Horoscop Urania zilnic: marţi, 19 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 19 mai 2015


Horoscop 19 mai 2015, Berbec:

Azi aveţi şansa de a vă întâlni sufletul pereche; este recomandat să aveţi multă răbdare şi să încercaţi să fiţi voi înşivă. Pe plan profesional, primiţi un sfat important de la o persoană în care aveţi încredere şi decideţi să faceţi o schimbare radicală în ceea ce priveşte un proiect de care vă ocupaţi.


Horoscop 19 mai 2015, Taur:

Se pare că munca voastră este din ce în ce mai apreciată de şefi; acesta este un moment foarte bun pentru a discuta despre un bonus sau chiar o eventuală mărire de salariu. Pe plan personal, proiectele încep să prindă contur. Nu renunţaţi la visurile pe care le aveţi.


Horoscop 19 mai 2015, Gemeni:

Ziua de marţi începe foarte frumos pentru Gemeni; este posibil ca partenerii de afaceri să vă ofere posibilitatea de a lucra la un proiect amplu, destul de dificil, însă cu numeroase beneficii financiare. Chiar dacă asta înseamnă că nu veţi mai avea mult timp liber, acum sunteţi axaţi pe viaţa profesională, iar această oportunitate este una incredibilă pentru voi.


Horoscop 19 mai 2015, Rac:

A venit timpul să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale. Este posibil ca o mică problemă să vă schimbe planurile pe care le aveaţi pregătite pentru astăzi şi să fiţi nevoiţi să rămâneţi şi peste program. Partenerul de cuplu nu va fi foarte mulţumit de asta.


Horoscop 19 mai 2015, Leu:

Nu sunteţi foarte mulţumiţi de modul în care evoluează relaţia voastră cu colegii de muncă şi nici nu vă doriţi să mai rămâneţi mult în acest domeniu profesional; aceasta este o zi foarte bună pentru a vă face planuri şi a gândi strategii în ceea ce priveşte viitorul vostru.


Horoscop 19 mai 2015, Fecioară:

Astăzi partenerii vin la voi cu o propunere interesantă; este posibil să primiţi un proiect important, de care vă veţi ocupa alături de o echipă numeroasă de colegi. Veţi fi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri deoarece nu sunteţi obişnuiţi să lucraţi şi cu alte persoane.


Horoscop 19 mai 2015, Balanţă:

Ziua de marţi începe cu stângul pentru voi; trebuie să vă amânaţi planurile pe care le aveaţi făcute pentru astăzi deoarece partenerii vă trimit într-o călătorie de afaceri. Partenerul de cuplu vă înţelege doar dacă vă faceţi timp pentru a îi explica situaţia.


Horoscop 19 mai 2015, Scorpion:

Lucrurile nu ies chiar cum vă aşteptaţi voi, iar asta vă face să fiţi mai agitaţi decât de obicei. Trebuie să încercaţi să aveţi răbdare şi să continuaţi să mergeţi pe drumul pe care l-aţi ales. Aceasta este o perioadă mai dificilă, însă în scurt timp soarele va ieşi şi pe strada voastră.


Horoscop 19 mai 2015, Săgetător:

În prima parte a zilei de 19 vă ocupaţi de o problemă profesională destul de complicată; din fericire sunteţi foarte calmi şi acordaţi o atenţie deosebită detaliilor. Spre seară astrele vă pregătesc o surpriză neaşteptată; dacă sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană nouă.


Horoscop 19 mai 2015, Capricorn:

În această perioadă vă recomand să acordaţi o atenţie deosebită relaţiei sentimentale; partenerul de cuplu trece printr-o perioadă mai complicată şi de aceea este recomandat să îi fiţi alături şi să îl susţineţi în aceste momente. Această etapă este una crucială pentru viitorul vostru.


Horoscop 19 mai 2015, Vărsător:

Ziua de 19.05.2015 începe cu multe planuri şi proiecte noi pentru Vărsători; dacă în ultima perioadă aţi avut şi timp liber, iată că lucrurile se schimbă radical acum. Este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de un proiect sau o negociere importantă.


Horoscop 19 mai 2015, Peşti:

Problemele şi schimbările din ultima perioadă şi-au pus amprenta asupra vieţii voastre personale; relaţia cu persoanele din jurul vostru s-a răcit destul de mult şi este indicat să faceţi ceva în acest sens. Partenerul de cuplu are nevoie de mai multă atenţie din partea voastră.


Horoscop pentru săptămâna aceasta.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS