Horoscop Urania zilnic: duminică, 17 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 17 mai 2015


Horoscop 17 mai 2015, Berbec:

Promisiunile goale nu ajută la nimic în această perioadă; persoanele cu care interacţionaţi aşteaptă dovezi clare din partea voastră. Dacă vă doriţi să mergeţi pe acest drum, trebuie să vă daţi toată silinţa şi să munciţi pe rupte pentru a vedea rezultate cât mai rapid.


Horoscop 17 mai 2015, Taur:

În prima parte a zilei de duminică reuşiţi să vă relaxaţi alături de persoanele dragi. Ziua de azi este pentru odihnă; plimbările în aer liber vă vor ajuta să vă destindeţi şi să vă puneţi ordine în gânduri. Spre seară este posibil să aveţi parte de o discuţie interesantă cu un posibil partener. Viitorul vostru profesional sună foarte bine.


Horoscop 17 mai 2015, Gemeni:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie importantă în ceea ce priveşte viaţa voastră personală; acesta este un moment foarte bun pentru a vă face ordine în gânduri şi a hotărî ce vă doriţi pe viitor. După orele prânzului este posibil să faceţi un drum mai lung pentru a revedea o persoană dragă.


Horoscop 17 mai 2015, Rac:

Încercaţi să evitaţi întâlnirile importante astăzi; nu sunteţi pregătiţi pentru negocieri sau schimbări majore. Cel mai bine este să vă odihniţi şi să profitaţi de această zi liberă pentru a o petrece alături de persoanele dragi. O excursie în natură vă poate ajuta să uitaţi de probleme.


Horoscop 17 mai 2015, Leu:

După o săptămână de muncă extrem de dificilă, ziua de astăzi este doar pentru relaxare. Profitaţi de aceste momente pentru a vă bucura de compania persoanelor dragi, pe care le-aţi cam neglijat în ultima perioadă. Spre seară este posibil să participaţi la un eveniment important.


Horoscop 17 mai 2015, Fecioară:

Chiar dacă este ziua voastră liberă, astăzi încercaţi să vă ocupaţi de câteva probleme profesionale care nu mai pot fi amânate. Aveţi multă inspiraţie şi vă descurcaţi de minune, reuşind să terminaţi mult mai repede decât vă propuneţi. Restul zilei se anunţă unul liniştit şi foarte relaxant.


Horoscop 17 mai 2015, Balanţă:

Aveţi planuri foarte bune pentru proiectele voastre, însă continuaţi să amânaţi punerea acestora în aplicare din motive încă necunoscute. Amintiţi-vă că şansele vor rămâne doar şanse dacă nu depuneţi efort şi nu faceţi ceva pentru ca visele voastre să devină realitate.


Horoscop 17 mai 2015, Scorpion:

O alegere neinspirată vă poate face să fiţi mult mai curajoşi decât de obicei; astăzi vreţi să exploraţi, să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi lucruri noi. În ceea ce priveşte viaţa profesională, sunteţi pregătiţi să vă asumaţi riscurile necesare pentru a vedea rezultate majore.


Horoscop 17 mai 2015, Săgetător:

Ziua de astăzi va fi una foarte aglomerată pentru Săgetători; vă este dificil să vă ocupaţi de toate sarcinile pe care le primiţi, însă dacă vă planificaţi bine timpul veţi reuşi să le rezolvaţi pe toate. Seara se anunţă a fi una relaxantă deoarece va fi petrecută alături de persoanele dragi.


Horoscop 17 mai 2015, Capricorn:

Astăzi este un moment excelent pentru a pune în aplicare planurile voastre; daţi frâu liber imaginaţiei şi vă este foarte uşor să faceţi compromisuri atunci când situaţia cere asta. Aveţi vise mari şi vă doriţi foarte mult să le vedeţi îndeplinite. Nu acceptaţi ajutorul celor din jurul vostru, vă descurcaţi de minune de unii singuri.


Horoscop 17 mai 2015, Vărsător:

Astăzi aveţi posibilitatea de a face câteva schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa profesională; vă este foarte dificil să ieşiţi din zona de confort, însă încercaţi să vă gândiţi la viitorul vostru. Astrele vă deschid noi orizonturi, este cazul să profitaţi de aceste oportunităţi incredibile.


Horoscop 17 mai 2015, Peşti:

Vă este aproape imposibil să vă mulţumiţi cu puţin astăzi; aşteptările voastre sunt mari nu doar în ceea ce priveşte propria persoană, ci şi atunci când vine vorba de rezultatele persoanelor dragi din viaţa voastră. Vă stabiliţi obiective îndrăzneţe şi ambiţioase şi nu renunţaţi până când nu le vedeţi realizate.


Horoscop pentru luna viitoare.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS