Horoscop Urania săptămânal: 25-31 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 25-31 mai 2015


Horoscop 25-31 mai 2015, Berbec:

Din câte se pare, în intervalul de zile 27-27 astrele ar putea să vă pună la încercare forma fizică și cea mentală. Ceva mai multă grijă în privința alimentației și puțină mișcare ar trebuie să vă țină departe de eventualele probleme. Nu tresăriţi la orice junghi și nu vă alarmaţi din nimicuri. Abia dacă simptomele persistă o zi întreagă înseamnă că aveţi motive să vă puneţi semne de întrebare.


Horoscop 25-31 mai 2015, Taur:

Lunea aceasta, evitaţi situațiile în care cineva ar putea să vă atingă coarda sensibilă. În caz contrar, riscaţi să vărsaţi în capul lui/ei toate frustrările și nemulțumirile pe care le-aţi internalizat de ceva vreme încoace. Paharul s-ar putea să fie plin de dă peste el și nu este nevoie ca cineva să vă spună prea multe pentru a vă spune of-ul într-un fel care nu vă face deloc cinste. Fiţi calmi și aveţi răbdare!


Horoscop 25-31 mai 2015, Gemeni:

Zilele de weekend, adică 30 și 31 mai, s-ar putea dovedi a fi cele în care randamentul și forma voastră fizică nu se ridică la standardele obișnuite. Poate că vă simţiţi storşi de energie, obosiţi, surmenaţi, incapabili să mai stoarceţi încă un strop de vlagă pentru a vă onora aranjamentele sociale. O cură scurtă de detoxifiere v-ar putea ajuta să vă încărcaţi bateriile și să vă puneţi pe picioare.


Horoscop 25-31 mai 2015, Rac:

Hipersensibilitatea cu care vă cadorisesc astrele lunea aceasta v-ar putea face excesiv de vulnerabili în fața criticilor şefilor, tatălui sau figurilor autoritare din familie. Dacă în restul săptămânii vă aşteptaţi ca soluția problemelor voastre să cadă din cer, sunteţi pasibili de o dezamăgire. Preluaţi frâiele situațiilor complicate și tăiaţi nodul gordian dacă nu reuşiţi să descurcaţi ițele!


Horoscop 25-31 mai 2015, Leu:

Dacă vă simţiţi apreciaţi insuficient sau ignoraţi lunea aceasta, este posibil să adoptaţi o atitudine tranșantă în raport cu ceilalți, privind viața în alb și negru. Gândiţi-vă la faptul că poate vi se oferă mai multă atenție decât aveţi voi impresia, dar se întâmplă ceva cu voi de nu o percepeţi. Mai există și tonuri de gri, dar este nevoie să vă îndepărtaţi de subiectivism pentru a le putea vedea.


Horoscop 25-31 mai 2015, Fecioară:

În zilele de 30 şi 31 mai, nu luaţi în tragic tot ce ceea ce se aude, fie că este vorba de vești, zvonuri, bârfe sau cârcoteli. Este adevărat că nu vă place să ieşiţi în evidență în acest fel, dar poate că, la un moment dat și voi aţi aplicat același tratament unora. Mai devreme sau mai târziu, roata se întoarce și nu este plăcut să vi se plătească cu aceeași monedă. Nu judecaţi pentru a nu fi judecaţi!


Horoscop 25-31 mai 2015, Balanţă:

Dacă necesitaţi un consult medical, indiferent de natura lui și de segmentele de corp vizate, astrele vă recomandă să îl programaţi luni. Din această zi încolo, medicul este pasibil de erori în diagnosticarea afecțiunii sau există riscul să vi se ofere indicații care pot agrava starea în care vă regăsiţi. De nu aveţi de ales, asiguraţi-vă că vă interesaţi care ar fi o a doua părere. Informaţi-vă!


Horoscop 25-31 mai 2015, Scorpion:

Nu vă aşteptaţi ca medicul să vă ia cu mâna durerile lunea aceasta dacă îi faceţi o vizită la cabinet. Sfaturile voastre trebuie urmate îndeaproape, asigurându-vă că vă acordaţi singuri cele mai bune îngrijiri. Bunăstarea voastră fizică depinde de capacitatea voastră de a vă admite că aveţi nevoie de o mână de ajutor. Dacă vă menajaţi în prima parte a săptămânii nu înseamnă că daţi dovadă de slăbiciune!


Horoscop 25-31 mai 2015, Săgetător:

În zilele de 30 şi 31 mai, s-ar putea să nu vă găsiţi în cea mai bună formă mentală. Deși sunteţi persoane optimiste și vesele, s-ar putea să vă năpădească gândurile de tot felul, ajungând astfel cu un picior în groapa melancoliei și a nostalgiei. Este important să vă înconjuraţi de oameni pozitivi și să vă îndeletniciţi cu activități care vă fac plăcere pentru a rezista acestei tendințe. Depinde de voi!


Horoscop 25-31 mai 2015, Capricorn:

După data de 25 se remarcă strânsa legătură dintre felul în care comunicaţi, ce anume vi se transmite, până la urmă modul în care interacţionaţi cu ceilalți și gradul vostru de bunăstare fizică. Atunci când lansaţi anumite lucruri în Univers verbalizându-le, asumaţi-vă întru-totul ceea ce spuneţi pentru că se pot întoarce în direcția voastră ca un bumerang. Acordaţi mai multă atenție acestui aspect!


Horoscop 25-31 mai 2015, Vărsător:

Forma voastră fizică s-ar putea să fie ceva mai delicată luni, vulnerabilă schimbărilor atmosferice, energiilor persoanelor cu care veniţi în contact și vibrațiilor locurilor pe care le frecventaţi. Dacă vă simţiţi în vreun fel încolţiţi în această zi, s-ar putea să scăpaţi porumbelul și să spuneţi lucruri pe care să le regretaţi mai târziu. Dacă nu sunteţi în apele voastre nu înseamnă că trebuie să înecaţi corăbiile tuturor!


Horoscop 25-31 mai 2015, Peşti:

Concentraţi-vă în zilele de 28 şi 29 pe echilibrarea forțelor în cuplu. În acest fel, unele probleme care țin de intimitate își pot găsi rezolvarea prin împăcarea cu sinele și cu trecutul vostru ca și cuplu. Zilele de 30 şi 31 sunt rezervate meditației și introspecției care vă pot ajuta să vă daţi seama unde vă situaţi evolutiv vorbind și încotro s-ar dori să o luaţi în viitorul apropiat.


Horoscop iunie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS