Horoscop Urania zilnic: vineri, 15 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 15 mai 2015


Horoscop 15 mai 2015, Berbec:

Viaţa profesională va trece pe plan secund azi deoarece apare o problemă dificilă în relaţia cu partenerul de viaţă, situaţie de care trebuie să vă ocupaţi cât mai repede posibil. Aveţi răbdare şi nu luaţi decizii bruşte deoarece este posibil să le regretaţi. O discuţie sinceră cu persoana iubită vă poate ajuta să înţelegeţi ce se întâmplă.


Horoscop 15 mai 2015, Taur:

Aceasta este o perioadă dificilă pentru Tauri; este posibil să simţiţi nevoia unei pauze, însă acesta nu este cel mai bun moment pentru asta. Încercaţi să aveţi încredere în voi şi nu renunţaţi la visele voastre doar pentru un obstacol mic pe care îl întâlniţi.


Horoscop 15 mai 2015, Gemeni:

Ziua de vineri vă găseşte destul de irascibili; vă este greu să vă concentraţi, însă faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de problemele profesionale şi să vă rezolvaţi sarcinile pe care le primiţi. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu, trebuie să învăţaţi să îi acordaţi libertatea de care are nevoie.


Horoscop 15 mai 2015, Rac:

Schimbările de la locul de muncă vă aduc numeroase beneficii; este posibil să aveţi o legătură mult mai apropiată cu persoanele cu care colaboraţi. De asemenea, munca se va împărţi în mod egal, iar asta vă va oferi posibilitatea de a avea mai mult timp liber.


Horoscop 15 mai 2015, Leu:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una foarte bună pentru parteneriate şi întâlniri importante; ştiţi cum să vă folosiţi abilităţile de negociatori şi reuşiţi tot ce vă propuneţi. Pe plan sentimental, sunteţi nevoiţi să acordaţi o atenţie deosebită partenerului de cuplu.


Horoscop 15 mai 2015, Fecioară:

Nu este indicat să fugiţi după doi iepuri deodată deoarece nu veţi prinde niciunul în această situaţie. Ziua de vineri vă permite să faceţi alegeri importante în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, aşa că aveţi mare grijă care este drumul pe care alegeţi să mergeţi.


Horoscop 15 mai 2015, Balanţă:

În prima parte a zilei sunteţi irascibili şi de aceea încercaţi să vă ocupaţi de proiectele profesionale şi sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. După orele prânzului, lucrurile se schimbă radical; acesta este un moment foarte bun pentru a vă ocupa de întâlniri şi negocieri importante.


Horoscop 15 mai 2015, Scorpion:

Astrele vă oferă posibilitatea să faceţi o schimbare importantă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; acesta este un moment excelent pentru a aduce armonie în relaţia de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană importantă.


Horoscop 15 mai 2015, Săgetător:

Ziua de 15.05.2015 aduce cu ea multe veşti frumoase în ceea ce priveşte viaţa profesională; după o perioadă mai dificilă şi destul de ambiguă, acum aveţi posibilitatea de a înţelege ce se întâmplă cu cariera voastră. Relaţia cu şefii se va îmbunătăţi considerabil, iar totul va fi clarificat.


Horoscop 15 mai 2015, Capricorn:

Astăzi aveţi o şansă majoră să faceţi o schimbare importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil să primiţi o ofertă de colaborare sau chiar să se ivească o oportunitate de job. Asiguraţi-vă că analizaţi bine propunerea înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 15 mai 2015, Vărsător:

Trebuie să aveţi mai multă încredere în voi şi să încercaţi să vă ocupaţi de probleme cât mai repede cu putinţă; nu mai amânaţi lucrurile deoarece vă va fi şi mai dificil pe viitor, când se vor aglomera mult mai multe. Seara vă aduce o stare de spirit foarte paşnică şi optimistă.


Horoscop 15 mai 2015, Peşti:

Ziua de astăzi pare să fie cea mai dificilă zi a acestei săptămâni, însă nu vă plângeţi deloc, ci din contră; faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de problemele şi sarcinile voastre şi să fiţi cu totul la zi. A doua parte a zilei este bună pentru întâlniri şi discutarea planurilor pentru viitoarele proiecte.


Horoscopul lunii iunie, 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS