Horoscop Urania zilnic: miercuri, 13 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 13 mai 2015


Horoscop 13 mai 2015, Berbec:

Ziua de azi vine la pachet cu numeroase evenimente neaşteptate pentru Berbeci; vă este dificil să reacţionaţi cu profesionalism şi nu reuşiţi să vă concentraţi. Din fericire, şefii vă înţeleg şi vă oferă ajutor în momentul în care nu vă mai descurcaţi. Aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja în scurt timp.


Horoscop 13 mai 2015, Taur:

Starea de sănătate nu vă ajută deloc astăzi, însă voi nu vă daţi bătuţi; sunteţi pregătiţi pentru tot ce vă aşteaptă şi, chiar dacă vă este destul de dificil să rămâneţi concentraţi asupra problemelor, faceţi tot posibilul şi vă descurcaţi de minune. Şefii apreciază încăpăţânarea voastră.


Horoscop 13 mai 2015, Gemeni:

Încă de la primele ore trebuie să faceţi faţă unei situaţii neaşteptate; sunteţi agitaţi deoarece este pentru prima dată când vă confruntaţi cu o problemă atât de dificilă şi hotărâţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă. Împreună veţi reuşi să găsiţi o soluţie eficientă şi foarte bună.


Horoscop 13 mai 2015, Rac:

Astăzi primiţi o veste neaşteptată în ceea ce priveşte viaţa profesională; este posibil ca la locul de muncă să intervină câteva schimbări care vă vor afecta şi pe voi. Câţiva colegi vor intra în echipa voastră şi toţi trebuie să vă adaptaţi cât mai repede acestei situaţii.


Horoscop 13 mai 2015, Leu:

În prima parte a zilei de miercuri trebuie să vă ocupaţi de mici probleme la locul de muncă; sunteţi foarte concentraţi şi vă este uşor să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară partenerul de cuplu vă cere sfatul cu privire la o problemă profesională; aveţi răbdare şi încercaţi să îl ajutaţi în această privinţă.


Horoscop 13 mai 2015, Fecioară:

Astăzi trebuie să faceţi faţă unor probleme destul de complicate la locul de muncă; şefii au nevoie de ajutorul vostru, aşa că sunteţi nevoiţi să rămâneţi concentraţi şi să fiţi cu ochii în patru întreaga zi. După orele prânzului este o perioadă foarte bună pentru negocieri şi întâlniri cu partenerii de afaceri.


Horoscop 13 mai 2015, Balanţă:

Vă recomand ca astăzi să încercaţi să vă ocupaţi doar de sarcinile obişnuite; nu faceţi schimbări majore deoarece este posibil să le regretaţi. Cel mai bine este să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Acesta este un moment bun pentru a relua legătura cu persoanele din trecut.


Horoscop 13 mai 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei de miercuri sunteţi romantici şi nu vă este teamă să vă manifestaţi starea. După orele prânzului trebuie să vă ocupaţi de o problemă profesională importantă, care necesită mai mult timp decât de obicei pentru rezolvarea ei. Seara vă aduce liniştea de care aveţi nevoie.


Horoscop 13 mai 2015, Săgetător:

Sunteţi destul de severi cu voi, iar aceasta nu este o perioadă tocmai potrivită pentru a avea aşteptări majore. Cel mai bine este să aveţi răbdare, lucrurile se vor aranja pe făgaşul lor, însă este important să lăsaţi că timpul să îşi joace cartea. Spre seară, întâlniţi o persoană importantă.


Horoscop 13 mai 2015, Capricorn:

Sunteţi foarte îndrăzneţi în ceea ce priveşte viaţa profesională şi faceţi tot posibilul pentru a demonstra tuturor că sunteţi capabili să aveţi o carieră de succes. Dacă vreţi să vă asumaţi anumite riscuri, asiguraţi-vă că aveţi un plan bine pus la punct şi că sunteţi pregătiţi pentru orice vă rezervă viitorul.


Horoscop 13 mai 2015, Vărsător:

Astăzi pare să fie o zi foarte bună pentru viaţa profesională; în ciuda problemelor din ultima perioadă, acum aveţi posibilitatea de a face ce ştiţi voi mai bine. Sunteţi pregătiţi să mergeţi pe un nou drum şi să evoluaţi în carieră. Veţi face multe compromisuri însă, din fericire, acestea vă vor aduce şi multe beneficii financiare.


Horoscop 13 mai 2015, Peşti:

Problemele de astăzi sunt foarte complicate însă, din fericire pentru voi, astrele vă sunt alături şi vă ajută să găsiţi o cale de ieşire din situaţiile dificile. Spre seară este posibil să cereţi sfatul unei persoane de încredere cu privire la o problemă personală.


Horoscopul lunii viitoare.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS