Horoscop Urania săptămânal: 18-24 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 18-24 mai 2015


Horoscop 18-24 mai 2015, Berbec:

Sănătatea fizică, dar și bunăstarea voastră mentală reușesc să evite colimatorul astrelor săptămâna aceasta. Având în vedere însă că Luna Nouă din ziua de 18 se formează în semnul Taurului, vă recomand ca până în a doua parte a săptămânii să vă menajaţi regiunea gâtului. Ţineţi-vă departe de alimentele, băuturile exagerat de reci şi renunţaţi la obiceiurile nesănătoase.


Horoscop 18-24 mai 2015, Taur:

Luna Nouă din data de 18 are loc tocmai în casa personalității voastre, indiciu că ar fi indicat să schimbaţi ceva la felul în care vă prezentaţi celorlalți, fie că decideţi să aduceţi schimbări atitudinii ori înfățișării voastre. Deși nu sunteţi adeptul lor, vă recomand să vă împrospătaţi imaginea, indiferent dacă este vorba de cea socială sau fizică. Nu trebuie să implice neapărat ceva important!


Horoscop 18-24 mai 2015, Gemeni:

Luna Nouă din ziua de 18 se perfectează în casa subconștientului vostru, ceea ce înseamnă că zilele acestea s-ar putea să vă încăpăţânaţi să mergeţi la controale medicale deși nu sunteţi în cea mai bună formă sau doar stăruiţi în temerile și angoasele privind siguranța și confortul vostru material. Gândurile pesimiste atrag evenimente pe măsură, deci vizualizaţi abundența și Universul va lucra în favoarea voastră.


Horoscop 18-24 mai 2015, Rac:

Hiperactivitatea intelectuală de care aţi putea avea parte în intervalul de zile 18-20 mai, s-ar putea să vă determine să vă construiţi tot felul de scenarii ireale. Segmentele de corp sensibile tranzitelor astrale ale acestor zile sunt sistemul pulmonar și locomotor, deci evitaţi activitățile care le-ar putea suprasolicita ori vă predispun la boli.


Horoscop 18-24 mai 2015, Leu:

Din ziua de 20 până în ziua de 22 mai, se anunță cod roșu în ceea ce privește sănătatea și toanele în care vă regăsiţi. Dacă vă pricopsiţi cu dureri de stomac sau spate în acest interval, cauzele acestor neplăceri s-ar putea să nu fie neapărat de natură exterioară. Poate că vă simţiţi neglijaţi sau nu vi se oferă atenţia cuvenită și așa înțelege organismul vostru să vă transmită că are aceste nevoi.


Horoscop 18-24 mai 2015, Fecioară:

Luna Nouă din ziua de 18 are loc în casa filozofiei voastre de viață, dovadă cum că s-ar cuveni să vă reevaluaţi principiile și valorile după care vă îndrumaţi. Poate că unele dintre ele v-au răpit șansa de a profita de anumite ocazii ivite în ultima vreme ori au ajuns să nu se mai potrivească cu felul în care înţelegeţi voi acum rolul vostru pe plan social. Nu ar strica să vă reorganizaţi!


Horoscop 18-24 mai 2015, Balanţă:

Luna Nouă din data de 18 se formează pe casa intimității voastre. Dacă nu există cineva în viața voastră momentan, ar fi bine să vă puneţi lacăt pe frigider în cazul în care doriţi să vă păstraţi greutatea obişnuită. Altfel, pofta de dulce de nestăvilit s-ar putea să vă aducă prejudicii mari de imagine.


Horoscop 18-24 mai 2015, Scorpion:

Se pare că sănătatea nu se află pe lista domeniilor de viață vizate de către astre săptămâna aceasta, dar chiar și așa, preferabil ar fi să nu fiţi nepăsători. Totuși, Luna Nouă din ziua de 18 ocupă casa parteneriatelor de viață, dar și de afaceri, dovadă că relațiile interumane vă pot da de furcă săptămâna aceasta, punând presiune în plus pe nervii voştri. Încercaţi să nu vă enervaţi!


Horoscop 18-24 mai 2015, Săgetător:

Luna Nouă din ziua de 18 are loc tocmai în casa sănătății voastre fizice, semn cum că s-ar dori să vă îngrijiţi mai bine gâtul și corzile vocale în zilele următoare. În plus, se arată riscul creșterii în greutate, poate din pricina faptului că aveţi pofte mai mari la alimentele care nu vă ajută să vă menţineţi silueta. Dacă doar gustaţi și nu exageraţi cu cantitățile, nu vă faceţi probleme!


Horoscop 18-24 mai 2015, Capricorn:

În intervalul de zile 18-20 mai, astrele vă iau în vizor sănătatea, ceea ce înseamnă că în prima parte a săptămânii este bine să acordaţi mai multă atenție semnalelor pe care vi le trimite propriul organism. Vizate sunt sistemul respirator și locomotor, dar în special cel dintâi și membrele superioare, deci amânaţi sarcinile care vă predispun la boli sau mici accidente.


Horoscop 18-24 mai 2015, Vărsător:

Potrivit astrelor, durerile de spate și cele de stomac ar putea să se instaleze cândva în intervalul de zile 18-20 mai. Probabil că apar pe fondul poziției incorecte la birou, stilului de viață sedentar ori din pricina faptului că nu respectaţi mesele principale ale zilei. Se pot datora şi din cauze psihosomatice care țin de felul în care sunteţi trataţi de ceilalți.


Horoscop 18-24 mai 2015, Peşti:

Zilele de 23 şi 24 pot reprezenta o adevărată provocare pentru bunăstarea voastră fizică și mentală. Dacă vă confruntaţi cu boli cardiovasculare, gândiţi-vă dacă acestea s-au produs în urma unor activități fizice solicitante sau sunt determinate de o altă cauză. Recoltarea de analize de sânge nu este recomandată zilele acestea, deci amânaţi-o dacă este cazul.


Horoscop Urania - iunie, 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS