Horoscop Urania zilnic: luni, 16 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 16 martie 2015


Horoscop 16 martie 2015, Berbec:

Astăzi nu faceţi foarte multe lucruri, însă ce faceţi este foarte bine. Vă concentraţi atenţia asupra vieţii personale şi acordaţi o atenţie deosebită relaţiei pe care o aveţi cu cei din jurul vostru. Seara se încheie foarte frumos, cu o surpriză din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 16 martie 2015, Taur:

Este posibil să vă lăsaţi duşi de val şi să vă doriţi să vă creşteţi afacerea şi să vă dezvoltaţi proiectele. Aveţi răbdare şi nu încercaţi să săriţi peste anumiţi pasi deoarece chiar dacă par mici detalii, aceştia contează foarte mult în desfăşurarea planurilor voastre.


Horoscop 16 martie 2015, Gemeni:

O mică neînţelegere cu partenerul de cuplu vă poate strica complet ziua; simpla ceartă poate evolua într-un adevărat conflict dacă nu ştiţi cum să discutaţi. Trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare şi să încercaţi să faceţi compromisuri. Spre seară este posibil să primiţi o vizită neaşteptată.


Horoscop 16 martie 2015, Rac:

Ziua de luni este foarte bună pentru activităţi în aer liber; natura vă ajută foarte mult să vă relaxaţi şi să vă încărcaţi cu energie. După orele prânzului pregătiţi o surpriză pentru partenerul de cuplu sau vreţi să îl duceţi într-un loc special pentru dumneavoastră. Seara va fi una foarte frumoasă.


Horoscop 16 martie 2015, Leu:

În prima parte a zilei aveţi timp de relaxare; petreceţi momente frumoase alături de membrii familiei sau de alte persoane dragi. Profitaţi de această zi liniştită deoarece mâine vă aşteaptă multe proiecte şi sarcini de rezolvat. Spre seară este posibil să faceţi un drum mai lung.


Horoscop 16 martie 2015, Fecioară:

Ziua de 16.03.2015 este foarte bună pentru schimbări în locuinţă; este posibil să simţiţi nevoia de a face câteva cumpărături. Dispuneţi de banii necesari, însă nu ştiţi încă ce vă doriţi. O persoană de încredere, care să vă cunoască gusturile vă poate ajuta în acest sens.


Horoscop 16 martie 2015, Balanţă:

Astăzi este o zi minunată pentru a fi petrecută alături de cei dragi; săptămâna aceasta va fi una destul de aglomerată pentru voi, aşa că vă sfătuiesc să profitaţi de aceste momente liniştite pentru a vă relaxa. Spre seară primiţi o veste cu privire la starea de sănătate a unui membru de familie.


Horoscop 16 martie 2015, Scorpion:

Aveţi foarte multe idei bune pe care vreţi să le puneţi în practică; vă gândiţi serios să faceţi o investiţie majoră sau să vă transformaţi hobby-ul într-o afacere, însă v-aţi ales cel mai nepotrivit moment. Astrele nu favorizează schimbările profesionale, iar planurile voastre vor da greş. Aveţi răbdare, va veni şi timpul vostru.


Horoscop 16 martie 2015, Săgetător:

Aşteptaţi de ceva timp veşti de la colaboratori cu privire la un proiect de care vreţi să vă ocupaţi; iată că astăzi primiţi vestea cea bună. Propunerea voastră va fi acceptată şi felicitată de cei cu care urmează să lucraţi. Va urma o perioadă aglomerată, aşa că profitaţi de ultimele zile libere pentru a vă relaxa.


Horoscop 16 martie 2015, Capricorn:

În prima parte a zilei de luni trebuie să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale; este posibil ca un coleg de muncă să aibă nevoie de ajutorul vostru cu privire la un proiect la care lucrează. Voi sunteţi persoane atente la detalii (la fel sunt şi nativii născuţi în semnul Fecioarei), iar asta vă ajută foarte mult pentru a găsi soluţii inedite. Restul zilei va fi foarte relaxant.


Horoscop 16 martie 2015, Vărsător:

Relaţia cu partenerul de cuplu nu pare să meargă foarte bine; aveţi interese diferite şi, chiar dacă faceţi compromisuri, vă este foarte dificil să vă întâlniţi la jumătatea drumului. Trebuie să vă gândiţi foarte bine la această situaţie şi să luaţi o decizie cât mai repede; cert este că aşa nu mai puteţi continua.


Horoscop 16 martie 2015, Peşti:

Nu sunteţi deloc mulţumiţi de evoluţia voastră profesională; simţiţi că aţi ajuns într-un punct mort şi nu ştiţi ce trebuie să faceţi în acest sens. Vă este dificil să plecaţi de la locul de muncă la care sunteţi, însă deja vă gândiţi la asta deoarece aveţi impresia că nimic nu se schimbă. Aveţi răbdare, lucrurile evoluează mai încet pentru voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS