Horoscop Urania zilnic: joi, 14 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 14 mai 2015


Horoscop 14 mai 2015, Berbec:

Azi sunteţi cu capul în nori şi nu reuşiţi să vă adunaţi gândurile pentru a vă ocupa de problemele profesionale. Starea de dispoziţie se poate schimba în funcţie de persoanele cu care interacţionaţi; de asemenea, sunteţi foarte uşor de influenţat, aşa că nu luaţi decizii importante astăzi.


Horoscop 14 mai 2015, Taur:

În ultima perioadă aţi avut foarte multe pe cap; proiectele personale şi viaţa profesională v-au acaparat şi nu aţi mai avut timp şi pentru voi. Încercaţi să aveţi mai multă grijă de voi şi să fiţi atenţi la cerinţele corpului vostru. Este cazul să vă odihniţi puţin.


Horoscop 14 mai 2015, Gemeni:

Ziua de joi vine la pachet cu câteva anunţuri neaşteptate din partea şefilor; este posibil să fiţi transferaţi într-un alt departament sau să primiţi un proiect de care să vă ocupaţi alături de o altă echipă. Aceste schimbări vă vor aduce multă muncă, însă şi numeroase beneficii financiare.


Horoscop 14 mai 2015, Rac:

Se pare că viaţa profesională este foarte bine pusă la punct; sunteţi pe ultima sută de metri cu proiectele de care vă ocupaţi şi partenerii sunt mulţumiţi de evoluţia voastră. După orele prânzului sunteţi nevoiţi să faceţi o alegere neaşteptată cu privire la un plan de muncă.


Horoscop 14 mai 2015, Leu:

În prima parte a zilei de joi aveţi parte de o întâlnire neaşteptată cu un partener de afaceri; acesta vă propune o colaborare care vă poate aduce numeroase beneficii nu doar în carieră, ci şi în ceea ce priveşte planul financiar. Aceasta este o şansă cu care vă întâlniţi doar o dată în viaţă, vă recomand să acceptaţi oferta.


Horoscop 14 mai 2015, Fecioară:

Astăzi trebuie să vă amânaţi planurile deoarece partenerul de cuplu are nevoie de ajutorul vostru; acesta trece printr-o perioadă mai dificilă, iar voi trebuie să îi fiţi alături, să îl sprijiniţi şi să îi oferiţi sfaturi. Seara va fi una liniştită, petrecută în compania unei persoane neaşteptate.


Horoscop 14 mai 2015, Balanţă:

Astăzi trebuie să fiţi foarte atenţi la persoanele cu care intraţi în contact; nu este o perioadă tocmai bună pentru negocieri sau întâlniri importante deoarece sunteţi uşor de influenţat şi puteţi lua decizii greşite. Vă recomand să vă ocupaţi de sarcinile obişnuite de la locul de muncă.


Horoscop 14 mai 2015, Scorpion:

Se pare că problemele din trecut nu vă dau pace; este timpul să vă luaţi inima în dinţi şi să vă ocupaţi de ele. Trebuie să ştiţi că nu vă puteţi face planuri de viitor până când nu sunteţi împăcaţi cu lucrurile din trecut. O persoană cu care nu aţi mai vorbit de foarte mult timp vă poate trece calea astăzi.


Horoscop 14 mai 2015, Săgetător:

Astăzi nu este o zi bună pentru viaţa profesională; trebuie să vă amânaţi planurile deoarece acestea nu vor fi văzute bine de şefi. Încercaţi să aveţi răbdare şi să aşteptaţi momentul potrivit. Acum nu este o perioadă tocmai bună pentru a începe noi proiecte.


Horoscop 14 mai 2015, Capricorn:

Evenimentele de astăzi vor scoate la iveală o parte neştiută din voi; încercaţi să aveţi răbdare şi să acceptaţi ajutorul celor din jurul vostru în momentul în care nu vă descurcaţi. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu se poate răci dacă nu îi acordaţi atenţia necesară.


Horoscop 14 mai 2015, Vărsător:

Astăzi este o zi foarte bună pentru a ieşi din zona de confort şi pentru a testa piaţa profesională; este un moment excelent pentru a începe noi proiecte sau chiar pentru a accepta colaborări care până acum vi se păreau imposibile. Aveţi încredere în voi şi totul va fi bine.


Horoscop 14 mai 2015, Peşti:

Acţiunile consecutive planificate care vizează unul sau mai multe obiective principale şi dorinţa de a reuşi vă vor ajuta să creşteţi în faţa şefilor. Ziua de 14.05.2015 este una foarte bună pentru voi deoarece reuşiţi tot ce vă propuneţi. Găsiţi rezolvare la problemele pe care le aveţi.


Horoscopul lunii iunie, 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS