Horoscop Urania săptămânal: 11-17 mai 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 11-17 mai 2015


Horoscop 11-17 mai 2015, Berbec:

Din data de 12 până în data de 14 mai, nivelul vostru de energie poate fi mai scăzut decât de obicei. Dacă simţiţi nevoia de a aţipi după programul de la muncă ori de a vă acorda câteva minute de liniște, departe de agitația de la muncă sau de acasă, nu i vă opuneţi și faceţi-vă această favoare. Totuși, nu vă lăsaţi ușor pradă viselor și amintirilor, în special dacă aveţi unele aranjamente sociale de neratat.


Horoscop 11-17 mai 2015, Taur:

În intervalul de zile 14-16 mai, s-ar putea să vă enervaţi foarte uşor. Este posibil să vă preocupe exagerat ceea ce spun sau gândesc unii sau alții ori faptul că oricât le-aţi explica felul în care stau cu adevărat lucrurile, nu dau semne să înţeleagă. Înainte să răbufniţi, aduceţi-vă aminte că sunteţi responsabili doar pentru ceea ce spuneţi nu și pentru ce înțeleg interlocutorii.


Horoscop 11-17 mai 2015, Gemeni:

Sfârșitul de săptămână s-ar putea să nu vă surprindă în cea mai bună formă. Deși sunteţi persoane flexibile care se adaptează ușor schimbărilor de peisaj sau comportament ale celor din preajma lor, de data aceasta, nu prea puteți fi scoşi dintr-ale voastre. Vedetismele celorlalți sau așteptările lor de a fi voi sufletul petrecerii vă lasă indiferenţi, dacă nu chiar ajung să vă enerveze.


Horoscop 11-17 mai 2015, Rac:

În intervalul de zile 12-14 mai, vă recomand să nu vă programaţi deplasări în străinătate sau la distanțe mari de casă. Sistemul vostru imunitar este destul de slăbit perioada aceasta, ceea ce înseamnă că dacă schimbaţi aerul, există riscul să vă pricopsiţi cu o răceală sau chiar o gripă. În plus, s-ar putea să necesite un consum de energie ceva mai ridicat decât aţi fi voi dispuşi să puneţi la bătaie.


Horoscop 11-17 mai 2015, Leu:

Schimbările par să nu fie deloc pe placul vostru în intervalul de zile 14-16 mai, dar în special cele de peisaj sau de viziuni ale apropiaţilor. Chiar dacă, pe de-o parte, le găsiţi provocatoare și incitante, poate că v-aţi dori ceva mai multă stabilitate în viața voastră momentan. Dacă nu vă puteţi împotrivi schimbărilor, acceptaţi-le, dar socotiţi-vă atent rezervele de energie.


Horoscop 11-17 mai 2015, Fecioară:

Astrele vă recomandă să fiţi mai prudenţi cu inima voastră lunea aceasta. Nu atât în sensul figurat, cât în cel propriu. Dacă în ultima vreme aţi fost ceva mai toleranţi decât de obicei cu voi înşivă, răsfăţându-vă cu porții generoase de preparate grele, acum este indicat să le mai reduceţi, în special dacă nivelul de colesterol este relativ ridicat. O vizită preventivă la cardiolog nu vă strică.


Horoscop 11-17 mai 2015, Balanţă:

În intervalul de zile 12-14 este neindicată începerea dietelor sau luarea angajamentului de a renunța la un obicei nesănătos. Șansele sunt mari să nu vă puteți ține de aceste promisiuni făcute vouă înşivă pentru că nivelul vostru de motivație nu este tocmai ridicat. În schimb, este indicat să vă adunaţi forțele, focalizându-vă atenția pe îndatoririle profesionale.


Horoscop 11-17 mai 2015, Scorpion:

S-ar părea că aveţi multe probleme în intervalul de zile 14-16 mai. Mai mult ca sigur, riscul de a vă alege cu o migrenă persistentă rămâne ridicat. Dacă de obicei rostiţi mustrări și acuze printre dinți, spre sfârșitul săptămânii este posibil să le verbalizaţi. Deși nu sunteţi în cea mai bună formă, nu înseamnă că trebuie să scuipaţi venin!


Horoscop 11-17 mai 2015, Săgetător:

În intervalul de zile 16-17 s-ar putea să vă fie greu să vă ţineţi departe de preparatele grele sau dulci. Dacă nivelul de colesterol sau glicemia nu se încadrează în limitele normale, este nevoie de un exercițiu de ambiție pentru a vă stinge aceste pofte. Încercaţi să mizaţi pe calitate și nu pe cantitate în alimentație și veţi vedea că vă puteţi potoli poftele culinare fără a apela la excese.


Horoscop 11-17 mai 2015, Capricorn:

Discuțiile rămase neterminate, remarcile evazive și declarațiile care vă bagă și mai adânc în ceață în loc să vă clarifice nedumeririle, vă pot produce frustrări și nemulțumiri. Vă recomand să nu vă mai puneţi întrebări care nu pot primi răspuns și să nu vă construiţi scenarii ireale.


Horoscop 11-17 mai 2015, Vărsător:

Remarcile răutăcioase, declarațiile acide și discuțiile în contradictoriu iscate din senin nu vă lasă indiferenţi în intervalul 14-16 mai. Deși daţi impresia că nu sunteţi afectaţi și nu le puneţi la suflet, cert este că vă afectează emoțional destul de puternic, fapt care se resimte în randamentul dat zilele acestea. Vă recomand să fiţi cât mai detaşaţi și să nu vă frământaţi prea mult!


Horoscop 11-17 mai 2015, Peşti:

Din pricina presiunilor care se exercită asupra voastră la începutul săptămânii, al alimentației dezordonate sau inadecvate efortului depus în ultimele săptămâni ori zestrei genetice, s-ar putea ca tensiunea voastră arterială să fluctueze mai mult decât de obicei. Schimbările în alimentație vă pot ajuta s-o ţineţi sub control cu succes.


Horoscopul lunii mai, 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS