Horoscop Urania săptămânal: 1-7 iunie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 1-7 iunie 2015


Horoscop 1-7 iunie 2015, Berbec:

Luna Plină din 2 iunie se formează tocmai pe axa cunoașterii din horoscopul vostru general, motiv pentru care vă recomand să lucraţi la voi înşivă săptămâna aceasta. Interesaţi-vă dacă nu cumva se țin ateliere de dezvoltare personală în localitatea voastră sau daţi o fugă la librăria din colț și procuraţi-vă câteva volume de autocunoaștere. Rezultatele vă vor surprinde cu siguranță!


Horoscop 1-7 iunie 2015, Taur:

Sănătatea pare să nu se numere printre sectoarele de viață vizate de astre săptămâna aceasta, prilej numai bun să vă concentraţi pe alte domenii. Chiar și așa, nu neglijaţi cu totul acest capitol. Nodul Nord, adică ceea ce voi ar trebui să realizaţi anul acesta, este încă în casa sănătății voastre fizice, de aceea vă recomand să adoptaţi un stil de viață și o alimentație echilibrate.


Horoscop 1-7 iunie 2015, Gemeni:

Luna Plină din 2 iunie se perfectează tocmai pe axa personalității voastre, deci nu este de mirare dacă îi veţi simți efectele din plin. S-ar putea să vă enerveze faptul că cei de lângă voi își permit să dea sentințe și să emită judecăți, dar nu îi lăsaţi să atenteze la buna voastră dispoziție. Poate că dacă aţi vedea partea plină a paharului, nu v-ar mai părea chiar atât de enervanți. Faceţi un exercițiu de voință!


Horoscop 1-7 iunie 2015, Rac:

Luna Plină din 2 iunie ocupă tocmai axa sănătății din horoscopul vostru general, semn că ar trebui să vă concentraţi pe acest capitol de viață săptămâna aceasta. Din câte se pare, în vizorul acestei lunații intră sistemul respirator, dar și cel locomotor, deci dacă aţi suferit de pe urma lor în trecut, este recomandat să fiţi cu ochii în patru. Persoanele cu probleme hepatice sunt și ei în colimator.


Horoscop 1-7 iunie 2015, Leu:

Cu Luna Plină din 2 iunie suprapusă peste casa prieteniei, respectiv a iubirii, șansele sunt mari să vă doriţi să le faceţi pe toate foarte bine ori chiar să ajungeţi să le amestecaţi una cu cealaltă, în detrimentul bunăstării voastre emoționale. Este de înţeles că tentația este mare, dar dacă vă doriţi să vă ţineţi departe de lucrurile complicate, mai bine vă feriţi de belele și tăiaţi nodul gordian din fașă.


Horoscop 1-7 iunie 2015, Fecioară:

Luna Plină din 2 iunie stimulează cu precădere casa familiei din horoscopul vostru general, iar întrucât experiențele din copilărie reprezintă fundația voastră emoțională, săptămâna aceasta se arată extrem de prielnică închiderii unor răni emoționale care încă dor. Dacă simţiţi nevoia, băgaţi-i pe ai voştri în ședință și spuneţi-le ce simţiţi. Cu siguranță, vi se va lua o piatră de pe inima în urma conversației!


Horoscop 1-7 iunie 2015, Balanţă:

Și în cazul vostru, Luna Plină din 2 iunie se suprapune peste axa cunoașterii de sine, dar diferența o face faptul că voi primiţi revelațiile de care aveţi nevoie de la oamenii obișnuiți cu care intraţi în contact zi de zi. O simplă întâlnire-surpriză cu un amic cu care nu v-aţi văzut demult sau o discuție peste gard cu vecinul vă poate oferi răspunsul unor întrebări care vă măcinau demult.


Horoscop 1-7 iunie 2015, Scorpion:

Întrucât axa pe care cade Luna Plină din 2 iunie este totodată axa posesiunilor, dar și a posesivității, nu ar strica să vă dedicaţi această săptămână lucrului cu sinele. Tendința voastră este aceea de a dezvolta atașamente față de oameni, stări sau lucruri materiale care vă pot sista, la un moment dat, evoluția personală. Priviţi obiectiv, vedeţi cine sau ce vă ține în loc în momentul de față!


Horoscop 1-7 iunie 2015, Săgetător:

Luna Plină din 2 iunie se formează tocmai pe axa personalității voastre, cu mențiunea că efectele acestei lunații se vor simți cu precădere în felul în care vă prezentaţi în societate și vă percep apropiaţii. Străduiţi-vă să faceţi în așa fel încât impresia pe care vreţi să le-o lăsaţi celorlalți să coincidă cu cine sunteţi voi cu adevărat. Scăpaţi de măști, fiţi naturali, autentici și nu vă va părea rău!


Horoscop 1-7 iunie 2015, Capricorn:

Luna Plină din 2 iunie ocupă tocmai axa sănătății din horoscopul vostru general, de aceea vă recomand să aveţi mai multă grijă de sistemul vostru locomotor, respectiv respirator. Menținerea unei alimentații bogate în proteine, scăzute în grăsimi și glucide vă ajută să vă menţineţi ficatul sănătos, mai ales dacă v-a făcut probleme în ultima perioadă sau figurează pe lista neagră a istoricului medical.


Horoscop 1-7 iunie 2015, Vărsător:

Dacă medicul v-a prescris un regim alimentar sau voi singuri v-aţi impus schimbarea stilului de viață, aflaţi că Luna Plină din 2 iunie s-ar putea să vă aducă în cale tot felul de tentaţii. Puteți simți nevoia unui pahar în plus, preparat greu sau desert dacă vă propuneţi să ieşiţi cu amicii sau să vă scoateţi partenerul în oraș. Apelaţi la rezervele suplimentare de motivație interioară!


Horoscop 1-7 iunie 2015, Peşti:

Cum Luna Plină din 2 iunie va suprastimulează casa carierei și a statusului social din horoscopul general, aţi putea cădea săptămâna aceasta în patima de a vă da prea multă importanță, trezind astfel grandomanul din voi, fațetă a personalității voastre pe care nici măcar voi nu o intuiaţi. Abţineţi-vă cât de bine puteți și nu cedaţi acestei tentații. Încrederea de sine nu rezidă în acest lucru!


Horoscop iunie 2015.


Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS