor permite să luaţi deciziile potrivite pentru voi. Încercaţi să evitaţi întâlnirile cu partenerii de afaceri sau discuţiile serioase cu persoanele dragi.


Horoscop 29 mai 2015, Rac:

Vă este foarte uşor să comunicaţi cu apropiaţii, însă sinceritatea voastră poate provoca anumite rupturi în viaţa personală. Uneori părerile ar trebui ţinute doar pentru voi deoarece, fără să vreţi, puteţi ajunge să răniţi persoane dragi, la care chiar ţineţi.


Horoscop 29 mai 2015, Leu:

Vă este foarte uşor să vă ocupaţi de viaţa profesională; încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi voioşi şi puşi pe treabă. Rămâneţi cu această stare de optimism întreaga zi. Încercaţi să evitaţi discuţiile directe deoarece puteţi ajunge la un conflict cu persoanele dragi din cauza încăpăţânării acestora.


Horoscop 29 mai 2015, Fecioară:

Astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra problemelor profesionale; sunteţi foarte liniştiţi şi vă păstraţi calmul chiar şi în cele mai dificile situaţii. Spre seară este posibil să faceţi câteva cumpărături pentru redecorarea casei; nu cheltuiţi mai mult decât vă puteţi permite.


Horoscop 29 mai 2015, Balanţă:

Vă aşteaptă foarte multe proiecte şi sarcini de care doar voi trebuie să vă ocupaţi; din păcate, astrele nu vă ajută deloc astăzi. Vă este foarte greu să vă concentraţi şi puteţi lua câteva decizii nepotrivite, care vă pot schimba radical viitorul. Aveţi mare grijă şi pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu începe să scârţâie.


Horoscop 29 mai 2015, Scorpion:

Astăzi trebuie să luaţi decizii foarte bune pentru viitorul vostru; în întreprinderile personale care necesită un efort foarte mare trebuie să ştiţi să acţionaţi rapid, fără a pierde vreun moment important. Inspiraţia se poate risipi imediat, aşa că profitaţi acum de ea.


Horoscop 29 mai 2015, Săgetător:

Ziua de vineri va fi una destul de încărcată; astrele nu ţin cu voi, însă toate obstacolele pe care le întâlniţi vă încurajează să încercaţi să fiţi şi mai puternici. Rămâneţi concentraţi pe problemele voastre şi observaţi că, la final, obţineţi ceea ce vă propuneţi. Seara va fi una liniştită.


Horoscop 29 mai 2015, Capricorn:

În această săptămână sunteţi foarte veseli şi optimişti în ceea ce priveşte relaţia sentimentală; treceţi printr-o perioadă frumoasă pe plan sentimental şi încercaţi să luptaţi pentru a rămâne aşa tot timpul. Totuşi, încercaţi să nu vă îndepărtaţi prea mult de persoanele dragi din viaţa voastră.


Horoscop 29 mai 2015, Vărsător:

Ziua de 29 nu este una deloc uşoară, însă încăpăţânarea voastră vă ajută să treceţi peste orice problemă pe care o întâmpinaţi. Rămâneţi concentraţi asupra vieţii profesionale şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor; şefii vor aprecia foarte mult îndârjirea voastră.


Horoscop 29 mai 2015, Peşti:

Prima parte a zilei de vineri va fi foarte bună pentru viaţa profesională; vă îndreptaţi atenţia asupra problemelor pe care le aveţi de rezolvat. După orele prânzului vă descurcaţi de minune în relaţiile cu persoanele apropiate din viaţa voastră. Aveţi oportunitatea de a rezolva câteva conflicte din trecut.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS