Horoscop Urania săptămânal: 16-22 martie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 16-22 martie 2015


Horoscop 16-22 martie 2015, Berbec:

În data de 20 martie 2015 va fi eclipsă totală de Soare şi vă îndeamnă să luaţi lucrurile mai uşor, să nu vă mai grăbiţi şi să vă bucuraţi de viaţă. Poate nu vă stă în caracter să lăsaţi treburile neterminate dar vă recomand să dedicaţi câteva momente meditaţiei şi introspecţiei; nu strică să vă încărcaţi bateriile undeva pe malul unui lac sau chiar al mării. Priveliştea şi liniştea din acele locuri vor face minuni pentru moralul vostru.


Horoscop 16-22 martie 2015, Taur:

Luna defilează prin casa subconştientului vostru de vineri seara până duminică dimineaţă, perioadă în care se prea poate să vă găsiţi într-o stare de nervozitate continuă a cărei surse nu o puteţi detecta cu uşurinţă. Poate că în ultima vreme aţi interiorizat multă energie negativă pe care trebuie să o eliberaţi din sistem într-o formă sau alta. Vă recomand exerciţiile de management al furiei!


Horoscop 16-22 martie 2015, Gemeni:

Alăturarea Lunii la Venus din casa subconştientului vostru duminică vă poate accentua poftele culinare fără un motiv anume. Poate că nu mai simţiţi senzaţia de saţietate sau mâncaţi pe bază de stres, dar dacă urmaţi un regim sau doctorul v-a recomandat o dietă strictă, este posibil să vă pierdeţi motivaţia dacă nu reuşiţi să vă abţineţi. Înainte de a ceda ispitelor, gândiţi-vă care este sursa lor!


Horoscop 16-22 martie 2015, Rac:

Eclipsa totală de Soare de vineri din casa filozofiei de viaţă vă cere să vă transformaţi din persoane sufletiste în pâinea lui Dumnezeu. Dacă ar fi să fiţi cinstiţi cu voi înşivă, aţi recunoaşte faptul că se întâmplă uneori să vă plângeţi doar pentru a atrage atenţia celorlalţi, dar acum se doreşte să vă imaginaţi prin ce trec rudele când sunt şantajate emoţional. Ce vouă nu vă place, altora nu le faceţi!


Horoscop 16-22 martie 2015, Leu:

Eclipsa totală de Soare de vineri caută să vă înveţe că prin îngăduinţă şi acceptare nu se soluţionează doar conflictele pe care le-aţi avea cu oamenii din jur, ci şi bătăliile interioare. Faceţi tranziţia dintre a fi cei mai duri critici ai voştri la rolul de cei mai blânzi confidenţi şi multe dintre nemulţumirile legate de propriile persoane vor dispărea ca prin minune. Luaţi această iniţiativă!


Horoscop 16-22 martie 2015, Fecioară:

În intervalul 16-18 martie 2015, Luna tranzitează casa sănătăţii voastre fizice, motiv pentru care este bine să acordaţi o atenţie deosebită corpului votru. Cei mai susceptibili la mişcarea Lunii par a fi Fecioarele care suferă de boli cardiovasculare sau hipertensiune arterială. Căutaţi să nu vă suprasolicitaţi nici fizic, nici nervos în aceste zile.


Horoscop 16-22 martie 2015, Balanţă:

Eclipsa totală de Soare de vineri scoate la rampă ceea ce se petrece în casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general şi implicit felul în care aveţi grijă de corpul vostru. În cazul vostru, această lunaţie vă dă peste cap programul alimentar sau de exerciţii fizice, împingându-vă să vă luaţi cu alte activităţi şi să le treceţi cu vederea. Rămâneţi categorici şi nu va fi nevoie să o luaţi de la capăt!


Horoscop 16-22 martie 2015, Scorpion:

În intervalul 20-22 martie 2015, Luna defilează prin casa sănătăţii fizice din horoscopul vostru general care este înţesată de planete. Astfel, se poate să vă pricopsiţi cu o inflamaţie, dureri de dinţi, migrene sau chiar cu un accident nesemnificativ de pe urma acestui tranzit. Căutaţi să nu acţionaţi la nervi şi să fiţi precauţi!


Horoscop 16-22 martie 2015, Săgetător:

Dacă aveţi de gând să luaţi prânzul cu familia sau intenţionaţi să vă vizitaţi familia sau apropiaţii în ultima zi a săptămânii, vă recomand să nu vă ghiftuiţi acasă la unii dintre ei ca mai apoi să vă chinuiţi să faceţi loc pentru preparatele cu care vă vor servi ceilalţi. Pentru a evita senzaţia de prea plin în stomac, alegeţi să mâncaţi câte puţin din bunătăţile oferite de cei dragi.


Horoscop 16-22 martie 2015, Capricorn:

Eclipsa totală de Soare din data de 20 martie caută să vă arate că tot ceea ce proiectaţi în Univers, fie că este vorba de gânduri, idei sau vorbe, se întoarce ca un bumerang în viaţa voastră. Astfel, dacă vă doriţi să progresaţi spiritual şi să vă maturizaţi emoţional, este recomandat să vă trataţi pe voi înşivă şi pe ceilalţi ca pe veritabile bibelouri de porţelan. Compasiunea şi empatia se cer cultivate zilele acestea.


Horoscop 16-22 martie 2015, Vărsător:

Eclipsa totală de Soare din data de 20 martie ocupă casa valorilor personale din horoscopul vostru general, motiv pentru care se recomandă ca în zilele care se preced, respectiv se succed acestei lunaţii să mizaţi pe capacitatea voastră de a aprecia persoanele din jur şi de a-i iubi pe apropiaţi fără a le judeca modul de viaţă şi alegerile. În acest fel, faceţi pace şi cu voi înşivă dacă aţi dus lupte interioare extenuante!


Horoscop 16-22 martie 2015, Peşti:

Eclipsa totală de Soare din data de 20 martie se formează în casa personalităţii voastre, motiv numai bun să dedicaţi zilele care se preced şi se succed acestui eveniment astral propriilor persoane. Dacă intenţionaţi să schimbaţi ceva în felul în care arătaţi sau vreţi ca persoanele din jur să îşi formeze o altă impresie despre voi de acum încolo, acum este timpul să vă ocupaţi de acest aspect. Fiţi inventivi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS