Horoscop Urania zilnic: luni, 11 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 11 mai 2015


Horoscop 11 mai 2015, Berbec:

Azi sunteţi foarte hotărâţi şi se pare că rămâneţi cu această stare întreagă zi; vreţi să vă vedeţi proiectele rezolvate şi mergeţi până în pânzele albe pentru asta. Această zi este excelentă pentru a câştiga parteneri importanţi care să vă ajute pe viitor.


Horoscop 11 mai 2015, Taur:

Astrele vă ajută în tot ceea ce vă propuneţi astăzi; totuşi, trebuie să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi să daţi dovadă de seriozitate în întâlnirile pe care le aveţi. Acesta este un moment excelent pentru a lega parteneriate importante şi pentru a găsi sponsori pentru proiectele voastre.


Horoscop 11 mai 2015, Gemeni:

Ziua de luni este una destul de liniştită pentru Gemeni; din fericire, majoritatea timpului îl petreceţi singuri. Acesta este un moment excelent pentru a vă pune în ordine gândurile şi sentimentele. Puteţi face o alegere importantă în ceea ce priveşte viaţa sentimentală.


Horoscop 11 mai 2015, Rac:

După o perioadă mai aglomerată pe plan profesional, profitaţi de ziua de astăzi pentru a întoarce favorurile partenerului de cuplu. Sunteţi foarte norocoşi în dragoste, aşa că vă doriţi să îi acordaţi o atenţie deosebită persoanei iubite. Seara vine cu o surpriză frumoasă de departe.


Horoscop 11 mai 2015, Leu:

Trebuie să acceptaţi schimbările profesionale deoarece acestea vă vor aduce numeroase beneficii nu doar în carieră, ci şi pe plan financiar. Aceasta este o perioadă mai dificilă deoarece trebuie să vă adaptaţi modificărilor, însă imediat ce va trece vă va fi foarte bine.


Horoscop 11 mai 2015, Fecioară:

Se pare că astrele au pregătit o zi plină pentru voi; în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, acesta este un moment bun pentru a trece la următoarea etapă cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri aveţi posibilitatea de a face o cucerire importantă; amintiţi-vă doar să fiţi voi înşivă.


Horoscop 11 mai 2015, Balanţă:

Este posibil ca astăzi să întâlniţi o persoană nouă, care vă va aduce mult bine şi pace în viitorul apropiat. Acest om va avea rol foarte important în deciziile pe care urmează să le luaţi, ajutându-vă să înţelegeţi drumul pe care vreţi să mergeţi şi să regăsiţi liniştea de care aveţi nevoie.


Horoscop 11 mai 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei de luni vă ocupaţi de o mică situaţie familială, însă după orele prânzului sunteţi liberi să vă bucuraţi de câteva clipe frumoase. Aveţi posibilitatea de a vă întâlni faţă în faţă cu sufletul pereche; astrele vă ajută, însă trebuie să fiţi foarte atenţi pentru a nu rata momentul.


Horoscop 11 mai 2015, Săgetător:

Ziua începe foarte bine pentru Săgetători; sunteţi foarte optimişti şi rămâneţi cu zâmbetul pe buze tot timpul. După orele prânzului este posibil să primiţi o sumă de bani importantă. Dacă vreţi să faceţi investiţii majore, vă recomand să investiţi într-o locuinţă; proiectele sunt destul de riscante, puteţi pierde totul.


Horoscop 11 mai 2015, Capricorn:

Vreţi să profitaţi de ziua de astăzi pentru a vă relaxa; urmează o perioadă foarte aglomerată pe plan profesional şi de aceea aveţi nevoie de puţină odihnă înainte de furtună. Seara se anunţă a fi una destul de frumoasă deoarece va fi petrecută într-o companie neaşteptată.


Horoscop 11 mai 2015, Vărsător:

Este posibil să aveţi parte de o discuţie destul de serioasă cu o persoană foarte dragă, cel mai probabil membru al familiei. Încercaţi să ieşiţi din acest conflict înainte ca cineva să fie rănit. Nu vreţi să spuneţi lucruri dureroase, pe care mai apoi le veţi regreta. Partenerul de cuplu vă poate ajuta să treceţi peste aceste momente dificile.


Horoscop 11 mai 2015, Peşti:

În scurt timp va exista o schimbare majoră în ceea ce priveşte planul profesional, însă până atunci trebuie să faceţi tot posibilul pentru a vă impresiona partenerii de afaceri şi şefii. Munciţi mai mult decât de obicei, însă nu vă plângeţi deoarece ştiţi că eforturile voastre vor fi răsplătite.


Horoscop Urania săptămânal: 11-17 mai 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS