Horoscop Urania zilnic: miercuri, 20 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 20 mai 2015


Horoscop 20 mai 2015, Berbec:

Conjunctura astrală nu favorizează proiectele profesionale şi nici discuţiile importante. Cel mai bine este să încercaţi să vă ocupaţi de viaţa personală. Acum aveţi posibilitatea de a vă rezolva problemele sentimentale şi de a face ordine în relaţia cu partenerul de cuplu.


Horoscop 20 mai 2015, Taur:

Ultima perioadă a fost una foarte aglomerată pentru voi; nu mai daţi randament la fel ca înainte şi de aceea vă recomand să încercaţi să vă odihniţi. Deciziile pe care le luaţi astăzi nu vor fi foarte bune; cel mai bine este să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite.


Horoscop 20 mai 2015, Gemeni:

Simţiţi nevoia unei schimbări, însă aceasta nu este tocmai o idee foarte bună pentru a vă pune planurile în practică. Aveţi răbdare deoarece totul se va aranja şi pentru voi. Profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele.


Horoscop 20 mai 2015, Rac:

Astăzi aveţi foarte multă energie şi sunteţi destul de harnici; vă este uşor să vă ocupaţi de planurile profesionale şi chiar să găsiţi idei bune pentru proiectele viitoare. Sunteţi încurajaţi de şefi, iar asta vă motivează să mergeţi mai departe pe acest drum.


Horoscop 20 mai 2015, Leu:

Vreţi să ieşiţi din zona de confort şi să exploraţi necunoscutul; mai mult ca niciodată, astăzi sunteţi dornici să vă descoperiţi talentele şi să întâlniţi persoane noi. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi şansa de a lega o relaţie importantă cu o persoană nouă.


Horoscop 20 mai 2015, Fecioară:

Ziua de miercuri este probabil cea mai dificilă zi a acestei săptămâni; în ciuda muncii pe care o depuneţi, superiorii sunt destul de nemulţumiţi de evoluţia proiectelor voastre. Cel mai bine este să încercaţi să aveţi răbdare, este doar o perioadă dificilă. Lucrurile vor reveni la normal în scurt timp.


Horoscop 20 mai 2015, Balanţă:

Vă este dificil să luaţi deciziile corecte astăzi deoarece cel mai probabil sunteţi influenţaţi de persoanele din jurul vostru. Vă recomand să nu acceptaţi noi proiecte pe termen lung; cu toate acestea, manifestările spontane sunt binevenite.


Horoscop 20 mai 2015, Scorpion:

Astăzi aveţi un farmec aparte, care vă ajută să îi cuceriţi pe cei din jurul vostru. Acesta este un moment bun pentru a vă ocupa de întâlniri importante sau chiar negocieri în ceea ce priveşte proiectele viitoare. Aveţi şansa de a obţine o colaborare foarte interesantă.


Horoscop 20 mai 2015, Săgetător:

Astăzi puteţi face schimbări radicale în ceea ce priveşte relaţia cu persoanele din jurul vostru; în relaţia de cuplu lucrurile se vor aranja conform planurilor voastre. Mare atenţie însă la membrii familiei. Este posibil să aveţi parte de un conflict cu unul dintre ei.


Horoscop 20 mai 2015, Capricorn:

Astrele vă ajută să obţineţi ceea ce vă propuneţi însă pentru asta trebuie să faceţi compromisuri destul de dificile; în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, relaţia cu partenerul de cuplu se poate răci din această cauză. Oricât de ocupaţi aţi fi, nu vă neglijaţi persoana iubită.


Horoscop 20 mai 2015, Vărsător:

Dorinţa puternică de a stăpâni anumite situaţii vă poate determina să recurgeţi la acţiuni radicale. În această luptă pentru supremaţie sunteţi capabili să treceţi peste colegii de muncă şi parteneri şi să ignoraţi părerea persoanelor apropiate.


Horoscop 20 mai 2015, Peşti:

Un secret din trecut poate ieşi la iveală astăzi; va fi un moment mai dificil deoarece veţi dezgropa amintiri dureroase cu care nu voiaţi să vă mai întâlniţi. Trebuie să aveţi curajul de a ierta şi de a face un pas înainte către fericire.


Horoscopul săptămânii.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS