Horoscop Urania zilnic: joi, 21 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 21 mai 2015


Horoscop 21 mai 2015, Berbec:

Încă de dimineaţă va fi necesar să vă ocupaţi de foarte multe lucruri, iar timpul de care dispuneţi nu este suficient. Nu trebuie să vă alarmaţi, încercaţi să vă notaţi într-o agendă toate acele lucruri care sunt importante şi astfel veţi reuşi să vă organizaţi mai bine ziua. O persoană apropiată vă poate ajuta în anumite privinţe. După-amiază veţi avea parte de o surpriză.


Horoscop 21 mai 2015, Taur:

Astăzi vor avea loc foarte multe evenimente neprevăzute la locul de muncă, iar voi veţi fi puşi într-o situaţie destul de complicată. Încercaţi să vă păstraţi calmul şi să discutaţi cu acele persoane care vă pot ajuta. De asemenea, este posibil ca superiorii voştri să aibă anumite pretenţii de la voi, tocmai de aceea ar fi indicat să încercaţi să nu îi dezamăgiţi.


Horoscop 21 mai 2015, Gemeni:

Nu faceţi promisiuni pe care ştiţi că nu le puteţi respecta! Deşi vă place să deţineţi controlul în diferite situaţii, va fi necesar să încercaţi să vă retrageţi din anumite discuţii sau activităţi. Nu vă luaţi după tot ceea ce vor spune anumite persoane din jur. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil ca astăzi să aveţi parte de câteva surprize.


Horoscop 21 mai 2015, Rac:

Astăzi veţi simţi nevoia să faceţi tot felul de achiziţii. Indiferent că va fi vorba de câteva obiecte vestimentare sau de câteva lucruri de care aveţi nevoie în casă, veţi avea nevoie de foarte mulţi bani. Trebuie să faceţi în aşa fel încât să nu aveţi cheltuieli prea mari, altfel sunt şanse să ajungeţi la sapă de lemn.


Horoscop 21 mai 2015, Leu:

Pe parcursul acestei zile nu veţi avea motive de îngrijorare în privinţa banilor. Deşi veţi avea mai multe cheltuieli de făcut, bugetul nu vă va fi afectat. De asemenea, la muncă va fi necesar să faceţi câteva investiţii într-un proiect ce se va extinde pe o perioadă mai mare. Aveţi grijă, asociaţi-vă cu acele persoane care vă pot asigura succesul.


Horoscop 21 mai 2015, Fecioară:

Veţi începe ziua într-o stare foarte bună, astrele vor avea o influenţă puternică atât asupra vieţii voastre profesionale, cât şi asupra vieţii voastre private. Demersurile pe care le veţi face pentru a încheia o tranzacţie financiară nu vor fi suficiente. Va fi necesar să apelaţi la ajutorul unei persoane de încredere, veţi vedea că în acest fel vă va fi mult mai uşor.


Horoscop 21 mai 2015, Balanţă:

Veţi fi determinaţi să faceţi anumite gesturi, majoritatea necugetate şi la adresa unor persoane apropiate. Vă este foarte greu să rezistaţi anumitor tentaţii, însă acest lucru vă va aduce numai probleme. Încercaţi să vă implicaţi în activităţi care să vă ţină ocupaţi pentru mai mult timp, astfel veţi evita eventuale neplăceri.


Horoscop 21 mai 2015, Scorpion:

Încercaţi în zadar să vă impuneţi autoritatea în faţa acelor persoane care pur şi simplu nu vor să vă urmeze indicaţiile. Mai degrabă, încercaţi să găsiţi o cale de mijloc. Dacă ştiţi cum să le vorbiţi, în mod sigur nu veţi avea probleme. În plus, dacă vă schimbaţi atitudinea, veţi avea şanse mari să atrageţi mai multe persoane de partea voastră.


Horoscop 21 mai 2015, Săgetător:

În această dimineaţă vă veţi simţi puţin ameţiţi şi veţi avea o uşoară durere de cap, probabil din cauza stresului sau a efortului depus în ultima perioadă. Încercaţi să luaţi o mică pauză şi să vă implicaţi într-o activitate care vă va ajuta să vă relaxaţi. Dacă puteţi, învoiţi-vă câteva ore de la muncă, vă va prinde bine.


Horoscop 21 mai 2015, Capricorn:

Vă simţiţi foarte bine şi zâmbiţi fără un motiv anume! Câteva persoane din jur vor fi destul de intrigate de atitudinea pe care o afişaţi, dar nu trebuie să le daţi atenţie. Trebuie să faceţi doar ceea ce consideraţi că vă ajută să vă simţiţi bine. De asemenea, veţi reuşi să realizaţi cu uşurinţă tot ceea ce v-aţi propus pe ziua de azi.


Horoscop 21 mai 2015, Vărsător:

Este o zi foarte bună pentru a vă relaxa, nu veţi avea prea multe lucruri de făcut şi totul va decurge de la sine. Veţi avea posibilitatea să vă axaţi asupra acelor lucruri care vă fac plăcere. De asemenea, o persoană de matură va insista să petreceţi mai mult timp împreună. Nu refuzaţi această propunere, nu veţi avea nimic de pierdut.


Horoscop 21 mai 2015, Peşti:

Este o zi foarte bună pentru nativii zodiei Peşti. În mare parte preocuparea principală va fi legată de viaţa sentimentală. Influenţele astrale vă vor face să meditaţi mai mult asupra unor detalii importante şi chiar să încercaţi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră. Şansele unei reuşite în domeniul profesional sunt destul de mici astăzi, iar din acest motiv nu este indicat să vă stresaţi fără rost.


Horoscopul săptămânii.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS