Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 16 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 16 mai 2015


Horoscop 16 mai 2015, Berbec:

Se pare că ziua de azi este foarte bună pentru a începe noi proiecte sau a face planuri noi în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi multă imaginaţie şi sunteţi foarte atenţi la detalii, iar aceste aspecte vă ajută să faceţi alegerile potrivite.


Horoscop 16 mai 2015, Taur:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu proiectele voastre şi nu vreţi ca ziua de duminică să vă prindă muncind. De aceea încercaţi din răsputeri să profitaţi de ultimele momente de muncă pentru a vă ocupa de toate sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. Spre seară faceţi planuri alături de persoane dragi.


Horoscop 16 mai 2015, Gemeni:

Lucrurile par să se aranjeze foarte bine pe plan profesional; sunteţi mulţumiţi de modul în care evoluează cariera voastră şi vreţi să vedeţi cât mai repede rezultatele muncii voastre. Mare atenţie la relaţia cu colegii de muncă, mulţi sunt invidioşi pe succesul vostru şi încearcă să vă pună beţe în roate.


Horoscop 16 mai 2015, Rac:

Prima parte a zilei de sâmbătă este dedicată vieţii profesionale; o discuţie serioasă cu un colaborator vă poate face să luaţi câteva decizii importante în ceea ce priveşte cariera voastră. După orele prânzului, sunteţi nevoiţi să vă ocupaţi de o problemă personală, care nu mai poate fi amânată.


Horoscop 16 mai 2015, Leu:

Astăzi vă este foarte uşor să vă faceţi înţeleşi la locul de muncă; profitaţi de acest moment pentru o discuţie serioasă cu partenerii şi şefii în ceea ce priveşte viitorul vostru în cadrul companiei. Aveţi posibilitatea de a primi un proiect important, care vă va aduce numeroase beneficii financiare.


Horoscop 16 mai 2015, Fecioară:

Ziua de 16.05.2015 este una foarte bună pentru a vă rezolva problemele personale; vă descurcaţi de minune în comunicarea cu cei din jurul vostru. Sunteţi deschişi şi vă este uşor să spuneţi ce aveţi pe suflet. Acesta este un moment excelent pentru a vă ocupa de conflictele mai vechi.


Horoscop 16 mai 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei de sâmbătă vă ocupaţi de câteva sarcini profesionale; profitaţi de faptul că nu sunteţi aglomeraţi pentru a rezolva şi câteva sarcini care necesită atenţia voastră. După orele prânzului, este posibil să aveţi parte de o discuţie foarte importantă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 16 mai 2015, Scorpion:

Pentru ca relaţia sentimentală să funcţioneze, este necesar să aveţi o discuţie cu partenerul de cuplu pentru a a afla dacă amândoi vă aflaţi pe aceeaşi lungime de undă. Acesta este un moment bun pentru a fi deschişi şi pentru a face compromisuri în ceea ce priveşte viitorul vostru.


Horoscop 16 mai 2015, Săgetător:

Astăzi vă este foarte uşor să comunicaţi cu persoanele din jurul vostru. Aveţi posibilitatea de a rezolva conflictele din trecut şi de a face pace cu oameni importanţi din viaţa voastră. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil ca spre seară partenerul de cuplu să vă pregătească o surpriză plăcută.


Horoscop 16 mai 2015, Capricorn:

În zile ca acestea, este foarte important să aveţi o perspectivă clară asupra viitorului. Nu luaţi nicio decizie importantă dacă nu sunteţi siguri că acesta este drumul pe care vreţi să mergeţi. Din fericire, primiţi susţinere din partea persoanelor dragi şi asta vă ajută să mergeţi mai departe.


Horoscop 16 mai 2015, Vărsător:

Chiar dacă este aproape sfârşit de săptămână, astăzi este posibil să fiţi mai concentraţi ca niciodată în ceea ce priveşte viaţa profesională. Sunteţi hotărâţi să faceţi o schimbare majoră, însă aşteptaţi momentul potrivit; nu vreţi să vă grăbiţi când este vorba despre ceva atât de important.


Horoscop 16 mai 2015, Peşti:

Astăzi sunteţi foarte concentraţi, iar asta vă ajută să vă rezolvaţi cu uşurinţă problemele profesionale. Sunteţi dispuşi să ieşiţi din zona de confort şi să încercaţi noi abordări pentru viitorul îndepărtat. Nu mai aveţi răbdare şi vreţi doar să vedeţi rezultate cât mai repede cu putinţă.


Horoscopul lunii viitoare.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS