Horoscop Urania zilnic: luni, 18 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 18 mai 2015


Horoscop 18 mai 2015, Berbec:

O discuţie sinceră cu partenerul de viaţă vă poate ajuta să înţelegeţi dacă vreţi să continuaţi pe acest drum. Acum este un moment foarte bun pentru a vă rezolva problemele sentimentale; în cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă.


Horoscop 18 mai 2015, Taur:

După o săptămână destul de aglomerată, ziua de astăzi este una foarte bună pentru a vă relaxa şi a vă bucura de liniştea de care aveţi nevoie. Aveţi timp să vă puneţi ordine în gânduri şi sentimente. Alegerile pe care le faceţi luni vor fi unele decisive pentru viitorul vostru.


Horoscop 18 mai 2015, Gemeni:

Conjunctura astrală de astăzi nu vă permite să vă ocupaţi de problemele profesionale; această perioadă nu este una tocmai bună pentru schimbări deoarece este posibil să faceţi câteva alegeri neinspirate. Cel mai bine este să încercaţi să vă relaxaţi şi să vă odihniţi.


Horoscop 18 mai 2015, Rac:

În sfârşit a venit timpul să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de compania persoanelor importante din viaţa voastră. După ce săptămâna trecută aţi fost destul de ocupaţi cu probleme profesionale, schimbări şi decizii importante, acum aveţi posibilitatea de a vă odihni.


Horoscop 18 mai 2015, Leu:

În prima parte a zilei de luni încercaţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de puţină linişte; după orele prânzului este posibil să mergeţi la un eveniment sau într-o vizită la o persoană dragă. Este posibil ca spre seară să fiţi nevoiţi să faceţi o alegere cu privire la relaţia cu un membru al familiei.


Horoscop 18 mai 2015, Fecioară:

Dacă până acum aţi fost ocupaţi cu viaţa profesională, iată că ziua de astăzi este un moment bun pentru a vă ocupa de planul personal. Reluaţi legătura cu câteva persoane dragi din viaţa voastră şi chiar reuşiţi să rezolvaţi conflicte mai vechi, care nu vă permit să luaţi decizii pentru viitor.


Horoscop 18 mai 2015, Balanţă:

Sunteţi pe un drum anevoios în ceea ce priveşte viaţa profesională, însă trebuie să aveţi răbdare. Trebuie să luaţi decizii importante şi ar fi bine să vă bazaţi pe intuiţie; unele persoane din jurul vostru vor încerca să vă pună beţe în roate, aşa că aveţi mare grijă la cine mergeţi pentru sfaturi.


Horoscop 18 mai 2015, Scorpion:

Este posibil ca întâmplările de astăzi să vă determine să faceţi alegeri neaşteptate; nu vă grăbiţi deoarece cu siguranţă veţi regreta aceste schimbări rapide. Cel mai bine este să aveţi răbdare şi să îi lăsaţi pe toţi să îşi joace cartea; între timp pregătiţi un plan pe care să îl urmaţi.


Horoscop 18 mai 2015, Săgetător:

Sunteţi prinşi cu multe treburi şi sarcini profesionale; totuşi, încercaţi să profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă relaxa. Aveţi nevoie de o pauză, în care să vă încărcaţi bateriile pentru zilele următoare. Spre seară primiţi o veste neaşteptată din partea unei persoane importante.


Horoscop 18 mai 2015, Capricorn:

Sunteţi cu capul în toate părţile, iar asta nu vă ajută cu nimic pe plan profesional; aveţi multe de rezolvat şi trebuie să vă planificaţi timpul astfel încât să vă ocupaţi de tot ce vă propuneţi. Seara se anunţă a fi una relaxantă pentru voi deoarece vă veţi întâlni cu o persoană dragă.


Horoscop 18 mai 2015, Vărsător:

Prăpastia dintre voi şi partenerul de cuplu începe să devină din ce în ce mai adâncă; este timpul să faceţi ceva în acest sens înainte de a fi prea târziu. Sunteţi foarte calmi, însă persoanele din jurul vostru vă pot influenţa negativ, aşa că încercaţi să luaţi o decizie de unii singuri, bazându-vă doar pe intuiţie şi ceea ce simţiţi.


Horoscop 18 mai 2015, Peşti:

Aveţi multe de rezolvat, iar timpul nu pare să fie în favoarea voastră astăzi. Cel mai bine este să încercaţi să vă ocupaţi de treburile importante şi apoi să continuaţi şi cu sarcinile obişnuite. O agendă cu un plan detaliat vă poate ajuta foarte mult în această situaţie.


Horoscop pentru luna viitoare.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS